Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Gledam sada isjecke sa utakmice. U pm, pa stvarno niko Edinu nece da doda lopte. Koliko je puta mog'o biti u odlicnoj prilici, nego jok. I ona lopta je ofrlje dosla do njega kad je dao gol. Radije ce bilo koji ili sam pucati kroz 3619364 igraca ili dati loptu onom krezavom. Moj Edine, haj' ti blago meni odatle sto prije pa da se i ti i ja ne zivciramo bezveze.
Adebayor u Tottenhamu..Znaci Dzeki jos ostaje eventualno Arsenal ili Milan..Sumnjam da ce i u Juventus otici..Al vidjet cemo jos do kraja..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
zar se ovdje jos spekulise gdje ce majstor otici
Ja sam cuo od njegove razrednice da ce u malagu,ali jedan njegov blizi poznanik spominje anzi.
Iskreno ne ocekujem da ode bilo gdje,cak su i iz citya vec toliko puta ponovili to,jednostavno ljudi hoce pored jakih prvi 11 da imaju i jaku,prejaku klupu i nista nece da prepustaju slucaju,jer iz prilozenog vidimo da im nije problem dati 30-40 mil.za klasu od igraca da im sjedi na klupi.Drugi je par carapa sta to znaci za nas,repku i edina konkretno.Ovo govorim samo sa aspekta ljudi koji rade u cityu.

Iskreno ne ocekujem da ode bilo gdje,cak su i iz citya vec toliko puta ponovili to,jednostavno ljudi hoce pored jakih prvi 11 da imaju i jaku,prejaku klupu i nista nece da prepustaju slucaju,jer iz prilozenog vidimo da im nije problem dati 30-40 mil.za klasu od igraca da im sjedi na klupi.Drugi je par carapa sta to znaci za nas,repku i edina konkretno.Ovo govorim samo sa aspekta ljudi koji rade u cityu.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Pravi trener to odmah primjeti kao Ferguson sinoc, pa opravdava RvP jer kaže nisu ga saigraci upošljavali i znali iskoristiti..maxuz baxuz je napisao/la:Gledam sada isjecke sa utakmice. U pm, pa stvarno niko Edinu nece da doda lopte. Koliko je puta mog'o biti u odlicnoj prilici, nego jok. I ona lopta je ofrlje dosla do njega kad je dao gol. Radije ce bilo koji ili sam pucati kroz 3619364 igraca ili dati loptu onom krezavom. Moj Edine, haj' ti blago meni odatle sto prije pa da se i ti i ja ne zivciramo bezveze.
to je ustvari cinjenica, da mu jednostavno daju loptu samo kad moraju.. jednostavno mi sve manje i manje pase u tu sredinu tamo.ZOI84 je napisao/la:Pravi trener to odmah primjeti kao Ferguson sinoc, pa opravdava RvP jer kaže nisu ga saigraci upošljavali i znali iskoristiti..maxuz baxuz je napisao/la:Gledam sada isjecke sa utakmice. U pm, pa stvarno niko Edinu nece da doda lopte. Koliko je puta mog'o biti u odlicnoj prilici, nego jok. I ona lopta je ofrlje dosla do njega kad je dao gol. Radije ce bilo koji ili sam pucati kroz 3619364 igraca ili dati loptu onom krezavom. Moj Edine, haj' ti blago meni odatle sto prije pa da se i ti i ja ne zivciramo bezveze.
a to da mancini ne zna, znamo svi. al sta ces, pala mu sjekira u med, para na raspolaganju koliko hoce i tako
svejedno, slabe su izgleda sanse da ce i gdje otici..
Nema nista od transfera izgleda. Juve ce dovesti Llorente ili Jovetica, Spurs Adebayora, i Arsenal nikoga 

Sve su to neka naglabanja, da se piše o nečemu. Evo danas čitam da je Llorente izjavio da ne želi da ide iz Athletica, javljaju jučer da je City ponudio 30 mil za Jovetića, Spursi nemaju novca za Adebayora, on traži puno novca, godišnju plaću i 4 miliona od transfera iz Man City-a u Spurse, Arsenal je ostao nedorečen, sve u svemu, sve se bazira na nekim pretpostavkama, tako da.... nek' ima šta narod da čitavalterboy je napisao/la:Nema nista od transfera izgleda. Juve ce dovesti Llorente ili Jovetica, Spurs Adebayora, i Arsenal nikoga

EDIT : moja greška, evo potvrdiše da je službeno potpisao za Spurse Adebayor.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Augero se vraca najvjerovatnije nakon reprezentativne pauze..Tako rekose na zvanicnoj web stranici 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dzeko je svjestan da on u ovoj sezoni nije u glavnim planovima Mancinija,jeste tamo kao 3 ili 4 opcija u napadu,i to pod uslovom da ne dodje Jovetic ili Cavani,tad bi Edin mozda bio i 5 opcija.... Aguero propusta svega 1-2 utakmice i vraca se,znaci Dzeko opet na klupu,stim sto ce sad Baloteli imati prednost,obzirom da je zavrsio sa odmorom(City cak zeli produziti ugovor s njim na 200 000 funti sedmicno)...plus sto dolazi jos jedan ofanzivni igrac umjesto Jonsona....Edin bi sigurno jedva cekao da predje u Juventus ili Arsenal,ali ti klubovi ne mogu ponuditi 25 miliona eura za njega,i ako City ne spusti cjenu na bar 20 miliona,niko nece moci priustiti te pare da ga dovede,i onda ce Dzeko moliti Boga da Tevez ili Aguero slomi nogu kako bi dobio sansu da igra,sto je tuzno,jer svi znamo kakav kvalitet i potencijal ima... on bi se u Juventusu nadavao golova,vjerujem da je i sam toga svjestan! mozda bi posudba za njega a i za City bila najbolje rjesenje,mada i Milan je htio Teveza na posudbu u januaru pa Mancini nije na to pristao,iako tada nije racunao na njega..
Ne kontam ovdje neke ljude, gledaju na Džeku kao na nekog najgoreg napadača u Evropi? Čuj ako dođe Jovetić, Dzeko će biti peti napadač? Jeste li vi normalni? Kakav Jovetić, kako uopće možete porediti ta dva igrača , sta je to taj Jovetic pokazao i uspio do sada? Ništa naspram Džeke!
Mancini ne voli Džeku i Edinu nije lako al kad ga toliko ponizi da svako misli da je kraj on se uvijek vraća golovima!
Jovetic? Nemogu da vjerujem kakve gluposti čitam!
Mancini ne voli Džeku i Edinu nije lako al kad ga toliko ponizi da svako misli da je kraj on se uvijek vraća golovima!
Ne znam sta mi je smijesnije. Da Jovetic vrijedi 30 krvnih zrnaca ili nekakva uporedba sa Dzeksonom... Mislim, zna Jovo, nije da ga blatim, al pure jos mnogo da se pojede...
Batko je napisao/la:Ne kontam ovdje neke ljude, gledaju na Džeku kao na nekog najgoreg napadača u Evropi? Čuj ako dođe Jovetić, Dzeko će biti peti napadač? Jeste li vi normalni? Kakav Jovetić, kako uopće možete porediti ta dva igrača , sta je to taj Jovetic pokazao i uspio do sada? Ništa naspram Džeke!
Fakat. Ova tema je stvarno postala pristaniste iskompleksiranih i depresivnih luzera i negativaca.
Kod nas sve ide iz krajnosti u krajnost.. kod nekih je Džeko u top 5 svijeta dok neki misle da ne zna udariti loptu kako valja. Džeko je naš najbolji napadač ali se generalno malo trudi da bude bolji.
Činjenica je jedna a to je da je Mancini bio jedan od rijetkih koji je za Džeku dao tolike pare!! Valjda što ga mrzi.. šta li?!?!?!? Činjenica je da ga je Mancini trpio pola godine da se "prilagodi", a po mom misšljenju za igrača koji košta 30+ miliona ne bi trebao da se tooliko prilagodjava. Pogledajte samo Hazarda u Chelsea ili aguera koji je prvi dan dao gol na utakmici kad je zaigrao za Man c. Mancini je dosta Dzeki gledao kroz prste iako Mancini ima dosta svojih propusta.. nije to sve crno kako naši gledaju. Džeko treba da puno više trči i da bude puno veća prijetnja za protivnički gol nego što je to sada i biće vrhunski špic. Nek se bori da vrati u prvih 11 i ništa drugo.
Činjenica je jedna a to je da je Mancini bio jedan od rijetkih koji je za Džeku dao tolike pare!! Valjda što ga mrzi.. šta li?!?!?!? Činjenica je da ga je Mancini trpio pola godine da se "prilagodi", a po mom misšljenju za igrača koji košta 30+ miliona ne bi trebao da se tooliko prilagodjava. Pogledajte samo Hazarda u Chelsea ili aguera koji je prvi dan dao gol na utakmici kad je zaigrao za Man c. Mancini je dosta Dzeki gledao kroz prste iako Mancini ima dosta svojih propusta.. nije to sve crno kako naši gledaju. Džeko treba da puno više trči i da bude puno veća prijetnja za protivnički gol nego što je to sada i biće vrhunski špic. Nek se bori da vrati u prvih 11 i ništa drugo.
- molotovljev
Eh u Čelziu.Pa i Edin bi u Čelziu bio glavni igrac,nesto poput Drogbe svojevremeno.mo-bih je napisao/la:Kod nas sve ide iz krajnosti u krajnost.. kod nekih je Džeko u top 5 svijeta dok neki misle da ne zna udariti loptu kako valja. Džeko je naš najbolji napadač ali se generalno malo trudi da bude bolji.
Čak sam i prizeljkivao nakon sto je trebao napustiti Wolfsburg i preseliti se na Otok,da to bude Čelzi.
Odgovara mu taj stil igre,siguran sam da bi se uklopio vrlo brzo.
F.K.SARAJEVO
za dosta toga si u pravu, ali kad je vec proradio i to pravo proradio, sto ga je onda otjero na klupu?mo-bih je napisao/la:Činjenica je jedna a to je da je Mancini bio jedan od rijetkih koji je za Džeku dao tolike pare!! Valjda što ga mrzi.. šta li?!?!?!? Činjenica je da ga je Mancini trpio pola godine da se "prilagodi", a po mom misšljenju za igrača koji košta 30+ miliona ne bi trebao da se tooliko prilagodjava. Pogledajte samo Hazarda u Chelsea ili aguera koji je prvi dan dao gol na utakmici kad je zaigrao za Man c. Mancini je dosta Dzeki gledao kroz prste iako Mancini ima dosta svojih propusta.. nije to sve crno kako naši gledaju. Džeko treba da puno više trči i da bude puno veća prijetnja za protivnički gol nego što je to sada i biće vrhunski špic. Nek se bori da vrati u prvih 11 i ništa drugo.
i ja bi najvise volio da se izbori za mjesto u prvih 11 i bude najbolji strijelac. i onda ode negdje drugo, onako iz inata.
ovako ispada da je nepozeljan i da bjezi.. mislim da je to malo ruzan osjecaj, bez obzira na to sto gdje god da ode, nece zaradjivati puno manje nego sada.
Da li neko može da pronađe i uporedi učinak u PL Torresa i Dzeke, siguran sam da će biti interesantno vidjeti:
Broj utakmica/minuta vs broj golova
Mislim da je Torres dao nešto preko 70 golova u mnogo više utakmica od Džeke...
pa dobro, tores je za cijelu proslu sezonu dao mozda 5 golova ili tako nesto. i bio je izgubio mjesto u prvih 11, al su s njim bili i jos uvijek su strpljivi..tarikbu je napisao/la:Da li neko može da pronađe i uporedi učinak u PL Torresa i Dzeke, siguran sam da će biti interesantno vidjeti:
Torres je imao fantasticnu statistiku u Liverpoolu, ali sad je naravno to unistio u Chelseau. Evo vidim u Liverpoolu 65 golova za samo 102. utakmice. Ne da mi se uporedjivat sa Dzekom.tarikbu je napisao/la:Da li neko može da pronađe i uporedi učinak u PL Torresa i Dzeke, siguran sam da će biti interesantno vidjeti:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zato ga je Chelsi papreno i platio,sa ovom ''novom'' statistikom da bogdo da ga i Levante uzme na posudbu.Cartman je napisao/la:Torres je imao fantasticnu statistiku u Liverpoolu, ali sad je naravno to unistio u Chelseau. Evo vidim u Liverpoolu 65 golova za samo 102. utakmice. Ne da mi se uporedjivat sa Dzekom.tarikbu je napisao/la:Da li neko može da pronađe i uporedi učinak u PL Torresa i Dzeke, siguran sam da će biti interesantno vidjeti:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Što bi išao na posudbu, kad je već u ova prva 3 meča pokazao znake života? Čovjek će sigurno biti jedna od glavnih uzdanica "novog" Chelsea, a to što je nama Džeko draži, to već nema nikakve veze sa fudbalom i objektivnim posmatranjem istog.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 35 gostiju.