FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 18 feb 2013, 19:23

Dante, Schweinsteiger i Martinez moraju da budu oprezni jer im prijeti suspenzija ako dobiju žuti karton.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 feb 2013, 20:02

anelbavarac je napisao/la:Dante, Schweinsteiger i Martinez moraju da budu oprezni jer im prijeti suspenzija ako dobiju žuti karton.
Dante je inace poznat po laktanju, tako da bi mi njegova suspenzija najteze pala.
Za ostalu dvojicu se nekako mozemo zakrpati, raspolaze se vecim izborom igraca.
schweinsteiger je napisao/la:Previse omalovazavate klub kakav je Arsenal.Uredu je malo prepucavanja izmedju navijaca,ali pisati kako idemo na izlet je smijesno.Nadam se da svi nasi igraci cvrsto stoje na zemlji i da maksimalno koncentrisani ulaze u sutrasnji mec.
slika
Bayernovi navijaci su obicno poznati kao kulturna raja, koja vrlo rijetko ponizava svoje protivnike, a kada se to desi obicno dobiju po usima.
Ja sam uvjeren da igraci razmisljaju na totalno drugaciji nacin, a i nekE od izjava igraca ukazuju da se Arsenal ne stavlja u podredjen polozaj nego da se smatra ravnopravnim protivnikom i ekipom koja moze puno toga napraviti. Nisu oni uopste losi koliko se predstavljaju takvim a svi znamo da su ovakve utakmice totalno drugacije, gdje atmosfera dostize svoj vrhunac, nabrijanost igraca je sve veca i veca a samopouzdanje je jedini faktor koji dolazi u obzir.

Stoga, idemo u Londonu ostvariti dobar rezultat a pod dobrim rezultataom se moze smatrati neki minimalni poraz uz postignuti gol, no vjerujem da se niko ne bi zadovoljio takvim rezultatom, barem kada smo mi Bavarci u pitanju.

AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 18 feb 2013, 23:08

amerosm je napisao/la:
Stvarno ne znam sta ce Bayernu Lewandowski koji je za mene licno tzv. sistem igrac i koji dosta profitira od Klopp-ovog sistema. Mislim da je bolje novac pokusati uloziti u Schürrle-a.
Ako nekog treba da dovede Bayern u napad onda nek to bude Neymar (ako je to moguće jer Real tu po meni ima najviše šansi za dovođenje ovog momka) ili pak Suareza koji je jako kontraverzan igrač koji mora se priznati je odličan na terenu a van terena je to ipak njegov privatni život.
Hoće li Pizzaro na kraju ove sezone "okačiti kopačke o klin"? :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 18 feb 2013, 23:11

Nikako docekati tekmu sutra :shock: imam dojam da se stvorila atmosfera da je arsenal sasa,sto moze biti pogubno jer treba biti realan,jesmo mi favoriti ali nije arsenal bezveze protivnik,nadam se nekom ranom golu i onda eventualnom samaranju... :D
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 feb 2013, 23:14

brzitesanj je napisao/la: ili pak Suareza koji je jako kontraverzan igrač koji mora se priznati je odličan na terenu a van terena je to ipak njegov privatni život.
Nije niko ovdje osporio njegov privat leben (ni ribi nije cvjećka :) ) ali ono šta radi na terenu je malo veći poganluk.

Pizza neće sigurno u rente, a još nije ziha hoće li ga naši bindeniti na još jednu godinicu. :D
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 feb 2013, 23:19

bavaraccccc je napisao/la: imam dojam da se stvorila atmosfera da je arsenal sasa,sto moze biti pogubno jer treba biti realan,jesmo mi favoriti ali nije arsenal bezveze protivnik,nadam se nekom ranom golu i onda eventualnom samaranju... :D
I ti praznovjeran? :mrgreen:
Rijetko je ko (od onih stalnih posjetilaca) ovdje nipodoštovao takav klub kakav je Arsenal. I ne treba tako.
A i ti ostavi šamaranje za neke druge prilike (možda revanš). :mrgreen:

Gdje je @farineli, njegov njuh je nekako najoštriji. :)
Vom Jäger zum Gejagten

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 18 feb 2013, 23:27

geronimo je napisao/la:
bavaraccccc je napisao/la: imam dojam da se stvorila atmosfera da je arsenal sasa,sto moze biti pogubno jer treba biti realan,jesmo mi favoriti ali nije arsenal bezveze protivnik,nadam se nekom ranom golu i onda eventualnom samaranju... :D
I ti praznovjeran? :mrgreen:
Rijetko je ko (od onih stalnih posjetilaca) ovdje nipodoštavao takav klub kakav je Arsenal. I ne treba tako.
A i ti ostavi šamaranje za neke druge prilike (možda revanš). :mrgreen:

Gdje je @farineli, njegov njuh je nekako najoštriji. :)
Ma rani gol,to nama treba.zasto ne i samaranje u londonu ako se potrefe neke stvari! ;)
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 18 feb 2013, 23:31

@secko
Druze,mislim da ti to bilo koji fotograf ili kamerman(bar ovi sto rade svadbe i sl zahebancije)moze napraviti,naravno ako hoces da se to uklopi kako treba i izgleda profesionalno,a ne kosta puno ;)

Vecina vas vec prosla Arsenal :roll:
Imate razlog biti optimisti,u svemu ste jaci i bolji ali...previse podcjenjivanja ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 feb 2013, 23:45

Nešto spominju Gomeza i Atletico da se ne sprema trade Falcao-Gomez. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 18 feb 2013, 23:46

Ipak treba malo bolje razlikovati optimizam i podcjenjivanje. Skoro niko ovdje nije podcijenio Arsenal, jedino sto nam ovakva situacija daje opravdan razlog za optimizam ;), uz svo duzno postovanje prema Arsenalu. A i po koja radikalna izjava ako se nadje tipa. razvalit ce mo ih, nasamarati i tako to, treba da se malo uzme sa razervom jer opsta euforija nas natjera da napisemo stvari koje objektivno ne vrijede ali u dato momentu povecavaju samopouzdanje i to moze biti pusta zelja neutemeljena u stvarnosti. U ovoj utakmici su skoro svi rezultati moguci, pogotovu jer igramo u gostima( sad je u gostima testesko pobijediti i Dinamo.Z). Kao sto kaze @bavaraccc, ako damo rani gol moglo bi biti i samaranja, s tim da samaranje ne podrazumijeva 0-6, nego recimo nekih 1-3, 2-4 i sl. Iskreno sutra panram da se kladim na Bayu naravno, igrat cu tacan rezultat i jos nisam odlucio sta da stavim. Moze neki realna pridjlog =?
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 18 feb 2013, 23:52

@supermario
Sto kazes,puno zavisi od toga kako se tekma otvori,sve je moguce! ;)

@saurman
Po tvojoj procjeni,koliko bi trebali doplatiti za Falconju?? :roll:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 feb 2013, 23:54

Tržišna vrijednost Gomeza je 42 mil uz ovo dodati 10 mil i mislim da bi Atletico bio zadovoljan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 18 feb 2013, 23:56

Ako ih odmah na pocetku "otvorimo" tj.ako brzo postignemo gol moje mislljenje je da ce mo ih dobiti najmanje dva razlike, opet kazem moje misljenje ;)

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 19 feb 2013, 00:00

smopiBVB je napisao/la:Sto kazes,puno zavisi od toga kako se tekma otvori,sve je moguce! ;)
Norm da je sve moguce, al recimo ako Arsenal kojim slucajem povede onda nam je 1:2 maximala ja msm, dok ako mi povedemo, onako neiskusna postava Arsenala mogla bi da se nadje u ozbiljnim porblemima, jer tesko je od njih ocekivati neki comeback....... Zato reko da ce dosta zavisiti od eventualnog ranog gola sa bilo koje strane.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 19 feb 2013, 00:04

Znam da mu je tolika vrijednost na TM-u ali...sumnjam da bi Atletiko bio zadovoljan!Sta ces kad ce ovi siromasi ponuditi 60-70 milki i mislim da ce prije to prihvatiti nego Gomonju i kesh!Jos jedna stvar,mislim da za Gomonju niko nece dati 40 milki,jeste da trpa i da je masina za golove ali...Naravno,to je moje misljenje!

Nego,zaboravih reci!Nedavno mi lik kojeg znam pokazuje klip,bio na tekmi bayo-real,polufinale LP prosle sezone na AA...Jao atmosfere,Boze sacuvaj...Mislim,nije me toliko pogodilo,jer bayo i real nisu klubovi koji me "ispunjavaju" i koji me posebno zanimaju(koje volim) ali opet,polufinale LP uzivo :o

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 feb 2013, 00:33

Postoje 2 mogucnosti oko Falcaa.
1. je ta da ce otici u Chelsea za nekih 50-tak miliona eura i + bi Atletico dobio odlicnog Curtoisa ( Golman Chelsea koji na posudbi brani za Atletico ), sto je vrlo realno.
2. opcija je ta da ce ostati u Atleticu posto ce sigurno izboriti LP naredne sezone.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 19 feb 2013, 00:47

Sve je to fino i bajno, al ajmo rec da je sad nepotrebno pricat o Falcau, Neymaru bilo kome. Znamo sta sad slijedi 8-) ta super utakmica protiv Arsenala, zaboravimo igrace koji ce mozda otic i mozda doc, veceras igramo po meni veoma bitnu utakmicu iz razloga sto jurisamo na tu titulu Lige Prvaka, i usporedjujemo se i sa Barcom i mnogi jaki klubovi sa nama, e sad nakon Lillea, Batea i Valencie, moramo reci da je Arsenal ipak stepenica vise od ovih ostalih klubova i sad tek cemo vidjeti jel to ta godina bas kao sto je bila prosla, jer smo pobjedjivali i Real a prije toga i Manchestera :)

Ja vjerujem iskreno da je ta godin, stim da mozda nece nam biti olako u Londonu, da cemo ganjat mozda rezultat bas kao protiv Manchestera i Reala. Ali tu smo jaki, sjetite se samo da kad je Real prosle godine poveo sa 2-0 :shock: Koliko je nas bilo sigurno da mozemo rec pa vraticemo se. Ma tad je sve padalo, sve je krenulo naopako ALIIIIIII BAYERNNNNNNNNNNNNNNN :) e to smo miii :) Hocu samo reci da u Londonu nece nista biti gotovo, al sam siguran da cemo pokazat da smo uz Barcu prvi favorit :) Manchester , Real, Dortmund, PSG su iza nas ..
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 feb 2013, 00:49

M4kaveli je napisao/la:Postoje 2 mogucnosti oko Falcaa.
Postoji druze puno vise mogucnosti glede ove masine. Ti si uzeo ono samo sto tebi odgovara ili ono sto ti mislis da ce se desiti.
anelbavarac je napisao/la:Ako ih odmah na pocetku "otvorimo" tj.ako brzo postignemo gol moje mislljenje je da cemo ih dobiti najmanje dva razlike, opet kazem moje misljenje ;)
Bayern je ove godine rijetko kad gubio pa se vracao u rezultat, obicno je bilo povedu pa dokrajce protivnika. Moja zelja je isto da mi prvi postignemo gol a ubijedjen sam da ce odbrana odraditi svoj posao onako kako najbolje zna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 19 feb 2013, 00:50

geronimo je napisao/la:
brzitesanj je napisao/la: ili pak Suareza koji je jako kontraverzan igrač koji mora se priznati je odličan na terenu a van terena je to ipak njegov privatni život.
Nije niko ovdje osporio njegov privat leben (ni ribi nije cvjećka :) ) ali ono šta radi na terenu je malo veći poganluk.

Pizza neće sigurno u rente, a još nije ziha hoće li ga naši bindeniti na još jednu godinicu. :D
Jest da je malo(više) prgav igrač,pogan(kako ti napisa), ali ja mislim da bi on mogao da unaprijedi igru u vrhu u napadu.
supermario je napisao/la:Moze neki realna pridjlog =?
0-1 (onako, da se samo osiguramo za revanš)
A strijelac recimo Muller :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 feb 2013, 00:51

Saurman je napisao/la:Tržišna vrijednost Gomeza je 42 mil uz ovo dodati 10 mil i mislim da bi Atletico bio zadovoljan.
heh, kad bi bayern poslao ovakvu ponudu za falcao-a, ljudi bi umirali od smijeha, cuj gomez i 10 miliona, ne bi ljudi gomeza dzaba uzeli vjerovatno,sta ce im on, hoce kes i doveli bi nekog mladog mocnog igraca, kamoli da ga racunaju 40 miliona, gomez stvarno ne vrijedi nesto puno, to sto daje puno golova ne znaci mnogo, realno gledajuci falcao je tripu bolji napadac i ako gomez vrijedi 40, onda falcao 120 miliona

bayern ako misli dovesti falcao-a mora napraviti neku spektakularnu ponudu, vidjeli smo kako ste prosli s javi martinezom, 40 miliona on je placen, a nije ni blizu mocan igrac kao falcao, koji je vjerovatno najbolji klasicni napadac u svijetu, cifre ce tu biti vrtoglave, moguce i oko 70 miliona, ako dodje kojim slucajem u bayern tek tad cete vidjeti koja je to klasa za jednog gomeza kojeg je i mandza zasjenio

cuj gomez plus 10 miliona za falcao-a, onda bi moglo i mandza i 5 miliona, stvarno smijesno, da neko da najboljeg spica u svijetu za mandzinu zamjenu i 10 miliona, nemam rijeci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.