Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Devi1
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Devi1 » 25 okt 2015, 16:59

al... je napisao/la: Neka malo, poceo je opasno da divlja. Neka odmori i vidi da neke stvari mogu i drugacije. Fino je to LVG objasnio u intervjuu da je jedno kada ne ide i kada se covjek trudi, a jedno kada ide nazor i **** ekipu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Loša forma nije divljanje, dovoljna kazna je klupa. Tom logikom kapiten divlja pola godine. Ubacivanje Lingarda koji ima dvije utakmice je pišanje. Ne znam u kojem univerzumu je Lingard prevaga u odnosu na Memphisa.

City nacrtao i obojio da ne žele napasti, al džaba.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 25 okt 2015, 17:07

Slabo ovo danas, Kompletna kreativa mimo Marciala nevidljiva. Mali Lindgard unio nesto zivosti, i zajedno sa Fellinom frizurom uradio vise za 15 minuta nego cijela ofanz linija za 70 min. Mata nastavlja losu seriju, Herrera danas 'nako, Rooney, ma njega vise i ne vrijedi komentarisati. U takvoj situaciji, gol je mogao pasti samo slucajno ili kao plod greske. Jos kad se tome dodaju taktika "da se ne izgubi" koju su danas deployali oba trenera, dobila se ova uspavanka od utakmice. Steta, bez Aguera i Silve se moglo ovo daleko ofanzivnije igrati, tako da smo puno vise ovim remijem izgubili mi. Steta

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 25 okt 2015, 17:08

Izlaskom Mate smo poceli igrat ofanzivnije,hvala Bogu da je vidio koliko je samo los bio.Lingard u onih 20 min odigrao konkretnije i bolje 3x.Ovdje se cak moglo i do pobjede al´ne zamjeram Lingardu jako dobro je reagovao,milimetre neprecizno :(

Rooney nije lopte primio,nevjerovatno stvarno :lol: .Koliko toliko bolja partija nego inace,bilo ga je u polju ali i dalje to je minimum takvo nesto je mogao i Wilson pruzit ako ne i vise.Odbrana perfektna cak i Valencia :tokralju: .Morgan i Herrera :bow:
Za Martiala ne treba nista reci

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 25 okt 2015, 17:11

Cini me da je x otpocetka bio zeljena opcija oba trenera.

Mata i Rooney su me razocarali, Mata vise. Bastian je trebao bolje odigrati, kao da je u padu forme. Rojo dobar!

Martial i Smalling najopasniji nasi igraci danas. Lingard igra koliko moze, ocekujem da starta sada u kupu.

Igra nije bila dobra opcenito ali smo mi odigrali disciplinovano u odbrani. No nije ni City bio toliko motivisan.

Eno Adnan udje za Dortmund u 75 min.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 25 okt 2015, 17:12

Devi1 je napisao/la:
al... je napisao/la: Neka malo, poceo je opasno da divlja. Neka odmori i vidi da neke stvari mogu i drugacije. Fino je to LVG objasnio u intervjuu da je jedno kada ne ide i kada se covjek trudi, a jedno kada ide nazor i **** ekipu.

Loša forma nije divljanje, dovoljna kazna je klupa. Tom logikom kapiten divlja pola godine. Ubacivanje Lingarda koji ima dvije utakmice je pišanje. Ne znam u kojem univerzumu je Lingard prevaga u odnosu na Memphisa.

City nacrtao i obojio da ne žele napasti, al džaba.
Pa da ti kazem kada igrac uzme pet lopti zaredom i ne vidi nista vise osim gola, krene u dribling gdje ga udvoje i onda zijani loptu meni jeste divljanje. Znam da je to sve iz najbolje namjere i zelje da "otcepi", ali neka malo. Za Rooneya se slazem, davno je on trebao na hladjenje

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 25 okt 2015, 17:13

Vauuu zadovljni ste x a ne znam zbog cega,pa ljudi su igrali bez 2 glavna igraca i nas tulipan ne smije da napadne,slabo po meni a vi svrsavajte na ovu nulu i jedan sut u okvir na domacem terenu,Roney,Mata,Bastijan tanko do boga milog

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 25 okt 2015, 17:16

ja nisam nezadovoljan prosli smo paklen raspored samo minus 2 za vodecim

e sad treba kupiti bodove na manjim utakmicama
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 25 okt 2015, 17:17

tajger je napisao/la:Vauuu zadovljni ste x a ne znam zbog cega,pa ljudi su igrali bez 2 glavna igraca i nas tulipan ne smije da napadne,slabo po meni a vi svrsavajte na ovu nulu i jedan sut u okvir na domacem terenu,Roney,Mata,Bastijan tanko do boga milog
Obzirom da nam kompaktnost i nije jaca strana ove sezone, zatvoriti ovakvkog protivnika nije mala stvar, bez obzira na izostanak Aguera i Silve.

Imali smo te dvije prilike. Tvrd mec sa obje strane, dosta borbe, a nakon onog kantanja od strane Arsenala te prelose predstave protiv Rusa, ovo dodje kao pozitivan remi. ;)
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 25 okt 2015, 17:19

Tako je @Policeman, treba biti realan. U situaciji kakva jest x je prihvatljiv rezultat.

Ide Middlesborough, Crystal P pa CSKA, taman za dizanje forme i igru za pobjedu strogo.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 25 okt 2015, 17:25

Tri prilike, dva puta Smalling - jednom glavom i jednom Hart skinuo, i ona prečka Lingarda.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 25 okt 2015, 17:26

@Asteriks brate @tajger je potpuno u pravu,City je od pocetka meca imao samo jedan cilj a to je da sacuva svoju mrezu a naprijed ako sta uradi tj.ako Sterling i KDB urade.Rekao sam da je odbrana odradila svoj posao al´pitanje je da li bi to bilo tako savrseno da je City vise napadao.Prepustili su nam svu inicijativu i skoro cijelo 2 pol smo lagano prelazili na njihovu polovicu i naravno kada bi doslo do zadnje trecine izgledali bi tromo,bezidejno i uglavnom uzasno

Ova ekipa vapi za nekim kreativcem koji ce rasteretiti Martiala jer ne mora on svaki put sam sebi kreirati sansu sa out linije.Evo City u ekipi ima Bruynea i Silvu a Utd-u ovakav jedan treba kao suho zlato

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 25 okt 2015, 17:34

Poligon10 je napisao/la:@Asteriks brate @tajger je potpuno u pravu,City je od pocetka meca imao samo jedan cilj a to je da sacuva svoju mrezu a naprijed ako sta uradi tj.ako Sterling i KDB urade.Rekao sam da je odbrana odradila svoj posao al´pitanje je da li bi to bilo tako savrseno da je City vise napadao.Prepustili su nam svu inicijativu i skoro cijelo 2 pol smo lagano prelazili na njihovu polovicu i naravno kada bi doslo do zadnje trecine izgledali bi tromo,bezidejno i uglavnom uzasno

Ova ekipa vapi za nekim kreativcem koji ce rasteretiti Martiala jer ne mora on svaki put sam sebi kreirati sansu sa out linije.Evo City u ekipi ima Bruynea i Silvu a Utd-u ovakav jedan treba kao suho zlato
Pogledaj malo kakav posao su odradili Morga / Ander i Bastian. Tu se vodila najveca bitka, jer igra gradjana se upravo i zasniva na tome da ovladaju sredinom pa onda idu il u sirinu il direktno kroz sredinu. Zbog toga cesto i gube protiv tehnicki jacih protivnika, prije svih u lp.

Mi smo u tom segmentu odlicno parirali, a nije neka steta i ovaj bod. Znamo takodjer da su nas u proslosti nekoliko puta znali i osramotiti.

Nekog napretka nema u ofanzivnom smislu, ali ta kompaktnost (kao protiv Evertona) je za pohvaliti.

Opet su se ukazale te dvije - tri prilike, a bila bi druga prica da je mali Lingard pogodio. ;)

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 25 okt 2015, 17:45

U tome se naravno slazem,mnogo sigurnije izgleda kada su Jones-Smalling stoperski par i kada je ispred trio Morgan-Carrick(Svajni)-Herrera.Ovo je nasa ubitacna kombinacija i svakoj ekipi ovdje mozemo trkacki parirat jer su fakat strasni bili.Za Morgana i Herreru nemam rijeci a Rojo i Valencia su me iznenadili,narocito Rojo koji je mozda i igrac utakmice.

Kada bi ovom veznom redu dodali Memphisa u formi na lijevom krilu,Martial u napadu i neko ubitacno krilo na desnoj strani sasvim sigurno da bi mogli dosta toga.Matu jedino preostaje rotirati sa Herrerom a nazalost tu je Rooney da pokvari napad gdje bi Martial samo tako legao(sto je naravno i dokazao).Povratkom Shawa na lijevoj i ovamo Darmian mi bi definitivno imali jako dobru ekipu.

Danas sam im samo zamjerio tu ne konkretnost i bezidejnost,mozda da je Mata danas bio raspolozen imali bi koju sansu vise na kontu jer se fakat moglo bolje odraditi ofanzivno,Svajni je ovaj put bio dosta slobodniji i bilo ga je u napadu.Morao je u nekoliko navrata bolje reagovati al´eto nije htio ispasti sebican

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 25 okt 2015, 17:50

Jednostavno Rooney mora na klupu. Predugo traje ova letargija, da se tak izrazim. Mora se prilagoditi ulozi dzokera i da tako trazi izlaz iz krize. Covjek nam koci ofanzivu :!:

S druge strane, bolje i sebicni Depay neg pomenuti, u ovom trenutku.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 25 okt 2015, 17:52

Bolje ja u ovom trenutku,vise pokazem na terminu nego ovakav Ronney :(

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 25 okt 2015, 17:56

Meni je samo krivo na Van Gala sto vise ne mjenja tog Rooneya,isto kao da se boji da ce mu neko zamjerit,pa daj pokazi to svoje sto te krasilo kroz tu trenersku karijeru da igrac ne igra na osnovu starih zasluga,samo da mi je vidjet njega na klupi,puno mi drag igrac al brate covjek nista ne moze

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 okt 2015, 18:48

Do čega je došlo da Asteriks brani igru, a drugi kritikuju :rol:

Inače užasan derbi, ne znam kad je lošiji odigran, ne bih ovu tekmu dopustio zvati derbijem :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 25 okt 2015, 20:17

rio_Ferdy88 je napisao/la:Do čega je došlo da Asteriks brani igru, a drugi kritikuju :rol:

Inače užasan derbi, ne znam kad je lošiji odigran, ne bih ovu tekmu dopustio zvati derbijem :mrgreen:
Vidjelo se da ni Pelleu, a ni Van Galu nije neka želja pobjeda, tako da remi nekako ocekivan.

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 28 okt 2015, 20:44

acestream://5ea6f83db82f2e223ceafa3bdc043fe40d2b4887 evo ako kome treba link (komentator je engleski)
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 28 okt 2015, 21:12

Trebalo se ovde više rotirati.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.