Igrač br. 6

redarmy0
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la redarmy0 » 17 okt 2012, 19:06

zizu1991 je napisao/la:Pandža neće biti spreman za Grke, treba njemu tekmi i tekmi nakon povrede da se dovede u reprezentativnu formu, tj. da se vrati ondje gdje je bio prije ozlijede.
Nažalost, ja mislim da ćemo ga imati na raspolaganju zadnje 3 utakmice u kvalifikacijama.
No, dobili smo kakvu takvu širinu u obrani s Ognjenom, Šunjićem, pa sada Zukanović, nadam se da će to sve na dobro izaći na kraju.
Sirinu naravno sada imamo a mozemo jos igraca pozvati

Ovo bi bilo super:

RB
Mujdza
Vranjes

CB
Spahic
Zukanovic
Bicakcic
Sunjic

LB
Kolasinac
Cocalic

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 17 okt 2012, 19:08

eh da nam je sad papac pa da ne gledamo kako cemo od ovih polovnjaka sastavit odbranu vec da imamo MUJDZA-SPAHIC-PAPAC-SALIHOVIC

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 okt 2012, 16:28

Srce mi je bilo ko dzamija kad su skandirali Vranjesu , tako se treba odnositi prema mladim u repz ognjen ce nam kad tad to vratit 100 %

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 18 okt 2012, 17:34

Ne znam jel mi draze zbog onih kriticara (sto bi onakav potencijal otpisali nakon 1 tekme) ili zbog samog momka sto je onako razvalio. Ali,siguran sam da smo dobili stopera za buducnost.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 18 okt 2012, 18:14

Adi_Zepce je napisao/la:Nadam se da je ovo istina da ima ponudu iz Njemacke,te da je on od nekog "normalnog" klub.Ima Ogi mjesta u nekim jacim ekipa iz BL.
Svaki bundesligas je dobar, dobro bi bilo ako je i druga liga u pitanju ali neki jaci klub koji ce se eventualno brzo vratitit.. bojim se da nije neki treceligas :roll: odnosno amateri od nekog bundesligasa

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 okt 2012, 18:20

Jeste li čitali izjavu Vranješa na duplomsportu, kaže kako postoje neki kontakti, al ništa još nema konkretno, te u tom smislu da se ne trebamo začuditi ako ostane u januarskom prelaznom roku u Krasnodaru.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 okt 2012, 18:22

Obično se skandira igraču koji je zadužio reprezentaciju svojim dugogodišnjim igrama nakon što je napravio neki kiks,a čime je to zaslužio Vranješ :roll:
Još je izjavio "napadaju me primitivci i seljaci,ljudi koji traže sitnicu da bi vas blatili",e pa kad odbiješ one koji ne znaju da postoje dvojica braće Vranješ i slične ipak ostaju i normalne osobe koje su s pravom kritikovale njegovu igru u Grčkoj,gdje je nevjerovatna sreća spriječila da Gekas postigne gol nakon Vranješeve loše reakcije.
Očito su i takve osobe primitivci i seljaci.
Po meni,pretjeralo se sa odbrambenom reakcijom,nit ga se "pljuvalo" više nego što navijači bilo koje reprezentacije "pljuju" po svojim igračima nakon loših partija,nit je on igrač koji je nečime zaslužio skandiranje.
A ono,mediji izražavaju podršku Vranješu,suigrači izjavljuju da su uz njega i tako nastao pravi folkor.

P.S.
Čitajući članak o Vranješu na sport centru uspjeli su tu ubaciti i sliku sa fejsa neke djevojke koja je je li srpske nacionalnosti i koja u komentaru izražava podršku reprezentaciji BiH,na stranu što tome uopće nije bilo mjesto tu,em im nije prvi put da to rade,volio bi da ovo čita neki od novinara tog portala:
Prestanite se blamirati i špijunirati ljude po facebooku ne bi li naši kakvog Gorana,Draganu ili Stevu kako eto lajkaju ili podržavaju u statusima BiH reprezentaciju kako bi ste to slikali i eto pokazali kako eto ima Srba koji vole BiH!
Jadno.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 okt 2012, 18:40

Ja bih prije rekao da se ti Dylane blamiras, evo vec mjesec dana.

Ogi je nakon Grcke dobio podrsku, kako od selektora, tako i od saigraca, prvenstveno Dzeke i Spahica.
To nam govori koliko ova trojica vrijede, ne samo na terenu...
A nakon odlicne partije u utorak, Ogi je sasvim zasluzeno dobio ovacije ili podrsku od zenicke publike.
F.K.SARAJEVO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2012, 18:48

FliX je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Nadam se da je ovo istina da ima ponudu iz Njemacke,te da je on od nekog "normalnog" klub.Ima Ogi mjesta u nekim jacim ekipa iz BL.
Svaki bundesligas je dobar, dobro bi bilo ako je i druga liga u pitanju ali neki jaci klub koji ce se eventualno brzo vratitit.. bojim se da nije neki treceligas :roll: odnosno amateri od nekog bundesligasa
Ko ce ti iz prve Ruske lige i to jos kao 22 godisnjak,relativno standardan i u timu i u repci u treceligasa?
To ni na menadjeru nije lako izvodljivo.
Cvajtas iz BL koji ima zestoke planove i sansu da udje u prvu BL je sasvim druga prica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 okt 2012, 00:37

Joojj ovih likova sa BH.fudbal plasirali informaciju da Ogija hoce Manchester United.Vidim to sada furaju na TM i tutomercatoweb kao spekulaciju o mogucem transferu :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 okt 2012, 18:29

Adi_Zepce je napisao/la:Joojj ovih likova sa BH.fudbal plasirali informaciju da Ogija hoce Manchester United.Vidim to sada furaju na TM i tutomercatoweb kao spekulaciju o mogucem transferu :mrgreen:
To oni vidjeli na TM pa misle da je to ozbiljno :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 21 okt 2012, 18:22

Potvrđeno: Manchester United želi Vranješa!

"Da, imate dobre informacije. Za sada ne bih ništa više o tome, vidjećemo šta će biti", rekao je Vranješ.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 21 okt 2012, 18:23

Treba zamjena za Vidica.Ogi majstore sad zapni. :)
Bordo bijeli!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 okt 2012, 18:25

hahaha istina da podsjeca izgledom na vidica malo al cisto sumnjam da je ovo istina , vranjes je rekao da ima neke kontakte ali za sada nista konkretno ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 okt 2012, 18:27

Cisto sumnjam, ali imao je United iznenadjujucih transfera i ranije. Nikad se ne zna, ali ako dodje dovodi se kao opcija u slucaju mnogo povreda. Nikakva zamjena za Vidica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 21 okt 2012, 18:28

Skaut Manchester Uniteda je bio u VIP loži na utakmici između BiH i Litvanije. Došao je sa namjerom da prati Ognjena Vranješa. Sjedio je zajedno sa ocem od Edina Džeke, s kojim je na poluvremenu otišao i na piće, da bi na kraju utakmice itekako mogao biti zadovoljan.
Odlazi Safete.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 okt 2012, 18:30

Nemogu da vjerujem, ako je ovo zaista istina, respect Ogi, nadam se da ce doci do ovoga transfera. 8-)

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 21 okt 2012, 18:31

Ma kad su doveli onog Buttnera, dovest će i Vranješa. Al vidi se da onaj Ferguson ima 70 godina, počeo se gubit Boga mi.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 21 okt 2012, 18:31

otići će ko što je spaha u arsenal, pandža u stoke, pjanić u chelsea, zec u dortmund itd.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 okt 2012, 18:32

Uvijek sam govorio da vjerujem u ovog momka, ima kvalitet samo da stekne iskustva, biće zvijer!

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.