Doncic ima ponasanje i karakter djeteta koje nije imalo djetinjstvo. To se formira od malih nogu kroz razne faze kroz koje svaka osoba prolazi u procesu odrastanja. Ova cuda od djece sto su igrali za seniore sa 14-15 godina u bilo kom sportu, koji su ranije postali zvijezde i od kojih su svi previse ocekivali, svi im se uvlacili u pakash vec u ranom dobu...oni imaju oredjene devijacije koje su jako cesto nepopravljive. Cist dokaz za to je Lebron, koji i pored savrsenog kosarkaskog imidza i sjajne reputacije, tu i tamo ima ispade koji ne dolikuju odrasloj osobi. Jbg, niko nije savrsen.VensanKasel je napisao/la: ↑06 nov 2025, 13:59Ova odvratno sarkastična faca mu je postala zaštitni znak , od onako nasmijanog lika do ovakvog debila .ronaldo99 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 13:47Ma to sve stoji, al reci da mu se igra svod samo na step back i nista vise je bas smijesno. Ok ne volis ga, sve stoji ali opet ne mozes tako reci. On krene u svlacionici mlatarati rukama valjda sad jos vise nego u Dalasu jer konta ok sad sam u LaL sad sam pod zastitom lige sudija imam pravo, a ustvari navlaci gnjev vecine.
Vidiš li ti koliko je to poremećen lik , kraj utakmice i svi njegovi saigrači pa i klupa skočili da pomognu , samo on nije jer mu je kuknjava bitnija od svega .![]()
![]()
Luka je trenutno covjek koji se igra kosarke sa ovom ligom. Niko ne spominje činjenicu da Luka ove godine makar nastoji igrati odbranu.