AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nerealno nije, al bez obzira sto svi pricaju o napadackoj igri Atletica na domacem terenu nisam bas ubijedjen da ce se odlucit na takvu igru.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- Ibracadabra
- Kontakt:
Da malo razjasnim ovu frku oko Ramija, čovjek igrao 4-5 sezona u Lilleu, tamo se proslavio. U zadnje 2 sezone u tom klubu je vjerovatno bio i najbolji stoper francuske lige, zatim je postao i standardan reprezentativac.Kasnije odlazi u Valenciju, odigrao je prvu sezonu izuzetno kvalitetno,drugu nešto slabije da bi na početku ove tekuće ušao u sukobe sa trenerom i upravom tog kluba. Tako je završio u Milanu i od ovog Januara je i službeno igrač ovog kluba. I Bgm iz utakmice u utakmicu sve više liči na onog Ramija iz perioda 2009-2013, kad je bio u odličnoj formi i igrao jako kvalitetno. Uglavnom odličan igrač, a to i pokazuje.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
FrancoBaresi jesi to ti ako nisi gdje je on, odjednom nestade lik sa foruma.Ibracadabra je napisao/la:Da malo razjasnim ovu frku oko Ramija, čovjek igrao 4-5 sezona u Lilleu, tamo se proslavio. U zadnje 2 sezone u tom klubu je vjerovatno bio i najbolji stoper francuske lige, zatim je postao i standardan reprezentativac.Kasnije odlazi u Valenciju, odigrao je prvu sezonu izuzetno kvalitetno,drugu nešto slabije da bi na početku ove tekuće ušao u sukobe sa trenerom i upravom tog kluba. Tako je završio u Milanu i od ovog Januara je i službeno igrač ovog kluba. I Bgm iz utakmice u utakmicu sve više liči na onog Ramija iz perioda 2009-2013, kad je bio u odličnoj formi i igrao jako kvalitetno. Uglavnom odličan igrač, a to i pokazuje.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Hah i mene vec danima podsjeca na franca, al' aj reko, necu da ispitujem.
franco druze nedostajes naaaaaam
franco druze nedostajes naaaaaam
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
jeste dobar ali komšija moj polahko sa ovakvim odvalama...možda najbolje pojačanje u zadnjem prelaznom roku ili u zadnjih godinu dana ali i to treba još da potvrdirossoner je napisao/la:ma meni ova tekma sa Atleticom smijesna, gube isto kao i jucer Barcelona, sve je to ja mislim dogovoreno.
Nego, da se samo upisem, posto nisam odavno pisao. Nemam vremena da citam, u narednim danima hocu, ali sad samo mogu da konstatujem (ocekujem da je to sve ispisano na prethodnim stranama) da je Taarabt najbolje naše pojačanje (gledajući ovih par nastupa) u zadnjih 5-10 godina. Munja je mali, k'o da rakete u kopaĆkama ima (što bi rek'o Ferhatović iz "Sejo i Seada" serijala)
da se ne zavaramo, gledao sam utakmicu protiv Sampdorije, nas što se tiče, nama je pobjeda najbitnija, 3 bobe su legle na račun i to je glavno, igra ko igra, ništa spektakularno ali treba biti realan i reći da je i Sampdorija odigrala nikakvu utakmicu, od početka rastrzani, nervozni a i takvi su imali nekoliko 100% prilika da nam zabiju gol
sreća naša pa je na klupi glupi konj mihajlović, onu ekipu da da je protiv nas vodio kakav trener talijančić, bila bi to sasvim druga priča
Undici stelle - ACM 1899
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
#Gazzetta Milan will have to pay €14m next summer to sign both Adil Rami and Adel Taarabt who are currently on loan

Taarabt otkako je dosao MOTM, momak je svakako ubjedljivo najbolje pojacanje u zadnju godinu - dvije godine, ali dalje od toga, nema sanse. Ne treba precerivat.
Nama je pomoglo to sto je od pocetka Sampdoria igrala otvorenu igru sto nam je dalo veliki prostor, a rani gol nas je jos vise dodatno primirio. Poslije su ovi psihicki pukli sto nam je jos vise olaksalo.
U svakom slucaju, mi smo jucer izdominirali, mozda cak i najbolja ligaska odigrana utakmica do sad. Sampdoria nije imala nikakve sanse, ne sjecam se ni jedne 100%-tne, a kamo li vise njih.
Nama je pomoglo to sto je od pocetka Sampdoria igrala otvorenu igru sto nam je dalo veliki prostor, a rani gol nas je jos vise dodatno primirio. Poslije su ovi psihicki pukli sto nam je jos vise olaksalo.
U svakom slucaju, mi smo jucer izdominirali, mozda cak i najbolja ligaska odigrana utakmica do sad. Sampdoria nije imala nikakve sanse, ne sjecam se ni jedne 100%-tne, a kamo li vise njih.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Imali su onu jednu sansu,kada je neki njihov sa 2-3 metra pogodio Ameliu,pravo cudo kako nije bio gol.
Ali to je sve sto su oni napravili.
Ali to je sve sto su oni napravili.
Gotovo sam siguran da jeste, a skužio sam po jednoj sitnici.meho-medo je napisao/la:FrancoBaresi jesi to ti ako nisi gdje je on, odjednom nestade lik sa foruma.Ibracadabra je napisao/la:Da malo razjasnim ovu frku oko Ramija, čovjek igrao 4-5 sezona u Lilleu, tamo se proslavio. U zadnje 2 sezone u tom klubu je vjerovatno bio i najbolji stoper francuske lige, zatim je postao i standardan reprezentativac.Kasnije odlazi u Valenciju, odigrao je prvu sezonu izuzetno kvalitetno,drugu nešto slabije da bi na početku ove tekuće ušao u sukobe sa trenerom i upravom tog kluba. Tako je završio u Milanu i od ovog Januara je i službeno igrač ovog kluba. I Bgm iz utakmice u utakmicu sve više liči na onog Ramija iz perioda 2009-2013, kad je bio u odličnoj formi i igrao jako kvalitetno. Uglavnom odličan igrač, a to i pokazuje.
I meni se cini da jeste, jer pisu jako identicne postove, sa mnogo realnosti.Claus je napisao/la:Gotovo sam siguran da jeste, a skužio sam po jednoj sitnici.meho-medo je napisao/la: FrancoBaresi jesi to ti ako nisi gdje je on, odjednom nestade lik sa foruma.Samo mi je čudno što ovaj lik navija za CFC, ali dosta više piše na našoj temi.
Javi nam se, brate, naravno ako si ti, nije bed.
A za ovo sto je promijenio klub to mu ne valja, jer ja sebe ne mogu natjerati da navijam za neki drugi klub, mislim imam jos neke simpaticne timove ali Milan je na prvom mjestu.Ako ti nisi Franco onda izvini jarane, ali makar se javi i reci da li si ili ne
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Vratit ce se franco,ne moze on bez ovoga
Official : Pazzini diagnosed with cartilage damage to the nose. He will resume training with the rest of the squad after 2 days.
Official : Pazzini diagnosed with cartilage damage to the nose. He will resume training with the rest of the squad after 2 days.
- Ibracadabra
- Kontakt:
Ne znam jarane na koga misliš, ali ja nisam promjenio klub koji podržavam još od 2004 godine.Naravno da pratim više klubova iz različitih liga i zbog različitih razloga ali Chelsea mi je postao drag zbog Mourinha najviše, a to što se potrefilo da je u to vrijeme stigao i Roman, to nije nešto oko čega se ja brinem ili zamaram.Znači Milan pratim isključivo zbog Seedorfa i Ibre koji je nekad tu igrao.I meni se cini da jeste, jer pisu jako identicne postove, sa mnogo realnosti.
A za ovo sto je promijenio klub to mu ne valja, jer ja sebe ne mogu natjerati da navijam za neki drugi klub, mislim imam jos neke simpaticne timove ali Milan je na prvom mjestu.Ako ti nisi Franco onda izvini jarane, ali makar se javi i reci da li si ili ne
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Znaci nisi ti FrancoBaresi, bio je jedan lik na forumu, koji je od jednom nestao, a zatim si se ti pojavio pa sam pomislio da si ti Franco, ali eto haman da nisiIbracadabra je napisao/la:Ne znam jarane na koga misliš, ali ja nisam promjenio klub koji podržavam još od 2004 godine.Naravno da pratim više klubova iz različitih liga i zbog različitih razloga ali Chelsea mi je postao drag zbog Mourinha najviše, a to što se potrefilo da je u to vrijeme stigao i Roman, to nije nešto oko čega se ja brinem ili zamaram.Znači Milan pratim isključivo zbog Seedorfa i Ibre koji je nekad tu igrao.I meni se cini da jeste, jer pisu jako identicne postove, sa mnogo realnosti.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ipak nije nas baresi, iako se mora priznati da im je stil pisanja vrlo slican.
Mada ima i jedna druga teorija, da ibrakadabra nije reinkarnacija baresija?
*ne daj mi boze, jos ja neki dan pitam da se covjeku nije sta desilo*
nazalost, jedan uspjesan talenat bi mogao biti upropasten radi gluposti... bojim se da bi ovo uveliko moglo uticati na odluku da li ga vratiti na ljeto ili ne.
Mada ima i jedna druga teorija, da ibrakadabra nije reinkarnacija baresija?
gledaj ovog naseg biladeNiang has been given an 18-month suspended sentence and his driver's license has been revoked after the car crash.
Niang has also been given a €700 fine, and he has to do 170 hours of community service.
nazalost, jedan uspjesan talenat bi mogao biti upropasten radi gluposti... bojim se da bi ovo uveliko moglo uticati na odluku da li ga vratiti na ljeto ili ne.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Urby Emanuelson : Yesterday's game against Sampdoria was my 100th game for AC Milan. Proud to be a Milanista! već
Odkako je Seedorf došao i sve utakmice koje smo igrali sa njim na čelu Milan bi bio drugi na tabeli
#SEEDORFEFFECT

Odkako je Seedorf došao i sve utakmice koje smo igrali sa njim na čelu Milan bi bio drugi na tabeli
#SEEDORFEFFECT

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ne igra nešto Milan super pod Seedorfom ali ima napretka. Ono što mi se sviđa jeste fizička sprema. Igrači kao da više trče a sigurno da rade mnogo veći presing. Da se od početka sezone radilo na spremi kao što se sad radi ne bi se vjerovatno dešavali oni padovi u igri kao npr. protiv Atletica zadnjih 20min i sl.
Urby meni gotivan igrač. Trudi se, mnogo trči, tehnički izuzetan možda i najbolji tehnički potkovan igrač Milana. Ja bi ga ostavio u timu definitivno pogotovo što je polivalentan.
Nego kakva je situacija sa povredama kad se ko vraća? Balo bi trebo za koji dan ako se ne varam, šta je sa Šiljom a i Šaraf gdje je tu je zar ne? Cristante jel on živ?
Urby meni gotivan igrač. Trudi se, mnogo trči, tehnički izuzetan možda i najbolji tehnički potkovan igrač Milana. Ja bi ga ostavio u timu definitivno pogotovo što je polivalentan.
Nego kakva je situacija sa povredama kad se ko vraća? Balo bi trebo za koji dan ako se ne varam, šta je sa Šiljom a i Šaraf gdje je tu je zar ne? Cristante jel on živ?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Zbog ovog sam od sreće kroz prozor kuće skočio u 1m snijega na glavu ..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pa stvarno sta je sa Cristanteom, da ga ne spomenu, ja bi skroz zaboravio na njega.
Znam da je nekada davno bilo govora o nekakvoj povredi misica, ali valjda se to dosad saniralo. Steta, taman momak poce dobijati sanse i igrati dobro, a sad opet zakovan za klupu.
Sto se Silje tice, ni o njemu nam nista nisu rekli, kakva neprofesionalnost. Da je drasticno teska ili lagana povredica, znali bismo, ali ovako mu predvidjam nekih mjesec dana. Vjerovatno vise.
Faraon od pocetka aprila bi mogao upisati koji minut. Ne treba ga zuriti, ako smo dosad izdrzali bez njega i od sad cemo. Ionako je hakljav u zadnje vrijeme.
Znam da je nekada davno bilo govora o nekakvoj povredi misica, ali valjda se to dosad saniralo. Steta, taman momak poce dobijati sanse i igrati dobro, a sad opet zakovan za klupu.
Sto se Silje tice, ni o njemu nam nista nisu rekli, kakva neprofesionalnost. Da je drasticno teska ili lagana povredica, znali bismo, ali ovako mu predvidjam nekih mjesec dana. Vjerovatno vise.
Faraon od pocetka aprila bi mogao upisati koji minut. Ne treba ga zuriti, ako smo dosad izdrzali bez njega i od sad cemo. Ionako je hakljav u zadnje vrijeme.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dragi milanisti evo još jedan novi sa vama ja vam dolazim iz Slovenije i navijam za milan preko 15 godina.Čitam skoro svaki dan sta pišete na forumu i odlučijo se da i ja budem dijo našeg foruma za naš voljeni klub.Pošto sam iz Slovenije i imamo tamo isto svoju grupu navijača ovdje ču objaviti koji post na slovenskom jeziku nadam se da ćete moči pročitati i razumjeti šta piše jer google translate nevalja ništa eto tolko od mene evo jedan post od mene za danas i nadam se još mnogo drugih forza milannnnn
CLARENCE SEEDORF:
"Sedaj se je potrebno najti, tako kot moramo najti fizično pripravljenost. Nato se bo Milan zgradilo iz osnov, začelo se bo z mladimi. Moramo biti ambiciozni. Ambicioznost pa je le tu v Italiji umazana beseda."
"V moji karieri sem mogoče zapravil največ 500 € za časopise. Znam ocenjevati moje predstave in ne maram biti pod vplivom mnenj, ki jih imajo od mene ostali."
"O Allegriju ne bom govoril. Ne bi bila poštena in niti elegantna gesta."
"Začel sem z Van Gaalom, ki je moj mit. Zelo cenim Ancelottija, Capella in Lippija, ki imajo nekaj več kot trenerji."
"Moji igralci morajo najti samozavest. Iz tega razloga sem povečal ritem in spremenil navade na treningih. Želim da igrajo, se smejejo in zabavajo. Na taktičnih posvetih se ne veliko časa ustavljam pri napakah, raje jim povem kaj so delali dobro. Mogoče so igrali dobro le 10 minut, toda sedaj hočemo te dobre minute podvojiti in potrojiti. Na koncu bomo uspeli igrati dobro celo tekmo. Vedno je potrebno začeti s tistimi zadevami, ki delujejo."
"Vi novinarji bi radi govorili o formaciji ure in ure. Veste kaj je resnica? V današnjem nogometu ta formacija obstaja le v obrambi. V napadu se morajo igralci neprestano in sinhronizirano gibati. Vprašanje glede formacije me dolgočasijo..."
"Mario je v resnici zelo dobra, občutljiva in sladka oseba. Na sebi čuti preveč odgovornosti, ki niso njegove. Potrebno ga je spodbujati in odrešiti misli, da je rešitelj vsega. Le tako bo postal kompleten igralec: takrat bo to zmaga zame in za vse ostale."

CLARENCE SEEDORF:
"Sedaj se je potrebno najti, tako kot moramo najti fizično pripravljenost. Nato se bo Milan zgradilo iz osnov, začelo se bo z mladimi. Moramo biti ambiciozni. Ambicioznost pa je le tu v Italiji umazana beseda."
"V moji karieri sem mogoče zapravil največ 500 € za časopise. Znam ocenjevati moje predstave in ne maram biti pod vplivom mnenj, ki jih imajo od mene ostali."
"O Allegriju ne bom govoril. Ne bi bila poštena in niti elegantna gesta."
"Začel sem z Van Gaalom, ki je moj mit. Zelo cenim Ancelottija, Capella in Lippija, ki imajo nekaj več kot trenerji."
"Moji igralci morajo najti samozavest. Iz tega razloga sem povečal ritem in spremenil navade na treningih. Želim da igrajo, se smejejo in zabavajo. Na taktičnih posvetih se ne veliko časa ustavljam pri napakah, raje jim povem kaj so delali dobro. Mogoče so igrali dobro le 10 minut, toda sedaj hočemo te dobre minute podvojiti in potrojiti. Na koncu bomo uspeli igrati dobro celo tekmo. Vedno je potrebno začeti s tistimi zadevami, ki delujejo."
"Vi novinarji bi radi govorili o formaciji ure in ure. Veste kaj je resnica? V današnjem nogometu ta formacija obstaja le v obrambi. V napadu se morajo igralci neprestano in sinhronizirano gibati. Vprašanje glede formacije me dolgočasijo..."
"Mario je v resnici zelo dobra, občutljiva in sladka oseba. Na sebi čuti preveč odgovornosti, ki niso njegove. Potrebno ga je spodbujati in odrešiti misli, da je rešitelj vsega. Le tako bo postal kompleten igralec: takrat bo to zmaga zame in za vse ostale."
you call it madness but i call it love AC MILAN
Gdje je onaj Ajvar da nam ovo prevede, šta veli ovaj 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.