Koji zmaj, kakav gol
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Gazi mali, samo gazi rusku boraniju!!!
Koji zmaj, kakav gol
... ubedljivo najaca figura na terenu!
Koji zmaj, kakav gol
Brav majstore samo trpaj 
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Grehota što igra na beku kod nas.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pobjeda Young Boysa .. 2:1
Koja golcina samo od Lulica .. Svaka cast majstore
http://rutube.ru/tracks/4114219.html?v= ... tart=54915
Koja golcina samo od Lulica .. Svaka cast majstore
http://rutube.ru/tracks/4114219.html?v= ... tart=54915
- Megamon
- Kontakt:
Ima li kakav video gola 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pogledaj jedan post iznad, i ima videoMegamon je napisao/la:Ima li kakav video gola
Ja sam ga postavio
- Principatus
- Kontakt:
Hopa koja bezobrazna golcina. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Megamon
- Kontakt:
Vidi ti Lule,staviti ga u sredinu umjesto "hajduckog srca" Ibricica 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji majstor. Ali kako je samo jednostavno pretrcao jednog igraca Zenita a zavrsnica hladnokrvna da hladnokrvnija ne moze biti. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- miralem444
- Kontakt:
na ovome mu i dzeko treba pozavidit..Omerbavarac je napisao/la:Koji majstor. Ali kako je samo jednostavno pretrcao jednog igraca Zenita a zavrsnica hladnokrvna da hladnokrvnija ne moze biti.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ovaj Lulić je igrač koji šuti, a igra...
To su pravi igrači.
To su pravi igrači.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
To je najpametnije sto sam od tebe procitao na forumu do sada mislimAYAN je napisao/la:Ovaj Lulić je igrač koji šuti, a igra...
To su pravi igrači.
Ja se ne sjecam da sam mu bukvalno ikada cuo glas. Isto mutav samo igra , nit se ljuti niti smije da nam je jedno 8 ovakvih u repci barem
Svaka mu cast !!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Takvi su nam haman svi ljevaci.
Salih suti i muti,Lula isto tako,Subasic prica samo kad ga pitaju
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Kod njega pise da igra i ljevom i desnom, a ako se ne varam prije sam procitao, da je momak inace desnjak.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I jeste dešnjak, koliko znam. U debiju protiv Azerbejdžana je strašno odigrao na desnom krilu. A eto, očito zna sa obje.Principatus je napisao/la:Kod njega pise da igra i ljevom i desnom, a ako se ne varam prije sam procitao, da je momak inace desnjak.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
desnjak je no podjednako je dobar i lijevom...nesto kao onaj **** iz blackburna...a koja golcina jbt...ove godine u skoro sve i jednoj superjakoj tekmi pokazao je kvalitet fenerbahce,pa totenhem pa getafe pa evo sada zenit....za nadaTI SE DA CE PROCI JEr jake utakmice prave igrace...
Svaka čast Lula kakv go uhhhhhhh
. Ma Lula je pravi profesionalac nešto kao Hasan. A ne "skače" sa izjavama u javnost, kao što @hare napisa, kad ga nešto upitaju on progovori
.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Bjeri sjeti se onoga Damira Desnice (izvadih ga iz naftalina). Desnica prezime a lijevo krilo bio, bukvalno bio gluhonijem koliko se sjecam. Nije za podsmjehivanja ali u kontekstu rasprave zanimljiva cinjeica koja donekle podkrepljuje tezuharishp je napisao/la:Takvi su nam haman svi ljevaci.![]()
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
od prije tri godine...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.