Bilo nas malo strah,Hadžija pokazao kako se radi i zavrsena prica...
Imamo SD kakvog nema niko i da dovede sad hokejasa i kaže da ce nam valjati ja bih mu vjerovao...
Idemo sad priprema za DUPLU,a ne vracanje sto je bilo...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
da ti odgovorim tvojim citatomRahma je napisao/la:Revlot je objasnio, gdje te je opisao u bobu. Svoje misljenje iznosis na krajnje nepristojan nacin. Nekada sasvim uracnuljiv forumas, a u zadnje vrijeme Evander 2.
Rahma je napisao/la:Poštujte tuđa mišljenja ili ga stavite na ignore ako vam toliko smeta to što on piše.
Nije sala biti ing. mas .skoroalen je napisao/la:Ako nekom nije mrsko, nek otvori na forumu 16800tu stranicu, i krene čitat 2-3 stranice unaprijed. Datum 7.3.2018., postovi nakon utakmice Sarajevo - Sloboda. Husrefa nazivaju "vojnikom kluba", "Usrefom", psuju mu kosti i njemu i igračima, i mnogi postovi su od ovih likova koji ga danas srčano brane i prozivaju sve nas ostale koji ne mislimo kao oni. Nemamo svi kratko pamćenje. Al svakom na obraz, kao što rekoh.
skoroalen je napisao/la:Ako nekom nije mrsko, nek otvori na forumu 16800tu stranicu, i krene čitat 2-3 stranice unaprijed. Datum 7.3.2018., postovi nakon utakmice Sarajevo - Sloboda. Husrefa nazivaju "vojnikom kluba", "Usrefom", psuju mu kosti i njemu i igračima, i mnogi postovi su od ovih likova koji ga danas srčano brane i prozivaju sve nas ostale koji ne mislimo kao oni. Nemamo svi kratko pamćenje. Al svakom na obraz, kao što rekoh.
Zrinjskom generalno želim dug put u kupu, neka imaju što više utakmica. Nek se umaraju. A nas što se tiče, ne bih pod svaku cijenu jurišao na taj kup, ovisno kakav zdravstveni bilten bude + kartoni. Jedino da nas pomazi žrijeb do finala, pa da se opuštenije pristupa kupu.koalem je napisao/la:Ja bi volio Zrinjskog u finalu.
Upravo to. Slazem se 100%SarajevoJeBordo je napisao/la:Zrinjskom generalno želim dug put u kupu, neka imaju što više utakmica. Nek se umaraju. A nas što se tiče, ne bih pod svaku cijenu jurišao na taj kup, ovisno kakav zdravstveni bilten bude + kartoni. Jedino da nas pomazi žrijeb do finala, pa da se opuštenije pristupa kupu.koalem je napisao/la:Ja bi volio Zrinjskog u finalu.
e ne znam vala, nisam pametan,emir79 je napisao/la:Emir radi odlicno, a da je Jahic potpisao, onda ne bi bilo price o Emiru, nego bio bi Husref kriv.
Ovo je ono sto mi smeta, oni tipicni dvostruki yebeni aršini.
Kritikovati se moraju svi, pa i Husref ako treba, ali ne smije se dopustati da se vrijeđaju ljudi. Ovdje padaju teske rijeci. Uhljeb, taldzija, Usref, prodana duša iiiiiiii.
Neki idu toliko daleko da odu na "prepucavanje" i psuju mu majku.
Svako ko presucuje ovakve stvari, nije nista bolji od onog koji bljuje ovu vatru.
Vala ti je danas svaka na mjestu...skoroalen je napisao/la:Na Tuzlu svakako mora bit invazija.
Gore moramo dobit, prvi korak je najgori. Njih ako dobijemo, Krupa pada glat na Koševu pa na šake sa Lišticom, šta bude.