Bravo Boga on je nas dzoker, bas zahvalan igrac.
Teska pobjeda. Ova 3 boda se moraju potvrditi protiv Bologne, nema opustanja
Kenan je odigrao najlosiju utakmicu, treba nam njegova magija u finisu sezone.
Holm odlican veceras, jak u odbrani i duelu.
Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus FC
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Treba otkupiti Bogu i Holma dobiješ dva provjerena igrača koji znaju Ligu za 20 miliona ukupno. Beton igrači za rotacije.
Protiv Bolonje u nedjelju imaju dosta vremena da se odmore, nema opuštanja samo rokati u ovih zadnjih šest kola.
Nadam se da budala neće nastavljati sa ovom odvratnom formacijom.
Protiv Bolonje u nedjelju imaju dosta vremena da se odmore, nema opuštanja samo rokati u ovih zadnjih šest kola.
Nadam se da budala neće nastavljati sa ovom odvratnom formacijom.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
3 boda ko kuca.
Ali i dalje tranzicija ,prostor se nudi, mi bacamo lopte koda su kamenicama napunjene.
Sreca nas je pogledala (5 puta nas ne pogleda pa 1 pogleda, pa je i to valjda za ocekivati vcr bilo,konacno).
Ato neko rece sta nam vrijedi ako se sad udje medji 4 i svi se ubijede da je to to, da su gatti, kostic, david i kompanija vrijedni dresa....nadam se da ima neko oko iznas i da ce konacno resetovati klub, kao sto se to desilo 2010.
Daj mi jedan transfer ko vidal, 1 a ne 20 kolko ih je bilo u tih 5,6 godina prije nego smo poceli plavati igrace po 100.000.000 (onih, to je sad 150M).
Daj mi jednog lichta, jednog vidala, jednog asamou, jednog samo i da ovo sto stojeci gledam tekme ima nekog smisla, jbm ti sunce
Ali i dalje tranzicija ,prostor se nudi, mi bacamo lopte koda su kamenicama napunjene.
Sreca nas je pogledala (5 puta nas ne pogleda pa 1 pogleda, pa je i to valjda za ocekivati vcr bilo,konacno).
Ato neko rece sta nam vrijedi ako se sad udje medji 4 i svi se ubijede da je to to, da su gatti, kostic, david i kompanija vrijedni dresa....nadam se da ima neko oko iznas i da ce konacno resetovati klub, kao sto se to desilo 2010.
Daj mi jedan transfer ko vidal, 1 a ne 20 kolko ih je bilo u tih 5,6 godina prije nego smo poceli plavati igrace po 100.000.000 (onih, to je sad 150M).
Daj mi jednog lichta, jednog vidala, jednog asamou, jednog samo i da ovo sto stojeci gledam tekme ima nekog smisla, jbm ti sunce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.