FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

DieRoten
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la DieRoten » 15 feb 2013, 22:57

http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 76587.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mislim da je stvar gotova.
Gomez u City, Dzeko u Dortmund. ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 feb 2013, 23:00

Klare je napisao/la: Zagrijavanje za šta? :?
Za Arsenal ili recimo da je toliko kvalitetan golman da mu je ono predstavljalo zagrijavanje. Uzmi sta ti godi. :P
Klare je napisao/la:Ne možemo, jaki su k'o crna zemlja.
Iz 2 u 2. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 feb 2013, 23:02

:D
Klare je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Da spomenem jos Neuera i njegovu paradu kod Diegovog slobodnjaka.
Da, ono 90% golmana posmatra, kao što posmatraju navijači. :mrgreen:
Ono je samo bilo malo zagrijavanje.
Zagrijavanje za šta? :?
Omerbavarac je napisao/la:ja sam uvjeren da u Londonu mozemo stvoriti dobar rezultat za uzvrat.
Ne možemo, jaki su k'o crna zemlja.
anelbavarac je napisao/la:ovo je dominacija rekordi se nizu jedan za drugim 18 pobjeda zaredom
Dominacija jeste, ali dedera prebroj još jednom za svaki slučaj. :)
Mala ispravka ne 18 pobjeda zaredom nego 18 utakmica bez poraza

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 feb 2013, 23:03

Klare je napisao/la:Ne možemo, jaki su k'o crna zemlja
malo morgen :lol: sala nisam tekmu gledao , pobjeda ostvarena sa onoliko snage koliko je bilo potrebno,sledi arsenal ,hhh sta reci i kakav rezultat ocekivati ,licno po meni realan bi bio remi mada opet vise tipujem na pobjedu ako nista minimalnu ako budemo bas pokazali zube , ali eto neka bude remi uz golove naravno nikako 0:0 .

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 feb 2013, 23:07

Nema sanse da bude remi bez golova :D ako bude remi bit ce 2:2 najmanje ;)
Rođen s tobom da budem

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 feb 2013, 23:07

Ovo je bila sigurna, rutinska pobjeda, koja ima vrijednost, jer je i protivnik bio napaljen , borben i nije se predao i digao ruke ko Schalke prošlog vikenda.

Schweini se diže na visok nivo, a na komentare Thona i Netzera (negativna kritika početkom sedmice na njegov račun, podsjećanja radi), je rekao "kako niti oni njega poznaju, niti on njih .....". Još je rekao da razni ljudi svašta nešto pričaju i da to njega ne zanima, nego ga zanima uspjeh ekipe. "Na kraju kada budem držao trofej prvaka Njemačke onda mogu pričat i dalje šta hoće.....". A ja ćud dodat, šta će tek biti ako bude i više trofeja...

Bitno da je i Neuer na visini iako tako malo šuteva na gol dobije. Kroos opet izvrstan danas. Mandžo maestralan, ovo nam je drugi gol škaricama ove sezone i to brilijantno.

Nek ga je i Robben konačno zabio ove sezone, jer ovo mu je bio prvjenac (kolegu proFCB će obradovat, pa se nadam da je gledao utakmicu... :) ).

Zanimljiva još izjava Heynckesa nakon utakmice, govoreći o napadačima, rekao je kako Bayern ima 3 sjajna napadača, Mandžo i Gomez ionako, a Pizarrro je trenutno bolestan, ali kao fudbaler najbolji....Zanimljivo....Mislio je naravno da igrački Pizarrro može pružit, a ova dvojica više ubice pred golom.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 feb 2013, 23:08

lumani je napisao/la:igraci wolfsburga nisu uputili ni jedan sut ka golu :lol: :lol: gore ne moze biti,mozda zabiju iz nekog prekida.
Opet ti, bilderu? :lol:
Jbte, Noja nakon četiri (i više) sa(h)ata primi udarac ka golu. Pogađate: iz prekida i gdje je Diegu skinuo sjajan udarac.
@anel, prika ti slabo čitaš šta drugi pišu (često objavljivanje nečega što je već bilo) i kvotanje moraš popraviti (sad mi Klare poslao poruku da te opomenem). :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 15 feb 2013, 23:11

Omerbavarac je napisao/la:Za Arsenal ili recimo da je toliko kvalitetan golman da mu je ono predstavljalo zagrijavanje. Uzmi sta ti godi. :P
Ovo drugo, ali ta utakmica će biti pravo zanimljiva, dokazivanje izvan Njemačke i to u kolijevci fudbala,
Arsenal napadački, poslastica.

Samo ću reći da neće biti neriješeno. :)

Evo i moj medij se oglasio, Poljak izgleda gotova stvar. :?

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 feb 2013, 23:13

‎"Nisam zadovoljan, apsolutno nisam zadovoljan. Opet sam malo minutaze dobio - premalo!! Zelim jednostavno igrati nogomet i zabavljati se na terenu. Ali, kad udjem kao danas naprimjer, onda sve od sebe dajem samo za moju momcad!!"

Arjen Robben

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 feb 2013, 23:14

dakle ukoliko bi ostalo do kraja ovog kola ovakvo bodovno stanje na tabeli ,tj.kojim slucajem dortmund i apotekari uzijane i nastavimo u narednih sest kola sa pobjedama tada i zvanicno 6 aprila cemo biti prvaci .

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 feb 2013, 23:14

effe_sa je napisao/la: Zanimljiva još izjava Heynckesa nakon utakmice, govoreći o napadačima, rekao je kako Bayern ima 3 sjajna napadača, Mandžo i Gomez ionako, a Pizarrro je trenutno bolestan, ali kao fudbaler najbolji....Zanimljivo....Mislio je naravno da igrački Pizarrro može pružit, a ova dvojica više ubice pred golom.
Jeste zanimjivo, ali i istinito (koliko god to tebi čudno bilo :) ).
Pizza da igra u ovakvom Bayernu, rešeto bi mreže. Malo peh sa povredama, malo konkurencija, malo i sam Jupko što zaglavi često bez potrebe na jednom (te istom) napadaču i onda kada nije potreba....
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 feb 2013, 23:17

Klare je napisao/la: Evo i moj medij se oglasio, Poljak izgleda gotova stvar. :?
Ej, nu to. :lol:
De ti vidi šta taj medij kaže za friško zaljubljenog Mariona? :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 feb 2013, 23:18

geronimo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: Zanimljiva još izjava Heynckesa nakon utakmice, govoreći o napadačima, rekao je kako Bayern ima 3 sjajna napadača, Mandžo i Gomez ionako, a Pizarrro je trenutno bolestan, ali kao fudbaler najbolji....Zanimljivo....Mislio je naravno da igrački Pizarrro može pružit, a ova dvojica više ubice pred golom.
Jeste zanimjivo, ali i istinito (koliko god to tebi čudno bilo :) ).
Ma nije mi toliko čudno, čak bi se vjerovatno s tim složio, nego me nešto iznenadilo da je on to izjavio.... :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 feb 2013, 23:21

anelbavarac je napisao/la:‎"Nisam zadovoljan, apsolutno nisam zadovoljan. Opet sam malo minutaze dobio - premalo!! Zelim jednostavno igrati nogomet i zabavljati se na terenu. Ali, kad udjem kao danas naprimjer, onda sve od sebe dajem samo za moju momcad!!"

Arjen Robben
Licno meni jako drag igrac zasluzuje po meni u prvih 11 ,svaka cast mileru na dosadasnjem ,ocigledno je da roben znatno vise cini igru brzom i prodornijom on mora igrati narocito u velikim tekmama ,ali opet kada se sve sagleda ovo su zaista teske slatke muke ostaviti jednog world clas igraca kao sto je roben na klupi kao rezervu ,a opet kako milera izbaciti iz prvih jedanaest na osnovu onoga sto je pokazao.Neka je dragi Bog jupiju na pomoci :lol: ,bolje i ovo nego da nismo u takoj poziciji kao predhodnih sezona.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 feb 2013, 23:23

effe_sa je napisao/la: Ma nije mi toliko čudno, čak bi se vjerovatno s tim složio, nego me nešto iznenadilo da je on to izjavio.... :)
I mene bi iznenadilo da je to Jupp od prošle sezone ili onaj prije spoznaje da će mu ovo biti oproštajna sezona. 8-)
Sada se on nalazi u ebenoj situaciji (mada je uvijek onako hladno mrtav i odmjeren) i s vremena na vrijeme će mu se dešavati ovako 'smjele' izjave, netipične za njega.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 feb 2013, 23:26

geronimo je napisao/la: Sada se on nalazi u ebenoj situaciji (mada je uvijek onako hladno mrtav i odmjeren) i s vremena na vrijeme će mu se dešavati ovako 'smjele' izjave, netipične za njega.
Pa ova mu je situacija faktički najbolja, može da ih reže sviju od reda, jer zna sljedeće sezone više nije tu. Nema čovjek više ni tolikog pritiska, a osjeti mu se glad i želja za trofejima. Tako da bi ovo mogla biti idealna situacija za njega. Obično zna drugačija situacija biti kada trener napušta kormilo, tačnije kad to igrači već znaju, ali zbog ovog gore navedenog, za nas je ova situacija idealna za ostvarivanje velikih uspjeha.
A Jupp to sve jako iskusno radi.... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 feb 2013, 23:27

Sta kaze komentator na ES2 " Neueru ce biti dobro kad otopli smrze se covjek ovako " :D

inace sto se tice Lewata nisam nikako za . Grehota je prodati Gomeza onaku igracku i ljudsku velicinu 8-)

A sa Lewatom nebi dobili nikakav upgrade u ekipi
Thomas Müller - Fußballgott

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 feb 2013, 23:35

effe_sa je napisao/la:
geronimo je napisao/la: Sada se on nalazi u ebenoj situaciji (mada je uvijek onako hladno mrtav i odmjeren) i s vremena na vrijeme će mu se dešavati ovako 'smjele' izjave, netipične za njega.
Pa ova mu je situacija faktički najbolja, može da ih reže sviju od reda, jer zna sljedeće sezone više nije tu. Nema čovjek više ni tolikog pritiska, a osjeti mu se glad i želja za trofejima. Tako da bi ovo mogla biti idealna situacija za njega. Obično zna drugačija situacija biti kada trener napušta kormilo, tačnije kad to igrači već znaju, ali zbog ovog gore navedenog, za nas je ova situacija idealna za ostvarivanje velikih uspjeha.
A Jupp to sve jako iskusno radi.... ;)
Effe, ebena iz tog razloga kako je došlo do toga da se suradnja prekine. 8-)
Na jednoj strani cile-mile, pa mu onda šuknuše. Previše i za dobrog Onkela Jupija, moraš priznati. ;)
Vjerovatno on sad nosi jednu dozu nezadovoljstva/razočarenja, a s druge strane ga nosi želja za uspjehom da se sa ovom ekipom okiti sa što više trofeja.
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 15 feb 2013, 23:53

geronimo je napisao/la:De ti vidi šta taj medij kaže za friško zaljubljenog Mariona?
Moj medij je ozbiljan medij,
takvim tiskanim :mrgreen: vijestima se oni ne bave,
te iste u njihovim kolumnama naći nećeš.

A ček, ti još ne znaš koji je to medij :? , moj medij. :lol:
geronimo je napisao/la:Effe, ebena iz tog razloga kako je došlo do toga da se suradnja prekine. 8-)
Na jednoj strani cile-mile, pa mu onda šuknuše. Previše i za dobrog Onkela Jupija, moraš priznati. ;)
Vjerovatno on sad nosi jednu dozu nezadovoljstva/razočarenja, a s druge strane ga nosi želja za uspjehom da se sa ovom ekipom okiti sa što više trofeja.
To je to :!: , moram reći da ovaj put nisi u krivu. :lol:

Sve je to tako, Jupu stvarno nije lako, a čova pod takvim uslovima stvara vrhunsku atmosferu,
neću dublje objašnjavati samo ću reći da je lik strašno pametan, jedan karakter kojeg ćeš teško naći! ;)

Igrači kao braća, Jup kao otac, pa čak i arogantnom Robbenu večeras svi do jednog u zagrljaj,
da takvom karakteru onako prihrle igrači, pa to je neviđeno.

Prošla sezona je bila uvod, a ove godine je sve kulminiralo, pobjednički mentalitet vlada, zajedništvo,
svim utakmicama se pristupa sa istim žarom, ovdje nema ni sekunde opuštanja...,
pa pogledajmo tog Riberya, utakmica riješena, vodimo po 3:0 a čovjek trči i radi kao da ganja rezltat u finalu Svjetskog, fascinantno :!: , i tako svi do jednog, ovo milina za oči i dušu.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 feb 2013, 23:57

geronimo je napisao/la: Effe, ebena iz tog razloga kako je došlo do toga da se suradnja prekine. 8-)
Ma gledaj oni će njega fino ispratit, dignut u nebesa. Samo da mi ne budemo na kraju žalili za Juppom.... :) Ja ga nisam nikad osporavao, mislim kad ga je trebalo hvalit, hvalio sam ga, a i kritikovao neke mane ili greške. A nekako su mi se njegove ideje činile istrošenim i zato sam mislio da treba novi trener doći. Vidjet ćemo kako će ovo sve ispast....

A evo počelo je sjajno dobili smo Lewata i možda šutnemo sjajnog napadača i ljudsku gromadu Gomeza. Naime ako uprava njega izgura iz kluba, onda će to biti najodvratniji i najbezobrazniji potez ove uprave ikad. A znaju svi da sam tu upravu možda i najmanje puta kritikovao, pa i svi su mi transferi bili ok. Neki su bili fantastični, spektakularni, ali svi su mi najmanje bili ok. Izuzev par fula, koje nekad ni naša uprava nije mogla predvidjet.
A evo vidim da su moguće nove akcije u stilu Koan Neuer :lol: :lol: :lol: Nek se toplo obuče uprava...... :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.