Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Moram priznati da me je malo razocaralo Kosevo opet protiv Grcke. Nemogu da vjerujem da ne dodze makar 5 hiljada ljudi u tolikom gradu. Malo je ruzan osjecaj i igracima na nolikom stadionu igrati pred 1000 ljudi.
Hebiga ako se takve stavri u Sa ne priznaju neka daju manjim sredinama tu organizaciju, ljudi bi se obradovali u manjim gradovima to bi im bio highlight.
Hebiga ako se takve stavri u Sa ne priznaju neka daju manjim sredinama tu organizaciju, ljudi bi se obradovali u manjim gradovima to bi im bio highlight.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 10 sep 2012, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
Večeras je popravni za sve u Sarajevu, i na Koševu će biti najmanje 5 milja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Svi na ISTOK!!! Bolje je kada smo zbijeni svi, bolja je atmosfera..
NAPRIJED ZMAJEVI......

NAPRIJED ZMAJEVI......
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 sep 2012, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
da je barem bilo 1000, ono sto sam ja mogao pobrojati jer sam bio tu, nije bilo sigurno ni preko 500...dinoze je napisao/la:Moram priznati da me je malo razocaralo Kosevo opet protiv Grcke. Nemogu da vjerujem da ne dodze makar 5 hiljada ljudi u tolikom gradu. Malo je ruzan osjecaj i igracima na nolikom stadionu igrati pred 1000 ljudi.
-
IndependenT
- Kontakt:
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6662_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelik do bagro
- deenniiVCF
- Kontakt:

Sta je s ovim lijevim klupama, samo tri postavili :S valjda ce to u toku dana montirati
.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
- deenniiVCF
- Kontakt:

Vec ?? :S
.Amunt Valencia !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Tako je bilo pola terena,rijesit ce se to,vruce a nije se taj dio puno zaljevao 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Znam da ce se Zenicani sad nac uvrijedjeni u mom postu al' mislim da nije ok da se prekriju grbovi Borca na stolicama, a ostane grb Celika na semaforu.
Ili prekri sve ili nemoj nista zar se stide Borca ili sta vec.
Na kraju ocekuju da neko iz Banja Luke navija za nas, ne radi se to tako glavesine iz saveza.
Na kraju ocekuju da neko iz Banja Luke navija za nas, ne radi se to tako glavesine iz saveza.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- deenniiVCF
- Kontakt:
Da je na klupama grb Celika isto bi se prekrio,kao sto radi i HNS kad igraju na Maksimiru,prekriju grb Dinama.propuh je napisao/la:Znam da ce se Zenicani sad nac uvrijedjeni u mom postu al' mislim da nije ok da se prekriju grbovi Borca na stolicama, a ostane grb Celika na semaforu.
A sto se semafora tice , stadion je Celikov tako da
.Amunt Valencia !!!
Takav je Maksimir skoro sav bio nakon nekog vremena,jer nisu imali ljudi vremena da puste da se trava adaptira na podlogu...Pa je sad Maksimir super ,tako da ovo nista nije...A što Emir rece pa pola terena je takvo bilo prva 2-3 dana...PREDOBRO JE OVO SVE IPAK ISPALOdeenniiVCF je napisao/la:
Vec ?? :S
::::SAMO ČELIK::::
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Stadion je Bilino Polje koji se nalazi u Zenici.Klub koji igra u Zenici je Celik.Celik koji je godinama u krizi,koji nema para i kojeg raja slabo prati i koliko cesto izlazi u Evropu svi znaju za taj klub.Eh radi tog je ostao grb Celika,da se malo reklamira i da se cuje za taj klub.Mogli smo i na zapadu skinuti one crne stolice od kojih je napisano Celik.Sto se Borca tice,on nema nikakve veze sa ovim gradom a pogotovo sa stadionom.Uredu dali su nam stolice,al sto drugi moraju znati za to,prekrij i nek se ne vidi.I nema potrebe da se vidi.Isto sto Hrvatska reprezentacija kad igra na Maksimiru stavi grb Hrvatske preko onog Dinamovog tako smo i mi uradili.Pa mozda da je i Celikov grb,sigurno bi se prekrio
Usput nisi me uvrijedio,jer meni to ni iz djepa ni u djep al jednostavno tako je
Ustvari smetale bi klupe da je ostao grb Borca. 
Usput onaj ko ce prestati navijati za reprezentaciju upravo radi ovih stolica,jer smo prekrili grb on nije dobar nikako.
Usput nisi me uvrijedio,jer meni to ni iz djepa ni u djep al jednostavno tako je
Usput onaj ko ce prestati navijati za reprezentaciju upravo radi ovih stolica,jer smo prekrili grb on nije dobar nikako.
Volim te Celik ! ! !
Ako bude i čelikov grb na stolicama koje dodju, bice prekrivan. kao sto neko rece, isto je i u maksimiru. Sto se tice semafora, do sada je celikov grb prekrivan sponzorima saveza, tako da vjerujem da ce i sada biti tako..
ne mogu da vjerujem kakvim stvarima se ljudi opterecavaju i gdje sve traze teorije zavjere..
ne mogu da vjerujem kakvim stvarima se ljudi opterecavaju i gdje sve traze teorije zavjere..
Pravda za flash-a!!!
Prekriven je upravo zbog borca, jer će oni imati neugodnosti od svojih navijača.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
http://www.zenit.ba/?p=9182" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelik do bagro
Evo Latvijci prvi isprobaše novi travnjak. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.