AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- firefirefirely
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ja se jos sa X-om osiguro

Malac igra zaista dobro i trudi se, koliko god smo pljuvali njegov dolazak u Milan on je od ovih pridosli najvise i pokazao, barem za sad, ako ovako nastavi obavezno otkupiti njegov ugovori i dati mu da igra, mlad je to igrac ima on jos sta da pokaze, jos kad se Faraon vrati pa njih dovjicu upariti po krilima, milina bozija 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
A koja je to situacija sa Polijem bila? Meni je to haman promaklo.
Znam da sam sinoc procitao intervju Polija gdje je pricao o tome, a sudija mu je valjda na trazenje penala odgovorio "are you crazy"?
Smirile se emocije, bolje je sada. Nekako ti je lakse kada unaprijed znas da nemas nekih sansi, pa ti poraz i ne legne toliko tesko.
Opet, zao mi je jer nismo zasluzili ovaj rezultat, ali boze moj.
Znam da sam sinoc procitao intervju Polija gdje je pricao o tome, a sudija mu je valjda na trazenje penala odgovorio "are you crazy"?
Smirile se emocije, bolje je sada. Nekako ti je lakse kada unaprijed znas da nemas nekih sansi, pa ti poraz i ne legne toliko tesko.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Rami se čini velikim pojačanjem a i Adel je mašinerija za sad ala Boateng.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- muha milanez
- Kontakt:
Da tako se cini, odlican je Rami. Jos dovest jednog kvalitetnog stopera, mada zna i Zapata odigrat odlicno. Samo da ovaj poraz ne ostavi prevelikog traga na samopuzdanju igraca, ne pokvari dodatno vec narusenu atmosferu u ekipi. Steta sto nije bolja situacija, mada otkako je Sedorf na klupi evidentno je poboljsanje cjelokupne situacije, nije veliko ali dovoljno da se odrazi na rezultate. Sinoc nesretan poraz, kad je Baloteli izasao, znao sam da vise nemamo sanse da zabijemo. Fali nama jos jedan extra napadac, jos ako prodaju Balu onda pogotovo.
Kazu da Arsenal sprema veliki novac ( oko 30 mil) za Balotelija, ako je istina onda mislim da nasi nece moci odbiti takvu ponudu..
Kazu da Arsenal sprema veliki novac ( oko 30 mil) za Balotelija, ako je istina onda mislim da nasi nece moci odbiti takvu ponudu..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
37. minutarope11 je napisao/la:A koja je to situacija sa Polijem bila? Meni je to haman promaklo.
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I reakcija Abbiati-a kod primljenog gola je reakcija nizerazrednog golmana. Samo da je stao uz stativu,lik trci nazad i udara loptu glavom,to je morao da uhvati u ruke komotno.

@rope11

@rope11

- Ibracadabra
- Kontakt:
Atletico je sinoć dobio na "Milanov način", puno je puta Milan u prošlosti pobjeđivao na taj način. Strpljenjem i dobrom odbranom do kvalitetnog rezultata u gostima. Međutim, današnja ekipa ne može i ne zna igrati na taj način. Što zbog nedostatka kvaliteta što zbog nedostatka iskustva, iako to čudno zvuči kad se piše o ekipi Milana.
Milan ima šanse u uzvratu ali mislim da će Atletico proći, u ovom trenutku su kvalitetnija ekipa a to će pokazati u uzvratu. Što se Milana tiče, nada umire zadnja.
Na ljeto ako ova ekipa ne dobije 4-5 neophodnih pojačanja, ova agonija za navijače ove ekipe će se nastaviti.
Milan ima šanse u uzvratu ali mislim da će Atletico proći, u ovom trenutku su kvalitetnija ekipa a to će pokazati u uzvratu. Što se Milana tiče, nada umire zadnja.
Na ljeto ako ova ekipa ne dobije 4-5 neophodnih pojačanja, ova agonija za navijače ove ekipe će se nastaviti.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Ne znam, ja se i dalje ne sjecam te situacije. Bit ce da mi se omaklo nekako.
Ali s obzirom da se ne prica puno o tome, pretpostavljam da nije neki ozbiljniji faul. U svakom slucaju, dobar je sudac bio sinoc, bez greske.
Nije mi jasno kako Rami dobi ovako nisku ocjenu, covjek je razvalio u par navrata.
Jedino je malo zakasnio kod gola, ali ono je vise bio splet nesretnih okolnosti. Uveliko zahvaljuci Zuci.
Ali s obzirom da se ne prica puno o tome, pretpostavljam da nije neki ozbiljniji faul. U svakom slucaju, dobar je sudac bio sinoc, bez greske.
Nije mi jasno kako Rami dobi ovako nisku ocjenu, covjek je razvalio u par navrata.
Jedino je malo zakasnio kod gola, ali ono je vise bio splet nesretnih okolnosti. Uveliko zahvaljuci Zuci.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
edit: balo 10 dana van terena (valjda bude spreman do juventusa), a za silju boga pitaj. nista dobro. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Na stranu rezultat, meni je ovo najbolja utakmica Milana u sezoni.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Raspored tekmi i nasi protivnici na onom Internacionalnom kupu,koji se igra na ljeto

- Ibracadabra
- Kontakt:
Valjda do tog turnira dobijete kvalitetna pojačanja, jer sa ovom ekipom nema ništa od Milana ni sljedeće sezone. Jer Napoli,Juve,Roma pa i Fiorentina će sigurno nadograditi ekipu, a ne treba zaboraviti ni Inter koji sigurno neće prespavati i ovo ljeto.
Milan: Goals conceded from set pieces:
07-08: 10 out of 51 (19,6%).
08-09: 15 out of 46 (32,6%).
09-10: 11 out of 55 (20%).
10-11: 8 out of 37 (21,6%).
11-12: 17 out of 54 (31,4%).
12-13: 22 out of 51 (43,1%).
Milan: Goals conceded from set pieces:
07-08: 10 out of 51 (19,6%).
08-09: 15 out of 46 (32,6%).
09-10: 11 out of 55 (20%).
10-11: 8 out of 37 (21,6%).
11-12: 17 out of 54 (31,4%).
12-13: 22 out of 51 (43,1%).
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Joj ne, opet Siti.
Pa bas ja sinoc razmisljam, ono prekjuce je zadnji put da smo slusali himnu lige prvaka na San Siru, do ko zna kojeg perioda. A iduca utakmica sa Atletikom zadnja. I bas me neka tuga uhvati.
Necemo mi zadugo vidjeti LS, jedini mi stagniramo dok su se svi oko nas poceli pojacavati. Cak i ako se nesto drasticno promjeni, trebat ce vremena za rezultate jer tesko cemo nadmasiti neke klubove koji se godinama razvijaju i nadogradjuju ekipu.
Pa bas ja sinoc razmisljam, ono prekjuce je zadnji put da smo slusali himnu lige prvaka na San Siru, do ko zna kojeg perioda. A iduca utakmica sa Atletikom zadnja. I bas me neka tuga uhvati.
Necemo mi zadugo vidjeti LS, jedini mi stagniramo dok su se svi oko nas poceli pojacavati. Cak i ako se nesto drasticno promjeni, trebat ce vremena za rezultate jer tesko cemo nadmasiti neke klubove koji se godinama razvijaju i nadogradjuju ekipu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Ibracadabra
- Kontakt:
Kod vas su glavni problem Galliani i Berlusconi, dva nostalgična starca. U zadnjih par godine sve rade pogrešno i to im se sad vraća. Ona Barbara je trebala odavno imati veće ovlasti u klubu, jer koliko sam čitao u zadnje vrijeme, sektor za koji je ona zaduženo konstano napreduje.Dok je Galliani sušta suprotnost tome. Također zbog njega je jedan od najvećih igrača svih vremena van kluba, naravno radi se o Maldiniu.
Ne može se napraviti kvalitetna tim skupljanjem otpadaka iz drugih timova. Jedini igrači sa kojima je potrefio u ovom prelaznom roku su Rami i Taarabt, ali to su igrači koji su uvijek imali kvalitet a svoje prethodne klubove su morali napustiti zbog nekih drugih razloga, najčešće ne slaganje sa upravom i trenerom.
Ne može se napraviti kvalitetna tim skupljanjem otpadaka iz drugih timova. Jedini igrači sa kojima je potrefio u ovom prelaznom roku su Rami i Taarabt, ali to su igrači koji su uvijek imali kvalitet a svoje prethodne klubove su morali napustiti zbog nekih drugih razloga, najčešće ne slaganje sa upravom i trenerom.
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
-
Hattrick123
- Kontakt:
Ma drug sa dobrim igracima ti mozes za sezonu-dvije uigrati ekipu i napraviti kostur za narednih 5-6 godina i samo to nadogradjivati,ali nazalost kod nas nemas ni K od kostura jer se igraci ne dovode planski tako da od govana ne mozes praviti pitu...ako na ljeto nastave istu politiku voditi odma cemo znati na cemu smo sljedece sezone pa i budali je jasno da ovakvo dovodjenje igraca je samo pokusaj da se zamazu oci navijacima i da mogu reci pa dovodimo mi igrace..
Sto se tice utakmice protiv Atletika mislim da smo mi svoju sansu propustili na San Siru,necu reci da je nemoguce ali trebat ce nam 11 igraca koji ce uzorati teren i vise srece sto se tice realizacije..zamislite da damo gol u prvih 20 min
(ah lijepe zelje moje)
Sto se tice utakmice protiv Atletika mislim da smo mi svoju sansu propustili na San Siru,necu reci da je nemoguce ali trebat ce nam 11 igraca koji ce uzorati teren i vise srece sto se tice realizacije..zamislite da damo gol u prvih 20 min
FORZA MILAN
Vidjet cemo, obecao je pedofil ulagati u klub, a pretpostavljam da bi ga Seedorf i Barbara mogli pritisnuti po tom pitanju.
Izgradjena nova zgrada, u planu stadion, po procitanom sam zakljucio da Galliani najvjerovatnije odlazi na ljeto tako da bi se mogle ocekivati promjene. A i ove dvije posljednje sramotne sezone bi napokon mogle biti neki alarm za budjenje.
Sto se tice Atletika, uz najbolju volju, ne mogu povjerovati u prolaz.
Da smo iskoristili priliku i dali bar dva gola od onolikih sansi, bila bi druga prica. Ili da imamo recimo jednog Saravija ili Montoliva na terenu. Ovako...nema sanse. Samo se nadati da nas ne pregaze.
Izgradjena nova zgrada, u planu stadion, po procitanom sam zakljucio da Galliani najvjerovatnije odlazi na ljeto tako da bi se mogle ocekivati promjene. A i ove dvije posljednje sramotne sezone bi napokon mogle biti neki alarm za budjenje.
Sto se tice Atletika, uz najbolju volju, ne mogu povjerovati u prolaz.
Da smo iskoristili priliku i dali bar dva gola od onolikih sansi, bila bi druga prica. Ili da imamo recimo jednog Saravija ili Montoliva na terenu. Ovako...nema sanse. Samo se nadati da nas ne pregaze.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.