FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 16 nov 2013, 18:38

zlajci je napisao/la:
staragarda je napisao/la:ja sam odlucio da sutra ne idem jer necu izdrzat da DRVETU ne opsujem sve zivo a posto je predsjednik rekao da im treba mir i da ih ljudi podrze a ja se necu suzdrzat bolje mi je ovako...sretno nam sutra...trebat ce
Ipak je jače od tebe

SLOBODA DO GROBA
Al samo poluvrijeme :D ....inače,DRVO se opasno nafuralo na trenersku funkciju....ne dao nam Bog da dobijemo u konjicu...ostat će još deceniju na Tušnju a kakvi smo baksuzi tačno takav rasplet vidim :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 16 nov 2013, 18:40

Ostaje Smajil 100%
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 nov 2013, 21:44

Naši igrači vam dali šalove, a onda pojedini iz Fukara slikali se i rekli ''pali su vam šalovi'' :mrgreen: čestitam dotičnim
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 nov 2013, 21:49

Benjo_AFC86 je napisao/la:Naši igrači vam dali šalove, a onda pojedini iz Fukara slikali se i rekli ''pali su vam šalovi'' :mrgreen: čestitam dotičnim
Ja ba, što ono :D inače, lijepo urađeni šalovi

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 nov 2013, 21:53

Coraco je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Naši igrači vam dali šalove, a onda pojedini iz Fukara slikali se i rekli ''pali su vam šalovi'' :mrgreen: čestitam dotičnim
Ja ba, što ono :D inače, lijepo urađeni šalovi
Pa eto, u znaku nekog prijateljstva , komšije i tako. A onda to neki iskoriste da onako kažu, svašta :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 nov 2013, 21:57

Haj valjda i ovi naši isto urade na proljeće. Aa to sa slikama je zaje.ancija baa :D

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 16 nov 2013, 22:12

Benjo moze slika da i ja to vidim :D
bezveze ako je se tu uradilo i osudjem postupke pojedinaca ponovo.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 nov 2013, 22:39

eo vako...da prokomentarisem ovo zadnje kolo i tekmu u konjicu..ova danasnja je smijesna i za komentarisanje....prava prijateljska ako me razumijete :oops: ..znaci..ide se novajliji u ligi kojem i vise nego gori pod nogama...kuci su zijanili samo protiv biscana i to jos u prvom kolu...misljenja sam da nam je ovo tekma sezone i to iz vise razloga...mi ovo ako ne dobijemo a tesko cemo, sezona ce najvjerovatnije bit gotova...mislim,najavljivat ce se ta Premijer liga i te lozione za siroke narodne mase al od povrataka realno nece bit nista...bas kao i proljece prosle sezone....najave,lozione,kalkulacije...te ako ovaj dobije ovog,te ako mi dobijemo dole a ovi zijane gore itd,itd......biscani ce gotovo sam ubjedzen uzet najmanje bod u bugojnu i SIGURNO nece ispustit veliku prednost na proljece...sto na kvalitet sto na kvarnjaka ce to odrzat a mislim da su u igri i rudar i moooozzzda gracanlije...mi porazom dole definitivno ispadamo iz svih kalkulacija i samo nas cudo na proljece moze vratit u rang vise....za to cudo ti trebaju DOBRI igraci iz premijerke i da sve redom demoliras na proljece uz recimo kiks svakih 5,6 kola i to kiks u vidu nerjesenog rezultata u gostima...to je za nas trenutno SF....ambicije ce se najbolje pokazat po kraju tekme u konjicu i ako DRVO ostane na klupi to je to...jer niko pa ni azmir nije lud da baca kesh na trenera u izgubljenoj sezoni...u svakom slucaju,pred nama je

da,umalo zaboravih...zamisli ti kolki je ovo odron od lige kad smo mi 3. na tabeli :D ..golemo,jbt :shock: :shock:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 16 nov 2013, 23:05

ma hajde mozda nas azmir i smajlic sve iznenade,vidices na kraju sezone kada smajli stane pred kamere,pa kaze,
cilj je bio premjer liga,na nasu radost,a zalost konkurenata izgleda da smo ga ispunilicestitam igracima,publici,bezbeli i sebi,cestitam svima :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 nov 2013, 23:08

čuvena 1986 8-)
2:1 za nas,mi ostali u ligi,velež "izgubio" titulu i tuča sa mostarcima..

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 nov 2013, 01:00

Benjo sta bi 5 do 12 :lol:
Sloboda Tuzla

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 nov 2013, 08:13

fukaratz je napisao/la:Benjo sta bi 5 do 12 :lol:
Kao sto sam i rekao.. Smijesno.. Dosao sam sa igracima tako da sam cuo stanje i ispred svlacionice kad kapiten kaze mora se pustiti i za to je bilo dovoljno par njih da pusti i da se izbace 4 igraca sto su bila standardna. Posle tekme vasi igraci govore nismo znali, a drugih pola jeste znalo.. :D Providan je bio prvi gol

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 17 nov 2013, 11:05

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Kao sto sam i rekao.. Smijesno.. Dosao sam sa igracima tako da sam cuo stanje i ispred svlacionice kad kapiten kaze mora se pustiti i za to je bilo dovoljno par njih da pusti i da se izbace 4 igraca sto su bila standardna. Posle tekme vasi igraci govore nismo znali, a drugih pola jeste znalo.. :D Providan je bio prvi gol

Smijesno je to sto se radi kod vas,gdje je taj rivalitet,zasto Fukare dopustate da vam mazu oci domacom kupljenom tekmom ? Zar se tolike pare za pripreme moraju davati,tolike plate igracima davati,i jos na kraju im moraju kupovati domace tekme koje igraju s Gradinom,i vi podrzavate tu upravu ?
Ispali ste iz Premier Lige zbog tog namjestanja,doduse smjestili su vama na kraju i vi opet poceli tim :S
Obit ce vam se opet o glavu,kad tad.
Rudar Kakanj !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 nov 2013, 11:15

Dosadni ste vise sa tim namjestanjem, eto Sloboda jedina namjesta utakmice u BIH, kad god udjem vi o tome pisete, u Turskoj, Italiji, Grckoj , Holandiji itd se namjetaju utakmice a da kod nas nema toga, nego pobijedili smo i sta sad mi trebamo da udaramo upravu zbog toga ako je kupljena utakmica.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 17 nov 2013, 11:17

http://www.youtube.com/watch?v=gGV_c835WnQ

"momcima čestitam na potvrđenoj pobjedi potvrđili smo ona 3 boda iz bugojna"

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 nov 2013, 11:22

GK1996 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:

Smijesno je to sto se radi kod vas,gdje je taj rivalitet,zasto Fukare dopustate da vam mazu oci domacom kupljenom tekmom ? Zar se tolike pare za pripreme moraju davati,tolike plate igracima davati,i jos na kraju im moraju kupovati domace tekme koje igraju s Gradinom,i vi podrzavate tu upravu ?
Ispali ste iz Premier Lige zbog tog namjestanja,doduse smjestili su vama na kraju i vi opet poceli tim :S
Obit ce vam se opet o glavu,kad tad.
Ti prijatelju isto kao da nisi iz grada rudara. :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 nov 2013, 11:24

imperator10 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=gGV_c835WnQ

O cemu ti druze ? Jesil dobar ? :?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 17 nov 2013, 11:34

fukara87 je napisao/la:
imperator10 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=gGV_c835WnQ

O cemu ti druze ? Jesil dobar ? :?
kako si momčiluko?

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 17 nov 2013, 11:42

Probisvjet je napisao/la: Ti prijatelju isto kao da nisi iz grada rudara. :roll:
Jesam druze moj,ali da klub koji se bori za Premier Ligu i ima ambicije za Premier Ligu,mora sebi dozvoliti da im Gradina pusta domace tekme,ja te igrace nebi nikad podrzavao,kao ni upravu.
Ne kazem da se ne stima,da su drugi klubovi posteni,da samo Sloboda stima itd,ali je glupo da toliki novac bace na pripreme a nisu u stanju boriti se protiv Gradine,bez tog ''moramo ih pustiti''.
I sta na kraju reci igracima poslije jucerasnje tekme,svaka cast vam momci,sresti ih u gradu kao heroje.
Ja bi ih samo popljuvao kad ih vidim u gradu,nista vise nisu zasluzili.
Rudar Kakanj !!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 nov 2013, 12:41

GK1996 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Ti prijatelju isto kao da nisi iz grada rudara. :roll:
Jesam druze moj,ali da klub koji se bori za Premier Ligu i ima ambicije za Premier Ligu,mora sebi dozvoliti da im Gradina pusta domace tekme,ja te igrace nebi nikad podrzavao,kao ni upravu.
Ne kazem da se ne stima,da su drugi klubovi posteni,da samo Sloboda stima itd,ali je glupo da toliki novac bace na pripreme a nisu u stanju boriti se protiv Gradine,bez tog ''moramo ih pustiti''.
I sta na kraju reci igracima poslije jucerasnje tekme,svaka cast vam momci,sresti ih u gradu kao heroje.
Ja bi ih samo popljuvao kad ih vidim u gradu,nista vise nisu zasluzili.
bravo drug! dan prije utakmice ja govorim sta ce se dogoditi a glupani me popljuvase! i sad svi sretni pobjedili Gradinu na Tusnju, opet Smajilove velike izjave kojim objasnjava i doslikava pobjedu. nevjerovatno mi kakvog idiota na kormilu imamo i koje nesposobnjakovice od igraca. zao mi malo igraca Gradine koji se cekali ovu utakmicu kad derbi da pokazu sta znaju jer se zna da svi s kantona budu posebno nabrijani na Tusnju:( al ne brinite ovo je paket 2 u 1 ima i drugo poluvrijeme u Srebreniku ako u medjuvremenu nesto ne zakuhaju :lol: a kome se gleda ovakva Sloboda nek izvoli 8-)
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []