FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 14 feb 2019, 21:31

Daj vise popustite i sa Jahicem i Tucakovicem...
Bilo nas malo strah,Hadžija pokazao kako se radi i zavrsena prica...
Imamo SD kakvog nema niko i da dovede sad hokejasa i kaže da ce nam valjati ja bih mu vjerovao...
Idemo sad priprema za DUPLU,a ne vracanje sto je bilo... :salut:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 21:33

Rahma je napisao/la:Revlot je objasnio, gdje te je opisao u bobu. Svoje misljenje iznosis na krajnje nepristojan nacin. Nekada sasvim uracnuljiv forumas, a u zadnje vrijeme Evander 2.
da ti odgovorim tvojim citatom
Rahma je napisao/la:Poštujte tuđa mišljenja ili ga stavite na ignore ako vam toliko smeta to što on piše.
:wave: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 feb 2019, 21:36

skoroalen je napisao/la:Ako nekom nije mrsko, nek otvori na forumu 16800tu stranicu, i krene čitat 2-3 stranice unaprijed. Datum 7.3.2018., postovi nakon utakmice Sarajevo - Sloboda. Husrefa nazivaju "vojnikom kluba", "Usrefom", psuju mu kosti i njemu i igračima, i mnogi postovi su od ovih likova koji ga danas srčano brane i prozivaju sve nas ostale koji ne mislimo kao oni. Nemamo svi kratko pamćenje. Al svakom na obraz, kao što rekoh.
Nije sala biti ing. mas . :tokralju: :urnebes: :tokralju: :bow:
Al to je bilo , sad je vazno . To sto sam tad mislio , pu ne vazi . :urnebes: :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 14 feb 2019, 22:05

Emir radi odlicno, a da je Jahic potpisao, onda ne bi bilo price o Emiru, nego bio bi Husref kriv.

Ovo je ono sto mi smeta, oni tipicni dvostruki yebeni aršini.

Kritikovati se moraju svi, pa i Husref ako treba, ali ne smije se dopustati da se vrijeđaju ljudi. Ovdje padaju teske rijeci. Uhljeb, taldzija, Usref, prodana duša iiiiiiii.

Neki idu toliko daleko da odu na "prepucavanje" i psuju mu majku.

Svako ko presucuje ovakve stvari, nije nista bolji od onog koji bljuje ovu vatru.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 feb 2019, 22:07

Šta je sad problem??? Neće potpisati onaj levat, Brazilac potpisao.... Đe sad zapelo, šta sad ne avalja, nije trava fino pokošena? Šta sad ne valja sunce vam yebem

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 14 feb 2019, 22:10

skoroalen je napisao/la:Ako nekom nije mrsko, nek otvori na forumu 16800tu stranicu, i krene čitat 2-3 stranice unaprijed. Datum 7.3.2018., postovi nakon utakmice Sarajevo - Sloboda. Husrefa nazivaju "vojnikom kluba", "Usrefom", psuju mu kosti i njemu i igračima, i mnogi postovi su od ovih likova koji ga danas srčano brane i prozivaju sve nas ostale koji ne mislimo kao oni. Nemamo svi kratko pamćenje. Al svakom na obraz, kao što rekoh.

I ta ti ima mjesta. Koliko mi je samo drago što se uprava svaki put popišala u usta takvim likovima koji su ovdje stranice i stranice sličnih stvari pisali. Tada, pa su doveli Hadžiju koji je isto tako dijelom popljuvan, i nakon Atalante ostavivši Husrefa, i sad sa ovim nogiranjem Jahića. Valjda će se iz toga naučiti. A tada sam pisao da se Husref ostavi samo zato jer nije ok 3x godišnje mijenjati trenera. Sad bi vjerovatno bili treći na tabeli.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 feb 2019, 22:15

Ehhh,pitarluk,pitarluk...
Ko je ce pitaru udovoljiti...? :facepalm: :facepalm:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 feb 2019, 22:24

@benko21 ne pitam se ja, Morto nam je šef ovdje. Al ti si provjeren što se mene tiče. :kafa: :mrgreen:
@SarajevoJeBordo znam brate, vjeruj mi da imam strašno pamćenje, dobro se sjećam dosta postova iz tog vremena. Eto dao sam konkretnu stranicu, neću nikog da ja prozivam, gdje su ove današnje moralne vertikale kosti psovali Husrefu tad. Da podsjetim za šta je Husref pljuvan, ako je ko zaboravio:
-vađenje na vremenske uslove cijelu sezonu
-guranje menadžerskih igrača, Sarića prije svega, a u tom periodu je Sarić bio NAJGORI igrač Sarajeva
-nedavanje prilike akademcima, u tom trenutku Herić bio na klupi, Resić, Šaban i ostali ni u planu
-pravdanje uprave koja je radila grozan posao, neiznošenje istine, šutnja, zbog čega su mnogi ironično pisali "bolesnik za Sarajevom" i "vojnik kluba"
Mnogi zaboravljaju, a bilo prije samo cca 300 dana.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 14 feb 2019, 22:27

Ja bi volio Zrinjskog u finalu.
4.10.2009.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 14 feb 2019, 22:33

koalem je napisao/la:Ja bi volio Zrinjskog u finalu.
Zrinjskom generalno želim dug put u kupu, neka imaju što više utakmica. Nek se umaraju. A nas što se tiče, ne bih pod svaku cijenu jurišao na taj kup, ovisno kakav zdravstveni bilten bude + kartoni. Jedino da nas pomazi žrijeb do finala, pa da se opuštenije pristupa kupu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 feb 2019, 22:35

Presretan što Jahić neće potpisati i još više siguran da Uprava čita ovaj forum, a i ljudi bliski Musemiću. Volim Husrefa kao oca svog, Uprava mi je draga isto i sretan sam što se onakve stvari o kojima je forum brujao neće desiti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 14 feb 2019, 22:38

SarajevoJeBordo je napisao/la:
koalem je napisao/la:Ja bi volio Zrinjskog u finalu.
Zrinjskom generalno želim dug put u kupu, neka imaju što više utakmica. Nek se umaraju. A nas što se tiče, ne bih pod svaku cijenu jurišao na taj kup, ovisno kakav zdravstveni bilten bude + kartoni. Jedino da nas pomazi žrijeb do finala, pa da se opuštenije pristupa kupu.
Upravo to. Slazem se 100%
4.10.2009.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 14 feb 2019, 22:39

boga mi objektivno da Vam reknem Vama je pravo dosadno,
serete i serete,
ja nisam bio sa husa i nisam mu vjwrovao al priznajem da sam se zajebo,
al čitajući vas, vi ste svi treneri sa A licencom, cast pojedincima, a ustvari...
Nadam se da cruz nece bezveze bit kod nas da ce ostavit neki trag, trag od par miliona.

Nisam upratio, vidim da je na transfermarketu klaric vracen il prebacen u prvi tim sto me raduje.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 22:41

emir79 je napisao/la:Emir radi odlicno, a da je Jahic potpisao, onda ne bi bilo price o Emiru, nego bio bi Husref kriv.

Ovo je ono sto mi smeta, oni tipicni dvostruki yebeni aršini.

Kritikovati se moraju svi, pa i Husref ako treba, ali ne smije se dopustati da se vrijeđaju ljudi. Ovdje padaju teske rijeci. Uhljeb, taldzija, Usref, prodana duša iiiiiiii.

Neki idu toliko daleko da odu na "prepucavanje" i psuju mu majku.

Svako ko presucuje ovakve stvari, nije nista bolji od onog koji bljuje ovu vatru.
e ne znam vala, nisam pametan,
s jedne strane se apsolutno slažem da ne treba psovat nikome pa ni tom rundi pa ni onom ko baš zasluži, izdignut se iznad tog nivoa i ne biti kočijaš...
s druge strane budem na stadionu i nema ni blizu od želje za nekakvim ustručavanjem gore, svi sipaju salve uvreda svakome od redara,lika s kafom,upravi,igračima,protivniku,stadionu,travi...valjda kad je napisano više smeta jer je trajnije....mada po meni ne bih ja tu ništa previše limitirao, sloboda govora je ista svima ali mišljenja, izražavanja i kućni odgoj bgm nisu....i to je po meni opet ok...ljudi izražavaju svoje mišljenje, strahove razmišljanja i / ili neodobravanje prema nekome to je isto domen debate i diskusije...mi ovdje poslije poraza isto pišemo užasne stvari i "želje" igračima, ponekad fakat prevrši mjeru...ni meni nije Husref idealan za nas čak suprotno ali cilj opravdava sredstva, ako pogledamo gdje smo, samo možemo podršku davati trenutno...koja bi bila 300% jača i sigurnija da nije bilo ovog sranja s tim malim iz amerike...eto zamislite bio kamp on se vrati nema nikog ali sve divno krasno, odemo mirno bez frke na pripreme, vratimo se...sve 5...prespavo bi ovu patnju od priprema...ovako sad me trema fata, nervoza neka, previše je bitno sve sada i pitam se koliko je glupo bilo trošiti i vrijeme i energiju na tog malog a mogao se Salčin uigravati, Đokanović na svojoj poziciji(umjesto na beku)itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 feb 2019, 22:55

Danas smo se garant dosta otvarali iz Brazila,rodbina,jarani,cure...A bilo je i meze... :rol: :rol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 feb 2019, 22:59

Je.bo vas konj kako ste nenormalni. Sta sad ovdje ja kao neko ko je na forumu od neke 2010. Idem i da kopam stare nickove koji su danas pod novim , koji su branili dinu, ibrakovica, jesica, ovog onog igraca a svi SMO fulali?
Je.bala vas ta prica,mene je strah bio da jahic ne potpise i rekao sam da ako potpise nisu cista jer lik je AMATER.
Nije ae to desilo i to je OCIT DOKAZ DA KLUB RADI SAMO U ONTERESU REZULTATA, EKIPE, TROFEJA I NAPRETKA KLUBA!

S TIM treba zavrsiti ovu pricu, i organizovati prevoze za tuzlu, ko ne moze naci da nwko ko ima mjesta sa foruma ponudi, da odemo u OGROMNOM BROJU u tuzlu i tako pokazemo da volimo klub, svako drugo supljiranje je za djecu i manite se tih gluposti molim vas!

Za 3 mjeseca ce sve jasno biti, ako uspijemo uzeti titulu, a pogotovo duplu, ja sam siguran da cemo biti nezaustavljivi!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 14 feb 2019, 23:01

Najvece zrtve ovog eksperimenta sa Jahicem su akademci Djani Salcin i Andrej Djokanovic.Prvi jer je morao dobiti vise minuta i pokazati svoj veliki talenat koji bi sigurno dosao do izrazaja sa minutazom koju nije imao a drugi jer je kao najbolji zadnji vezni omladinske lige i reprezentacije zrtvovan na desmom beku umjesto da pokaze koliko moze a moze sigurno vrlo brzo da bude prva opcija na toj poziciji.
Zavrsena prica a momcima mnogo srece i vise sluha za njihov kvalitet.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 feb 2019, 23:04

Sta je ba ovo Morteme,ko god se ukljuci na forum ili pocinje post sa J.EBO vas ili s tim zavrsava umjesto tacke,upitnika,uzvicnika...
More li to ikako brez toga... :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 14 feb 2019, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 feb 2019, 23:05

Na Tuzlu svakako mora bit invazija. :opaopa:
Gore moramo dobit, prvi korak je najgori. Njih ako dobijemo, Krupa pada glat na Koševu pa na šake sa Lišticom, šta bude.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 feb 2019, 23:07

skoroalen je napisao/la:Na Tuzlu svakako mora bit invazija. :opaopa:
Gore moramo dobit, prvi korak je najgori. Njih ako dobijemo, Krupa pada glat na Koševu pa na šake sa Lišticom, šta bude.
Vala ti je danas svaka na mjestu... :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum i 21 gost.