Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Na twitteru njihovi navijaci pisu da je gotova stvar, ide u Everton.
Sretno Muhamede. Dobar klub, uvijek su tu negdje oko 4-5 mjesta, taman po mjeri.
Kaze jedan engleski komentator sto radi na BBC MOTD, ako Everton potpise Besica za 4 miliona, to je jedan od najboljih transfera ovog ljeta.
Sretno Muhamede. Dobar klub, uvijek su tu negdje oko 4-5 mjesta, taman po mjeri.
Kaze jedan engleski komentator sto radi na BBC MOTD, ako Everton potpise Besica za 4 miliona, to je jedan od najboljih transfera ovog ljeta.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 11 jul 2014, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci ode u 4. najbolji klub u Engleskoj,nije lose 
Pravi klub za pravog igraca.
Odatle se ide u United,Real,Barcu,Bayern......
Bravo Muhamede,ti bi tu bio davno da nije izvjesnog lazova i manipulatora.
Ali nepravda nikad ne moze ostati vjecno,sad je jos sladje.
Odatle se ide u United,Real,Barcu,Bayern......
Bravo Muhamede,ti bi tu bio davno da nije izvjesnog lazova i manipulatora.
Ali nepravda nikad ne moze ostati vjecno,sad je jos sladje.
-
Nerminovic
- Kontakt:
ma nijerambo16 je napisao/la:jel Sky Sport išta prenio o tom??
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos nista nije 100% oficijelno, citam komentare, i kazu Englezi da talkSPORT nije povjerljiv, stoga, jos malo strpljenja.
prelistavam sky sport i nema ništa o tom.....bbc i espn takođe'...znači to bi mogla biti još jedna trač partija
A.F.C. Bournemouth!
Ja mislim da je to to,do ponedjeljka ce bit sluzbeno
Nije jos sluzbeno ali prelazi u Everton FC. 
Edit: Muhamed Bešić (born 10 September 1992) is a Bosnian professional footballer who plays for english team team Everton FC and the Bosnia and Herzegovina national team, as a defensive midfielder. (Vikipedija)
Swansea nije mogao da se sporazumi s Besicem o platu. Ali imali su vec zeleno svetlo od Ferencvarosa bivsi klub Besica.
Edit: Muhamed Bešić (born 10 September 1992) is a Bosnian professional footballer who plays for english team team Everton FC and the Bosnia and Herzegovina national team, as a defensive midfielder. (Vikipedija)
Swansea nije mogao da se sporazumi s Besicem o platu. Ali imali su vec zeleno svetlo od Ferencvarosa bivsi klub Besica.
Zadnja izmjena: Emir_BIH, dana/u 11 jul 2014, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Goalgetter
- Kontakt:
Izvor momci? Neko blizak Mumetu jel? 
-
Nerminovic
- Kontakt:
ovaj post je dobarEmir_BIH je napisao/la:Nije jos sluzbeno ali prelazi u Everton FC.
BackSpace United
BackSpace United
Emir_BIH je napisao/la:Nije jos sluzbeno ali prelazi u Everton FC.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
hajd samo objasni zbog cega mislis da ce u tursku ?emir_ je napisao/la:Na kraju, Erciyesspor.
koja glupost je pomisliti da ce otici u tursku nakon onakog mudijala
- Goalgetter
- Kontakt:
Wikipediju jarane moze svako promjeniti. Mogu i ja sada otici, i promjeniti da igra za FC Barcelonu. Kod Kolasinca su isto uradili za Manchester United.Emir_BIH je napisao/la:Procitajte moj zadnji post.
Mozes sebi, ali ovo je oficijalno od Wikipedije.Goalgetter je napisao/la:Wikipediju jarane moze svako promjeniti. Mogu i ja sada otici, i promjeniti da igra za FC Barcelonu. Kod Kolasinca su isto uradili za Manchester United.Emir_BIH je napisao/la:Procitajte moj zadnji post.
-
Nerminovic
- Kontakt:
idem sada promjeniti da igra u sarajevoGoalgetter je napisao/la:Wikipediju jarane moze svako promjeniti. Mogu i ja sada otici, i promjeniti da igra za FC Barcelonu. Kod Kolasinca su isto uradili za Manchester United.Emir_BIH je napisao/la:Procitajte moj zadnji post.
BackSpace United
BackSpace United
Da to vidim.Nerminovic je napisao/la:idem sada promjeniti da igra u sarajevoGoalgetter je napisao/la:Wikipediju jarane moze svako promjeniti. Mogu i ja sada otici, i promjeniti da igra za FC Barcelonu. Kod Kolasinca su isto uradili za Manchester United.Emir_BIH je napisao/la:Procitajte moj zadnji post.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, LeCoq, visarionovich i 45 gostiju.