calcio je napisao/la:
Begovic je 808823867348938 puta bolji golman od Jovetica, da budemo realni.
Zasto poredite razlicite igrace? Dzeko ima dovoljno znanja i talenta da bude proglasen za najboljeg igraca Bundeslige, osvoji listu strijelaca i to sve sa 23 godine. Evo sad je i osvojio englesku premier league, bio je igrac mjeseca u avgustu prosle sezone, dao je prilican doprinos.
zato ti i kazem "fudbalskog talenta". Ono sto Jovetić moze Dzeko nema teorije da uradi, to sto u danasnje vrijeme su na cijeni robusni napadaci ne mora znacit da ja moram smatrat centarfora koji zabija konstantno golove boljim fudbalerom od onog koji svojim potezima te zadivi.Uvijek sam vise cijenio onaj pravi fudbal alla Iniesta, kreativnost, ideju, fintu, kontrolu, pregled igre, izbacivanje igraca, vic igru,to je za mene pravi fudbaler a ne neki jaki lik koji ima dobru zavrsnicu.Ali davno smo usli u eru modernog fudbala i meni je to jasno.Kraj price.
evo da ti kazem da Jovetić ima vise fudbalskog talenta u jednoj noze nego Trezeguet u dvije.Iako mi je Trezeguet legenda, al ja znam sta cijenim i sta mi je magija i fudbalski talent.Opet, kraj price.