PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kimbo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la kimbo » 11 jul 2015, 23:12

lisander je napisao/la:[youtube][/youtube]
Antologija tuzlanske tifo scene

Kako li se zove ovaj seljober sa snimka na forumu. S kim mi diskutujemo hahah :urnebes: POĆERAJ GA jbte
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 jul 2015, 23:13

Heller je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Sloboda - Vašaš 1:4
Slavija - Vašaš 0:1

Ko je ovdje lud ? Ko ono napada vrh tabele, a kome rekoše da ispada ? :tralala: :mrgreen: :P
Pa kad smo ih mi umorili :P
Ma jok, vi ste samo loši. :tralala:

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 11 jul 2015, 23:20

Pappy je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Sloboda - Vašaš 1:4
Slavija - Vašaš 0:1

Ko je ovdje lud ? Ko ono napada vrh tabele, a kome rekoše da ispada ? :tralala: :mrgreen: :P
Pa kad smo ih mi umorili :P
Ma jok, vi ste samo loši. :tralala:
MA MI VAS DOBIJAMO U TRECEM KOLU PA TI GLEDAJ :tralala:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 jul 2015, 23:21

**** ligu, prijateljske su bitne. :opaopa:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 jul 2015, 23:22

nismo vam mi Aalborg :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 12 jul 2015, 00:05

Heller je napisao/la:nismo vam mi Aalborg :mrgreen:
Niste bgm. Vas dva puta izbacili, njih jednom. :guz:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 jul 2015, 00:06

jovanmaksimovic je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:I onda Mortem kao jedan od glavnih predstavnika sarajevske raje (da, baš) kaže da je jedan od rijetkih koji zna historiju :roll:
A poslije njega dođe i DoeTz koji je napisao vjerovatno jedan od najglupljih postova, bar od vremena kada ja pišem, te prikazuje Veležovce kao čmarke kojima noge vire iz dupeta dok su oni pitarsko dupe toliko oblizali u proteklih par mjeseci da se njima jezik izlizo :roll:
posto ne vidim sta mortem pise, mogu reci da "uskracen" njegovim biserima i nebulozama... a ne zaboravi da su velezovci isto tako jedno vrijeme lizali duper pitara, pa su dosli sebi i sada koliko vidim, imaju distanciraniju poziciju prema njima... tako ce i ovi tuzlaci doci sebi, kad vide, da lizanje dupeta ne pomaze nikome osim onom kome se lize... lizaci ostaju suhog jezika
Ovaj post @jovane mi je jos jutros zapar'o oci ali nisam zelio replicirati iz postovanja prema danasnjem tuznom danu za nas sve koji volimo ovu drzavu i njene mucenike.Na veoma drzak i primitivan nacin pises o navijacima Veleza ,a s obzirom da sam jedan od njih zelim ti u poruciti da ti nemas pojma .Ti iz udobnosti toplog doma sjedis za kompom i tipkas a nemas pojma kakvih su stvari zajedno prosli navijaci Veleza konkretno sa manijacima,a i sa pitarima sigurno,samo sto za njih ne mogu ja pisati jer nisam bio s njima nikada,kao s tvojim manijacima medju koje mogu i dan danas uci k'o medju bracu.Ne zelim tebi dalje objasnjavati ,samo bih te zamolio da malo ublazis rjecnik i stanes na loptu.
Nije nikakvo lizanje kad si za momke spreman uciniti kao za svoje najblize :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 12 jul 2015, 00:08

Pappy je napisao/la:
Heller je napisao/la:nismo vam mi Aalborg :mrgreen:
Niste bgm. Vas dva puta izbacili, njih jednom. :guz:
:urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jul 2015, 00:12

Prije nego sto se Seljovci uhvate pravit pametni, ja i Pappy se tako zajebavamo
Nullius in verba

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 12 jul 2015, 00:15

Heller je napisao/la:Prije nego sto se Seljovci uhvate pravit pametni, ja i Pappy se tako zajebavamo
Bitno je da mi znamo. Ko ne konta necemo mu crtat. :mrgreen:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 jul 2015, 00:24

Sissoko je napisao/la: Ne znam, mozda si ti glup pa nasjedas na tu pricu da bi se mrzili Bosnjaci van BiH.
Ne nasjedam ja ni na sta drug moj, ta politika ne dolazi do Tuzle vjeruj mi, ovdje smo svi o sebi pri sebi, al mi zao ljudi koji zive u RS i koji ce bit maltretirani zbog ovog, a svi ovi sto su napali odose svojim kucama. Na provokaciju je najbolje udarit ignore, najvise zaboli, ali haj odosmo predaleko ipak sto ovaj gore napisa nije ovo tema za tog..
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jul 2015, 00:25

Pappy je napisao/la:
Heller je napisao/la:Prije nego sto se Seljovci uhvate pravit pametni, ja i Pappy se tako zajebavamo
Bitno je da mi znamo. Ko ne konta necemo mu crtat. :mrgreen:
Ako se nekom pametuje nek zamisli da sam mu dao Vuco tretman :mrgreen:
Nullius in verba

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 12 jul 2015, 09:56

rodjenisa je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:I onda Mortem kao jedan od glavnih predstavnika sarajevske raje (da, baš) kaže da je jedan od rijetkih koji zna historiju :roll:
A poslije njega dođe i DoeTz koji je napisao vjerovatno jedan od najglupljih postova, bar od vremena kada ja pišem, te prikazuje Veležovce kao čmarke kojima noge vire iz dupeta dok su oni pitarsko dupe toliko oblizali u proteklih par mjeseci da se njima jezik izlizo :roll:
posto ne vidim sta mortem pise, mogu reci da "uskracen" njegovim biserima i nebulozama... a ne zaboravi da su velezovci isto tako jedno vrijeme lizali duper pitara, pa su dosli sebi i sada koliko vidim, imaju distanciraniju poziciju prema njima... tako ce i ovi tuzlaci doci sebi, kad vide, da lizanje dupeta ne pomaze nikome osim onom kome se lize... lizaci ostaju suhog jezika
Ovaj post @jovane mi je jos jutros zapar'o oci ali nisam zelio replicirati iz postovanja prema danasnjem tuznom danu za nas sve koji volimo ovu drzavu i njene mucenike.Na veoma drzak i primitivan nacin pises o navijacima Veleza ,a s obzirom da sam jedan od njih zelim ti u poruciti da ti nemas pojma .Ti iz udobnosti toplog doma sjedis za kompom i tipkas a nemas pojma kakvih su stvari zajedno prosli navijaci Veleza konkretno sa manijacima,a i sa pitarima sigurno,samo sto za njih ne mogu ja pisati jer nisam bio s njima nikada,kao s tvojim manijacima medju koje mogu i dan danas uci k'o medju bracu.Ne zelim tebi dalje objasnjavati ,samo bih te zamolio da malo ublazis rjecnik i stanes na loptu.
Nije nikakvo lizanje kad si za momke spreman uciniti kao za svoje najblize :salut:
naprotiv, pogresno shvatas post, kao u svakoj navijackoj skupini, imas uvijek onih koji su glasniji i onih koji su razumniji... ja postujem velez kao klub jer sam i sam 25% hercegovac i smatram ga drugim svojim klubom poslije zeljeznicara, ali ono sto su pojedini navijaci, ponavljam pojedini, radili prosle 2-3 blativsi zelju i lizajuci dupe pitara (kao valjda kontra nama), je nesto sto se tesko zaboravlja... ja niposto ne smatram vecinu navijaca jedno kluba da su to radili, i nikad nebi, ali shvatas li da su upravo pojedinci koji su ogorceni necim drugim najglasniji i zele se se predstaviti u ime svih navijaca, sto je apsurdno, i tako pokusatai nametnuti neki stav... ja i dalje smatram, da je to samo pojava koja moze nastetiti odnosima dva kluba ali nece uspjeti... nadam se da ti je malo jasnije ;)

ps. dobro znam sta je i velez i zeljo propatio u ratu, i da su dva kluba kojem se najvise nastetilo... zato i dalje volim velez, jer je isto radnicki klub kao i mi i bukvalno smo sve isto prosli od osnivanja 1921/22
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 jul 2015, 10:27

pazi ti štrumfovske retorike, molim te.... nakon sto ste zakuhali vise puta sa mostarcima, zeničanima, tuzlacima itd, kaada vise ni u jedan skoro grad ne mozete doci normalno na gostovanje nego u pratnji murije, dosli ovdje prosipati demagogiju
ne voli vas bolan niko jer ste vrijeme vladavine gospodara glumili ono sto niste trebali, a bgm i iz vremena prije njega...

JA SAM PONOSAN NA MOSTARCE, U VRIJEME VEDRANOVE SMRTI SU NAM POMOGLI KAO ROĐENOJ BRAĆI, A I PRIJE TOGA SMO BILI U DOBRIM ODNOSIMA...DA LIŽEMO SE JER SMO NA ISTOJ STRANI, VOLIMO ISTU ZEMLJU I JA SM PONOSAN STO MI JE GOSTOVANJE U MOSTARU KAO DOMACA UTAKMICA... ODEM UJUTRO U 8, KOD STAROG MOSTA NA ĆEVAPE, PA KAFU, PA POD STARI MOST .... PA MALO KROZ GRAD I LAGANICA DO VRAPČIĆA... SVE TO U DRESU ILI MAJICI FKS
ZeNIČANIMA ISTO TAKO HVALA ZA ONO STO SE DESILO NA REGIONALNOM PUTU KADA SU NASSI NAVIJACI IMALI NESRECU, NESTO KAO I MOSTARCI I MI SMO IM ZAHVALNI ZA TO...NA TEKMI ZNA I JEDNA I DRUGA STRANA UPUTITI KOJU ALI TO JE DIO "KOREOGRAFIJA", NA ULICI JE TO SDA PUNO,PUNO BOLJE I ZADNJI PUT U ZENICI SE MOLO NAJNORMALNIJE PROCI GRADOM KAO STO I ONI MOGU OVDJE, BAR STO SE NAS TICE
TUZLACI, TAKOĐER SE SITUACIJA SMIRILA I SA NJIMA SE MOZE NAJNORMALNIJE STO SE VIDJELO NA ZADNJEM NASEM GOSTOVANJU GORE... A I ONI OVDJE KADA SU BILI...
TRAVNIK, VITEZ, GRADAČAC ITD.... SVE GRADOVI GDJE NAVIJACI SARAJEVA MOGU MIRNO DOCI I UZIVATI U UTAKMICAMA...

TO NIJE LIZANJE TO JE OBRAZ I POSTOVANJE... A VI NASTAVITE SA SVOJOM DEMAGOGIJOM IAKO JE SASVIM JASNO DA VAM JE KRIVO STO SA VAMA NE MOZE I NECE NIKO!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 12 jul 2015, 10:42

Pantelija je napisao/la:pazi ti štrumfovske retorike, molim te.... nakon sto ste zakuhali vise puta sa mostarcima, zeničanima, tuzlacima itd, kaada vise ni u jedan skoro grad ne mozete doci normalno na gostovanje nego u pratnji murije, dosli ovdje prosipati demagogiju
ne voli vas bolan niko jer ste vrijeme vladavine gospodara glumili ono sto niste trebali, a bgm i iz vremena prije njega...

JA SAM PONOSAN NA MOSTARCE, U VRIJEME VEDRANOVE SMRTI SU NAM POMOGLI KAO ROĐENOJ BRAĆI, A I PRIJE TOGA SMO BILI U DOBRIM ODNOSIMA...DA LIŽEMO SE JER SMO NA ISTOJ STRANI, VOLIMO ISTU ZEMLJU I JA SM PONOSAN STO MI JE GOSTOVANJE U MOSTARU KAO DOMACA UTAKMICA... ODEM UJUTRO U 8, KOD STAROG MOSTA NA ĆEVAPE, PA KAFU, PA POD STARI MOST .... PA MALO KROZ GRAD I LAGANICA DO VRAPČIĆA... SVE TO U DRESU ILI MAJICI FKS
ZeNIČANIMA ISTO TAKO HVALA ZA ONO STO SE DESILO NA REGIONALNOM PUTU KADA SU NASSI NAVIJACI IMALI NESRECU, NESTO KAO I MOSTARCI I MI SMO IM ZAHVALNI ZA TO...NA TEKMI ZNA I JEDNA I DRUGA STRANA UPUTITI KOJU ALI TO JE DIO "KOREOGRAFIJA", NA ULICI JE TO SDA PUNO,PUNO BOLJE I ZADNJI PUT U ZENICI SE MOLO NAJNORMALNIJE PROCI GRADOM KAO STO I ONI MOGU OVDJE, BAR STO SE NAS TICE
TUZLACI, TAKOĐER SE SITUACIJA SMIRILA I SA NJIMA SE MOZE NAJNORMALNIJE STO SE VIDJELO NA ZADNJEM NASEM GOSTOVANJU GORE... A I ONI OVDJE KADA SU BILI...
TRAVNIK, VITEZ, GRADAČAC ITD.... SVE GRADOVI GDJE NAVIJACI SARAJEVA MOGU MIRNO DOCI I UZIVATI U UTAKMICAMA...

TO NIJE LIZANJE TO JE OBRAZ I POSTOVANJE... A VI NASTAVITE SA SVOJOM DEMAGOGIJOM IAKO JE SASVIM JASNO DA VAM JE KRIVO STO SA VAMA NE MOZE I NECE NIKO!
Bravo djecace..
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 jul 2015, 10:44

Ostadose bez rijeci :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jul 2015, 10:54

Pantelija je napisao/la:pazi ti štrumfovske retorike, molim te.... nakon sto ste zakuhali vise puta sa mostarcima, zeničanima, tuzlacima itd, kaada vise ni u jedan skoro grad ne mozete doci normalno na gostovanje nego u pratnji murije, dosli ovdje prosipati demagogiju

:tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 jul 2015, 11:32

Opet cu se tebi @jovanmaksimovic obratiti.U ovom drugom postu si se ispravio i rekao istinu.Dakle velika je razlika u generaliziranju i ovo sto si napomenuo "pojedini". To je tacno i u te stvari ozbiljan covjek ne treba ni ulaziti jer takvih ima svugdje,neko simpatise odredjeni klub ili grupu bez obziara na stavove vecine.Nesto drugo je poenta mog pisanja i razmisljanja,a mislim da sam dosta kompetentan s obzirom na moje godine i "navijacki staz"Mogu za sebe reci da aktivno pratim domaci fudbal od onog kultnog finala KMT-a 81 u BG.Navijacku tradiciju i historiju ne treba gledati iskljucivo iz aktuelnog trenutka,cesto su se odnosi mjenjali kroz vrijeme.Nepobitna je cinjenica da su navijaci Veleza od vajkada bili rado vidjeni u glavnom gradu i isto tako navijaci navijaci oba Sarajevska tima u Mostaru.Uvijek je bilo i vjerevotno ce biti pojedinacnih ispada a eto svjedoci smo u zadnje vrijeme i par vecih ekcesa izmedju TM i RA.To medjutim ne znaci apriore da su odnosi masa poremeceni.Nisu i nikada nece biti ,zapamtite svi ja u ovom gradu imam prijatelja s kojim sam pros'o i sito i reseto i ne moze nas zavaditi nikakav fajta na relaciji dvije grupice mladica koji furaju svoje furke.
Kao sto sam ti vec rekao ima puno primjera koje kad bi saznali ovi mladji ostali bi sokirani ,kakve su se stvari desavale kroz vrijeme i ko je kome valj'o.Isto tako niko ne moze poreci cinjenicu da su odnosi RA sa HZ BRATSKI,i to nije lizanje ,to je slijed vrlo objektivnih i realisticnih desavanja u bliskoj proslosti kad su ljudi jedni drugima bukvalno zivote spasavali.To je jace od obicne navijacke furke.Ponavljam u toj aktivnosti sam veoma povrsno ucestvovao i ne mogu govoriti o tome ,ali mogu jer sam zivi svjedok govoriti o nasim aktivnostima prema najuglednijim clanovima manijaka u isto tako bliskoj proslosti.Znaci ponovo BRATSKI.
Ja rekoh sta mi bi na srcu ,sad nek djeca opletu kako zele samo znam da moji rodjeni dolaze i dolazice sirom nase drzave pa cak i ovim najtezim vremenima u dugogodisnjoj historiji RA,i to ne da se lizu bilo s kim nego da bodre svoga Veleza.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 12 jul 2015, 11:50

Nadovezao bi se na post mog druga @rodjenisa jer sam isto iz plejade onih koji su od kraja sedamdesetih na veležovoj tribini. Meni lično su draži manijaci od hordaša jer imam više prijatelja među njima i ni jedan pojedinačni pa čak ni grupni eksces to ne može narušit jer traje preko 30 godina. Imam isto gomilu prijatelja hordaša i to nije nikakvo uvlačenje u pakaš nego jednostavno poštovanje koje nije palo s neba nego se gradilo godinama preko lijepih i ružnih stvari. Mi smo se davno dokazali i na ulici i na tribini tako da je ostalo samo da se poštujemo i cijenimo. U slucaju VP životom garantujem da je bio manijak robijaš ili fukara ova prava mostarska čaršijska raja bi isto uradila jer svi ultra kodeksi tada padaju u vodu a nastupa ono što nas sve spaja a to je patriotizam i onaj ponos koji je najizraženiji bio nažalost samo tri godine. Jovane zato pusti te priče bulazniš brato do bola. Jedino u čemu ti skidam kapu je kopiranje statistika i lijepljenje po forumu. U drugim stvarima pojma nemaš
DŽELO ODLAZI

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 jul 2015, 12:08

MortemHz je napisao/la:

:tokralju: :tokralju:
Govoriš da su oni kao rođena braća stali uz vas poslije Vedranove smrti? Svaka čast, to su ljudine.. Jedini problem je što dole onda nas savjetuješ da nastavimo sa svojom demagogijom, govoriš nam kako smo dolazili u sukob sa svima, ne može nas i neće niko.. Uredu ako ti tako kažeš, ali zašto bar ne napisa da smo prvi stali uz vas poslije Vedranove smrti? Zašto ne napisa da nas murija u Širokom umali ne rastavi od života kada se skandiralo tamo iz sveg srca ime tog momka, o skandiranju ovdje da ne pričamo o tome. Vučeš me za jezik i tjeraš da pišem ovo ali gledaj ti kako si nas želio predstaviti, svi su djeca cvijeća sem nas, sa svima možete sem sa nama, kažeš ližete se jer ste na istoj strani i volite istu zemlju? A na čijoj smo mi strani i koju mi zemlju volimo? Ja znam za sve ovo što želiš reći o rođenim, znam ih nekoliko i to su ljudine u svakom smislu te riječi ali ja vidim problem u tom što ti nas želiš predstaviti kao najveće gov nare. Nevjerovatno glupo napisao dio o nama, nevjerovatno :roll:
@Mortem halali što i tebe citirah drug, slučajno je :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.