FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 30 jan 2019, 17:27

siroliver69 je napisao/la:Pokriveni na svim pozicijama, Rahman i Krste bi mogli 'pokriti' tog nedostajuceg pleja a za Šofranca se znalo cim je došao da je daleko najbolji naš odbrambeni igrac i najinteligentniji. Ja bih prije pojacao SŠ sa jednim trenerom, specijalistom za odbranu, nego nekim prosjek igracem. Dobar Crepaldi.
Ne mogu ni Rahman ni Krste igrati playa jer su oba radilice, mogu nesto pokusat odigrat ali pitanje je na sta ce to liciti...bolje bi bilo naci pravog playa... ali hajd da vidimo da li ce ikoga dovesti vise uopste :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 30 jan 2019, 17:28

prisonbreak je napisao/la:Pratio sam malo tekmu,nije los ovaj mali :D
Ko njega dovede?
A i njega bi na posudbu :P

Znaci opet neki novi igrac nakon poluvremena na pripremnoj zasluzio visegodisnji ugovor :D
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2019, 17:30

skoroalen je napisao/la:I šta sad ako Jahić dobije ugovor nakon svega? Dovoljno što je siguran putnik za Antaliju, koji će qrac dole, da more gleda?
Treba ovom stat u kraj da mi je babo rođeni a ne Husref. Nisam pljuvač al nemojte da nas zaslijepi prvo mjesto i dobri rezultati. Ako dobije ugovor, da je cener mjesečno, puno je za uhljebljivanje. Evo daj meni 120 maraka za godinu dana, svakog mjeseca po 10 KM. A kamoli 8-9 stoja.
I dalje se nadam da ga neće potpisat ali...
Vjerovatno će dobiti ugovor..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jan 2019, 17:31

Inijesta je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:I šta sad ako Jahić dobije ugovor nakon svega? Dovoljno što je siguran putnik za Antaliju, koji će qrac dole, da more gleda?
Treba ovom stat u kraj da mi je babo rođeni a ne Husref. Nisam pljuvač al nemojte da nas zaslijepi prvo mjesto i dobri rezultati. Ako dobije ugovor, da je cener mjesečno, puno je za uhljebljivanje. Evo daj meni 120 maraka za godinu dana, svakog mjeseca po 10 KM. A kamoli 8-9 stoja.
I ja se isto ovog bojim, “ udomljavanje” Jahica ne treba dozvoliti, ok pruzila mu se prilika i nek ide i u tursku i odigra al i Sasa matic vidi da ovaj momak ne moze parirat nasim akademcima
Pa Evo samo danas uporedis njegovu igru i igru Mustafica( koji ima greske i gubi se ponekad i mislim da jos uvijek ne moze uletit u prvi tim ko Pidr, Mujakic, Saban ), al taj Mustafic je za klasu bolji igrac od ovog Jahica, i koji ce nama onda qurac taj Jahic
Ako mu daju ugovor nek se zna da je to tal Runde preko Husrefa i nemojte da pljujete po Hadziji jer on s ovim veze nema
Naravno da Hadžija nema ništa s tim. Eto, neki su i napisali da nije ni htio da se petlja, da je pustio Husrefa da procijeni.
Valjda nije Husref budala da radi prijateljstva nekog uhljebi ovog bolida. Znamo da voli klub, da živi Sarajevo, al ovakve stvari nikom nisu potrebne.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 30 jan 2019, 17:36

MortemHz je napisao/la:
Dobice ugovor jer se husref prodao I stavio je neciji interes iznad kluba. Mi cutimo jer nas je zaslijepilo trenutno stanje na tabeli, a to nije nimalo dobro. Ovdje nije u pitanju samo ugovor ili 20 000 sto ce njemu dati. U pitanju je ime i ugled kluba. Ja kad sam napisao sta se desava 90% forumasa sa ove teme je trazilo ban jer eto ja unosim nemir u ekipu!!!! Sta sada radi husref ako ja kao obicni forumas unosim nemir? Je li vaznije prijateljstvo sa rundom ili FK SARAJEVO i nasa AKADEMIJA??
Pozz svima i maksuz sellam mom ahbabu @samozdravlje :bih: :bih:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jan 2019, 17:43

Ma nije meni ni toliko zbog njegove plate. Ima klub para, a te pare svakako platimo kao kazne za megafone i ostale gluposti. Al ako se već vodi neko u Tursku, mogli su povest neko dijete iz akademije. Ne mora se ni računat na njega u ovoj polusezoni al nek dijete vidi puta, nek ode negdje. Ima kod nas djece garant koji nisu dalje od Neuma vidjeli, pokaži momku da ćeš nekad računat na njega. Nek osjeti utakmicu protiv Partizana, Astane il koga već, svejedno. Ovo mi je totalno glupo, tačno mi krivo iako je skoro beznačajno u ovom trenutku. Prioritet je titula i trofeji, al treba se nekad zapitat i o ovim stvarima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2019, 17:45

KriskaKruha je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Dobice ugovor jer se husref prodao I stavio je neciji interes iznad kluba. Mi cutimo jer nas je zaslijepilo trenutno stanje na tabeli, a to nije nimalo dobro. Ovdje nije u pitanju samo ugovor ili 20 000 sto ce njemu dati. U pitanju je ime i ugled kluba. Ja kad sam napisao sta se desava 90% forumasa sa ove teme je trazilo ban jer eto ja unosim nemir u ekipu!!!! Sta sada radi husref ako ja kao obicni forumas unosim nemir? Je li vaznije prijateljstvo sa rundom ili FK SARAJEVO i nasa AKADEMIJA??
Pozz svima i maksuz sellam mom ahbabu @samozdravlje :bih: :bih:
Mislim ne znam ništa ali kontam ne bi džaba išao u Antaliju?
Kakav ti je Crepko?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 jan 2019, 17:46

Bolje je povesti Imamovića umjesto njega, žao mi baš momka, nadao se da će sa prvim timom odradit pripreme al izgleda da neće. Jest imao povredu al oporavio se, u teretani sam ga viđo svaki dan.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 30 jan 2019, 17:52

Sacekajmo sa lincom, nemojmo ici pred rudu.

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 30 jan 2019, 17:53

MortemHz je napisao/la: Kakav ti je Crepko?
Novi Pele :kafa:
BordoSarajevo je napisao/la:Bolje je povesti Imamovića umjesto njega, žao mi baš momka, nadao se da će sa prvim timom odradit pripreme al izgleda da neće. Jest imao povredu al oporavio se, u teretani sam ga viđo svaki dan.
Bolje je ne povesti nikoga nego ovo raditi nasoj djeci. Zamislite kako se osjecaju nasi momci koji citav zivot treniraju pa kad trebaju uci u prvi tim onda im neko dovede zidara koji nikad nije igrao fudbal i ubace ga u ekipu, a neko od te djece ce ispastati zbog toga. I kakva je to poruka buducim akademcima?!?
I da je bolji od Mesija i Ronalda zajedno, ne treba ga potpisiati zbog nacina na koji je doveden!

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 30 jan 2019, 17:55

fks74 je napisao/la:Sacekajmo sa lincom, nemojmo ici pred rudu.
Nije nikakav linc nego misljenje a bogami i cinjenice. Bolje sprijeciti nego lijeciti, a sutnja je odobravanje druze.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 jan 2019, 18:00

Nije nikakav linc nego misljenje a bogami i cinjenice. Bolje sprijeciti nego lijeciti, a sutnja je odobravanje druze.
Ne trcati pred Rundu :rol: :urnebes: :rol: :nene:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 30 jan 2019, 18:02

Denchi je napisao/la:
Ne trcati pred Rundu :rol: :urnebes: :rol: :nene:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 jan 2019, 18:06

Ma dobro, ne treba sad pretjerivat sa tim "kakva se slika šalje akademcima", svaki kvalitetan akademac koji zasluži priliku će dobiti istu, i svi su do sada tako, primjera je milion, neki su iskoristili priliku a neki ne.

Fine smo mi pare zaradili na akademcima, Mihojević, Čataković, trio Hadžić-Sadiku-Veladžić, Mujakić, imal još neko?? Definitivno treba ulagati u akademiju, višestruko se vrati.
FK Sarajevo

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 30 jan 2019, 18:09

BordoSarajevo je napisao/la:Ma dobro, ne treba sad pretjerivat sa tim "kakva se slika šalje akademcima", svaki kvalitetan akademac koji zasluži priliku će dobiti istu, i svi su do sada tako, primjera je milion, neki su iskoristili priliku a neki ne.

Fine smo mi pare zaradili na akademcima, Mihojević, Čataković, trio Hadžić-Sadiku-Veladžić, Mujakić, imal još neko?? Definitivno treba ulagati u akademiju, višestruko se vrati.
Tipicna zaslijepljenost trenutnom tabelom! :D

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 30 jan 2019, 18:10

Ja mislim red je da mu napravim profil. :D da ne kazu nema lik profil znaci los je. :lol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jan 2019, 18:11

BordoSarajevo je napisao/la:Ma dobro, ne treba sad pretjerivat sa tim "kakva se slika šalje akademcima", svaki kvalitetan akademac koji zasluži priliku će dobiti istu, i svi su do sada tako, primjera je milion, neki su iskoristili priliku a neki ne.

A brate, ako ti prekucaš faks i izgineš pet godina, dobit ćeš ti posao. Al boli kad ga dobije neko s privatnog faksa bez po' muke. U tom je stvar.
Jedan Herić nije mogao dobit novi ugovor i pušten je, drugi se handrče po federalnim ligama i igraju po selima da bi nekad dobili taj ugovor kojeg će ovaj (MOŽDA) dobit onako. I dalje je sve stvar nagađanja, ne znamo šta će bit, al kako Morto kaže, ne vode ga džaba. Od dva igrača na probi, jedan sigurno u Antaliji a drugog čekaš da vidiš? Hmm, sumnjivo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 30 jan 2019, 18:11

Pa hajde sprijeci, trebamo uvijek imati jednog igraca, kome ce publika psovati. Ne bi bilo zanimljivo da se svi dobri. Nemamo vise Hodzica,Rustema itd. Kome sada da psujemo ? Meni se ne svidjaju baklje, ljudi pale i dalje. Koliko se love da za kazne i to se i dalje desava. A mi ovdje hocemo da rjesavamo neke stvari, koje se nisu jos ni desile. Ja ne vjerujem da Hus zeli ovog Jahica i da to radi na svoju ruku. Ako ce mu dati ugovor, sumnjam da to on sam odlucuje bez Hadzica. Samo nebi da se unosi nemir, neka uzmu titulu pa kad bi igralo 11 Jahica. Inace nije nista pokazao, bar danas.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 jan 2019, 18:17

skoroalen je napisao/la:

A brate, ako ti prekucaš faks i izgineš pet godina, dobit ćeš ti posao. Al boli kad ga dobije neko s privatnog faksa bez po' muke. U tom je stvar.
Jedan Herić nije mogao dobit novi ugovor i pušten je, drugi se handrče po federalnim ligama i igraju po selima da bi nekad dobili taj ugovor kojeg će ovaj (MOŽDA) dobit onako. I dalje je sve stvar nagađanja, ne znamo šta će bit, al kako Morto kaže, ne vode ga džaba. Od dva igrača na probi, jedan sigurno u Antaliji a drugog čekaš da vidiš? Hmm, sumnjivo.
Sve si u pravu brate, i ja sam tog mišljenja, odma bi ja ovog nogiro al ne bi sad dizo preveliku hampu kad nam idu i rezultati i sve, hvala Bogu.
Da se ne pojavi ovaj Rundin, vjerovatno bi mi komšija (Imamović) imao mjesto za Antaliju, puno bi mu to značilo..al ybg bit će prilika
FK Sarajevo

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 30 jan 2019, 18:20

fks74 je napisao/la:
Pa hajde sprijeci, trebamo uvijek imati jednog igraca, kome ce publika psovati. Ne bi bilo zanimljivo da se svi dobri. Nemamo vise Hodzica,Rustema itd. Kome sada da psujemo ? Meni se ne svidjaju baklje, ljudi pale i dalje. Koliko se love da za kazne i to se i dalje desava. A mi ovdje hocemo da rjesavamo neke stvari, koje se nisu jos ni desile. Ja ne vjerujem da Hus zeli ovog Jahica i da to radi na svoju ruku. Ako ce mu dati ugovor, sumnjam da to on sam odlucuje bez Hadzica. Samo nebi da se unosi nemir, neka uzmu titulu pa kad bi igralo 11 Jahica. Inace nije nista pokazao, bar danas.
Ma kako da psujemo Jahicu kad on ako potpise nece minute odigrati , i to zadovoljstvo ce nam uskratiti :mrgreen:
Ma oni i idu na tu kartu, dobra atmosfera, ne treba talasati i unositi nemir, al vjeruj da mene pojede da jedan ovakav antitalenat dobije ugovor i priliku a sto kaze Skoro Herica smo nogom nabili , treba naraviti pritisak namjerno da ga ne smiju potpisati, ubacio si Tucakovica i dosta , mrs od kluba i ti i svi takvi koji hoce da se grebu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 22 gosta.