Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

KenoRob
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la KenoRob » 29 nov 2015, 16:41

High je napisao/la:Toliko talambasanja u vezi s tuzlanskim klubom (apela, obavještenja, najava, etc.) i onda se skupi raje kao ispred Fahdove kad se ispraćaju hadžije.

Što se tiče ostalog, rezultati očekivani, osim utakmice u Bijeljini gdje je Radnik napravio kiks.
Svatio sam tvoj komentar kao jednu salu pa cu se fino nasmijati hahaha-hehehe-hihihi.

Onda drug vi komotno uskladite nekako da se na Kosevu ispracaju hadzije tokom utakmice Sarajeva pa da vas sve ukupno bude mozda 50% od onog koliko bi trebalo da vas bude minimalno. Klub sa takvim renomeom u granicama bh, sa takvim ambicijama, u generalno gledajuci idelnom stanju privuce 1500 navijaca. Vas mora da bude minimalno 6000 da bi imali pravo komentarisati na bilo kakve posjete...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 nov 2015, 16:42

Bolanos je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Posjeta u 17. kolu BHT premier lige BiH:

Sarajevo - Travnik 1.500
Radnik - Zeljeznicar 1.200
Borac - Velez 600
Vitez - Siroki 600
Zrinjski - Drina 500
Slavija - Mladost DK 400
Celik - Olimpic 250
Rudar P. - Sloboda 0
I opet mi mada nisam zadovoljan haveru. :zviz:
Kada se napravi krov i kada bude malo jaca liga mozda bude ;)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 29 nov 2015, 16:44

KenoRob je napisao/la:
High je napisao/la:Toliko talambasanja u vezi s tuzlanskim klubom (apela, obavještenja, najava, etc.) i onda se skupi raje kao ispred Fahdove kad se ispraćaju hadžije.

Što se tiče ostalog, rezultati očekivani, osim utakmice u Bijeljini gdje je Radnik napravio kiks.
Svatio sam tvoj komentar kao jednu salu pa cu se fino nasmijati hahaha-hehehe-hihihi.

Onda drug vi komotno uskladite nekako da se na Kosevu ispracaju hadzije tokom utakmice Sarajeva pa da vas sve ukupno bude mozda 50% od onog koliko bi trebalo da vas bude minimalno. Klub sa takvim renomeom u granicama bh, sa takvim ambicijama, u generalno gledajuci idelnom stanju privuce 1500 navijaca. Vas mora da bude minimalno 6000 da bi imali pravo komentarisati na bilo kakve posjete...
Evo rasista iz Zenice. :lol: Kakva god da nam je posjeta, opet je najbolja u Ligi. Ta posjeta umnogome je bolja u EL I LP, što je za vas čista fikcija. Ta vi ste još orijentirani na ovo podneblje i crveno-crna orgijanja s kamionima iz Tuzle. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 nov 2015, 16:46

High je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:

Evo rasista iz Zenice. :lol: Kakva god da nam je posjeta, opet je najbolja u Ligi.
:crazy: :crazy:

al' ovo isto djeca mala kad mjere kite

- imam kitu od 10 cm, ali mi je opet najveca u raji :rol:

:tralala:

High

Post Postao/la High » 29 nov 2015, 16:48

Mi za svoje prangije imamo dokaz; statistika. Najveći nam je u čitavoj Ligi. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 29 nov 2015, 16:49

I opet vam ga mi zabismo..

Ne znam kako vam se da polemisati o posjetama kada su sramotne i katastrofalne na sve i jednom stadionu. Zvezda na jednoj utakmici skupi gledalaca više no što mi skupimo na svim stadionima tokom mjesec dana..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 29 nov 2015, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

High

Post Postao/la High » 29 nov 2015, 16:51

Ajzea je napisao/la:I opet vam ga mi zabismo..
Imamo +9 u zabijanju u odnosu na vas. :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 nov 2015, 16:53

Ne znam kako vam se da polemisati o posjetama kada su sramotne i katastrofalne na sve i jednom stadionu. Zvezda na jednoj utakmici skupi gledalaca više no što mi skupimo na svim stadionima tokom mjesec dana..
Pa brate ima li bi i mi da zivimo u Beogradu :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 29 nov 2015, 16:55

Ne poredim posjetu Crvene Zvezde sa posjetama mog ili tvog kluba, već kompletne lige. Pa zar nije sramota? :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 29 nov 2015, 16:56

Zvezda ima vise navijaca nego BiH stanovnika
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 nov 2015, 16:58

haman ubjedljivi rekord po posjeti kod nas danas na okupljanju...joj lige i qrca :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

High

Post Postao/la High » 29 nov 2015, 16:58

Prazna pozorišta, prazne biblioteke, a oni se čude jer su stadioni prazni. :kafa:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 29 nov 2015, 17:00

miden je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zasluzen crveni za Djelmica jbg.. Ispao je glup ovdje
a za OCIGLEDNO provociranje nista? ako je djelma dobio crveni i je trebao i igrac radnika
Reci da se šališ :shock:
ma u afektu sam ovo napisao... samo se uvijek zivcira kad neko izprovocira crveni... dje je tu sportski duh?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 29 nov 2015, 17:02

ultrasstyle_tz je napisao/la:haman ubjedljivi rekord po posjeti kod nas danas na okupljanju...joj lige i qrca :D
:salut: :salut:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

High

Post Postao/la High » 29 nov 2015, 17:04

ultrasstyle_tz je napisao/la:haman ubjedljivi rekord po posjeti kod nas danas na okupljanju...joj lige i qrca :D
Kakvih je bilo najava, ja sam mislio doći će bar 5.000. :) :kafa: S obzirom na to da je ova situacija, bar za vas, bila ona poznata biti ili ne biti, možda je ova milja i po i premalo. :kafa:

Evo, recimo, kako je to na običnom treningu: :kafa:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 29 nov 2015, 17:06

High je napisao/la:Prazna pozorišta, prazne biblioteke, a oni se čude jer su stadioni prazni. :kafa:
Vidjet ćeš kada Jana bude nastupala u Sarajevu prvom prilikom koliko ljudi će se skupiti. Posjeta će biti daleko iznad i vašeg i našeg prosjeka..

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 29 nov 2015, 17:06

Nista, angazovati ove kafanske pjevace I dj-a prije tekme na sat neka bude mini-fešta da se zagriju za tekme. Garantovano ce stadioni biti puni.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 nov 2015, 17:10

majko draga, pojedini navijači Sarajeva stvarno traže da ih drugi forumaši brukaju činjenicama, samo neka nastave tako

oni predstavu nemaju koliko bi smiješni ispali, ti forumaši kao individue, ali i klub, odnosno navijači generalno

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 29 nov 2015, 17:11

High je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la: Evo, recimo, kako je to na običnom treningu: :kafa:
Daj nam sliku da vidimo kako je to "izgledalo" kontra Travnika u još jednoj sigurnoj pobjedi šampionskog Sarajeva,.

Ne moraš,ja cu,.

slika

Brat bratu,ne više od 500 ljudi,.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 nov 2015, 17:12

High je napisao/la:Mi za svoje prangije imamo dokaz; statistika. Najveći nam je u čitavoj Ligi. :kafa:
:o :facepalm:

ali znaš kako ide ona poslovica:

budala se dici onim- cega se pametan stidi :mrgreen:

danas milja i po na koševu i time se maše kao neko qrcenje :facepalm:
buraz, to je realno bruka ;) ali niko da te obavjesti

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, NeSamSafetee, Proximic, Venom i 30 gostiju.