FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

EdenHazard
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la EdenHazard » 16 feb 2013, 23:57

don_burza je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:Jel može neko objasnit šta je sa Alabom ? :D
Sta te zanima ?
jel slobodan :?: :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 feb 2013, 23:57

Za 80 miliona jeste :D :mrgreen:
Thomas Müller - Fußballgott

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 17 feb 2013, 01:08

Bio sam odsutan par dana,ali samo na forumu,jer gledao sam utakmicu protiv Wolfsburga :)

Najvise dodira s loptom,najvise pasova,najvise dobivenih duela.Svi postaju svjesni onoga sto ja ponavljam vec neko vrijeme,Sexteiger is back bitches ! 8-)

Nakon Diegovog slobobodnog,komentator na Skyu je rekao da je to prvi UDARAC na gol upucen prema Neueru nakon 4 sata igre :lol: (mislim da je ovo @gero vec napisao,ali ovako nesto je vrijedno ponavljanja 8-) )

GOMEZ NECE NIGDJE !

Barem se ja tako nadam.Koliko god Mandzukic bio u formi,ja bih uvijek stavio Gomeza prije njega u prvih 11.
Svaka cast na golovima,te onoj egzibiciji od gola protiv Vukova,ali Gomez je ... Super Mario !
Steta sto najbolji golgeter prosle sezone sjedi sada na klupi,ali uskoro ce se to promijeniti.

Pri samoj pomisli da odlazi Gomez,a dolazi onaj polovnjak iz Dortmunda,meni je muka.Nadam se da je to daleko od istine i da su to samo pusta nagadjanja.

Djecije rasprave protiv Arsenalovih navijaca,ali svi prodju ovakve faze u diskusijama :D
Tako sam i ja tokom utakmica protiv Intera :oops:

Ono sto niko ne moze pobiti jeste da smo trenutno bolji jedno 4 puta od njih.Opet ponavljam da ni na jednoj poziciji Arsenal ima boljeg igraca,ali bas ni na jednoj.
Nalazimo se u nevjerovatnoj formi,igramo nevjerovatnu sezonu i bilo bi veoma razocaravajuce ako se ne okrunimo sa sve 3 krune na kraju sezone.

Jedino sami sebi stojimo na putu do sva 3 trofeja.Pod ovim najvise mislim na psihu.

Ako Arsenal pobijedimo na utakmici u Londonu,ne bih bio u kozi igracima Dortmunda.
#miasanmia

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 feb 2013, 01:20

don_burza je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:Jel može neko objasnit šta je sa Alabom ? :D
Sta te zanima ?
Pa jel povrjeđen ili šta, inače na pratim bayern ali se da primjetit da ga nema :D

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 feb 2013, 01:28

Meni je 'vako zao,Bayern ima klasne napadace,i uvijek se dovode u vezu sa nekim jos boljim,a igra im dopusta samo jednog.Stvarno je glupo da jedan Gomez sjedi na klupi.A po meni,on jedino u Bayernu i moze ponuditi sve od sebe.A Mandzo je totalno digao formu,i njega na klupu staviti bi bio zlocin.Da ne govorim i o Robbenu,Saciru,Boatengu...Al ono sto tim igracima ne ide na ruku,je to sto Bayern gazi.I zasto mjenjati nesto sto je savrseno!?
Keep walking.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 17 feb 2013, 01:29

Bavarska mašinerija gazi dalje "pojedeni" su i Vukovi. ;)

Prvaci smo Njemačke to nije ništa novo samo je pitanje kola kad će to biti i zvanično potvrđeno.Sada se treba okrenuti Kupu i Ligi prvaka bliži se utorak za Bajern nastavak sezove u NAJELITNIJEM EVROPSKOM TAKMIČENJU gdje smo svrstani u prvi red favorita za osvajenje ovog takmičenja. Arsenal nebi trebao(a nadam se i neće) praviti probleme u otvaranju nokaut faze. Jer jednostavno presnažnoi smo, prejaki smo da nam jedan Arsenal koji se muči u domaćem prvenstvu srtane na put i zaustavi nas na početku nokaut faze :D

DO FINALA
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 17 feb 2013, 02:22

Ako prodjemo Arsenala, u cetvrtfinalu hocu prvo zutalje, pa Real ili Manu pa Barcu u finalu. Kakva je to titula, a da ne pobijedis Barcu???

Sve cemo ih karati,ubit cemo ih u pojam od prvog do zadnjeg!!!

Wembley here we come!!!
Stern des Südens

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 feb 2013, 03:32

proFCB je napisao/la:Ako prodjemo Arsenala, u cetvrtfinalu hocu prvo zutalje, pa Real ili Manu pa Barcu u finalu. Kakva je to titula, a da ne pobijedis Barcu???

Sve cemo ih karati,ubit cemo ih u pojam od prvog do zadnjeg!!!

Wembley here we come!!!

+1 8-)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 feb 2013, 08:59

Omerbavarac je napisao/la:
Klare je napisao/la:Ne možemo, jaki su k'o crna zemlja.
Iz 2 u 2. :)
divi omce jes se pomamio :)
polako omere, nije arsenal prdina bara.
don_burza je napisao/la:Za 80 miliona jeste
ne misli ti on na to.
njeg zanima jel slobodan il je u vezi, da ga pokusa zbarit :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 17 feb 2013, 10:19

proFCB je napisao/la:u cetvrtfinalu hocu prvo zutalje
Polako :!: , opće poznata stvar da nam žuti klempe pucaju kad i gdje god stignu,
stoga bi trebali priželjkivati da ih u putu ne sretnemo, pogotovo ne u mraku. :)
secer je napisao/la:njeg zanima jel slobodan il je u vezi, da ga pokusa zbarit :lol:
:oops:
neuzubila sačuvaj me i zakloni.
EBSCO je napisao/la:Pa jel povrjeđen ili šta, inače na pratim bayern ali se da primjetit da ga nema
Da se primjetit' da si malo poteg'o, doš'o do tipkovnice ki auto pod štangasom. :lol:

Meni se čini da Poljak već potpis'o :? ,
ne uzmite za zlo, ali pristižu mi onako malo opasnije informacije.

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 17 feb 2013, 10:37

secer je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Za 80 miliona jeste
ne misli ti on na to.
njeg zanima jel slobodan il je u vezi, da ga pokusa zbarit :lol:
vidis kako se gos'n Dr. Love razumije :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 feb 2013, 11:09

Bas kao sto @ Schweinsteiger rece mnogo djecje rasprave i podcjenjivanja protivnika. Izgleda da svi koji dodju ovdje na forum prolaze kroz tu fazu gdje mu se rijeci ne smije reci protiv voljenog kluba odmah bi on da se svadja ili sl.
Nemojte molim vas da kvarite reputaciju ovdje Bayernovim navijacima, od jednih od najboljih bi mogli postati najomrazeniji. Respekt Arsenalu, ali nista vise osim toga. Klub koji igra godinama ovo natjecanje i uvijek prodje barem u osminu finala se ne smije podcijeniti. Dobar je to tim ali ne dovoljno dobar da prodje Bayerna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 feb 2013, 13:32

Nemojte samo da i mi još počnemo o hegemoniji, pa nismo toliko neozbiljni..... :D
A naš klub i navijači su uvijek bili onako na zemlji (jest da se znamo pohvalit i mi i uprava, ali ono kulturno.... :) ), pa čak i nakon u 70-tih godina kada smo Kup šampiona uzeli 3 puta zaredom.

Da ćemo uzeti Ligu prvaka, HOĆEMO, za takvo nešto imamo potencijal. Ali dal ćemo je uzeti ove sezone, to je druga stvar.... :D Ko vam to može garantovat, pa taman i da imate vanzemaljce u timu. Zato treba se ostaviti sanjarenja, jesmo jedan od većih favorita za trofej, ali treba gleda od kruga do kruga.

Kao prvo ne treba biti naivan i podcijenit Arsenal i hajmo se malo probudit, ne igramo mi protiv Augsburga ili Furtha.
Arsenal nije više onaj stari, ekipa je u nekoj fazi rekonstrukcije, ali i manje ekipe su znale većima podmetati nogu (treba se sjetit Lyona protiv Reala).
Čak nama i ne odgovara što je Bayern toliki favorit u ovom duelu, ja nekad više volim obrnuto. Poštovanja i respekta prema ekipi iz Londona mora biti, jer je to jedna od najkonstantniji ekipa u ovom takmičenju, nisu ga osvajali, ali redovno prolaze grupu, često su među osam najbolji.
Još jedna stvar, nemojte se zavaravat i mislit da jučerašnji Arsenal će biti isti onaj koji će igrat protiv nas. Liga prvaka je drugo takmičenje, drugačija motivacija.

S druge strane i pored svog opreza, neprolazak u ovom duelu bi bio veliko razočarenje. Razlozi su : Ekipa nam je kvalitetnija i u top formi, može igrat sa svima, svakog može pobijedit, sve štima, a Arsenal nam je i prije bio protivnik koji nam po stilu igre odgovara. Dosta je parametara na našoj strani, na ekipi je sad samo da bude ozbiljna.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 17 feb 2013, 13:50

Norvežanin Svein Oddvar Moen(34) je izabran od UEFA-e da sudi prvu utakmicu nokaut faze između Arsenala i Bayerna. Bayernu nije sudio ali Arsenalu jes i to ove godine u grupnoj fazi. Pobjeda 3:1 protiv Olympiakosa.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 17 feb 2013, 14:08

badstuber je napisao/la:Norvežanin Svein Oddvar Moen(34) je izabran od UEFA-e da sudi prvu utakmicu nokaut faze između Arsenala i Bayerna. Bayernu nije sudio ali Arsenalu jes i to ove godine u grupnoj fazi. Pobjeda 3:1 protiv Olympiakosa.
Dobro je. to znaci da ce coek da se ukenja kad prvi put izadje pred Bayu:lol: :lol: :lol:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 17 feb 2013, 16:34

Sviđa mi se ova nabrijanost i sva ta atmosfera, ali u glavi mi je i dalje 1/8 finala 2011. godine protiv Intera... Inter je tada u rasulu bio, mi apsolutni favoriti, izdominirali ih u 3 poluvremena i šta na kraju bijaše... S4:0 je ih izblamirao u 1/4 finalu 8-)

Sve je to super, ali ne smijemo se previše zaletati, jer kako kaže stara poslovica: "Ko visoko leti, teško diše." ;)

Naravno, da je sve na našoj strani, ali ne smijemo dopustiti da nam Englezi na pola puta dohakaju :o
Sent from my Philips Smart TV.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 feb 2013, 18:14

slika

8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 17 feb 2013, 18:17

Suma sumarum: 435 milki, bez pe-de-vea ;) (gore-dole koji evrić, ne zamjerite na brzoj matematici)
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 feb 2013, 18:19

dr.adnan je napisao/la: "Ko visoko leti, teško diše." ;)
:D
Vidim ja svi zadihani oko mene, a ja ni mukajet. Dobro doki, dobro... :)

Kad si već tu, sa nama i sa obećanjem da ćeš biti aktiv moram ti zadati jednu hausaufgabe. ;)
Dobar si sa statistikama, brojkama i tim stvarima. Ne bilo ti mrsko da nam iskopaš dosadašnje rekorde i one koje predstoje u tekućoj sezoni.
Naravno, ne moraš to odmah. Bolje negdje tamo za sljedeći vikend poslije ove ujdurme koja je pred nama. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 feb 2013, 18:36

Od ovih suma gore, jedino Riberyju bi trebala biti veća, najmanje jedno 50 miliona, te bi Gomezu spustio ipak na 35. Kad bi ga i prodavali nikad ga ispod 35 ne bi prodavao (kad se sjetim imali smo ponudu i od 40).
Mullerova mi se ova gore cifrica sviđa, taman, baš takva..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 8 gostiju.