Mislim da je stvar gotova.
Gomez u City, Dzeko u Dortmund.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Za Arsenal ili recimo da je toliko kvalitetan golman da mu je ono predstavljalo zagrijavanje. Uzmi sta ti godi.Klare je napisao/la: Zagrijavanje za šta?![]()
Iz 2 u 2.Klare je napisao/la:Ne možemo, jaki su k'o crna zemlja.
Mala ispravka ne 18 pobjeda zaredom nego 18 utakmica bez porazaKlare je napisao/la:Da, ono 90% golmana posmatra, kao što posmatraju navijači.Omerbavarac je napisao/la:Da spomenem jos Neuera i njegovu paradu kod Diegovog slobodnjaka.
Zagrijavanje za šta?Ono je samo bilo malo zagrijavanje.
Ne možemo, jaki su k'o crna zemlja.Omerbavarac je napisao/la:ja sam uvjeren da u Londonu mozemo stvoriti dobar rezultat za uzvrat.Dominacija jeste, ali dedera prebroj još jednom za svaki slučaj.anelbavarac je napisao/la:ovo je dominacija rekordi se nizu jedan za drugim 18 pobjeda zaredom
malo morgenKlare je napisao/la:Ne možemo, jaki su k'o crna zemlja
Opet ti, bilderu?lumani je napisao/la:igraci wolfsburga nisu uputili ni jedan sut ka golu![]()
gore ne moze biti,mozda zabiju iz nekog prekida.
Ovo drugo, ali ta utakmica će biti pravo zanimljiva, dokazivanje izvan Njemačke i to u kolijevci fudbala,Omerbavarac je napisao/la:Za Arsenal ili recimo da je toliko kvalitetan golman da mu je ono predstavljalo zagrijavanje. Uzmi sta ti godi.![]()
Jeste zanimjivo, ali i istinito (koliko god to tebi čudno biloeffe_sa je napisao/la: Zanimljiva još izjava Heynckesa nakon utakmice, govoreći o napadačima, rekao je kako Bayern ima 3 sjajna napadača, Mandžo i Gomez ionako, a Pizarrro je trenutno bolestan, ali kao fudbaler najbolji....Zanimljivo....Mislio je naravno da igrački Pizarrro može pružit, a ova dvojica više ubice pred golom.
Ej, nu to.Klare je napisao/la: Evo i moj medij se oglasio, Poljak izgleda gotova stvar.
Ma nije mi toliko čudno, čak bi se vjerovatno s tim složio, nego me nešto iznenadilo da je on to izjavio....geronimo je napisao/la:Jeste zanimjivo, ali i istinito (koliko god to tebi čudno biloeffe_sa je napisao/la: Zanimljiva još izjava Heynckesa nakon utakmice, govoreći o napadačima, rekao je kako Bayern ima 3 sjajna napadača, Mandžo i Gomez ionako, a Pizarrro je trenutno bolestan, ali kao fudbaler najbolji....Zanimljivo....Mislio je naravno da igrački Pizarrro može pružit, a ova dvojica više ubice pred golom.).
Licno meni jako drag igrac zasluzuje po meni u prvih 11 ,svaka cast mileru na dosadasnjem ,ocigledno je da roben znatno vise cini igru brzom i prodornijom on mora igrati narocito u velikim tekmama ,ali opet kada se sve sagleda ovo su zaista teske slatke muke ostaviti jednog world clas igraca kao sto je roben na klupi kao rezervu ,a opet kako milera izbaciti iz prvih jedanaest na osnovu onoga sto je pokazao.Neka je dragi Bog jupiju na pomocianelbavarac je napisao/la:"Nisam zadovoljan, apsolutno nisam zadovoljan. Opet sam malo minutaze dobio - premalo!! Zelim jednostavno igrati nogomet i zabavljati se na terenu. Ali, kad udjem kao danas naprimjer, onda sve od sebe dajem samo za moju momcad!!"
Arjen Robben
I mene bi iznenadilo da je to Jupp od prošle sezone ili onaj prije spoznaje da će mu ovo biti oproštajna sezona.effe_sa je napisao/la: Ma nije mi toliko čudno, čak bi se vjerovatno s tim složio, nego me nešto iznenadilo da je on to izjavio....
Pa ova mu je situacija faktički najbolja, može da ih reže sviju od reda, jer zna sljedeće sezone više nije tu. Nema čovjek više ni tolikog pritiska, a osjeti mu se glad i želja za trofejima. Tako da bi ovo mogla biti idealna situacija za njega. Obično zna drugačija situacija biti kada trener napušta kormilo, tačnije kad to igrači već znaju, ali zbog ovog gore navedenog, za nas je ova situacija idealna za ostvarivanje velikih uspjeha.geronimo je napisao/la: Sada se on nalazi u ebenoj situaciji (mada je uvijek onako hladno mrtav i odmjeren) i s vremena na vrijeme će mu se dešavati ovako 'smjele' izjave, netipične za njega.
Effe, ebena iz tog razloga kako je došlo do toga da se suradnja prekine.effe_sa je napisao/la:Pa ova mu je situacija faktički najbolja, može da ih reže sviju od reda, jer zna sljedeće sezone više nije tu. Nema čovjek više ni tolikog pritiska, a osjeti mu se glad i želja za trofejima. Tako da bi ovo mogla biti idealna situacija za njega. Obično zna drugačija situacija biti kada trener napušta kormilo, tačnije kad to igrači već znaju, ali zbog ovog gore navedenog, za nas je ova situacija idealna za ostvarivanje velikih uspjeha.geronimo je napisao/la: Sada se on nalazi u ebenoj situaciji (mada je uvijek onako hladno mrtav i odmjeren) i s vremena na vrijeme će mu se dešavati ovako 'smjele' izjave, netipične za njega.
A Jupp to sve jako iskusno radi....
Moj medij je ozbiljan medij,geronimo je napisao/la:De ti vidi šta taj medij kaže za friško zaljubljenog Mariona?
To je togeronimo je napisao/la:Effe, ebena iz tog razloga kako je došlo do toga da se suradnja prekine.![]()
Na jednoj strani cile-mile, pa mu onda šuknuše. Previše i za dobrog Onkela Jupija, moraš priznati.![]()
Vjerovatno on sad nosi jednu dozu nezadovoljstva/razočarenja, a s druge strane ga nosi želja za uspjehom da se sa ovom ekipom okiti sa što više trofeja.
Ma gledaj oni će njega fino ispratit, dignut u nebesa. Samo da mi ne budemo na kraju žalili za Juppom....geronimo je napisao/la: Effe, ebena iz tog razloga kako je došlo do toga da se suradnja prekine.![]()
Na jednoj strani cile-mile, pa mu onda šuknuše. Previše i za dobrog Onkela Jupija, moraš priznati.![]()
Vjerovatno on sad nosi jednu dozu nezadovoljstva/razočarenja, a s druge strane ga nosi želja za uspjehom da se sa ovom ekipom okiti sa što više trofeja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.