Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Muhamed Bešić
Nisam znao da to moze, ali to sam slucajno vidio mislio sam da je malo vise konkrentije. Ali sigurno je da ce potpisati za Everton.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Cuj oficijalno od WikipendijeEmir_BIH je napisao/la:Mozes sebi, ali ovo je oficijalno od Wikipedije.Goalgetter je napisao/la:Wikipediju jarane moze svako promjeniti. Mogu i ja sada otici, i promjeniti da igra za FC Barcelonu. Kod Kolasinca su isto uradili za Manchester United.Emir_BIH je napisao/la:Procitajte moj zadnji post.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Ronaldo" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: MB7, dana/u 11 jul 2014, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
upravu je covjek sve se moze promjeniti,,ljudi sve nastimaju..ali dobro vidjet cemo gdje ce mume ja sam volio da ga je wenger doveo u arsenal 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Emir_BIH je napisao/la:Nisam znao da to moze, ali to sam slucajno vidio mislio sam da je malo vise konkrentije. Ali sigurno je da ce potpisati za Everton.
pravi sam troll
haj sta ima veze,
kup je nas!
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Nerminovicu, sad si zajebao i Engleze. I oni su se pozivali na taj izvor na Wikipedia, sta ce sad. 
talksport prenio...baš je sigurno....pa više bih vjerovao da je klix ili avaz prenio
A.F.C. Bournemouth!
Dobro,ne morate covjeka sad....nije svako internetski guru.
-
Nerminovic
- Kontakt:
vidi vidi, sad pise everton!Goalgetter je napisao/la:Nerminovicu, sad si zajebao i Engleze. I oni su se pozivali na taj izvor na Wikipedia, sta ce sad.
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Stavi Liverpool FC, ''plavi'' ce poluditi odma.Nerminovic je napisao/la:vidi vidi, sad pise everton!Goalgetter je napisao/la:Nerminovicu, sad si zajebao i Engleze. I oni su se pozivali na taj izvor na Wikipedia, sta ce sad.
Hehe, bogami nisam znao da se moze promijeniti uglavnom mislio sam samo da se moze promijeniti sam sebNerminovic je napisao/la:Emir_BIH je napisao/la:Nisam znao da to moze, ali to sam slucajno vidio mislio sam da je malo vise konkrentije. Ali sigurno je da ce potpisati za Everton.![]()
pravi sam troll
haj sta ima veze,
kup je nas!
-
Nerminovic
- Kontakt:
stavio sam fk trollGoalgetter je napisao/la:Stavi Liverpool FC, ''plavi'' ce poluditi odma.Nerminovic je napisao/la:vidi vidi, sad pise everton!Goalgetter je napisao/la:Nerminovicu, sad si zajebao i Engleze. I oni su se pozivali na taj izvor na Wikipedia, sta ce sad.![]()
BackSpace United
BackSpace United
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad sad talksport napiše da je prešao u neki FK Troll i da još nije definisano u kojoj se ligi ovaj klub nalazi.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
man down, man down
banovali su nam čovjeka tamo na forumu, pozivam na osvetu
banovali su nam čovjeka tamo na forumu, pozivam na osvetu
http://en.wikipedia.org/wiki/Muhamed_Be%C5%A1i%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;Unofficialpage je napisao/la:Kad sad talksport napiše da je prešao u neki FK Troll i da još nije definisano u kojoj se ligi ovaj klub nalazi.![]()
![]()
![]()
-
Nerminovic
- Kontakt:
koji klub sad da stavim, samo reciMB7 je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Muhamed_Be%C5%A1i%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;Unofficialpage je napisao/la:Kad sad talksport napiše da je prešao u neki FK Troll i da još nije definisano u kojoj se ligi ovaj klub nalazi.![]()
![]()
![]()
fk rusilac
BackSpace United
BackSpace United
Bešić potpisao za Everton, sad mi javiše sa Godisona 
GOTOVA STVAR!
Samo da dobije jos oficielnu potvrdu i to je to
prva stidljiva potvrda:
http://www.grandoldteam.com/2014/07/11/ ... med-besic/
Samo da dobije jos oficielnu potvrdu i to je to
prva stidljiva potvrda:
http://www.grandoldteam.com/2014/07/11/ ... med-besic/
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DeeWa, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Scholl i 50 gostiju.