Kamuflazn je napisao/la:Cuj Tan ubleha. Hahahha.
-Mozda sam staromodan i ne razmisljam racionalno ,ali bih ja volio da nas FKS ostane ovako organizovano .Ni privatni ni drustveni.
-Kad se radi cestito i posteno,a ne "gdje sam ja tu" klub moze i ovako funkcionisati.Vjerujem da smo jedinstveni u svijetu.
-Mozda ne razumjem,vlasnicke strukture ? Samo zelim reci veliko HVALA ljudima koji su privolili Amidzu Tana da nam poklanja pare 5-6 godina , to sto ga ne vodi ona biznis prica,izvuci profit.Nismo mi Cardif i od TV prava da imamo 100 mil.Funti. Tri hiljade ljudi na Kosevu.Prihod kad odbijes troskove organizacije utakmice mozda 10 hljada KM, 170 hiljada godisnje , a Akademija kosta bar 5x vise.
-Ako se ne varam to je u vrijeme afere "virsle",da su bili tada dosljedni u FS zavrsili bi kao Borac.To je ono sto su u Zelji jedva cekali , ostali bi jedini klub u kantonu u PL i tek bi onda uzimali od politicara i ismijavali nas.Zato hvala momcima sto "izmislise" Amidzu Tana.
-Kao odmah je uspostavljena Akademija,a po meni ona ce tek od ove generacije U15 poceti pravi rad.Sve sto se radilo u Akademiji je "s brda s dola" , opravdano , ali ipak dalo rezultate Mujakic,Kovacevic,Pidro ...no pravi rezultati se mogu ocekivati za 4-5 god. od ove U15 generacije Samo nam treba sto vise edukacije za strucan rad u OP. Ime ,boje kluba,grb nikad nisu dosli u pitanje.Tako da HVALA Amidza. , dok si ovakav.Vjecno Sarajevo.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.