FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 16:10

Sabinho je napisao/la:Husrefovi dusmani na aparatima.
Da budalo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 14 feb 2019, 16:10

U kakvoj su nam formi krila na pripremama bila, nije nemoguce da ce momak doci do svojih minuta brzo

I hvala Bogu vise, da sjasu pojedinci :roll:
1946

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 14 feb 2019, 16:13

udjoh samo da se napsujem ovim levatima, **** vas jahic i runda i smaranje mjesec dana i pisam vas za unosenje negative medju raju

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 16:15

TheNorthFace je napisao/la:U kakvoj su nam formi krila na pripremama bila, nije nemoguce da ce momak doci do svojih minuta brzo

Ubrzo ćemo saznati protivnika u kupu, ja bi volio da odigra prvo 90 minuta pa onda ako budemo riješili nekoga lagano i u revanšu mu treba dati sve da odigra, moraš igrati da pokažeš nešto, jednostavno.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 14 feb 2019, 16:16

Svi uslovi su ispunjeni
Idemo po titulu!!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 16:17

Idemo!

slika

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 feb 2019, 16:19

Tobe narkomanuuuu

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 14 feb 2019, 16:20

TheNorthFace je napisao/la:U kakvoj su nam formi krila na pripremama bila, nije nemoguce da ce momak doci do svojih minuta brzo

Dusmanima otrov...
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 feb 2019, 16:22

Ma ja ba, vazno je sr.ti po Husrefu. :njanjanja:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2019, 16:22

Husrefe taldjijo odlazi :rol: :rol: . Najjaci su oni kad im kazes na lijep nacin da nije uredu da sire negativu i lazne price a njihov odgovor bude da svako ima pravo na misljenje i nije jednoumlje . A ljudi mjesec dana laži pisu o talovima Husrefa i sve te lazi da sruse dobar put FKS, nazalost mnogi ovdje nasjedaju na te price

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 feb 2019, 16:25

Jaa sto valjade ova vijest,sve eksplodira na temi...Hvala ti Bože na ovolikoj pozitivi... :tokralju: :tokralju:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 16:25

samo da javno obznanim da više niko neće biti u opasnosti nošenjem broja 15 na dresu našeg tima

sretni brojevi sada su 19, 26 i 7

:rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 feb 2019, 16:26

Denchi je napisao/la:samo da javno obznanim da više niko neće biti u opasnosti nošenjem broja 15 na dresu našeg tima

sretni brojevi sada su 19, 26 i 7

:rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Znaci sarafcigeri idu u ostavu... :urnebes: :urnebes:

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 14 feb 2019, 16:27

Laznjak je napisao/la:

Dusmanima otrov...
Sto je najgore, nisu dusmani, ja sam siguran da vole momci Sarajevo. Jos samo da skontaju da nekim budalastinama mogu indirektno nanijeti stetu klubu kvarenjem atmosfere :)
1946

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 16:28

bordobijeli je napisao/la:A ljudi mjesec dana laži pisu o talovima Husrefa i sve te lazi da sruse dobar put FKS, nazalost mnogi ovdje nasjedaju na te price
ma boje se raja da se ovo sve što je dobro urađeno ne sjebe nekom glupošću....opečeni smo previše puta...vidiš da u kravu pušemo jbt ne u jogurt :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 feb 2019, 16:30

moj uzor-S.G je napisao/la:Joj hadzije, sta frajer uradi za nas klub u relativno kratkom vremenskom periodu.

Svaka cast majstore, da Bog da se dugo zadrzo kod nas i nastavio i dalje u ovakvom ritmu :kralj:
Treba jos nesto da potvrdi oovo sto si napisao. Dupla kruna ili minimum, titula prvaka.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 14 feb 2019, 16:32

Vanja8 je napisao/la:Hadžija... :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 16:35

Ja sam napisao da svako ima pravo na svoje mišljenje k'o što ja sada mogu napisati da je Jahić igračina, to mi niko ne može oduzeti.
Vrijeđati nećemo osim ako nisu košpe u pitanju jer smo civilizovani. Ja znam da nekim postupcima ne mogu zadovoljiti sve na temi jer nas ima mnogo sa drugačijim stavovima ali možemo makar uvažavati jedni druge.
Ja sam (pretpostavljam) među rijetkim osobama koji smatraju da Husref nije trener za nas i naš napredak, našu budućnost, imam svoje razloge za to, dovoljno sam kompetentan da mogu nešto tako napisati i to nikada nisam krio ali vrijeđati čovjeka koji je u klubu 50 godina je gnusno, da ne kažem šta teže. On dok je god u Sarajevu imat će moju stopostotnu podršku, isto bi bilo i da dođe Mourinho, to je moj klub, volim ga i čitav je moj svijet, želim mu sve najbolje.
Znači to je moje pravo i argumentovano možemo diskutovati o svemu ko naprimjer Denchi i ja. U 2-3 stvari se nikad nismo složili ali to ne znači da me ne uvažava, i dan danas me pita za nešto, ja njega citiram i prodiskutujemo normalno.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2019, 16:36

Hebo vas Runda i šuplja prica. Citave pripreme pljujete Husrefa radi ne znate ni vi cega. Sad odjednom dupla a juce nam trener taldjija bio, lazno voli klub, gubimo titulu radi talova itd. A danas šampioni fujjjj kakvi smo fujjjj

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 16:37

MortemHz je napisao/la:Ja sam napisao da svako ima pravo na svoje mišljenje k'o što ja sada mogu napisati da je Jahić igračina, to mi niko ne može oduzeti.
Vrijeđati nećemo osim ako nisu košpe u pitanju jer smo civilizovani. Ja znam da nekim postupcima ne mogu zadovoljiti sve na temi jer nas ima mnogo sa drugačijim stavovima ali možemo makar uvažavati jedni druge.
Ja sam (pretpostavljam) među rijetkim osobama koji smatraju da Husref nije trener za nas i naš napredak, našu budućnost, imam svoje razloge za to, dovoljno sam kompetentan da mogu nešto tako napisati i to nikada nisam krio ali vrijeđati čovjeka koji je u klubu 50 godina je gnusno, da ne kažem šta teže. On dok je god u Sarajevu imat će moju stopostotnu podršku, isto bi bilo i da dođe Mourinho, to je moj klub, volim ga i čitav je moj svijet, želim mu sve najbolje.
Znači to je moje pravo i argumentovano možemo diskutovati o svemu ko naprimjer Denchi i ja. U 2-3 stvari se nikad nismo složili ali to ne znači da me ne uvažava, i dan danas me pita za nešto, ja njega citiram i prodiskutujemo normalno.
ovo za Mourinha ti nikad neću halalit :rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”