Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Evo ga danasnji....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Mogao si sutra postaviti listic,jesil o tome razmisljao???nedžad je napisao/la:evo ovo sam jucer igro a evo i dobitni je listic uplatuo sam 10 KM
pavluchenkova - VINCI 1 1,40
partizan - buducnost 1 1,30
Hap.tel aviv - beitar 1 1,50
Burnley - M.brough (a.h) 1 1,30
Libertal - san luis (a.h) 1 1,28

ADISE-Imal sta novo za WwiN
Zadnja izmjena: kelner, dana/u 20 apr 2011, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
DOBAR...KOJA JE OVO KLADIONICAadis.p je napisao/la:Evo ga danasnji....
Ko' biber po pilavu
Je li iko podigao pare sa wwina?
- legenda reala
- Kontakt:

zamalo oba ,opet ,a kako je bilo loše na poluvremenu sve
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Uspjesno isplacen iznos sa Wwina u poslovnici. Nakon cekanja sat vremena, zvanja centrale hu ha konacno prodje.
Fazon je bio u tome da se mora promijeniti sifra (ko se prije registrovao) na novu sifru od 18.04 - boga pitaj sto.
I ja tako davao 4 znak sifre nece nece nece kaze trebao sam promijeniti sifru.
Eto uglavnom to je to, sve ide regularno, odaberete tamo isplatu, koju poslovnicu, iznos, zapisete ID ISPLATE i kazete ga radnici na salteru + CETRVRTI znak sifre i to je sva mudrost.
Sretno svima!
Btw Sta je sa bartoli gleda li je iko? Moze li dobit? :S
Fazon je bio u tome da se mora promijeniti sifra (ko se prije registrovao) na novu sifru od 18.04 - boga pitaj sto.
Eto uglavnom to je to, sve ide regularno, odaberete tamo isplatu, koju poslovnicu, iznos, zapisete ID ISPLATE i kazete ga radnici na salteru + CETRVRTI znak sifre i to je sva mudrost.
Sretno svima!
Zadnja izmjena: Strux, dana/u 20 apr 2011, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
a na ovome samo sam masio man.unt za 63 KM
Gais - djurgaden 1 2,10
Zurich - Young boys 1 2,20
nice - Lille 2 2,05
Newcasle - Man.Utd 2 1,80
DUnde - GL.Rangers 2 1,65
Gais - djurgaden 1 2,10
Zurich - Young boys 1 2,20
nice - Lille 2 2,05
Newcasle - Man.Utd 2 1,80
DUnde - GL.Rangers 2 1,65
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
OVE SAM JA PAROVE POSTAVIO I JUCER A SAD SAMO KAZEM DA JE LISTIC DOBITNIkelner je napisao/la:Mogao si sutra postaviti listic,jesil o tome razmisljao???nedžad je napisao/la:evo ovo sam jucer igro a evo i dobitni je listic uplatuo sam 10 KM
pavluchenkova - VINCI 1 1,40
partizan - buducnost 1 1,30
Hap.tel aviv - beitar 1 1,50
Burnley - M.brough (a.h) 1 1,30
Libertal - san luis (a.h) 1 1,28
ADISE-Imal sta novo za WwiN

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
U kojoj poslovnici?Strux je napisao/la:Uspjesno isplacen iznosa sa Wwina u poslovnici. Nakon cekanja sat vremena, zvanja centrale hu ha konacno prodje.
Sretno svima!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Šta mislite Nadal- Gimeno prvi set manje od 8,5 gemova?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
U kranjcevicevoj, iza biche.Begonja je napisao/la:U kojoj poslovnici?Strux je napisao/la:Uspjesno isplacen iznosa sa Wwina u poslovnici. Nakon cekanja sat vremena, zvanja centrale hu ha konacno prodje.
Sretno svima!
Ja imam 200€ na računu, i htio skinuti 100€, a radnica na Skenderiji me nije znala isplatiti.
Strux je napisao/la:Uspjesno isplacen iznos sa Wwina u poslovnici. Nakon cekanja sat vremena, zvanja centrale hu ha konacno prodje.
Sretno svima!
premier zakon

Ko' biber po pilavu
Ma imaju tamo program, gdje im je ono za kredit, u Inernet Exploreru i tu se loguje, ukuca broj svoje poslovnice, i onda imas isplata racuna... Jesi poslao ti zahtjev za tu poslovnicu?Begonja je napisao/la:Ja imam 200€ na računu, i htio skinuti 100€, a radnica na Skenderiji me nije znala isplatiti.
Ma jesam. Dođem ja dole, ona me istjera. Kaže ne može u ovoj poslovniciStrux je napisao/la:Ma imaju tamo program, gdje im je ono za kredit, u Inernet Exploreru i tu se loguje, ukuca broj svoje poslovnice, i onda imas isplata racuna... Jesi poslao ti zahtjev za tu poslovnicu?Begonja je napisao/la:Ja imam 200€ na računu, i htio skinuti 100€, a radnica na Skenderiji me nije znala isplatiti.

A nemas onda u kojoj drugoj, boli te k odi i trazi. I ja sad cekao sat vremena, ona zvala tamo te centrale bogove dok nije skontala kako. Uglavnom treba sifru promijeniti don't forget. =)Begonja je napisao/la:Ma jesam. Dođem ja dole, ona me istjera. Kaže ne može u ovoj poslovniciStrux je napisao/la:Ma imaju tamo program, gdje im je ono za kredit, u Inernet Exploreru i tu se loguje, ukuca broj svoje poslovnice, i onda imas isplata racuna... Jesi poslao ti zahtjev za tu poslovnicu?Begonja je napisao/la:Ja imam 200€ na računu, i htio skinuti 100€, a radnica na Skenderiji me nije znala isplatiti.
Bartoli zijan, uze mi 10 € uloga mamu joj.
Opra je ova... Hajd sad fol izvrni nogu pa predaj.

Sta sad da se popravim, kvotica 2? :S
Zadnja izmjena: Strux, dana/u 20 apr 2011, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
hanescu 1
domžale 2
basel 2
rapid 1
celtic 2
PSG 2
C. Paul (18.5) 2
kv. 31km
domžale 2
basel 2
rapid 1
celtic 2
PSG 2
C. Paul (18.5) 2
kv. 31km
Ako hocete da se kladite besplatno a zaradite jos nesto love evo link.SVE dzaba a sponzori su im kladionice pa bujrum..
http://www.bet2win.eu.com/news.php
Vec sam dobio i isplaceno mi je tako da je fakat super a nagrade su sljedece€250 is sponsored by BWIN, the best European sports betting site, and another €400 will be paid out to your Moneybookers accounts in cash by Bet2win.eu.com!
Each calendar month €500 will be awarded to 10 best tipsters in following manner;
1st Place; €100 on your BWIN account + €100 on your Moneybookers account!
2nd Place; €50 on your BWIN account + €50 on your Moneybookers account!
3rd Place; €30 on your BWIN account + €30 on your Moneybookers account!
4th - 10th Place; €10 on your BWIN account + €10 on your Moneybookers account!
Another €150 for the best tipsters paid to your Moneybookers account (again sponsored by Bet2win.eu.com);
11th - 20th Place; €15
http://www.bet2win.eu.com/news.php
Vec sam dobio i isplaceno mi je tako da je fakat super a nagrade su sljedece€250 is sponsored by BWIN, the best European sports betting site, and another €400 will be paid out to your Moneybookers accounts in cash by Bet2win.eu.com!
Each calendar month €500 will be awarded to 10 best tipsters in following manner;
1st Place; €100 on your BWIN account + €100 on your Moneybookers account!
2nd Place; €50 on your BWIN account + €50 on your Moneybookers account!
3rd Place; €30 on your BWIN account + €30 on your Moneybookers account!
4th - 10th Place; €10 on your BWIN account + €10 on your Moneybookers account!
Another €150 for the best tipsters paid to your Moneybookers account (again sponsored by Bet2win.eu.com);
11th - 20th Place; €15
Ko' biber po pilavu
Subotica-OFK Beograd 1
OFK Beograd jako los gost,imaju tesko putovanje do Subotice,I nastupaju bez svog najboljeg igraca I reprezentetivca Trifunovica,uz njega izostaju jos I Zeravica,Rodic,Aleksic I Matek,Spartak bez Nikolica I Veselinovica.
Ko hoce neka proba,ja sam odigrao na tiketu jednom.
OFK Beograd jako los gost,imaju tesko putovanje do Subotice,I nastupaju bez svog najboljeg igraca I reprezentetivca Trifunovica,uz njega izostaju jos I Zeravica,Rodic,Aleksic I Matek,Spartak bez Nikolica I Veselinovica.
Ko hoce neka proba,ja sam odigrao na tiketu jednom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sreca pa nisam upratio ovu smrdu Bartoli , yebala bi mi staru .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.