FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlajci » 16 nov 2013, 17:57

Skver je napisao/la:Koga ono danas Smail pozdravlja prije utakmice, nisam vidio a ni skontao, da se ne pozdravlja sa svojim prijateljom staromgardom :), vidim malo se opustio.
:lol: :lol: :lol: :lol:
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 nov 2013, 18:06

Benjo_AFC86 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Meni je momenat utakmice penak za Gradinu...i uzima Popara loptu, al hoće i Likić (bar mi se čini da je i Likić htio)...i ganjaju se oni po terenu,al Popara prvi uzeo loptu i ne da...a momci s D tribine podršku Popari :mrgreen:
Kada je dao gol prvo je pozz momke s D tribine :lol:

btw, sjajan gol Ome glavom 8-)
Pored sjajnog driblinga golmana u 9. minuti i još boljoj reakciji stopera Muminovića kad je fulao loptu posle toga.. zeznuo si se malo :lol:
Jojjj...u pravu si, :)
Dvije situacije ravnopravno dijele momenat tekme
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 nov 2013, 18:38

zlajci je napisao/la:
staragarda je napisao/la:ja sam odlucio da sutra ne idem jer necu izdrzat da DRVETU ne opsujem sve zivo a posto je predsjednik rekao da im treba mir i da ih ljudi podrze a ja se necu suzdrzat bolje mi je ovako...sretno nam sutra...trebat ce
Ipak je jače od tebe

SLOBODA DO GROBA
Al samo poluvrijeme :D ....inače,DRVO se opasno nafuralo na trenersku funkciju....ne dao nam Bog da dobijemo u konjicu...ostat će još deceniju na Tušnju a kakvi smo baksuzi tačno takav rasplet vidim :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 16 nov 2013, 18:40

Ostaje Smajil 100%
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 nov 2013, 21:44

Naši igrači vam dali šalove, a onda pojedini iz Fukara slikali se i rekli ''pali su vam šalovi'' :mrgreen: čestitam dotičnim
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 nov 2013, 21:49

Benjo_AFC86 je napisao/la:Naši igrači vam dali šalove, a onda pojedini iz Fukara slikali se i rekli ''pali su vam šalovi'' :mrgreen: čestitam dotičnim
Ja ba, što ono :D inače, lijepo urađeni šalovi

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 nov 2013, 21:53

Coraco je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Naši igrači vam dali šalove, a onda pojedini iz Fukara slikali se i rekli ''pali su vam šalovi'' :mrgreen: čestitam dotičnim
Ja ba, što ono :D inače, lijepo urađeni šalovi
Pa eto, u znaku nekog prijateljstva , komšije i tako. A onda to neki iskoriste da onako kažu, svašta :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 nov 2013, 21:57

Haj valjda i ovi naši isto urade na proljeće. Aa to sa slikama je zaje.ancija baa :D

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 16 nov 2013, 22:12

Benjo moze slika da i ja to vidim :D
bezveze ako je se tu uradilo i osudjem postupke pojedinaca ponovo.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 nov 2013, 22:39

eo vako...da prokomentarisem ovo zadnje kolo i tekmu u konjicu..ova danasnja je smijesna i za komentarisanje....prava prijateljska ako me razumijete :oops: ..znaci..ide se novajliji u ligi kojem i vise nego gori pod nogama...kuci su zijanili samo protiv biscana i to jos u prvom kolu...misljenja sam da nam je ovo tekma sezone i to iz vise razloga...mi ovo ako ne dobijemo a tesko cemo, sezona ce najvjerovatnije bit gotova...mislim,najavljivat ce se ta Premijer liga i te lozione za siroke narodne mase al od povrataka realno nece bit nista...bas kao i proljece prosle sezone....najave,lozione,kalkulacije...te ako ovaj dobije ovog,te ako mi dobijemo dole a ovi zijane gore itd,itd......biscani ce gotovo sam ubjedzen uzet najmanje bod u bugojnu i SIGURNO nece ispustit veliku prednost na proljece...sto na kvalitet sto na kvarnjaka ce to odrzat a mislim da su u igri i rudar i moooozzzda gracanlije...mi porazom dole definitivno ispadamo iz svih kalkulacija i samo nas cudo na proljece moze vratit u rang vise....za to cudo ti trebaju DOBRI igraci iz premijerke i da sve redom demoliras na proljece uz recimo kiks svakih 5,6 kola i to kiks u vidu nerjesenog rezultata u gostima...to je za nas trenutno SF....ambicije ce se najbolje pokazat po kraju tekme u konjicu i ako DRVO ostane na klupi to je to...jer niko pa ni azmir nije lud da baca kesh na trenera u izgubljenoj sezoni...u svakom slucaju,pred nama je

da,umalo zaboravih...zamisli ti kolki je ovo odron od lige kad smo mi 3. na tabeli :D ..golemo,jbt :shock: :shock:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 16 nov 2013, 23:05

ma hajde mozda nas azmir i smajlic sve iznenade,vidices na kraju sezone kada smajli stane pred kamere,pa kaze,
cilj je bio premjer liga,na nasu radost,a zalost konkurenata izgleda da smo ga ispunilicestitam igracima,publici,bezbeli i sebi,cestitam svima :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 nov 2013, 23:08

čuvena 1986 8-)
2:1 za nas,mi ostali u ligi,velež "izgubio" titulu i tuča sa mostarcima..

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 nov 2013, 01:00

Benjo sta bi 5 do 12 :lol:
Sloboda Tuzla

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 nov 2013, 08:13

fukaratz je napisao/la:Benjo sta bi 5 do 12 :lol:
Kao sto sam i rekao.. Smijesno.. Dosao sam sa igracima tako da sam cuo stanje i ispred svlacionice kad kapiten kaze mora se pustiti i za to je bilo dovoljno par njih da pusti i da se izbace 4 igraca sto su bila standardna. Posle tekme vasi igraci govore nismo znali, a drugih pola jeste znalo.. :D Providan je bio prvi gol

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 17 nov 2013, 11:05

Kao sto sam i rekao.. Smijesno.. Dosao sam sa igracima tako da sam cuo stanje i ispred svlacionice kad kapiten kaze mora se pustiti i za to je bilo dovoljno par njih da pusti i da se izbace 4 igraca sto su bila standardna. Posle tekme vasi igraci govore nismo znali, a drugih pola jeste znalo.. :D Providan je bio prvi gol

Smijesno je to sto se radi kod vas,gdje je taj rivalitet,zasto Fukare dopustate da vam mazu oci domacom kupljenom tekmom ? Zar se tolike pare za pripreme moraju davati,tolike plate igracima davati,i jos na kraju im moraju kupovati domace tekme koje igraju s Gradinom,i vi podrzavate tu upravu ?
Ispali ste iz Premier Lige zbog tog namjestanja,doduse smjestili su vama na kraju i vi opet poceli tim :S
Obit ce vam se opet o glavu,kad tad.
Rudar Kakanj !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 nov 2013, 11:15

Dosadni ste vise sa tim namjestanjem, eto Sloboda jedina namjesta utakmice u BIH, kad god udjem vi o tome pisete, u Turskoj, Italiji, Grckoj , Holandiji itd se namjetaju utakmice a da kod nas nema toga, nego pobijedili smo i sta sad mi trebamo da udaramo upravu zbog toga ako je kupljena utakmica.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 17 nov 2013, 11:17

http://www.youtube.com/watch?v=gGV_c835WnQ

"momcima čestitam na potvrđenoj pobjedi potvrđili smo ona 3 boda iz bugojna"

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 nov 2013, 11:22

GK1996 je napisao/la:

Smijesno je to sto se radi kod vas,gdje je taj rivalitet,zasto Fukare dopustate da vam mazu oci domacom kupljenom tekmom ? Zar se tolike pare za pripreme moraju davati,tolike plate igracima davati,i jos na kraju im moraju kupovati domace tekme koje igraju s Gradinom,i vi podrzavate tu upravu ?
Ispali ste iz Premier Lige zbog tog namjestanja,doduse smjestili su vama na kraju i vi opet poceli tim :S
Obit ce vam se opet o glavu,kad tad.
Ti prijatelju isto kao da nisi iz grada rudara. :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 nov 2013, 11:24

imperator10 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=gGV_c835WnQ

O cemu ti druze ? Jesil dobar ? :?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 17 nov 2013, 11:34

fukara87 je napisao/la:
imperator10 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=gGV_c835WnQ

O cemu ti druze ? Jesil dobar ? :?
kako si momčiluko?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.