ma evo me,zezao me nesto net,al vracam se staroj gardiFaraon iz Visokog je napisao/la:ma evo opijaam se s ovima na chatualfarouqaminu je napisao/la:evo me,sta ima novo kod tebe?Faraon iz Visokog je napisao/la: đe si legendo![]()
odkud tebe sto te to nema u zadnje vrijeme
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Chat
odakle tialfarouqaminu je napisao/la:sta ima novo djeco?
You are someone else I am still right here
- alfarouqaminu
- Kontakt:
a ti si??????J.Goerges je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa đesi ba šta je sa tobom ,jesu li ti to isključili net ,kakv si sa košarkom![]()
![]()
jel i tebi drago što se vratio ja koda sam se ponovo rodiofera je napisao/la:odakle tialfarouqaminu je napisao/la:sta ima novo djeco?
alfaaaaaaaaaaaaaaaa dominiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
To ti je @legenda. Zar ne prepoznajes svog najboljeg havera?alfarouqaminu je napisao/la:a ti si??????J.Goerges je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa đesi ba šta je sa tobom ,jesu li ti to isključili net ,kakv si sa košarkom![]()
![]()
Sretno T-MAC....jbg da prolazis kroz Visoko, dos'o bi ti na autoput mahat, a ovako nista....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- alfarouqaminu
- Kontakt:
a legenda,onaj shabanOTNYS_YNWA je napisao/la:To ti je @legenda. Zar ne prepoznajes svog najboljeg havera?alfarouqaminu je napisao/la:a ti si??????J.Goerges je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
desi bre YNWA? Sta ima? Dobar ti ovaj liverpool
A vidim ja alfa se vratio i počo po svojim temam mlatiti gluposti
alfa papčino hajmo haxa ,smiješ
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa jel si naucio?J.Goerges je napisao/la:A vidim ja alfa se vratio i počo po svojim temam mlatiti gluposti![]()
![]()
![]()

Sto se volimo preko facebooka....
pa haj me testiraj da vidimoalfarouqaminu je napisao/la:pa jel si naucio?J.Goerges je napisao/la:A vidim ja alfa se vratio i počo po svojim temam mlatiti gluposti![]()
![]()
![]()
alfa papčino hajmo haxa ,smiješ![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma prosli put kada smo igrali ti si samo davao autogolove,nije zanimljivoJ.Goerges je napisao/la:pa haj me testiraj da vidimoalfarouqaminu je napisao/la:pa jel si naucio?J.Goerges je napisao/la:A vidim ja alfa se vratio i počo po svojim temam mlatiti gluposti![]()
![]()
![]()
alfa papčino hajmo haxa ,smiješ![]()
![]()
ne smiješ ti ,onda ćemo igrati ja i mali Lebron a ti gledaj 
Papak jedanJ.Goerges je napisao/la:ne smiješ ti ,onda ćemo igrati ja i mali Lebron a ti gledaj
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
daj ubacite i mene u tu grupu forumasa, valjda to zasluzujem, majka mu staraadis.p je napisao/la:
Sto se volimo preko facebooka....![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ubacio sam te papakCeMa je napisao/la:daj ubacite i mene u tu grupu forumasa, valjda to zasluzujem, majka mu staraadis.p je napisao/la:
Sto se volimo preko facebooka....![]()
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- alfarouqaminu
- Kontakt:
gde si lebron,evo legenda te izazivaLBJ MVP je napisao/la:Papak jedanJ.Goerges je napisao/la:ne smiješ ti ,onda ćemo igrati ja i mali Lebron a ti gledajŠto ne napraviš face trebaju nam ljubavni savjeti propalog ****
![]()
idi molim te i objasani mu neke stvari
Sto ti je ljubav.....

Ma stalno mu objašnjavam,ali ne bi opet škodiloalfarouqaminu je napisao/la:gde si lebron,evo legenda te izazivaLBJ MVP je napisao/la:Papak jedanJ.Goerges je napisao/la:ne smiješ ti ,onda ćemo igrati ja i mali Lebron a ti gledajŠto ne napraviš face trebaju nam ljubavni savjeti propalog ****
![]()
![]()
![]()
idi molim te i objasani mu neke stvari
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja djece majko mila ,ko je ovaj Zombi jel Edin antitalenat ili ,Van Persie je Faraon ,a Jimi je Aslyum jel ,a đe
Ademir Kenović
hajte haxa
julia roms
123
Ademir Kenović
hajte haxa
julia roms
123
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 81 gost.