Sportski segment kad je tu Babuka::

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Pa kako si ovo propustio LjozeAlipasino je napisao/la:Samo uc u susret mirne glave i Manijaci ce da slave.Odo na fuka kod Meme odlucice drugo poluvrjeme.Remza mi pljesku przi Zeljini igraci su puno brzi.Remza mi kupila majicu najnovija moda Zeljo uzeo 3 boda.
Rokoko87 je napisao/la:Pa kako si ovo propustio LjozeAlipasino je napisao/la:Samo uc u susret mirne glave i Manijaci ce da slave.Odo na fuka kod Meme odlucice drugo poluvrjeme.Remza mi pljesku przi Zeljini igraci su puno brzi.Remza mi kupila majicu najnovija moda Zeljo uzeo 3 boda.
Ma odma umjesto Alispahica ,Stilu gurnutibraco je napisao/la:Treneri obje ekipe, Branislav Krunić i Amar Osim odabrali su početne postave za duel koji je od velikog značaja za obje ekipe.
Željezničar: Erić, Stevanović, Osmanković, Sipović, Pavić; Sadiković, Bojo, Alispahić, E. Zec, Ramović, Krpić.
Brat ne moze napisat post na forumu da nas ne spomeneMamlaz je napisao/la:BordoSarajevo
Nepročitan post06 okt 2019, 16:23
Još malo pa nas čeka poništen gol Borcu ili dosuđen penal za kone. Jedva čekam
kuknjava
Hvala legendo mojalegenda reala je napisao/la:Po formaciji je ofanzivni vezni, al on je toliko rastrčan da ga ima na svim dijelovima terena u toku utakmice bude i na krilu i kao najistureniji uzima lopte na sredini, asistira izgleda da je odlučio da se vrati u Želju dogodine i baš se trudi maximalnoRaonffa je napisao/la:Šta igra Žerić u Goraždu, je l' ga guraju na beka ili igra krilo što mu je po prirodi prava pozicija.
braco je napisao/la:Na klupi su: Kršić, A. Zec, Štilić, Bogičević, Zajmović, Veselinović, Hajdarević.
Stanic izgudio mjesto i na klupibraco je napisao/la:Na klupi su: Kršić, A. Zec, Štilić, Bogičević, Zajmović, Veselinović, Hajdarević.
Seljacka posla.Mamlaz je napisao/la:BordoSarajevo
Nepročitan post06 okt 2019, 16:23
Još malo pa nas čeka poništen gol Borcu ili dosuđen penal za kone. Jedva čekam
kuknjava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.