Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

rogeRF
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la rogeRF » 07 maj 2014, 03:11

Tacno cu se zakleti da utakmicu ove jadne ekipe vise pogledat necu, pa u 8 moram ustat i ja ove morbidne sebicnjake ostajem da gledam. :evil:

Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 07 maj 2014, 03:12

Janez je napisao/la:Lagano ih otresli i doviđenja. Tačno se vidi da regularni dio i PO nije mjerilo. :yawn: :wtf:
Jeste regularni dio mjerilo i vidi se da Brooklynu odgovara Miami. Ali je Brooklyn večeras sam sebe pokopo.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 07 maj 2014, 03:14

Freaza je napisao/la:Vala baš a dobro se sjecam kad je onu jednu tekmu samo suto , govorili ste nemoj Mirza forsirati . Ne moze vam niko ugoditi , da vam cojk da :guz: opet ne bi bili zadovoljni . I jesmo za graha :plac:

Brate ne treba se sad ispucavati ko luđak nije na treningu ili zagrijavanju, ali je utakmica izgubljena, svi se ispucavaju Thornton izvodi poteze ko da je MJ, pa što ne bi i Mirza opucao neku oprobao šut i štelio se za naredne tekme.

I nemoj nas sve trpati u isti koš, ja što kažem za prošle tekme stojim i naredne, ne mijenjam mišljenja. Ubuduće se obrati onim što su pisali tu noć, ne meni. :crazy: ;)

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 07 maj 2014, 03:18

Pa ne možeš Mirza slobodna fulat' .. :crazy:

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 07 maj 2014, 03:18

eh ovo me zanima sta je sa Mirzinim slobodnim, otkako je dosao u NBA jedva 70%
zar nije imao bolji % u evropi ? :hmmmmm:

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 07 maj 2014, 03:19

RealnoGledano je napisao/la:eh ovo me zanima sta je sa Mirzinim slobodnim, otkako je dosao u NBA jedva 70%
zar nije imao bolji % u evropi ? :hmmmmm:
Mirza ima probleme sa slobodnim i to velike probleme.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 maj 2014, 03:21

Kako se iznervira fuj jebote. Jos Mirza nece ni da osuta. Kako im Blatche usra utakmicu nevjerovatno. Mora Kidd napraviti neke promjene po pitanju rotacija, ubit ce ih Heat u svim utakmicama ovako.

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 07 maj 2014, 03:24

Nerko nista Kidd previse netreba menjati.Zna on kako treba protiv MIAMIJU igrati. A to sto su danas gubili lopte i promasivali otvorene suteve, to je problem igrača ne Kidda.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2014, 03:24

Mirza veceras solidno, 5 poena 2 skoka sut 2/5 slobodna 0/2 za 19 minuta igre, valjda bude bolje prekosutra u drugom mecu
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 07 maj 2014, 03:25

Vasa Ladacki je napisao/la:Večeras neće dobiti više od 10 minuta na parketu. Shodno tome, očekujem ga na nekih 2-3, do maksimalno 5 poena uz 2 skoka.
Očekivano. :kafa:
Nama je Željo svetinja jedina.

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 07 maj 2014, 03:26

LloriS je napisao/la:Mirza veceras solidno, 5 poena 2 skoka sut 2/5 slobodna 0/2 za 19 minuta igre, valjda bude bolje prekosutra u drugom mecu
Ako je to solidno, onda ja stvarno neznam sta nije solidno.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 07 maj 2014, 03:26

Netsi su preumorni da naprave nesto protiv Miamia. I veceras se Heat nudio, ali su Netsi djelovali dosta sporije nego u zadnjim utakmicama sa Torontom. Nije bilo onog sjajnog protoka lopte u napadu i brzog kretanja u odbrani. Kosarkasi Miamia su sa lakocom ulazili u reket i pogadjali. Kidd je odustao od tekme krajem 3/4 kada je bilo +13 za Heat, iako se mozda jos moglo nesto izvuci. Medjutim svjestan je da su njegovi igraci preumorni i nije zelio forsirati. Siguran sam da ce u sljedecoj tekmi Brooklyn pruziti bolji otpor.

Mirza ponovo u igri sa strasnom petorkom. Anderson, Livingston, Plumlee, Thornton i Teletovic. Kidd fkt nije normalan kad jednom rookieu daje ovoliko minutaze u ovako vaznim utakmicama. Blatche jednostavno mora uzeti Plumove minute, jer je i sa jednom rukom puno opasniji od malca.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2014, 03:27

Vasa Ladacki je napisao/la:
Vasa Ladacki je napisao/la:Večeras neće dobiti više od 10 minuta na parketu. Shodno tome, očekujem ga na nekih 2-3, do maksimalno 5 poena uz 2 skoka.
Očekivano. :kafa:
:D

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 07 maj 2014, 03:28

suhakrpa je napisao/la:Netsi su preumorni da naprave nesto protiv Miamia. I veceras se Heat nudio, ali su Netsi djelovali dosta sporije nego u zadnjim utakmicama sa Torontom. Nije bilo onog sjajnog protoka lopte u napadu i brzog kretanja u odbrani. Kosarkasi Miamia su sa lakocom ulazili u reket i pogadjali. Kidd je odustao od tekme krajem 3/4 kada je bilo +13 za Heat, iako se mozda jos moglo nesto izvuci. Medjutim svjestan je da su njegovi igraci preumorni i nije zelio forsirati. Siguran sam da ce u sljedecoj tekmi Brooklyn pruziti bolji otpor.

Mirza ponovo u igri sa strasnom petorkom. Anderson, Livingston, Plumlee, Thornton i Teletovic. Kidd fkt nije normalan kad jednom rookieu daje ovoliko minutaze u ovako vaznim utakmicama. Blatche jednostavno mora uzeti Plumove
minute, jer je i sa jednom rukom puno opasniji od malca.

PREUMORNI, o čemu ti pričaš?

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 07 maj 2014, 03:29

Blatche je jedan od najvećih krivaca za ovaj rezultat. Umjesto da pogodi onaj zicer koji bi pogodilo petogodišnje dijete i da priđu na 2 razlike, za minutu je razlika bila 10 a za 2 minute 16 poena. I sve je bilo izgubljeno. Ali i pored njega oni moraju puno toga izvući iz ovog poraza. I još da Miami prestane pogađati skoro svaki koš.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2014, 03:29

mirzateletovicc je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Mirza veceras solidno, 5 poena 2 skoka sut 2/5 slobodna 0/2 za 19 minuta igre, valjda bude bolje prekosutra u drugom mecu
7 utakmica protiv Toronta nije solidno

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 07 maj 2014, 03:30

LloriS je napisao/la:
7 utakmica protiv Toronta nije solidno ;)

Heheh sad me nasmija.

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 07 maj 2014, 03:31

Ne prdi

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2014, 03:32

suhakrpa je napisao/la:Netsi su preumorni da naprave nesto protiv Miamia. I veceras se Heat nudio, ali su Netsi djelovali dosta sporije nego u zadnjim utakmicama sa Torontom. Nije bilo onog sjajnog protoka lopte u napadu i brzog kretanja u odbrani. Kosarkasi Miamia su sa lakocom ulazili u reket i pogadjali. Kidd je odustao od tekme krajem 3/4 kada je bilo +13 za Heat, iako se mozda jos moglo nesto izvuci. Medjutim svjestan je da su njegovi igraci preumorni i nije zelio forsirati. Siguran sam da ce u sljedecoj tekmi Brooklyn pruziti bolji otpor.

Mirza ponovo u igri sa strasnom petorkom. Anderson, Livingston, Plumlee, Thornton i Teletovic. Kidd fkt nije normalan kad jednom rookieu daje ovoliko minutaze u ovako vaznim utakmicama. Blatche jednostavno mora uzeti Plumove
minute, jer je i sa jednom rukom puno opasniji od malca.

PREUMORNI, o čemu ti pričaš?
Ljudi su igrali 7 utakmica sa petorkom kojoj je prosjek preko 30 god, dok je Miami odmarao 8 dana, sta ti nije jasno :roll:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 maj 2014, 03:33

Pa nece Miami prestati pogađati jer pola suteva uzimaju na metar od kosa. To su lagani poeni i imali su ih previse. Jednostavno kad KG izađe oni ne znaju kako braniti da igraci Heata dođu do kosa. Valjda ce biti bolje iducu.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.