Pokloni se Evropo, Bayern iz Münchena je dosao!
HISTORY WILL BE MADE!!!
Engleski tim, prvi evropski tim van Bundeslige ce imati cast da osjeti nasu moc, sav nas raskos kao i svu nasu energiju. Mi smo poput ljutog, krvolocnog, dresiranog pit-bulla koji ce napokon u 20:45 biti pusten sa lanca na 11 protivnickih igraca.
Necemo prestati sve dok nas ne zaustave i ne odvedu u kabine, jer to smo mi, mi smo
MIA SAN MIA
Neki se usudjuju toliko daleko ici i reci kako Arsenal ima sansi za prolaz. Arsenal je izgubio sve sanse za prolaz nakon sto je izvuceno ime FC BAYERN MUNICH, od tog trenutka sanse za prolaz Arsenala su postale jednake nuli.
Arsene Wenger je svjestan sta ga ceka, te je vec izjavio da bi volio izgubiti od Bayerna! Naravno da ce izgubiti, jer cemo mu mi ispuniti zelju.
Ova skupina pit-bullova ce veceras sve zavrsiti, to ce biti poput tsunamija, najjaceg uragana koji je tresao americke obale upravo je dosao u London, a vjerujte mi da ce se taj potres osjetiti i u Madridu i u Barceloni, a da ne govorim o Manchesteru ili drugim otockim gradovima.
Veceras ce citav stadion ustati i aplaudirati, iako ce njihova ekipa biti porazena sa ogromnom razlikom, citav svijet ce se klanjati ovom gigantu. Ovo nisu ljudi, ovo su zivotinje. Zivotinje gladne uspjeha i trofeja, a kada im das igracku oni ju rastrgaju. Molit ce nas za milost u uzvratnoj utakmici,ali mi nemamo milosti.
Schweinsteiger je rekao, naucit cemo ih sta znaci
MIA SAN MIA! Citava engleska ce biti tuzna, ali u jednu ruku i sretna, jer ce na ovoj utakmici dosta toga nauciti. Ali nisu jedini, svima cemo pruziti dvije prilike da uce od nas, samo cemo jednoj ekipi dati jednu priliku, ta ekipa ce na Wembley-u 25. Maya 2013. dobiti samo jednu priliku da se pokaze. Svi ce naucit da je doslo do nove dimenzije u fudbalu, dimenzija koja ima samo jedan naziv a zove se BAYERN MÜNCHEN!!!
I za kraj, pogledajte koliku mi moc i slobodu imamo da se ovako postavimo u jednoj utakmici lige prvaka. Imamo tu moc zato sto imamo trenutno mozda i najjaci klub na svijetu. I nema sansi da nas iznevjere, gazit ce svakim korakom, svakim predjenim centimetrom londonskog terena oni ce da grizu i grist ce sve dok budu imali vremena da grizu dok im sudija dopusti!!!
Sretno Bavarci moji i neka bolji pobijedii (hahahahahahahahaha)