vidis kako se gos'n Dr. Love razumijesecer je napisao/la:ne misli ti on na to.don_burza je napisao/la:Za 80 miliona jeste
njeg zanima jel slobodan il je u vezi, da ga pokusa zbarit
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- EdenHazard
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bas kao sto @ Schweinsteiger rece mnogo djecje rasprave i podcjenjivanja protivnika. Izgleda da svi koji dodju ovdje na forum prolaze kroz tu fazu gdje mu se rijeci ne smije reci protiv voljenog kluba odmah bi on da se svadja ili sl.
Nemojte molim vas da kvarite reputaciju ovdje Bayernovim navijacima, od jednih od najboljih bi mogli postati najomrazeniji. Respekt Arsenalu, ali nista vise osim toga. Klub koji igra godinama ovo natjecanje i uvijek prodje barem u osminu finala se ne smije podcijeniti. Dobar je to tim ali ne dovoljno dobar da prodje Bayerna.
Nemojte molim vas da kvarite reputaciju ovdje Bayernovim navijacima, od jednih od najboljih bi mogli postati najomrazeniji. Respekt Arsenalu, ali nista vise osim toga. Klub koji igra godinama ovo natjecanje i uvijek prodje barem u osminu finala se ne smije podcijeniti. Dobar je to tim ali ne dovoljno dobar da prodje Bayerna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nemojte samo da i mi još počnemo o hegemoniji, pa nismo toliko neozbiljni.....
A naš klub i navijači su uvijek bili onako na zemlji (jest da se znamo pohvalit i mi i uprava, ali ono kulturno....
), pa čak i nakon u 70-tih godina kada smo Kup šampiona uzeli 3 puta zaredom.
Da ćemo uzeti Ligu prvaka, HOĆEMO, za takvo nešto imamo potencijal. Ali dal ćemo je uzeti ove sezone, to je druga stvar....
Ko vam to može garantovat, pa taman i da imate vanzemaljce u timu. Zato treba se ostaviti sanjarenja, jesmo jedan od većih favorita za trofej, ali treba gleda od kruga do kruga.
Kao prvo ne treba biti naivan i podcijenit Arsenal i hajmo se malo probudit, ne igramo mi protiv Augsburga ili Furtha.
Arsenal nije više onaj stari, ekipa je u nekoj fazi rekonstrukcije, ali i manje ekipe su znale većima podmetati nogu (treba se sjetit Lyona protiv Reala).
Čak nama i ne odgovara što je Bayern toliki favorit u ovom duelu, ja nekad više volim obrnuto. Poštovanja i respekta prema ekipi iz Londona mora biti, jer je to jedna od najkonstantniji ekipa u ovom takmičenju, nisu ga osvajali, ali redovno prolaze grupu, često su među osam najbolji.
Još jedna stvar, nemojte se zavaravat i mislit da jučerašnji Arsenal će biti isti onaj koji će igrat protiv nas. Liga prvaka je drugo takmičenje, drugačija motivacija.
S druge strane i pored svog opreza, neprolazak u ovom duelu bi bio veliko razočarenje. Razlozi su : Ekipa nam je kvalitetnija i u top formi, može igrat sa svima, svakog može pobijedit, sve štima, a Arsenal nam je i prije bio protivnik koji nam po stilu igre odgovara. Dosta je parametara na našoj strani, na ekipi je sad samo da bude ozbiljna....
A naš klub i navijači su uvijek bili onako na zemlji (jest da se znamo pohvalit i mi i uprava, ali ono kulturno....
Da ćemo uzeti Ligu prvaka, HOĆEMO, za takvo nešto imamo potencijal. Ali dal ćemo je uzeti ove sezone, to je druga stvar....
Kao prvo ne treba biti naivan i podcijenit Arsenal i hajmo se malo probudit, ne igramo mi protiv Augsburga ili Furtha.
Arsenal nije više onaj stari, ekipa je u nekoj fazi rekonstrukcije, ali i manje ekipe su znale većima podmetati nogu (treba se sjetit Lyona protiv Reala).
Čak nama i ne odgovara što je Bayern toliki favorit u ovom duelu, ja nekad više volim obrnuto. Poštovanja i respekta prema ekipi iz Londona mora biti, jer je to jedna od najkonstantniji ekipa u ovom takmičenju, nisu ga osvajali, ali redovno prolaze grupu, često su među osam najbolji.
Još jedna stvar, nemojte se zavaravat i mislit da jučerašnji Arsenal će biti isti onaj koji će igrat protiv nas. Liga prvaka je drugo takmičenje, drugačija motivacija.
S druge strane i pored svog opreza, neprolazak u ovom duelu bi bio veliko razočarenje. Razlozi su : Ekipa nam je kvalitetnija i u top formi, može igrat sa svima, svakog može pobijedit, sve štima, a Arsenal nam je i prije bio protivnik koji nam po stilu igre odgovara. Dosta je parametara na našoj strani, na ekipi je sad samo da bude ozbiljna....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Norvežanin Svein Oddvar Moen(34) je izabran od UEFA-e da sudi prvu utakmicu nokaut faze između Arsenala i Bayerna. Bayernu nije sudio ali Arsenalu jes i to ove godine u grupnoj fazi. Pobjeda 3:1 protiv Olympiakosa.
- supermario
- Kontakt:
Dobro je. to znaci da ce coek da se ukenja kad prvi put izadje pred Bayu:lol:badstuber je napisao/la:Norvežanin Svein Oddvar Moen(34) je izabran od UEFA-e da sudi prvu utakmicu nokaut faze između Arsenala i Bayerna. Bayernu nije sudio ali Arsenalu jes i to ove godine u grupnoj fazi. Pobjeda 3:1 protiv Olympiakosa.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Sviđa mi se ova nabrijanost i sva ta atmosfera, ali u glavi mi je i dalje 1/8 finala 2011. godine protiv Intera... Inter je tada u rasulu bio, mi apsolutni favoriti, izdominirali ih u 3 poluvremena i šta na kraju bijaše... S4:0 je ih izblamirao u 1/4 finalu
Sve je to super, ali ne smijemo se previše zaletati, jer kako kaže stara poslovica: "Ko visoko leti, teško diše."
Naravno, da je sve na našoj strani, ali ne smijemo dopustiti da nam Englezi na pola puta dohakaju
Sve je to super, ali ne smijemo se previše zaletati, jer kako kaže stara poslovica: "Ko visoko leti, teško diše."
Naravno, da je sve na našoj strani, ali ne smijemo dopustiti da nam Englezi na pola puta dohakaju
Sent from my Philips Smart TV.
Suma sumarum: 435 milki, bez pe-de-vea
(gore-dole koji evrić, ne zamjerite na brzoj matematici)
Sent from my Philips Smart TV.
dr.adnan je napisao/la: "Ko visoko leti, teško diše."![]()
Vidim ja svi zadihani oko mene, a ja ni mukajet. Dobro doki, dobro...
Kad si već tu, sa nama i sa obećanjem da ćeš biti aktiv moram ti zadati jednu hausaufgabe.
Dobar si sa statistikama, brojkama i tim stvarima. Ne bilo ti mrsko da nam iskopaš dosadašnje rekorde i one koje predstoje u tekućoj sezoni.
Naravno, ne moraš to odmah. Bolje negdje tamo za sljedeći vikend poslije ove ujdurme koja je pred nama.
Vom Jäger zum Gejagten
Od ovih suma gore, jedino Riberyju bi trebala biti veća, najmanje jedno 50 miliona, te bi Gomezu spustio ipak na 35. Kad bi ga i prodavali nikad ga ispod 35 ne bi prodavao (kad se sjetim imali smo ponudu i od 40).
Mullerova mi se ova gore cifrica sviđa, taman, baš takva.....
Mullerova mi se ova gore cifrica sviđa, taman, baš takva.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Robben je doživio najveći pad što je razumljivo.Kod Mullera cijena može samo rasti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- gerdmuller
- Kontakt:
jos hebena 2 dana,pa izludit cu jbt 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Po meni je Bayern jaci na svim pozicijama osim na poziciji ofanzivnog veznog.
Hajd kvalitet i nekako, ne znam sta da kazem i kako da uporedim ko je tu bolji, ali onaj mali Wilshere i Cazorla su veoma opasni.
Osim sto su odlicni tehnicari, nevjerovatno su brzi, agilni i dobri dribleri.
Tu bi moglo biti problema za Schweinija, Kroosa i Martineza koji su dizelasi.
Hajd kvalitet i nekako, ne znam sta da kazem i kako da uporedim ko je tu bolji, ali onaj mali Wilshere i Cazorla su veoma opasni.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- brzitesanj
- Kontakt:
Izgleda da je završena saga oko transfera Lewandowskog u Bayern, evo i demana od srtane Rummeniggea:

Štaće on pored dvojice Marija, ne zna se ko je bolji MADŽUKIĆBayern ne planira da pregovara sa Dortmundom oko transfera Roberta Lewandowskog.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- supermario
- Kontakt:
More bit da pravo zobris, al Bayern je nevjerovatno kompaktna ekipa gde svako svakome pmaze, i tako da ne bih rekao da ce biti ikakvih problema na srdini. Tesko da biti situacija gdje ce neko od tih nabrojanih igraca Arsenala moci nesto individualno da uradi...... Posjed lopte predvijam 60:40 na strani Bayerna, jer ce ih sve u svemu nasa sredina izdominirati, a njihovo je traziti sansu iz brzih kontri dok ovaka Arsenal protiv ovakvog Bayerna tesko da mmoze nametnutu svoju igru.M4kaveli je napisao/la:Po meni je Bayern jaci na svim pozicijama osim na poziciji ofanzivnog veznog.
Sto se tice cijena na TM, ja bih dao danteau bar jos 7 mil
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Okrenut ce se ovo,ne brigaj se nista!Saurman je napisao/la:Robben je doživio najveći pad što je razumljivo.Kod Mullera cijena može samo rasti.
Stern des Südens
Arjen Robben i njegova istorija ozlijeda od dolaska u klub :proFCB je napisao/la:Okrenut ce se ovo,ne brigaj se nista!Saurman je napisao/la:Robben je doživio najveći pad što je razumljivo.Kod Mullera cijena može samo rasti.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
davno sam ja govorio da se bayern treba kutarisati robena, jos prije pocetka prosle sezone, vidljivo je bilo da pada u formi konstantno i da su povrede koje se gu uvijek mucile jos i cesce postale, proslu sezonu pokazalo se da su ga trebali prodati dok su jos mogli i neke novce uzeti, malo je igrao, i sto je odigrao uglavnom je ostao tragicar teski, ova sezona naravno nastavak svega toga, miler je za njega postao maradona, tesko da ce ga sad iko kupiti i za male pare, taj covjek nosi jednostavno neku nesrecu sa sobom i na licnom i timskom planu, tragicar je bio u finalu svjetskog prvenstva kad je imao mec loptu, ne samo dakle u bayernu tragicar, znanje je uvijek imao, al kad se sve sabere, bolje da ga se bayern davno kutarisao
sto se tice arsenala, ili ti ga vengerove nejaci, bayern je izrazito bolja ekipa i samo treba mirno i pametno to odraditi, jako male sanse ima arsenal, u prvoj utakmici nosit ce ih publika, trcat ce ko ludi, ali ce vjerovatno ponovo pokazati svoju naivnost, sad su slabiji i naivnije nego ikada, bayern to mora iskoristiti i iskontrolisati prvu utakmicu
kao da gledam, arsenal ce pokusati navaliti od pocetka, bayern im mora uzeti loptu i kontrolisati posjed lopte da ih primiri, ta vengerova djeca mogu biti opasna ako ih krene od pocetka dobro i razmasu se, al bayern ima puno vise znanja i iskustva u ovakvim utakmicama, u prvih pola sata ce ih smiriti, a onda i kazniti njihovu naivnost, arsenal ima sanse jedino ako bayern izuzetno lose odigra i totalno podbaci iz nekog razloga, al to je tesko za ocekivati
ne smije vas zavarati ime i ugled koji arsenal ima kao i cinjenica da su godinama bili u vrhu, sad je to druga prica, podolski, giroud, gervinjo, cazorla, arteta i jos neki prvotimci nemaju bogzna kakvo iskustvo u ligi prvaka, oni sto su arsenalu nabili rejting su i otisli, ovo sto je sad ostalo doslo je iz manjih ekipa, ili su igraci koji su nekada grijali klupu, slab je arsenal jednostavno za ovakve bitke i bayern ako to rutinski ne prodje to moze znaciti jedino da nesto kod bayerna nije stimalo, samo sebe mozete kriviti, nikako se vaditi na neki kvalitet protivnika koji osim imena nema vise nista kvalitetno, niti jedan prvotimac arsenala u ovom trenutku ne bi mogao prismrditi u prvi tim bayerna i to jasno govori o odnosu snaga
sto se tice arsenala, ili ti ga vengerove nejaci, bayern je izrazito bolja ekipa i samo treba mirno i pametno to odraditi, jako male sanse ima arsenal, u prvoj utakmici nosit ce ih publika, trcat ce ko ludi, ali ce vjerovatno ponovo pokazati svoju naivnost, sad su slabiji i naivnije nego ikada, bayern to mora iskoristiti i iskontrolisati prvu utakmicu
kao da gledam, arsenal ce pokusati navaliti od pocetka, bayern im mora uzeti loptu i kontrolisati posjed lopte da ih primiri, ta vengerova djeca mogu biti opasna ako ih krene od pocetka dobro i razmasu se, al bayern ima puno vise znanja i iskustva u ovakvim utakmicama, u prvih pola sata ce ih smiriti, a onda i kazniti njihovu naivnost, arsenal ima sanse jedino ako bayern izuzetno lose odigra i totalno podbaci iz nekog razloga, al to je tesko za ocekivati
ne smije vas zavarati ime i ugled koji arsenal ima kao i cinjenica da su godinama bili u vrhu, sad je to druga prica, podolski, giroud, gervinjo, cazorla, arteta i jos neki prvotimci nemaju bogzna kakvo iskustvo u ligi prvaka, oni sto su arsenalu nabili rejting su i otisli, ovo sto je sad ostalo doslo je iz manjih ekipa, ili su igraci koji su nekada grijali klupu, slab je arsenal jednostavno za ovakve bitke i bayern ako to rutinski ne prodje to moze znaciti jedino da nesto kod bayerna nije stimalo, samo sebe mozete kriviti, nikako se vaditi na neki kvalitet protivnika koji osim imena nema vise nista kvalitetno, niti jedan prvotimac arsenala u ovom trenutku ne bi mogao prismrditi u prvi tim bayerna i to jasno govori o odnosu snaga
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Opet Romario glumi veceg katolika od Pape a dao bi ruku da nije odgledao vise od pet meceva Arsenala ove sezone,no ono sto je pozitivno da za neko divno cudo nije supljirao o nekoj hegemoniji i strasnoj Barseloni,rispekt momak..
Necu da se upustam u neku dublju raspravu s tobom jer to sigurno nece donjeti niceg dobrog a svakako da ovaj topic nije nije ni mjesto za to..
Bajern ce nas "mlatnuti" na Emiratesu isto k'o sto je i Barselona u dva navrata i evo tebe Romario sad pozivam na opkladu ali da se ista ispostuje,Ja tipujem na pobjedu Arsenala u prvom mecu,tebi dakle ostaje pobjeda Baje,.Ko izgubi vise se nikad nece pojaviti na ovom forumu,posteno ?
Necu da se upustam u neku dublju raspravu s tobom jer to sigurno nece donjeti niceg dobrog a svakako da ovaj topic nije nije ni mjesto za to..
Bajern ce nas "mlatnuti" na Emiratesu isto k'o sto je i Barselona u dva navrata i evo tebe Romario sad pozivam na opkladu ali da se ista ispostuje,Ja tipujem na pobjedu Arsenala u prvom mecu,tebi dakle ostaje pobjeda Baje,.Ko izgubi vise se nikad nece pojaviti na ovom forumu,posteno ?
- anelbavarac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.