FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 20 feb 2019, 18:20

Pošto se i ova pauza bliži kraju, vrijeme je da zaključimo i glasanje za igrača što se tiče zadnje utakmice u jesenjem dijelu sezone. Prema našim glasovima igrač polusezone je Amar Rahmanović!!!
S pravom od njega očekujemo najviše i u proljetnom dijelu sezone. Amare, razvali...
Konačna tabela.

1. Rahmanović 29 boda
2. Ahmetović 25 bodova
3. Tatar 21 bod
4. Velkoski 18 bodova
5. Handžić 13 bodovaa
Pidro 13 bodov
6. Džafić 8 bodova
Adukor 8 bodova
7. Dupovac 7 boda
Stanojević 7 bodova
Kovačević 7 bodova
8. Mujakić 6 bodaova
9. Hebibović 5 bodova
Crepulja 5 boda
10. Halilović 3 boda
Resić 3 boda
11. Šabanović 1 bod
Kurdić 1 bod

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 feb 2019, 18:21

Ko Kurdiću bod dade ccc
I Džafić na osnovu jedne tekme dobio 8 a Kovačević za cijelu polusezonu 7, weird.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 feb 2019, 18:23

skoroalen je napisao/la:Ko Kurdiću bod dade ccc
I Džafić na osnovu jedne tekme dobio 8 a Kovačević za cijelu polusezonu 7, weird.
To je naša realnost.
Gledamo stvari nakon samo jedne utakmice :roll: :roll:

Pratio sam i pisanja oko Kovačevića nakon nekih greški u ovim pripremnim, vidim većina bi ga na klupu poslala. A ne sjećamo se nekih dobrih stvari iz ovih 19 utakmica....

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 feb 2019, 18:27

Mokes je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Treba se čuvat Stojčeva. Znamo kako nam svaki naš bivši igrač zabiberi.
Ma kakav Stojčev, mene je više strah Zlatkovića :zviz:
Tu je i Čomor i Crnkić :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 feb 2019, 18:32

BordoSarajevo je napisao/la:
Mokes je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Treba se čuvat Stojčeva. Znamo kako nam svaki naš bivši igrač zabiberi.
Ma kakav Stojčev, mene je više strah Zlatkovića :zviz:
Tu je i Čomor i Crnkić :mrgreen:
joj Crnkić na Hebiba, sudar titana intelektualnih :rol: :rol: :rol:
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 feb 2019, 18:55

Crnkić nema pravo igrati svakako, tako da može Heba slobodno gore dole sprintat i biti najbolji u onome što najbolje radi. NIŠTA

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 feb 2019, 19:12

Meni je taj lik teška enigma. Smotan al i zabija, nazad loš al igra svaku kod 4 različita trenera, kad lani nije igrao 3-4 utakmice zbog povrede, nismo se sastavili s loptom... Ne znam, on mi je postao simbolom ove ekipe, vala će mi teže past kad Hebib ode nego recimo Velkoski. Znam da sam lud, al niko ne dobije ovacije onako iz srca kao Hebibović, kad cijeli stadion zagrmi "oni ti ga puše Hebibeee". Sigurno je jedan od najomiljenijih igrača raji bez obzira na sve, znači siguran sam.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 feb 2019, 19:18

skoroalen je napisao/la:Meni je taj lik teška enigma. Smotan al i zabija, nazad loš al igra svaku kod 4 različita trenera, kad lani nije igrao 3-4 utakmice zbog povrede, nismo se sastavili s loptom... Ne znam, on mi je postao simbolom ove ekipe, vala će mi teže past kad Hebib ode nego recimo Velkoski. Znam da sam lud, al niko ne dobije ovacije onako iz srca kao Hebibović, kad cijeli stadion zagrmi "oni ti ga puše Hebibeee". Sigurno je jedan od najomiljenijih igrača raji bez obzira na sve, znači siguran sam.
Ma jedino što trči i brzina, to ga i drži u ekipi. Sve ostalo je tanko iskreno. Samo da ima više muda muda, bio bi duplo bolji. Ma kad ode, možemo samo boljeg dovesti a imamo i MMA borca Šabana, voli nekad i udarit čisto onako povuče ga, mahalski :mrgreen:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 feb 2019, 19:19

skoroalen je napisao/la:Meni je taj lik teška enigma. Smotan al i zabija, nazad loš al igra svaku kod 4 različita trenera, kad lani nije igrao 3-4 utakmice zbog povrede, nismo se sastavili s loptom... Ne znam, on mi je postao simbolom ove ekipe, vala će mi teže past kad Hebib ode nego recimo Velkoski. Znam da sam lud, al niko ne dobije ovacije onako iz srca kao Hebibović, kad cijeli stadion zagrmi "oni ti ga puše Hebibeee". Sigurno je jedan od najomiljenijih igrača raji bez obzira na sve, znači siguran sam.
sa 28 je degutantno da on igra bilo šta više u našoj ligi....
kad se rješimo igrača poput njega, Bekića, Halilovića, Dupovca pa i Krste i dovedemo zaista ozbiljne i kvalitetne igrače prestat ćemo biti mahalski klub...i takvi nam ne mogu biti ni rezerva poslije, samo Akademci i suhi Kvalitet...
Stroj1946 je napisao/la:Crnkić nema pravo igrati svakako, tako da može Heba slobodno gore dole sprintat i biti najbolji u onome što najbolje radi. NIŠTA
na ovo sam zaboravio, D.Zvornik ne igra lažnim takođe, znači Široki sa jakom vezom ;) :thumbup: uffff moramo bit pravi :pray:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 20 feb 2019, 19:22

Ma ovo uzimamo sve na misice. Niko nije jaci i svjeziji od nas. Imamo klupu koja moze svakome parirati, a uskociti kad je potrobno ili se desi nesto ovako kao sa Pidrom.
Danas se nesto raspitujem za Dzakmicevo zdravlje. Kaze mi da mu se jos vrti od udarca, nikako da se oporavi. Bas su ga udesili. Inat ce proraditi da ih ugazimo na svim poljima. Pogotovo zrinjski.
Sto se tice ovog pustanja sirokog njima ili ovi njima ne sjecam se da su ikad pustili. Uvijek se pobiju fino. Treba i sirokom za europe, ko im garantuje kup? Tu je i Sloboda koja bi mogla napokon europu izboriti. Svasta ce biti do kraja, sto se njih tice. Za nas se ne sekiram po prvi put.
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 20 feb 2019, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 feb 2019, 19:23

U 14:30 protiv Zrinjskog u srijedu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 feb 2019, 19:23

Habiba mora volit svaki iskreni pitar koji zna zasto FK SARAJEVO stoji, zalaganje ginjenje na svakoj utakmici i davanje sto posto bez obzira koji je rezultat, covjek se bori ne stedi se a kao mali ima clanak u kojem kaze (dok je bio u velezu sa 9-10 godina) da mu je san da bude igrac SARAJEVA, pa to ni skoro ni pelak dok su igrali u pionirima nisu govorili. Jeste da unisti dosta sansi i prokocka gol prilike al ja njemu kapu skidam i psovat mu nikad necu. Habib za capitena krste prica voli SARAJEVO ovo ono al covjek vidi kroz njeg da to nije od srceta vec ono siptarski namazano uzmi pare kupi levate supljom, al on definitivno ima kvalitet i svoju minutazu opravdava i dok je tako ja sam ok kad napravi gresku opsovat mu sestru mater i to nije problem

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 20 feb 2019, 19:23

Volja žrijeba htjela je da se trenutni lider prvenstva, ekipa Sarajeva sastane sa aktuelnim prvakom BiH, ekipom Zrinjskog i to u četvrtfinalu Kupa BiH, a poznat je i tačan termin prve utakmice. Ona će biti odigrana naredne srijede, 27. februara na stadionu Asim Ferhatović Hase sa početkom od 14:30h
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 feb 2019, 19:26

Ma odličan termin, čestitam, mogli su i 11:00 stavit hladno
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 20 feb 2019, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 feb 2019, 19:27

@Denchi razumijem ja to, al u ovom trenutku nemamo boljeg. Odnosno, tako Husref misli, a njemu ćemo vjerovat. U mojoj idealnoj postavci Sarajeva, Hebib bi bio igrač koji ponekad uđe 20 minuta i tako nek odradi svoj ugovor do kraja. Rastat se fer i korektno i vozdra. Al za sad je prva postava.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 feb 2019, 19:29

skoroalen je napisao/la:@Denchi razumijem ja to, al u ovom trenutku nemamo boljeg. Odnosno, tako Husref misli, a njemu ćemo vjerovat. U mojoj idealnoj postavci Sarajeva, Hebib bi bio igrač koji ponekad uđe 20 minuta i tako nek odradi svoj ugovor do kraja. Rastat se fer i korektno i vozdra. Al za sad je prva postava.
Ma ja ba. Podržat ga do kraja, kakav je takav je, naš je da je od govana :mrgreen:
Ma nek uzme titulu ili duplu pa da ga je u drugu ligu Turske tuhnut, kad je mogo Lasta, more i ovaj naš hajvan

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 feb 2019, 19:29

Denchi je napisao/la:
sa 28 je degutantno da on igra bilo šta više u našoj ligi....
kad se rješimo igrača poput njega, Bekića, Halilovića, Dupovca pa i Krste i dovedemo zaista ozbiljne i kvalitetne igrače prestat ćemo biti mahalski klub...i takvi nam ne mogu biti ni rezerva poslije, samo Akademci i suhi Kvalitet...

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 feb 2019, 19:31

skoroalen je napisao/la:@Denchi razumijem ja to, al u ovom trenutku nemamo boljeg. Odnosno, tako Husref misli, a njemu ćemo vjerovat. U mojoj idealnoj postavci Sarajeva, Hebib bi bio igrač koji ponekad uđe 20 minuta i tako nek odradi svoj ugovor do kraja. Rastat se fer i korektno i vozdra. Al za sad je prva postava.
ejs još da ih neko premunta da mu opet ne produže ugovor, slavio bi 3 dana :rol: :njanjanja:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 20 feb 2019, 19:36

skoroalen je napisao/la:
Lik je napisao/la:Jel bila kakva rima za Dobrinju, ne upratih ?
Azmir Husić je sisata svinja, Horde Zla Dobrinja. :kafa:
:opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 feb 2019, 19:47

Stroj1946 je napisao/la:Crnkić nema pravo igrati svakako, tako da može Heba slobodno gore dole sprintat i biti najbolji u onome što najbolje radi. NIŠTA
Crnkić ima kartone jel? Znam da je dobio crveni (drugi zuti) protiv lažnih, al igrali su nakon tog protiv Zvijezde09 pa mislim da je tu tekmu bio suspendovan
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.