secer je napisao/la:cekaj, jesi li ti samo tup, ili si krajnje bezobrazan?
krajnje bezobrazan jer vrijedjas nas intelekt posezuci za notornim glupostima kako bi odbranio ono sto je neobranjivo.
talijane cemo iskljuciti, tako da nam ostaju ovi
anton 1983 je napisao/la:Chelsea, City, PSG
.
igrac je dobar i vrijedi ako ga traze celski, siti i pariz?
ti nas stvarno zayebavas.
Nerazumijem sad. Što oćeš da te radim glupim i da tako pišem postove ili kaj?
Nećmo mi nikoga isključiti, jer sam napiso klubove koji bi ga u svojim redovima htjeli imati, a ne oni koji ga nemogu imati.
Ako se nekog igrača povezuje sa prelaskom U:
REAL; BARCU; CITY; CHELSEA; PSG; BAYERN i ako pretpostavimo da bi ga također i Milan i Inter htjeli u svojim redovima, ali nemaju para za njega,
Kao
najmočnije i najbogatije klubove, to onda MORA značiti da taj igrač nešto vrijedi, a ne da je prenapuhan. To su temeljna pravila nogometa koja nismo izmislili nit ti ni ja, druga je stvar što ti piliš nešto što tebi paše, a niko ti niti netvrdi drugačije.
Znači "cijeli svijet" priča da je on jedan od najboljih nogometaša svijeta, ali će neki tamo secko doči i reč, daj kaj **** vi brijete, radi se o prenapuhanom igraču
"JA ga neželim, nije on MENI tako dobar, MISLIM da se Bayern treba okrenuti drugim rješenjima itd." Je totalno drugi par cipela...
Odgovoriš li mutavo na ovaj post, u sljedećem mom postu samo ću se potrditi da ispadneš glup, pa ti biraj
secer je napisao/la:majku mu, kako je krenulo, mi u vrijeme prelaznog necemo imat o cemu muhabetit.
haman da cemo mi sve rijesit do aprila.
Pa to je kod nas odavno tako...Jedan prelazni rok riješimo u Aprilu, dok sljedeći rješavamo u "Rujnu". Eto ovaj prošli, Martinez, pretprošli sve gotovo do 6. mjeseca morti i prije (brijem da nam je tada zadnja akvizicija bio rafinha), rok prije toga NIŠTA (Gaal), a rok prije toga Robben u "rujnu"
PS Lewa nikom nebu otvorio vrata, da se radi o Hummelsu...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"