E jesi debil u pm
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ne znam sto mene napadas. imam svoje misljene i to je to.
Pa šta hoćeš da kažeš, momci su se borili i pobijedili, veći mi je gušt kad dobijemo komšije, lijepa je pobjeda BIH pa kakva god je

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Reprezentacija koja je otjerala Alijagića, šatro hoće da zadži splićanina Čuića. To se može pročitat samo na portalu bajki ss.ba.
Što će nam Alijagić, Čuić, Kahvić, imamo Zubanovića . još da postigne go, pa da imamo reprezentativni zubandan

Što će nam Alijagić, Čuić, Kahvić, imamo Zubanovića . još da postigne go, pa da imamo reprezentativni zubandan
-
- Kontakt:
Ti onako djeluješ prilično pismeno, čak imaš i nekih ok stavova.
Imaš i nekih do zla Boga naopakih, poput tog za Alijagića. Nije ga niko otjerao, da milijardu puta to ponoviš, nećeš uspjeti tu laž pretvoriti u istinu. Otjerao je sam sebe, jer nije želio igrati za BiH već isključivo za Češku.
Imaš i nekih do zla Boga naopakih, poput tog za Alijagića. Nije ga niko otjerao, da milijardu puta to ponoviš, nećeš uspjeti tu laž pretvoriti u istinu. Otjerao je sam sebe, jer nije želio igrati za BiH već isključivo za Češku.

Svako ko misli da je neko nekoga otjerao, a ne da je isti sam odlucio da igra za nekog drugog je izuzetno glup i/ili bezobrazan.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑17 nov 2021, 18:51Ti onako djeluješ prilično pismeno, čak imaš i nekih ok stavova.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alijagić je momak iz pristojne familije i sve je završio na kulturan način.
Nažalost uvidio je da nema šansi da bude pozvan u U21, iako tamo igraju likovi poput Zubanovića.
U situaciji u kojoj može birati, napravio je racionalan izbor. Za igrače u njegovoj situaciji se treba boriti.
Velike reptrezentacije pozivaju sedamnaestogodišnjake da ih osiguraju, kao švicarci Omeragića.
da je dobio septembarski poziv u U21, još bi igrao za nas. Mi smo osigurali Zubanovića, a psovali Gigoviću
Dedić ako je pametan, još može izabrati Austriju. Čuića i Kahvića zaboravite.
Nažalost uvidio je da nema šansi da bude pozvan u U21, iako tamo igraju likovi poput Zubanovića.
U situaciji u kojoj može birati, napravio je racionalan izbor. Za igrače u njegovoj situaciji se treba boriti.
Velike reptrezentacije pozivaju sedamnaestogodišnjake da ih osiguraju, kao švicarci Omeragića.
da je dobio septembarski poziv u U21, još bi igrao za nas. Mi smo osigurali Zubanovića, a psovali Gigoviću

Dedić ako je pametan, još može izabrati Austriju. Čuića i Kahvića zaboravite.

-
- Kontakt:
Ma to naprosto nije istina, pa ako si čuo sinoć izjave Ahmedhodžića i Hadžikadunića, onda si mogao vidjeti šta je normalan, zdrav odnos tih momaka.
Ako misliš da će se reprezentacija "spasiti" tako da se u seniore pozivaju Alijagići, Čuići i Kahvići, varaš se. Jer njih se može samo pozivom u seniore osigurati.
Ako misliš da će se reprezentacija "spasiti" tako da se u seniore pozivaju Alijagići, Čuići i Kahvići, varaš se. Jer njih se može samo pozivom u seniore osigurati.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ma pustite debila
Za talente kao Alijagić, koji imaju roditeljske veze s drugom državom, treba se boriti. Česi su se borili i izborili.
Švicarci su se za Omeragića borili i izborili. Velike A selekcije pozivaju teenagere da ih osiguraju, obećavaju im pozive...
Mi smo Alijagića pustili niz vodu, a proljetos smo ovdje pisali da bi situacija s njim mogla biti sumnjiva i da ga treba zvati u U21. Česi su ozbiljna reprezentacija.
E to što su propustili da urade s Alijagićem, s Čuićem i Kahvićem, neće imati šansu. Pni će na mig komšija u trku da promijene dres.
I treba svi da to urade, niko pametan više neće igrati za ovu prćiju.
Ahmedhodžić se zayebo, pa mu sad ne preostaje ništa nego da gusla patriotske.
Švicarci su se za Omeragića borili i izborili. Velike A selekcije pozivaju teenagere da ih osiguraju, obećavaju im pozive...
Mi smo Alijagića pustili niz vodu, a proljetos smo ovdje pisali da bi situacija s njim mogla biti sumnjiva i da ga treba zvati u U21. Česi su ozbiljna reprezentacija.
E to što su propustili da urade s Alijagićem, s Čuićem i Kahvićem, neće imati šansu. Pni će na mig komšija u trku da promijene dres.
Ahmedhodžić se zayebo, pa mu sad ne preostaje ništa nego da gusla patriotske.

Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 17 nov 2021, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Švedi onda nisu. Kad se nisu izborili za Denisa i AnelaDrFilgud je napisao/la: ↑17 nov 2021, 19:25Za talente kao Alijagić, koji imaju roditeljske veze s drugom državom, treba se boriti. Česi su se borili i izborili.
Mi smo Alijagića pustili niz vodu, a proljetos smo ovdje pisali da bi situacija s njim simnjiva i da ga treba zvati u U21. Česi su ozbiljna reprezentacija.
Ahmedhodžić se zayebo, pa mu sad ne preostaje ništa nego da gusla patriotske.![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Velike A selekcije pozivaju tinejdžere koji igraju seniorski fudbal. Ne pozivaju igrače koji nisu ni na pragu seniorskih timova, niti će ih ikad pozivati.
- ASD
- Kontakt:
Otkud ovom Filgudu da je Alijagić prestao igrati za nas jer ga se ne poziva da igra s našom najgorom u21 generacijom ikad?
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Poredi Alijagića koji igra u češkoj drugoj ligi, s igračima koji su s 17, 18 godina debitovali za klubove na najvećem nivou.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa u našoj reprezentaciji igraju turski cvajtaši, bhpl amateri...ne vidim što ne bi igrao i talentovani češki cvajtaš.
Ovako kad čitam komentare, ipak s razlogom nosimo titulu najglupljeg europskog naroda.
Ovako kad čitam komentare, ipak s razlogom nosimo titulu najglupljeg europskog naroda.

Ne uzimajuci niciji stav ali, pitanje je da li bi i jedan od nasih velemajstore u napadu zabili i 5 golova u drugoj Ceskoj, a ne bili prvi strijelac sa +10 golova. I meni je veoma krivo sto je izabrao Cesku i ne znam jel Filgud upravu ali momak je svakako zasluzio da bude dio mlade repke. Isto koliko je i Dedic zasluzio da se nadje na A spisku nase zemlje naprimjer. Ali eto bezveze je prica, izgubljen je. Dovidjenja.. Eto Drljo je redovan clan prve postave a ove sezone upisao je 47 minuta. Zubanovic je prica za sebe..

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Jadnimi, MElloo, sagitarius i 40 gostiju.