Ma Pidro momak za 10, vjernik, malo povučen i stidan. Nadam se da će veliku karijeru napraviti. Imao je ponuda već ovu zimu ali ga klub nije htio pustiti, žele zaraditi na njemu bar ko na Mujakiću valjdaBosnianKingdom je napisao/la:Prica mi rodjak juce im dolazio u srednju u vg, sa profesorima kaze zezancija, sliko se sa rajom, kaze stidan nekakav hahahah I valjda poslije toga trening i eto strada loza, ali dobro, brz oporavak.broj6 je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:Ko su ovih devet burazera iz Vogosce?možda i Pidro i Mujakić prate forum
A Nihu brata znam, iz Ugorskog, Niho je legenda hahaha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
19 hiljadita stranica, simbolika, 2019 je naša godina
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
BosnianKingdom je napisao/la:Joj Brazilac trenira sa ovim od 15 godina, sta je to...
@miky_hz koji dio vg si tacno
Taman tako i izgleda ko da mu je 15
Eto ti u PP.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma promijenit će, moraju promijeniti.
Pitar kuka o terminu utakmice, a u prethodne dvije sezone prosjek jedva 3milje...
Ne serite vise...
Bilo u 16h tekma(bit ce dvije hiljade) u 18h( bit ce dvije i po hiljade)....
Kad nas bude na normalnim utakmicama 6k u prosjeku, onda mozemo srati o terminu utakmica....
Ne serite vise...
Kad nas bude na normalnim utakmicama 6k u prosjeku, onda mozemo srati o terminu utakmica....
Taman je termin.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
I to stoji, svakako. Razlika je u 500 ljudi maksimalno, kad god da je stave.Zip je napisao/la:Pitar kuka o terminu utakmice, a u prethodne dvije sezone prosjek jedva 3milje...
Ne serite vise...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zivi'o govornikZip je napisao/la:Pitar kuka o terminu utakmice, a u prethodne dvije sezone prosjek jedva 3milje...
Ne serite vise...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može li kako u 11?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zao mi sto se nervirate , sto se prije pomirite sa 2-3 hiljde , imat cete vise prostora za prave komentare.skoroalen je napisao/la:I to stoji, svakako. Razlika je u 500 ljudi maksimalno, kad god da je stave.Zip je napisao/la:Pitar kuka o terminu utakmice, a u prethodne dvije sezone prosjek jedva 3milje...
Ne serite vise...
Ne napadajte forumase , ko moze dodje sigurno. Vidite da smo svi bolesnici najljepse boje.
Slicno je i u regionu , izuzev CZ i Hajduka . Nas samo moze pogurati derbi i Evropa. Partizan i Dinamo slicno u domacim takmicenjima.
Zalosno jeste , dobra politika kluba,tim , tabela Akademija . Mozda naredne sezone bude bolje , samo ne nadajte se previse mozda +1000 .
Razloga i nema i ima koliko hoces (samo ga treba naci
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Hajmo malo blize gledat, Tuzla, sta, kako, gdje?
Ima li ikakvih obavijesti, koliko ulaznica, koji dio tribine i moze li se privatno otici?
Ima li ikakvih obavijesti, koliko ulaznica, koji dio tribine i moze li se privatno otici?
1946~
Ma kukaju raja jer im se ide na tekmu, a nece stici. U sred radnog vremena. Jesu malo zasrali, ovaj sto je prva ne moze stici radi do 4-5, ovaj sto je druga radi od 2-3, ovaj sto je nocna on ko i moze ko zombi. Nigdje prispjeli 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma najmanje je do forumasa , ni nas nema vise od 500 ( @MortemHz ? , pa pogledajte anketu - 100 ljudi). Uzivajmo u onom sto nam se pruzilo , odavno nije ovako dobro bilo . Nije vazan kvantitet , kvalitete navijanja je bitan . Istok je dobio Radnik(Valjanje).miky_hz je napisao/la:Zivi'o govornikZip je napisao/la:Pitar kuka o terminu utakmice, a u prethodne dvije sezone prosjek jedva 3milje...
Ne serite vise...
Kad nas bude na normalnim utakmicama 6k u prosjeku, onda mozemo srati o terminu utakmica....![]()
Sta treba napraviti spoemnik sto se kup utakmica sa glavnim konkurentima igra u pola 3 ?Zip je napisao/la:Pitar kuka o terminu utakmice, a u prethodne dvije sezone prosjek jedva 3milje...
Ne serite vise...
Ili da natjeras raju da ti dolazi gledati kako sa najvecim budzetom u ligi ne mozes izboriti evropu i kako primas 8 komada na kosevu?
Idem 95% utakmica i domacih i vwcinu gostujucih, sta sad? I evo kukam.... J*** u usta onoga ko je stavio u pola 3 utakmicu taman da mi je brat rodjeni
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Piše da je besplatan ulaz u Tuzli.ThrillerHz je napisao/la:Hajmo malo blize gledat, Tuzla, sta, kako, gdje?
ISTINA ZA VEDRANA!
Nadam se da ce biti salova duxeva kakvih, sad zadnji put ova tura salova nisam mogao otici na dernek da naruclm sal javim se porukom pitao da li se moze naknadno uzeti kazu ne moze. Tu mali minus ide jer uvijek se ostavi malo vise proizvoda par komada, uvijek ce neko naknadno doci i uzeti.MortemHz je napisao/la:U svrhu intenzivnijeg druženja među našim članovima i navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo, te potrebe da se one nalaze na nešto pristupačnijem mjestu, prostorije UNFKS od sada možete posjetiti na Ciglanama, na adresi Husrefa Redžića 11.
Novost je ta da ćete u novim prostorijama, osim uobičajene kupovine artikala i uplata za gostujuće utakmice, od sada moći provoditi vrijeme i piti piće sa najdražim društvom i braćom po bordo boji. Radovi teku punom parom, a "svečano" OTVORENJE će biti u PETAK, 22.02. u 19h. U prodaji će biti i novi artikli, za koje će više informacija biti dostupno sutra.
Horde zla kao nekada, jedini moj san, za njega živim ja!
Uglavnom pohvala za ovo da se vrate stari dani grupe. Zadnji put kad smo bili na Ciglanama grupa je prozivljala najljepse dane.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne mogu ni zamisliti komentara , da Kovacevic napravi u LP ovo sto je golman Schalke-a . Akcenat na LP

BosnianKingdom je napisao/la:broj6 je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:Ko su ovih devet burazera iz Vogosce?
Ja sam od prije par mjeseci nastanjen u VG
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Centar je opet preuzeo primat, kakva bitka! 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- HzHercegovac
- Kontakt: