Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ovdje treba napraviti pritisak, da se zna na cemu smo!
A zasto da onda igraju za U21 i uzimaju nekom drugom mjesto?
Zato sto trenutno nemaju mjesta u Hrvatskoj i Srbiji, ovako im je jos bolje, igraju ove kvalifikacije, mozda i europsko i ako nastave da pokazuju kvalitet lagano ce se prekomandovati u reprezentaciju Srbije i Hrvatske.
To bi nama pravilo vise odmoglo neg pomoglo sa svom dijarsporomBeduin je napisao/la: ↑16 nov 2021, 16:04Kamo srece da FIFA poradi na pravilima i da U21 igraci ne mogu igrati za drugu drzavu pod nekim uslovima, odnosno da mora proci neki vremenski period (npr. 3 godine minimalno), ili ako odigraju odredjeni broj utakmica ne mogu igrati za drugu zemlju.
Jer je ovo cisti bezobrazluk, a u drugoj situaciji onda trebas zvati samo bosnjake pa makar bili i zadnji. Uceraj im vise.
Mislim da je gotova polusezona za njega,20 dana pauze.BegovicRamiz je napisao/la: ↑16 nov 2021, 16:08Zna li se stepen povrede malog Bašića?
Valjda nije šta ozbiljno.
Dobro je onda, onda rekoše teža povreda, odmah sam pomislio par mjeseci out.GradKamena2 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 16:43Mislim da je gotova polusezona za njega,20 dana pauze.BegovicRamiz je napisao/la: ↑16 nov 2021, 16:08Zna li se stepen povrede malog Bašića?
Valjda nije šta ozbiljno.
U tom smjeru mozda DA, ali ne samo nama, medjutim, vise bismo se borili na polju skautinga i poziva igraca.marlostanf1eld je napisao/la: ↑16 nov 2021, 16:05To bi nama pravilo vise odmoglo neg pomoglo sa svom dijarsporomBeduin je napisao/la: ↑16 nov 2021, 16:04Kamo srece da FIFA poradi na pravilima i da U21 igraci ne mogu igrati za drugu drzavu pod nekim uslovima, odnosno da mora proci neki vremenski period (npr. 3 godine minimalno), ili ako odigraju odredjeni broj utakmica ne mogu igrati za drugu zemlju.
Jer je ovo cisti bezobrazluk, a u drugoj situaciji onda trebas zvati samo bosnjake pa makar bili i zadnji. Uceraj im vise.