FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la M4kaveli » 11 feb 2013, 10:10

Pa nije da Neymar moze igrati samo na lijevom krilu, tj. na poziciji Riberya.
Momak je univerzalan igrac koji moze popuniti sve pozicije u napadu pa cak igrati i ofanzivnog veznog.
Eto koliko je raznovrstan.
A da bi za koju godinu mogao postati jedan od najboljih, mogao bi jer ima sve predispozicije za tako nesto.
Ja vjerujem da kad bi ga Guardiola doveo u Bayern, on bi bio ta lazna devetka.
Ono sto je Messi u Barci.

Nije lose a ? 8-)

---------Ribery----Neymar----Robben---------
----------------------Isco----------------------------

:lol:
Strasno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 feb 2013, 10:12

kakav neymar, net senzacija, može u brazilu gdje štoperi nisu robusni, čast izuzetcima, pa vidjeli smo šta mu je gary uradio, sahranio ga :lol:
Ja te volim, volim Željo..

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 feb 2013, 10:16

secer je napisao/la:cekaj, jesi li ti samo tup, ili si krajnje bezobrazan?
krajnje bezobrazan jer vrijedjas nas intelekt posezuci za notornim glupostima kako bi odbranio ono sto je neobranjivo.
talijane cemo iskljuciti, tako da nam ostaju ovi
anton 1983 je napisao/la:Chelsea, City, PSG
.
igrac je dobar i vrijedi ako ga traze celski, siti i pariz? :lol:
ti nas stvarno zayebavas.
Nerazumijem sad. Što oćeš da te radim glupim i da tako pišem postove ili kaj?

Nećmo mi nikoga isključiti, jer sam napiso klubove koji bi ga u svojim redovima htjeli imati, a ne oni koji ga nemogu imati.

Ako se nekog igrača povezuje sa prelaskom U:

REAL; BARCU; CITY; CHELSEA; PSG; BAYERN i ako pretpostavimo da bi ga također i Milan i Inter htjeli u svojim redovima, ali nemaju para za njega,

Kao najmočnije i najbogatije klubove, to onda MORA značiti da taj igrač nešto vrijedi, a ne da je prenapuhan. To su temeljna pravila nogometa koja nismo izmislili nit ti ni ja, druga je stvar što ti piliš nešto što tebi paše, a niko ti niti netvrdi drugačije.

Znači "cijeli svijet" priča da je on jedan od najboljih nogometaša svijeta, ali će neki tamo secko doči i reč, daj kaj **** vi brijete, radi se o prenapuhanom igraču :roll:

"JA ga neželim, nije on MENI tako dobar, MISLIM da se Bayern treba okrenuti drugim rješenjima itd." Je totalno drugi par cipela...

Odgovoriš li mutavo na ovaj post, u sljedećem mom postu samo ću se potrditi da ispadneš glup, pa ti biraj ;)
secer je napisao/la:majku mu, kako je krenulo, mi u vrijeme prelaznog necemo imat o cemu muhabetit. :lol:
haman da cemo mi sve rijesit do aprila. :lol:
Pa to je kod nas odavno tako...Jedan prelazni rok riješimo u Aprilu, dok sljedeći rješavamo u "Rujnu". Eto ovaj prošli, Martinez, pretprošli sve gotovo do 6. mjeseca morti i prije (brijem da nam je tada zadnja akvizicija bio rafinha), rok prije toga NIŠTA (Gaal), a rok prije toga Robben u "rujnu" :mrgreen:

PS Lewa nikom nebu otvorio vrata, da se radi o Hummelsu...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 11 feb 2013, 10:23

Ako koga zanima, postavili smo jos jedan rekord... On se ogleda u tome da niko prije nas (pa ni mi sami) nije napravio poslije 21. kola bodovnu razliku od 15. bodova :-)

Slazem se sa kolegom sto rece da ne budemo kao realOvce prosle sezone pa da protivnika toliko unaprijed izdominiramo i otpisemo pa da nas to glave dodje. Zato cu samo da citiram skoro pa redovnu recenicu moderatora na zvanicnoj Bayernovoj stranici kad bude izvlacenje: Tezak, ali ne i neizvodljiv protivnik ;-)
Sent from my Philips Smart TV.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 feb 2013, 10:43

anton 1983 je napisao/la:Odgovoriš li mutavo na ovaj post, u sljedećem mom postu samo ću se potrditi da ispadneš glup, pa ti biraj
hoces da me spustis na svoj nivo, pa da me dotuces na iskustvo, ili :?
nego, mislim da sam bio kristalno jasan, tako da se tu nema sta dodati.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 feb 2013, 10:44

secer je napisao/la: hoces da me spustis na svoj nivo, pa da me dotuces na iskustvo, ili :?
nego, mislim da sam bio kristalno jasan, tako da se tu nema sta dodati.
bio si da, ali si se prostro :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 feb 2013, 11:54

@ Anton

Ne znam samo kako si mene citirao o onim komentarima o Mulleru jer ih ja nisam napisao. Zna se koliko ja cijenim Mullera i ne bih ga omalozavao na bilo kakav nacin. Muller je ove sezone uz Riberya najbolji igrac Bayerna, Ribery nema toliko asistencija i golova kao Muller ali je njegovo prisustvo na terenu neprocjenjivo. Tu se radilo o diskusiji izmedju Effe_sa i ProFcb. Te komentare koje si citirao je napisao Effe cini mi se.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 11 feb 2013, 12:52

anton 1983 je napisao/la:Jednu stvar koju JUPP sa tim zamjenama radi sam si prejebeno objasnio, tako da to ide samo u korist Bayernu. On nerotira na način da svi igrači budu zadovoljni. Između ostalog RObben i Gomez, nego to radi na način da ti igrači budu žiPčani i d ajedva čekaju svoju priliku i kad ona dođe oni će se razletiti da se dokažu, te da ostanu u provih 11. na taj način JUPP sprječava opuštanje u momčadi u ovakvoj situaciji. Mi sad imamo 15 bodova prednosti i čim se recimo Muller i Manđa počnu zajebavat, marš van i nutra ulaze dva igrača koja grizu.
Slazem se da postize taj efekat na klupi, ali trreba to dobro izvagati. Da li je taj efekat dovoljno dobar, da bi mogao anulirati eventualno nezadovoljstvo i odredjenu dozu nesiugrnosti koja se polako pocinje uvlaciti u igrace.
Ti si i sam rekao da si primjetio da Gomez igra na nacin kao da zna da ce ga prodati...

Vrlo je moguce da i sami igraci FC Bayerna znaju malo vise o transfer politici kao i o mogucim pojacanjima za slijedecu sezonu, mislim kad do nas dodju neke informacije pretpostavljam da oni znaju jos vise.
U tom slucaju vrlo je moguce da je Levat novi igrac Bayerna i da se Gomez brine za svoju poziciju u ekipi.
Da se razumijemo Gomez mi jest drag, trenutno Mandzo igra fantasticno, Pizzaro mozda najdrazi od svih koje imamo, ali Levat, pa njega ne bi uzeo dzaba da je.

Jos jednom da napomenem, je li mi trebamo pomagati zutaljima da se oni pojacaju????
Mi njima trebamo davati astronomske cifre za ajmo reci prosjecnog napadaca, kako bi oni onda sebe pojacali u vidu Dzeke ili nekog drugog igraca???

NARAVNO DA NE TREBAMO!!!

Neka ga uvale ManU, oni su svakako dovoljno retardirani da kupe svakog ko se nadje na trzistu :lol:
Bundesliga je napisao/la:@ Anton

Ne znam samo kako si mene citirao o onim komentarima o Mulleru jer ih ja nisam napisao. Zna se koliko ja cijenim Mullera i ne bih ga omalozavao na bilo kakav nacin. Muller je ove sezone uz Riberya najbolji igrac Bayerna, Ribery nema toliko asistencija i golova kao Muller ali je njegovo prisustvo na terenu neprocjenjivo. Tu se radilo o diskusiji izmedju Effe_sa i ProFcb. Te komentare koje si citirao je napisao Effe cini mi se.
Anto malo pobrkao loncice, mora da ga secer ubi u pojam ;)
Stern des Südens

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 feb 2013, 12:55

Bundesliga je napisao/la:@ Anton

Moja greška. Dobro da si vidio pa sam sad ispravio...Nisam gledo koga stavljam za autora citata pa je došlo do greške...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 feb 2013, 12:58

proFCB je napisao/la: Slazem se da postize taj efekat na klupi, ali trreba to dobro izvagati. Da li je taj efekat dovoljno dobar, da bi mogao anulirati eventualno nezadovoljstvo i odredjenu dozu nesiugrnosti koja se polako pocinje uvlaciti u igrace.
Ti si i sam rekao da si primjetio da Gomez igra na nacin kao da zna da ce ga prodati...
kao što sam i rekao, TO SAM JA SEBI PREJEBENO OBJASNIO :mrgreen: Što znači d aja ŽELIm d aje to tako, no da li je to tako, e to ne znam :lol:

proFCB je napisao/la:
Anto malo pobrkao loncice, mora da ga secer ubi u pojam ;)
to ti je tak kad rokaš copy paste :mrgreen:

taj jedino svoju mamu ili ti Đevojku ubija u pojam :D

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 11 feb 2013, 13:15

dobro mi sada imamo vremena da se zahebavamo pošto nas ide i iće do kraja akobogda a opet o pojačanjima kao što kolega reče Robert sigurno dolazi a ostalo su špekulacije i po meni je prerano pričat,na kraju krajeva nama ne treba puno uostalom Pep će o tome odlučiti i sve posložiti

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 11 feb 2013, 13:27

nedim 1993@
Decko u svoje ime pricaj,mozda ti i neko od nasih momaka ne razumiju ,ali vise vi nego nasi momci jer mi duzi period vodimo diskusije i na ovoj temi bar ovi stariji forumasi zanju se u dusu kako ko i na koji nacin sagledava i opisuje svoje videnje nekog stanja, tekme ,ili necega drugog ;) 8-).

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 11 feb 2013, 13:53

Joooj jedva cekam Sommer da Sammer-u i vamo uvalimo ljakase u vidu Lewata...uzmemo vam kesh , naprtimo sebi Dzeksona 8-)

Ako se to doista desi ....vjerovat cu da ispod odijela i crvene kravata M.S. ipak nosi zuto-crne boxerice :lol: :lol: :lol:
Poceo sam ovo da sumnjam kad je za Martineza iskesirano 40 milki iako brat bratu ne vrijedi ni 18mil :lol:
Matthias 009 :D

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 11 feb 2013, 14:01

potpisujem da je za Bajern u ovom momentu i u budućem puno boljiLevandovski od Džeksona,jest da je igrač naše repke ali uzeo je možda dobar novac ali i najgoru opciju kluba u vidu Sitija gdje je puno nazadovao to se vidi i u reprezentaciji bolje da je ostao u Volsburgu,prije 2 godine rado bih uzeo Džeku za bilo kog napadača sada ne,ma zapravo Bajern sada ima sve trenera,igrače igru.rezultate i tako će biti narednih nadam se i 10-ak godina

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 11 feb 2013, 14:38

HzBvB je napisao/la:Joooj jedva cekam Sommer da Sammer-u i vamo uvalimo ljakase u vidu Lewata...uzmemo vam kesh , naprtimo sebi Dzeksona 8-)

Ako se to doista desi ....vjerovat cu da ispod odijela i crvene kravata M.S. ipak nosi zuto-crne boxerice :lol: :lol: :lol:
Poceo sam ovo da sumnjam kad je za Martineza iskesirano 40 milki iako brat bratu ne vrijedi ni 18mil :lol:
Matthias 009 :D
Pitat cu te kakve bokserice nosi,kad uprtimo Götze-a!
Stern des Südens

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 feb 2013, 14:57

raja, niste ni svjesni sta smo hapnuli dortmundu.
klopko je od levata napravio igracinu, tako da nece pogrijesiti onaj ko kaze da se radi o ponajboljem svjetskom napadacu. plus sto ga je napunio onom ciganstinjom koju moras imati ako hoces da se mesenis sa najboljima.
ljudi, levandovski je opasan :!:
on ce bayinu odbranu uciniti jos opasnijom, jos brzom; ucinice da riberi, mulija i ostali iz navale zabijaju jos vise golova. njega ne treba filovati loptama.
i da, puno je korisniji od jednog dzeke.
anton 1983 je napisao/la:taj jedino svoju mamu ili ti Đevojku ubija u pojam
zvekane, mojne bit persönlich.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 feb 2013, 15:06

secer je napisao/la:zvekane, mojne bit persönlich.
Zašto ne? :?

Neymar, Gomez i Schweini smeće / Lewgnjili i Gundo - DAS ŠPEK

Samo osobno! Ak moreš ti, morem i ja ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2013, 16:15

Najbolji 11 prema Spox-u :

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 11 feb 2013, 17:22

secer je napisao/la:raja, niste ni svjesni sta smo hapnuli dortmundu.
klopko je od levata napravio igracinu, tako da nece pogrijesiti onaj ko kaze da se radi o ponajboljem svjetskom napadacu. plus sto ga je napunio onom ciganstinjom koju moras imati ako hoces da se mesenis sa najboljima.
ljudi, levandovski je opasan :!:
on ce bayinu odbranu uciniti jos opasnijom, jos brzom; ucinice da riberi, mulija i ostali iz navale zabijaju jos vise golova. njega ne treba filovati loptama.
i da, puno je korisniji od jednog dzeke.
anton 1983 je napisao/la:taj jedino svoju mamu ili ti Đevojku ubija u pojam
zvekane, mojne bit persönlich.
Bolji je od Dzeke za klasu :!: :lol: :lol:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 feb 2013, 17:53

anton 1983 je napisao/la:Neymar, Gomez i Schweini smeće / Lewgnjili i Gundo - DAS ŠPEK
konacno jedna istina iz tvojih poganih usta. :mrgreen:
anton 1983 je napisao/la:Samo osobno! Ak moreš ti, morem i ja
libo me racku, skrabaj sta ti je volja.
nemam blage koji mi je pa da te vec ranije nisam ucero na onu listu, da ne gledam jad koji skrabas.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.