NBA 2025-26 Regular Season

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

UmjetnikZijad
Kontakt:

Re: NBA 2025-26 Regular Season

Post Postao/la UmjetnikZijad » 06 nov 2025, 16:48

VensanKasel je napisao/la:
06 nov 2025, 13:59
ronaldo99 je napisao/la:
06 nov 2025, 13:47
Ma to sve stoji, al reci da mu se igra svod samo na step back i nista vise je bas smijesno. Ok ne volis ga, sve stoji ali opet ne mozes tako reci. On krene u svlacionici mlatarati rukama valjda sad jos vise nego u Dalasu jer konta ok sad sam u LaL sad sam pod zastitom lige sudija imam pravo, a ustvari navlaci gnjev vecine.
Ova odvratno sarkastična faca mu je postala zaštitni znak , od onako nasmijanog lika do ovakvog debila .

slika

Vidiš li ti koliko je to poremećen lik , kraj utakmice i svi njegovi saigrači pa i klupa skočili da pomognu , samo on nije jer mu je kuknjava bitnija od svega . :puke:

slika
Doncic ima ponasanje i karakter djeteta koje nije imalo djetinjstvo. To se formira od malih nogu kroz razne faze kroz koje svaka osoba prolazi u procesu odrastanja. Ova cuda od djece sto su igrali za seniore sa 14-15 godina u bilo kom sportu, koji su ranije postali zvijezde i od kojih su svi previse ocekivali, svi im se uvlacili u pakash vec u ranom dobu...oni imaju oredjene devijacije koje su jako cesto nepopravljive. Cist dokaz za to je Lebron, koji i pored savrsenog kosarkaskog imidza i sjajne reputacije, tu i tamo ima ispade koji ne dolikuju odrasloj osobi. Jbg, niko nije savrsen.

Luka je trenutno covjek koji se igra kosarke sa ovom ligom. Niko ne spominje činjenicu da Luka ove godine makar nastoji igrati odbranu.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 06 nov 2025, 18:08

najbolji igraci lige imaju najvise hejtera
nista novo
dobre guzove ima Belma

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 nov 2025, 18:15

Jest Klay grohno

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.