FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
dobro mi sada imamo vremena da se zahebavamo pošto nas ide i iće do kraja akobogda a opet o pojačanjima kao što kolega reče Robert sigurno dolazi a ostalo su špekulacije i po meni je prerano pričat,na kraju krajeva nama ne treba puno uostalom Pep će o tome odlučiti i sve posložiti
nedim 1993@
Decko u svoje ime pricaj,mozda ti i neko od nasih momaka ne razumiju ,ali vise vi nego nasi momci jer mi duzi period vodimo diskusije i na ovoj temi bar ovi stariji forumasi zanju se u dusu kako ko i na koji nacin sagledava i opisuje svoje videnje nekog stanja, tekme ,ili necega drugog
.
Decko u svoje ime pricaj,mozda ti i neko od nasih momaka ne razumiju ,ali vise vi nego nasi momci jer mi duzi period vodimo diskusije i na ovoj temi bar ovi stariji forumasi zanju se u dusu kako ko i na koji nacin sagledava i opisuje svoje videnje nekog stanja, tekme ,ili necega drugog
Joooj jedva cekam Sommer da Sammer-u i vamo uvalimo ljakase u vidu Lewata...uzmemo vam kesh , naprtimo sebi Dzeksona
Ako se to doista desi ....vjerovat cu da ispod odijela i crvene kravata M.S. ipak nosi zuto-crne boxerice

Poceo sam ovo da sumnjam kad je za Martineza iskesirano 40 milki iako brat bratu ne vrijedi ni 18mil
Matthias 009
Ako se to doista desi ....vjerovat cu da ispod odijela i crvene kravata M.S. ipak nosi zuto-crne boxerice
Poceo sam ovo da sumnjam kad je za Martineza iskesirano 40 milki iako brat bratu ne vrijedi ni 18mil
Matthias 009
potpisujem da je za Bajern u ovom momentu i u budućem puno boljiLevandovski od Džeksona,jest da je igrač naše repke ali uzeo je možda dobar novac ali i najgoru opciju kluba u vidu Sitija gdje je puno nazadovao to se vidi i u reprezentaciji bolje da je ostao u Volsburgu,prije 2 godine rado bih uzeo Džeku za bilo kog napadača sada ne,ma zapravo Bajern sada ima sve trenera,igrače igru.rezultate i tako će biti narednih nadam se i 10-ak godina
Pitat cu te kakve bokserice nosi,kad uprtimo Götze-a!HzBvB je napisao/la:Joooj jedva cekam Sommer da Sammer-u i vamo uvalimo ljakase u vidu Lewata...uzmemo vam kesh , naprtimo sebi Dzeksona![]()
Ako se to doista desi ....vjerovat cu da ispod odijela i crvene kravata M.S. ipak nosi zuto-crne boxerice![]()
![]()
Poceo sam ovo da sumnjam kad je za Martineza iskesirano 40 milki iako brat bratu ne vrijedi ni 18mil![]()
Matthias 009
Stern des Südens
raja, niste ni svjesni sta smo hapnuli dortmundu.
klopko je od levata napravio igracinu, tako da nece pogrijesiti onaj ko kaze da se radi o ponajboljem svjetskom napadacu. plus sto ga je napunio onom ciganstinjom koju moras imati ako hoces da se mesenis sa najboljima.
ljudi, levandovski je opasan
on ce bayinu odbranu uciniti jos opasnijom, jos brzom; ucinice da riberi, mulija i ostali iz navale zabijaju jos vise golova. njega ne treba filovati loptama.
i da, puno je korisniji od jednog dzeke.
klopko je od levata napravio igracinu, tako da nece pogrijesiti onaj ko kaze da se radi o ponajboljem svjetskom napadacu. plus sto ga je napunio onom ciganstinjom koju moras imati ako hoces da se mesenis sa najboljima.
ljudi, levandovski je opasan
on ce bayinu odbranu uciniti jos opasnijom, jos brzom; ucinice da riberi, mulija i ostali iz navale zabijaju jos vise golova. njega ne treba filovati loptama.
zvekane, mojne bit persönlich.anton 1983 je napisao/la:taj jedino svoju mamu ili ti Đevojku ubija u pojam
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- anton 1983
- Kontakt:
Zašto ne?secer je napisao/la:zvekane, mojne bit persönlich.
Neymar, Gomez i Schweini smeće / Lewgnjili i Gundo - DAS ŠPEK
Samo osobno! Ak moreš ti, morem i ja
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Bolji je od Dzeke za klasusecer je napisao/la:raja, niste ni svjesni sta smo hapnuli dortmundu.
ljudi, levandovski je opasan![]()
zvekane, mojne bit persönlich.anton 1983 je napisao/la:taj jedino svoju mamu ili ti Đevojku ubija u pojam
konacno jedna istina iz tvojih poganih usta.anton 1983 je napisao/la:Neymar, Gomez i Schweini smeće / Lewgnjili i Gundo - DAS ŠPEK
libo me racku, skrabaj sta ti je volja.anton 1983 je napisao/la:Samo osobno! Ak moreš ti, morem i ja
nemam blage koji mi je pa da te vec ranije nisam ucero na onu listu, da ne gledam jad koji skrabas.
Da malo skrenem temu pored svadje ante i sece (mogli su moderatori otvoriti posebnu temu gdje bi se samo njih dvojica naglabala ko je upravu - nesto kao Face to Face)
ja cu da okacim jednu simpaticnu sliku.
Posto nam je Neuer ostaje bez posla i zbog toga gubi prvo mjesto u repki, nas mali Tomica je bio pravo fin i malo ga zagrijavao na terenu, cisto da osjeti loptu u rukama

Ako se mene pita, ja nikad nista zuto ne bih kupio, jer svaki muto nosi zuto
Dosta jw sto smo Generala smeknuli, ostali nam nisu potrebni. I kakva smo mi to ekipa kad moramo napadaca od zutica da kupujemo... Ma bjaaaaaaaziiiiiii B-)
Posto nam je Neuer ostaje bez posla i zbog toga gubi prvo mjesto u repki, nas mali Tomica je bio pravo fin i malo ga zagrijavao na terenu, cisto da osjeti loptu u rukama

Ako se mene pita, ja nikad nista zuto ne bih kupio, jer svaki muto nosi zuto
Sent from my Philips Smart TV.
@dr.adnan
e vidi i ja sam bio slicnog razmisljanja, ali sad sam to malo prokuzio, Herr Hoeneß i Herr Sammer ocito imaju "mitleid" sa bvb pa su odlucili da im malo napune klupsku kasu kupovinom Levata.
Vjerovatno ce on na polusezoni ici u Mainz ili Werder na posudbu da sazrije
e vidi i ja sam bio slicnog razmisljanja, ali sad sam to malo prokuzio, Herr Hoeneß i Herr Sammer ocito imaju "mitleid" sa bvb pa su odlucili da im malo napune klupsku kasu kupovinom Levata.
Vjerovatno ce on na polusezoni ici u Mainz ili Werder na posudbu da sazrije
Stern des Südens
hhhh neko nam baci kost da se zavadimo na ovoj temi
dusmani najveceg kluba na svijetu FC Bayern Munchena
momci mir svako ima svoje misljenje dajte da uvazavamo jedni druge fer i sportski.
momci mir svako ima svoje misljenje dajte da uvazavamo jedni druge fer i sportski.
Eh sada ce biti interesantno vidjeti reakciju UH-a...Ovom izjavom mu je stavio pistolj na prsa. I pored cinjenice da je LM imao dosta ispada nakon karijere mislim da u ovoj situaciji ne bi isao grlom u jagode.Matthäus: „Ich biete Uli Hoeneß folgende Wette um 10 000 Euro und eine öffentliche Entschuldigung an: Kommt Lewandowski bis spätestens 31. August 2014 nicht zum FC Bayern, entschuldige ich mich bei ihm und zahle diesen Betrag an ‚Ein Herz für Kinder‘. Aber: Kommt Lewandowski zu Bayern, wovon ich überzeugt bin, dann zahlt Uli und entschuldigt sich bei mir!“
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- amel10071988
- Kontakt:
e jest za njih puno 10 000 e
A i Mateus je ko kakva baba,ako su ljudi odlucili da sakriju dogovor,što ne drzi jezik za zubima,bitinije mu izleda da bude 2 dana u Bild-u
A i Mateus je ko kakva baba,ako su ljudi odlucili da sakriju dogovor,što ne drzi jezik za zubima,bitinije mu izleda da bude 2 dana u Bild-u
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Zar je moguce da jezik LM drzi dalje od bundeske,ili sam nece da trenira prosjecne klubove,ili nedostatak kompetencije.. 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
dogovorili se uli i mateus da karindjaju domuz pred odlucujuce tekme.
Jednim dijelom neće da trenira prosječne klubove, a s druge strane neće neki klubovi čovjeka koji direktno kaže svoje mišljenje i bez dlake je na jeziku. Pa čak i za njemačke uslove , gdje vlada sloboda mišljenja, Lothar previše siječe sviju i zato plaća tu cijenu da u BuLi ne može trenutno da dobije trenersku poziciju.trxel je napisao/la:Zar je moguce da jezik LM drzi dalje od bundeske,ili sam nece da trenira prosjecne klubove,ili nedostatak kompetencije..
A vezano za ovo gore s Ulijem, u pravu si Amerosm, da je stavio Uliju pištolj na prsa, stisnuo ga je ovaj put. Znaju svi da u skoro svemu pozdravljam Ulijeva djela, ali zna i on pretjerat. Pa on odmah uzeo udarat opet po Lotharu, a bili su se malo i izmirili, nakon one priče zvane greenkeeper
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.