FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zamalo da nam sudija otkine dva boda, **** sestru svoju.
Jesul mi se nasekirali lobotomci, taman su se ponadali da ce ova mala mjesta nastavit odnosit bodove
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Teska utakmica puna gresaka sa nase strane. Sudjenje je prica za sebe. Protiv Zrinjskog bod uzeti i odlicno
Prvo poluvrijeme lose, al ne moze se igrat protiv ovakvih ekipa, napravili 50 faulova bukvalno, ne mozes povezat 5 pasova odmah faul prave, nismo mogli uci u ritam nikako, glavni sudija los ali je pomocni kriminalan bio
Sto se tice igraca Sinisa odavno zasluzio klupu

Sto se tice igraca Sinisa odavno zasluzio klupu
Brkati će i tu ako Bogda uzeti pun plijen. Vjerujem u brkuMamlaz je napisao/la:Teska utakmica puna gresaka sa nase strane. Sudjenje je prica za sebe. Protiv Zrinjskog bod uzeti i odlicno
- mohikanac12
- Kontakt:
Usporediti sudjenje pitarima juce i nama danas, pametnom je dosta
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pobjeda je najbitnija. Ako budemo igrali kao protiv Borca i Mladosti danas nemamo šta tražiti protiv ustaša. Pametno dole odigrati, da ne primimo go u prvih 15 minuta kao i na svakom gostovanju, oni tad postaju nervozni i previše se otvore a tu su donji kad krenemo sa Štilom i Zecom.
Sudiijama mamu ****
Sudiijama mamu ****
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Bravoooo !!!!!!!
Što je "neko" fino pokušao kolo da zavrti preko sudijske organizacije,mame im se nayebem!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Imam jedno pitanje kome je teze pao ovaj preokret Dananu i ekipi ili pitarima?.Asharaku samo da napisem kakav si ti smjesan lik cuj imaginaran hahaha a ti i Izlija mi brisali postove i kad sam Vam slao u pp niste mi htjeli odgovoriti i blokirali me jadovi mrtvi. Pq ki se pravdali da nije hrasno.Pticurino voli te brat najjaci si
Ma kakve sudije, ne treba se sa njima zamarati. Mi smo u padu forme i to treba da nas brine. Danas smo nekako okrenuli na mišiće, a vrlo lako je moglo biti drugačije. Amar nikako da pronađe neki idealan tim ili bar približno tome, niko nije konstantan, svi osciliraju i biće mnogo posla na zimskoj pauzi.
Što se prvenstva tiče, niko ne briljira, svi smo loši, Sarajevo se provlači, mi se provlačimo, a Radnik je nakon poraza na Grbavici uvezao četiri pobjede. Zrinjski je u velikom padu i sad će da se vadi protiv nas, što nam možda i odgovara, ako se uozbiljimo i odigramo pametnu utakmicu. Valjda je Amar izvukao pouke iz Banja Luke. U Mostaru nam treba ono što smo trebali raditi u Banja Luci, zatvoriti se i čekati priliku. Zrinjski neće kalkulisati, njima je sve osim pobjede katastrofa.
Što se prvenstva tiče, niko ne briljira, svi smo loši, Sarajevo se provlači, mi se provlačimo, a Radnik je nakon poraza na Grbavici uvezao četiri pobjede. Zrinjski je u velikom padu i sad će da se vadi protiv nas, što nam možda i odgovara, ako se uozbiljimo i odigramo pametnu utakmicu. Valjda je Amar izvukao pouke iz Banja Luke. U Mostaru nam treba ono što smo trebali raditi u Banja Luci, zatvoriti se i čekati priliku. Zrinjski neće kalkulisati, njima je sve osim pobjede katastrofa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Teška ali zaslužena pobjeda.
Idemo Hariju uručiti ispisnicu iz premijer lige
VOLIM TE ŽELJO
Idemo Hariju uručiti ispisnicu iz premijer lige
VOLIM TE ŽELJO
moSa ljoŽe
Nadam se da narednu rep. pauzu cemo iskoristiti da se pripremamo i da necemo putovati kako bi upoznali domovinu.
- kolezeljovac
- Kontakt:
3 imena vrijedna pomena.... Sipa, Stila i Veseli.....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Preživjeli smo. Moramo se uozbiljiti. Forza Željo.
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Kad pokaza onaj sudija da je gol aut kod ocitog kornera kako je reagovo sjever 

Nikad čuo za ovog sudiju,po zadatku došao,da nas zakolje.
Nerealno je šta je frajer radio večeras.
MIGRANTI iz METROPOLE!
-
- Kontakt:
Ocekivano. Sve je namjesteno, a mi bi mogli izvisiti i ovu sezonu. Ode sve u helac.UBIPITAR je napisao/la:Nikad čuo za ovog sudiju,po zadatku došao,da nas zakolje.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 39 gostiju.