Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
meskalin
-
Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Nevidim nikakvu logiku dovodjenja Casana,al bas nikakvu...po meni gomilanje igraca,posebno on onakav sa svojim temperamentom a po meni igracki nemoze da se gura sa ovim trojcem gore,vjerovat cu da je izmisljotina...ipak mislim da je Allegri dobar trener i da je svjestan da ovaj eventualni transfer nema nikakve logike
To znaci da ce se igrati sa Cassanom kao trequartistom i Robinhom/Patom i Ibrahimovicem ispred, a trkackim veznim redom od 3 igraca (Flamini, Boateng i Ambrosini/Gattuso). Takodje, R80 je odigrao svoje i sad dobija kartu u jednom pravcu. Pirlo sa druge strane ili odlazi ili seda na klupu, jer ekipa sa njim na terenu nema balans. Ostaje da se rese bekovi i zamena za Nestu i Milan je opek vrhunska ekipa.
bravo napokon da neko skonta koja je prava pozicija ''divljeg konja''

)) znaci on je 10 iza pata / robinha i ibre, procitao sam za njega da je roma za njega dala u ono vrijeme pribilizno 30 000 000 za 18 momka.....jelde on nema pravo nastupa u LP i sam je rekao Balotteliu da ako se ne smiri da ce ga proci karijer ko njega najveci talenat fudbala koji nije nista osvojio u zivotu.....
-
tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
-
Kontakt:
Postao/la tony-mortale » 17 dec 2010, 00:57
[email protected] je napisao/la:kako nema logike. dinho odlazi dolazi cassano. otprilike radi se o sličnim igračima+ako dovedu lazzarija iz cagliarija problem ofanzivnog veznog je najzad riješen. za neupućenu nekolicinu cassano je najtalentovaniji igrač svoje generacije u italiji. može igrati u bilo kojem klubu na svijetu ako se sredi a imali bolje sredine od milana da napokon pokaže šta može? pa jbt u milanu sve najveći cooleri će bit

cassanata ftw!
sudbina...

a vidi malog levata fakat on, prvo mi nije bilo jasno šta sad baggio radi tu odjedno, kontam pomješao si slike, kad casano tu traži dres garant heheh, a mislim da nemože igrati u LP jer je nastupio u pretkolu za sampu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
-
MaGiCa
-
Kontakt:
meskalin je napisao/la:

)) znaci on je 10 iza pata / robinha i ibre, procitao sam za njega da je roma za njega dala u ono vrijeme pribilizno 30 000 000 za 18 momka.....jelde on nema pravo nastupa u LP i sam je rekao Balotteliu da ako se ne smiri da ce ga proci karijer ko njega najveci talenat fudbala koji nije nista osvojio u zivotu.....
Mislim da je bilo nesto oko 25 milona DEM u ono vreme kojih je Sensi dao Bariju za Cassana. Ne znam da li ima prava da igra LS.
-
muha milanez
-
Kontakt:
Postao/la muha milanez » 17 dec 2010, 01:01
tony-mortale je napisao/la:[email protected] je napisao/la:kako nema logike. dinho odlazi dolazi cassano. otprilike radi se o sličnim igračima+ako dovedu lazzarija iz cagliarija problem ofanzivnog veznog je najzad riješen. za neupućenu nekolicinu cassano je najtalentovaniji igrač svoje generacije u italiji. može igrati u bilo kojem klubu na svijetu ako se sredi a imali bolje sredine od milana da napokon pokaže šta može? pa jbt u milanu sve najveći cooleri će bit

cassanata ftw!
sudbina...

a vidi malog levata fakat on, prvo mi nije bilo jasno šta sad baggio radi tu odjedno, kontam pomješao si slike, kad casano tu traži dres garant heheh, a mislim da nemože igrati u LP jer je nastupio u pretkolu za sampu
hehehe koja slika..bas sudbina

nema veze ako ne moze igrat LP, dovoljno je da pomogne u ligi..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
meskalin
-
Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:meskalin je napisao/la:

Mislim da je bilo nesto oko 25 milona DEM u ono vreme kojih je Sensi dao Bariju za Cassana. Ne znam da li ima prava da igra LS.
ja ih vidim u buducnosti ovako:
-------Ibra----Robinho(PAto)---
-------------Cassano----
-----Ambro---Princ---Flamini----
--Antoni ---Nesta---Silva----Zambrota--
------------Fasista--------
pored ovoga sam oneka dovdu solidnog beka i to je to, onda se idemo igrati fudbala s Barcom i co
igrao je u prvom kolu UEFE steta bas sam pomislio da ce imati pravo nastupa u LP bezze
-
Raul7
-
Kontakt:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... milan-move
Postali ste mi najdrazi klub u Italiji, prvo Ibra pa sad Cassano, koje zvjerke. Ronaldinho ode jbg, sam je kriv, a ja mislim da ce Milan biti jaci kad se Pato vrati i kada Cassano uleti umjesto Robinha. Cassano > Robinho. Samo je pitanje kako ce se njegov karakter uklopiti u svlacionicu Milana jer lako se moze desiti konflikt izmedju njega i Ibre. Napisa neki lik na goal.com-u : "Jos da dovedu Balotellija i dobice pravi fight club" xD Istina. Milan je sada apsolutni favorit za osvajanje scudeta i jedino oni sami sebe mogu kostati titule a u LP ipak mislim da nemaju sta traziti ni sad ni sljedece godine jer treba se dovesti dosta mladjih igraca da bi se i na tom polju bilo uspjesno.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
-
Interista di cuore
-
Kontakt:
Postao/la Interista di cuore » 17 dec 2010, 12:16
Tottenham
ma super

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
JuveSissoko
-
Kontakt:
Postao/la JuveSissoko » 17 dec 2010, 12:31
pojacajte odbranu u Januaru i prolazite

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
vuvu_zzz
-
Kontakt:
smijali ste se nama sta nam Bale radi, eh da vidimo vas

-
GrandeJuve
-
Kontakt:
Postao/la GrandeJuve » 17 dec 2010, 12:35
Milan treba da bude zadovoljan, Totenhem je igrao odlično ove jeseni, ali nema mnogo iskustva, tačnije nikakvo u ovakvim mečevima, pa je jasno da su "rosoneri" favoriti.

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
muha milanez
-
Kontakt:
Postao/la muha milanez » 17 dec 2010, 12:49
Dobro je prosao Milan..sta bi da je Barcu izvukao..moze Milan proci Tottenhema siguran sam...
FORZA MILAN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
Ad0
Znaci Totenham ce vas unistiti!!! male su vam sanse mada ne zna se nikad

!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
-
meskalin
-
Kontakt:
Koje sranje sto Cassano nema pravo nastupa u LP jer je igrao u pretkolu LP za Samp bas steta, opet cu morati gledati Seedorfa mrtvaca, a mozda i Princ bude igrao ko zna....ugl oni imaju Balea solidnog Modrica, i dobro VdV, ali zato u odbrni imaju galasa hutona cabula bassonga kinga ( bez koljena) dowsona akota koje Ibra mozapovaljati ko čunjeve

-
MaGiCa
-
Kontakt:
Milan mora da resi 3 stvari da bi prosao dalje:
1) Da zatvori krila. Abate je sacuvao Ronalda, morace i Bale-a.
2) Da izvede sredinu koja je trkacka + Pirlo.
3) Da T.Silva i Nesta igraju te utakmice.
Ako Allegri postavi tako ekipu, da se pita samo Modric u napadu, a da se RvdV i Bale zatvore - Tott`ham je obrao bostan.
-
enobarca
-
Kontakt:
...moje subjektivno misljenje je da Milan prolazi dalje...dobar je Tottenham,ali Milan je iskusniji u LP,iako to ne igra veliku ulogu...bice to dobra utakmica,nadam se...a vidim svi hvale balea...odigrao je 3,4 utakmice odlicno,a ono ostalo solidno...treba se on jos dokazivati...

-
robovi88
-
Kontakt:
Ja lično prezadovoljan, mislim da će Abate odraditi posao i zaustaviti Balea ko odšale
, jedino se bojim za Zabrottu al haj ... Mislim da će ih IBRA riješit s po' muke ... Sigurno prolazimo dalje, ja sam optimista
PS: Pa nismo Inter
vuvu_zzz je napisao/la:smijali ste se nama sta nam Bale radi, eh da vidimo vas

njega je tad cuvao Maicon, a sad ga cuva Abate

... zasto ovo kazem ? zato sto bi trenutno sad uvijek prije izabrao Abatea nego Maicona s razlogom ( Godine, Loš moral )
PROLAZIMO !!! Ibra The Tormentor !
btw : kad igramo prvu utakmicu i gdje kod kuce ili u gostima ?

Zadnja izmjena:
robovi88, dana/u 17 dec 2010, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
-
D1n0
-
Kontakt:
Bale, Luka i Lennon i ostali ce ubiti ove penzioneri
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
-
robovi88
-
Kontakt:
D1n0 je napisao/la:Bale, Luka i Lennon i ostali ce ubiti ove penzioneri
ma ti si puko'

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
-
D1n0
-
Kontakt:
robovi88 je napisao/la:D1n0 je napisao/la:Bale, Luka i Lennon i ostali ce ubiti ove penzioneri
ma ti si puko'

Sh*t up, ti nemas pojma.
Milan nema sanse. Spurs igra najbrzi nogomet u svijetu, Milan nema sanse. Kad je Milan zadnji put prosao 1/16 finale? Hmmm.. Mislim da ima 4 godine ako se dobro sjecam
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
-
Red or Dead
-
Kontakt:
Postao/la Red or Dead » 17 dec 2010, 14:33
D1n0 je napisao/la:robovi88 je napisao/la:D1n0 je napisao/la:Bale, Luka i Lennon i ostali ce ubiti ove penzioneri
ma ti si puko'

Sh*t up, ti nemas pojma.
Milan nema sanse. Spurs igra najbrzi nogomet u svijetu, Milan nema sanse. Kad je Milan zadnji put prosao 1/16 finale? Hmmm.. Mislim da ima 4 godine ako se dobro sjecam
Aj' sad bitka,..ili jos bolje,napucajte dvije stranice "smijesnim,djecijim" postovima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []