Ja još ne mogu vjerovati da se sve povezalo, da se napravila konstanta i da se radi vrhunski na svim poljima. Sve bolji potez od boljeg, ekipa teška artiljerija, sama uživancija. Ja ljepote tito dragi, puno srce.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakvo je vrijeme došlo, prije smo molili boga da dođe pauza da ne gledamo one blamaže od igre i provaljivanje, a sad jedva čekaš novu tekmu. Sve kontam neki instant uspjeh, sve se pribojavaš kiksa, a oni melju. 
Ja još ne mogu vjerovati da se sve povezalo, da se napravila konstanta i da se radi vrhunski na svim poljima. Sve bolji potez od boljeg, ekipa teška artiljerija, sama uživancija. Ja ljepote tito dragi, puno srce.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 24 feb 2019, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Koje su šanse da sutra/prekosutra ih kazne jednom utakmicom bez publike, a koja se odnosi na prvu domaću utakmicu bilo liga, bilo kup?AlfredNobel je napisao/la:Moguće da će lištica biti bez navijača protiv nas.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kako samo optimisticna anketa. Mene toga vazda hastra bilo, jel se mi nafuramo i ocekujemo dobar rezultata, nas nesto spusti, treba radi uroka makar 20 za x i 20 za 2
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Tu sam momcino . Pozdrav tebi i raji . Limvo Vas , al sve kad se radujete . Nista euforija , to je samo za mene rezervisano , tako je rekao Pitar kojeg gotivim .ElCartel11 je napisao/la:Gdje je bracika @Samozdravlje, da nam baci racunicu koliko pobjeda nam jos treba do vjecne vatreMortemHz je napisao/la:11ledesma je napisao/la:I koliko imas jos utakmica do kraja? Osim ove dvije iz regularnog dijela
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Tanke, nikak'e brate.SarajevoJeBordo je napisao/la:Koje su šanse da sutra/prekosutra ih kazne jednom utakmicom bez publike, a koja se odnosi na prvu domaću utakmicu bilo liga, bilo kup?AlfredNobel je napisao/la:Moguće da će lištica biti bez navijača protiv nas.
Tek bi oni trebali zasjedati nekad ove sedmice ja mislim, a Kup za tri dana. Tek bi to moglo stupiti na snagu kad im mi budemo išli dole, a to bi bilo odlično. Skloniti one imbecile i defekte, nema smisla da opet neko bude povrijeđen ili da bude prekidano nekoliko puta kao ovo danas.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Politika je čudo, tu su jaki ko NATO, maksimum što će ih kazniti je zatvaranje samo onog dijela tribine. Kad se sjetim samo smijurije s kaznama i smanjivanjem istih nakon finala kupa...AlfredNobel je napisao/la:Tanke, nikak'e brate.SarajevoJeBordo je napisao/la:Koje su šanse da sutra/prekosutra ih kazne jednom utakmicom bez publike, a koja se odnosi na prvu domaću utakmicu bilo liga, bilo kup?AlfredNobel je napisao/la:Moguće da će lištica biti bez navijača protiv nas.![]()
Tek bi oni trebali zasjedati nekad ove sedmice ja mislim, a Kup za tri dana. Tek bi to moglo stupiti na snagu kad im mi budemo išli dole, a to bi bilo odlično. Skloniti one imbecile i defekte, nema smisla da opet neko bude povrijeđen ili da bude prekidano nekoliko puta kao ovo danas.
Ono kod njih možeš iskorijeniti samo klub da im ugasiš.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:Ne zamjeram onim sto ce doci samo posljednje 3-4 tekme radi instagrama, pojma nemaju papci sta propustaju, uzivam u svakoj utakmici i svaku sljedecu jedva cekam.
Hajde srijedo, svani vise, da karamo plemice od blaza slise
U pravu si Bgm., ja sam se malo preracunaoSamozdravlje je napisao/la:JOS 1o POBJEDA , 2 REMIJA i VJECNA VATRA . Ako Bog da .zagorski je napisao/la:Jos 11 pobjeda braćo i jedan remi..., a mozda nam ne bude trebalo ni toliko
Hajmo sad samo pojacati posjetu i podrsku, to je minimalno sto mozemo!![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
@SarajevoJeBordo
Lobije jake imaju, politika isto na njihovoj strani. A ono se ne može iskorijeniti, takav je bolesni mentalitet i zadojenost da se to ne može promijeniti. Takav je Balkan čitav, neka te ništa ne čudi.
Lobije jake imaju, politika isto na njihovoj strani. A ono se ne može iskorijeniti, takav je bolesni mentalitet i zadojenost da se to ne može promijeniti. Takav je Balkan čitav, neka te ništa ne čudi.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja se samo bojim nas sami, da ne pocnemo izmišljati a skloni smo tome primjer Jahica najbolje pokazuje kako bez razloga krene negativa. Bit ce još takvi podbadanja nadam se da necemo se osvrtati na takve gluposti tipa Husref taldjija. Korak po korak do titule
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zamislite da se Kepa onako kurcio Husrefu, mislim da bi ga Hus našutao do klupe. 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- Nisam neki poznavalac fudbalske taktike ,ali mi se cini da ercegovci samo dobro zuje(trce),mislim da kad nas srednji red stane na loptu (a na solidnom terenu)mogu qrcu svirati(izvinite na izrazu)
- Meni ovakav klub odgovara , ne bih bas volio neke Azijate
, Vjetnamci udju u klub , pa taman jednu godinu sacekali grupe.
- 500.000 necega TA , je super , ako je istina .
- Meni ovakav klub odgovara , ne bih bas volio neke Azijate
- 500.000 necega TA , je super , ako je istina .
Prizemljili smo se mi, nema kod nas vise tog nerealno optimizma.
Ranije kad pomenes medju rajom da treba utakmicu po utakmicu polude ljudi, pa i ovdje na forumu je tako bilo odma linč. Sad i ovo sto smo se nafurali nije ni blizu onoga sta bi radili prije tri godine. Prije dvije tri godine bi smo vec pehar trazili, prekucavali regionalnu ligu i trazili da sa najbogatijim klubovima evrope formiramo ligu.
Ranije kad pomenes medju rajom da treba utakmicu po utakmicu polude ljudi, pa i ovdje na forumu je tako bilo odma linč. Sad i ovo sto smo se nafurali nije ni blizu onoga sta bi radili prije tri godine. Prije dvije tri godine bi smo vec pehar trazili, prekucavali regionalnu ligu i trazili da sa najbogatijim klubovima evrope formiramo ligu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ide za jedno pola sata da se uploaduje video na ytLaznjak je napisao/la:Ima li iko da napravi onu zezanciju sa onim krezom sto se smije haahahhahaha da isplacem ove suze radosnice sto su napokon krepali.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Javljaj cim se uploaduje. Da upotpunimo vikend u ranim satima ponedjeljkaFrancescoTotti je napisao/la:Ide za jedno pola sata da se uploaduje video na ytLaznjak je napisao/la:Ima li iko da napravi onu zezanciju sa onim krezom sto se smije haahahhahaha da isplacem ove suze radosnice sto su napokon krepali.
JURIŠ
bordobijeli je napisao/la:Sve je krenulo na bolje poslje utakmice s Goškom kad je onaj brat na istoku dupli salto odradio
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
To ljubi te brat. Smijalice repetiraneFrancescoTotti je napisao/la:Ide za jedno pola sata da se uploaduje video na ytLaznjak je napisao/la:Ima li iko da napravi onu zezanciju sa onim krezom sto se smije haahahhahaha da isplacem ove suze radosnice sto su napokon krepali.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
nukleusmember
- Kontakt:
ma ne želim prazan stadion u lištici,želim da ih isposeravamo pred punim stadionom
VVVBK
VVVBK
Postao si bahat momcino.nukleusmember je napisao/la:ma ne želim prazan stadion u lištici,želim da ih isposeravamo pred punim stadionom
VVVBK
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!