AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- GrandeJuve
- Kontakt:
Re: AC Milan
Milan treba da bude zadovoljan, Totenhem je igrao odlično ove jeseni, ali nema mnogo iskustva, tačnije nikakvo u ovakvim mečevima, pa je jasno da su "rosoneri" favoriti. 

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- muha milanez
- Kontakt:
Dobro je prosao Milan..sta bi da je Barcu izvukao..moze Milan proci Tottenhema siguran sam...
FORZA MILAN
FORZA MILAN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Znaci Totenham ce vas unistiti!!! male su vam sanse mada ne zna se nikad
!

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Koje sranje sto Cassano nema pravo nastupa u LP jer je igrao u pretkolu LP za Samp bas steta, opet cu morati gledati Seedorfa mrtvaca, a mozda i Princ bude igrao ko zna....ugl oni imaju Balea solidnog Modrica, i dobro VdV, ali zato u odbrni imaju galasa hutona cabula bassonga kinga ( bez koljena) dowsona akota koje Ibra mozapovaljati ko čunjeve 

Milan mora da resi 3 stvari da bi prosao dalje:
1) Da zatvori krila. Abate je sacuvao Ronalda, morace i Bale-a.
2) Da izvede sredinu koja je trkacka + Pirlo.
3) Da T.Silva i Nesta igraju te utakmice.
Ako Allegri postavi tako ekipu, da se pita samo Modric u napadu, a da se RvdV i Bale zatvore - Tott`ham je obrao bostan.
1) Da zatvori krila. Abate je sacuvao Ronalda, morace i Bale-a.
2) Da izvede sredinu koja je trkacka + Pirlo.
3) Da T.Silva i Nesta igraju te utakmice.
Ako Allegri postavi tako ekipu, da se pita samo Modric u napadu, a da se RvdV i Bale zatvore - Tott`ham je obrao bostan.
...moje subjektivno misljenje je da Milan prolazi dalje...dobar je Tottenham,ali Milan je iskusniji u LP,iako to ne igra veliku ulogu...bice to dobra utakmica,nadam se...a vidim svi hvale balea...odigrao je 3,4 utakmice odlicno,a ono ostalo solidno...treba se on jos dokazivati... 

Ja lično prezadovoljan, mislim da će Abate odraditi posao i zaustaviti Balea ko odšale
, jedino se bojim za Zabrottu al haj ... Mislim da će ih IBRA riješit s po' muke ... Sigurno prolazimo dalje, ja sam optimista
PS: Pa nismo Inter
... zasto ovo kazem ? zato sto bi trenutno sad uvijek prije izabrao Abatea nego Maicona s razlogom ( Godine, Loš moral )
PROLAZIMO !!! Ibra The Tormentor !
btw : kad igramo prvu utakmicu i gdje kod kuce ili u gostima ?

PS: Pa nismo Inter

njega je tad cuvao Maicon, a sad ga cuva Abatevuvu_zzz je napisao/la:smijali ste se nama sta nam Bale radi, eh da vidimo vas

PROLAZIMO !!! Ibra The Tormentor !
btw : kad igramo prvu utakmicu i gdje kod kuce ili u gostima ?

Zadnja izmjena: robovi88, dana/u 17 dec 2010, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Bale, Luka i Lennon i ostali ce ubiti ove penzioneri
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
ma ti si puko'D1n0 je napisao/la:Bale, Luka i Lennon i ostali ce ubiti ove penzioneri

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Sh*t up, ti nemas pojma.robovi88 je napisao/la:ma ti si puko'D1n0 je napisao/la:Bale, Luka i Lennon i ostali ce ubiti ove penzioneri
Milan nema sanse. Spurs igra najbrzi nogomet u svijetu, Milan nema sanse. Kad je Milan zadnji put prosao 1/16 finale? Hmmm.. Mislim da ima 4 godine ako se dobro sjecam
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
-
- Kontakt:
Aj' sad bitka,..ili jos bolje,napucajte dvije stranice "smijesnim,djecijim" postovimaD1n0 je napisao/la:Sh*t up, ti nemas pojma.robovi88 je napisao/la:ma ti si puko'D1n0 je napisao/la:Bale, Luka i Lennon i ostali ce ubiti ove penzioneri
Milan nema sanse. Spurs igra najbrzi nogomet u svijetu, Milan nema sanse. Kad je Milan zadnji put prosao 1/16 finale? Hmmm.. Mislim da ima 4 godine ako se dobro sjecam

Saznao sam da ce ukoliko Cassno dodje imati rpavo nastupa, jer samo igraci koji su igrali u grupama nemaju pravo nastupa, a on je nastupa u pretkolu i u svai tim moze samo jednog ubaciti da igra u LP znaci to ce kod nas biti Cassano........
---------Ibra----Pato( Robinho)---
-----------Cassano-----
------Ambro--Princ---Flamini--- // nadtrcati engleze i distribuirati loptu ka Cassanu on ce dalje ovako Ibra vise stoji
--Zambrott--Nesta---Silva--Abate- blize golu i sPatom ili Robinhom pravit ce dar mar
--------------Abiatti---------
aovaj tim ako se bude bojao Modrica, Lenona ili Balea neka omdah i ne igra LP.........sto ne spominjete Ibru Pata i mozdaCassana na Dowsona - Galassa i Huttona ccccc
---------Ibra----Pato( Robinho)---
-----------Cassano-----
------Ambro--Princ---Flamini--- // nadtrcati engleze i distribuirati loptu ka Cassanu on ce dalje ovako Ibra vise stoji
--Zambrott--Nesta---Silva--Abate- blize golu i sPatom ili Robinhom pravit ce dar mar

--------------Abiatti---------
aovaj tim ako se bude bojao Modrica, Lenona ili Balea neka omdah i ne igra LP.........sto ne spominjete Ibru Pata i mozdaCassana na Dowsona - Galassa i Huttona ccccc
D1n0 je napisao/la:Sh*t up, ti nemas pojma.robovi88 je napisao/la:ma ti si puko'D1n0 je napisao/la:Bale, Luka i Lennon i ostali ce ubiti ove penzioneri
kada je Real prosao 1/16 prije hmmmmm 6 godina sramota to je veliki kraljevski klub sto prima po 5 komada od pravih timova, a gazi Harkulesa i slicne ccccc
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Šta vam je bolan,kakvu 1/16 finala,valjda 1/8 finala?
Što se tiče utakmice,Tottenham je trenutno u nebesima,očekujem njihov pad u Premiershipu,još gore će biti im kada dođu i ove utakmice,tako da mislim da ćete proći.Teško,ali proći.

Što se tiče utakmice,Tottenham je trenutno u nebesima,očekujem njihov pad u Premiershipu,još gore će biti im kada dođu i ove utakmice,tako da mislim da ćete proći.Teško,ali proći.

You'll never walk alone.
Bale necec uvati pojedinac, nego ce se na njega obratiti pozornos cijelog tima, kao sto je Ronaldo zaustavljen kada smo igrali s Manchesterom u Milanu 3-0....pouka se moze izvuci iz Intera kada je Rumeni ostavio Maicona da cuva Balea ovaj ga ponizio na najgori moguci nacin
)

REAL MADRID - MILAN 2-0kada je Real prosao 1/16 prije hmmmmm 6 godina sramota to je veliki kraljevski klub sto prima po 5 komada od pravih timova, a gazi Harkulesa i slicne ccccc
Finito.
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
D1n0 je napisao/la:REAL MADRID - MILAN 2-0kada je Real prosao 1/16 prije hmmmmm 6 godina sramota to je veliki kraljevski klub sto prima po 5 komada od pravih timova, a gazi Harkulesa i slicne ccccc
Finito.
prosle godine Real - Milan 2-3 , dok Real nikada nije pobijedio Milana u Milanu zato pssssssssss

- bayern4ever
- Kontakt:
Milan uzima na iskustvo , i objektivno veci kvalitet igraca ( Pojedini su zreli za pemzije) , ako to rijesite mogli bi se vratiti u vrh evropskog fudbala.No vas gradski rival nece imati toliko srece jer je naletio na Bayerna.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Nije igrao Ronaldo. Finito.meskalin je napisao/la:D1n0 je napisao/la:REAL MADRID - MILAN 2-0kada je Real prosao 1/16 prije hmmmmm 6 godina sramota to je veliki kraljevski klub sto prima po 5 komada od pravih timova, a gazi Harkulesa i slicne ccccc
Finito.
prosle godine Real - Milan 2-3 , dok Real nikada nije pobijedio Milana u Milanu zato pssssssssss
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
hahahahahahhaha na kraju ostaje i tjesiti se
takodjer nije igrao ni DI Stefano u zezoni 57/58 LOL

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.