Reprezentacija Spanije - La Roja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

L_blancos
Kontakt:

Re: Reprezentacija Spanije - La Roja

Post Postao/la L_blancos » 05 avg 2011, 16:14

Reyes sa svojih 29 jedino sto je uradio kako treba je ona sampionska partija za Real.. Iskreno Reyes nije ni brz ni spor,sto se toga tice solidan je.,. Mata je prodorniji a rec da je Reyes bolji tehnicar od mate.. Boze Darko..

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube] Evo ti all in one

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 avg 2011, 16:25

Reyes je brzi i prodorniji igrac od Mate, takodjer vjestiji je sa loptom , u Arsenalu je pruzao sasvim solidne partije u tadasnjem jakom Arsenalu ,Realu je donio titulu dok je u Atleticu prosle sezone bio poslije Kuna najbolji igrac . Nema 29 god tek je napunio 28 god .Mata mora jos pure jesti da bi bio klasa Reyesa .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2011, 16:30

juznjak> je napisao/la:Reyes je brzi i prodorniji igrac od Mate, takodjer vjestiji je sa loptom , u Arsenalu je pruzao sasvim solidne partije u tadasnjem jakom Arsenalu ,Realu je donio titulu dok je u Atleticu prosle sezone bio poslije Kuna najbolji igrac . Nema 29 god tek je napunio 28 god .Mata mora jos pure jesti da bi bio klasa Reyesa .
Neka se nitko ne naljuti,ali moram reci onu nasu staru narodnu:"Svako svoga konja hvali" :D :D
Mata je bolji po svemu,jos uz to igra u Valenciji :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 avg 2011, 16:39

L_blancos je napisao/la:Reyes sa svojih 29 jedino sto je uradio kako treba je ona sampionska partija za Real.. Iskreno Reyes nije ni brz ni spor,sto se toga tice solidan je.,. Mata je prodorniji a rec da je Reyes bolji tehnicar od mate.. Boze Darko..
Cim si to rekao shvatio sam da nisi pogledao ni vise od 5 utakmica Atletica ni 5 od Valencije. Cuj Reyes nije brz i prodoran. Uz to, Reyes ima vise i individualnih i kolektivnih trofeja od Mate.
[youtube][/youtube]
Samo taj gol Villarrealu. Dakako bolji tehnicar i igrac kojemu je potpuno svejedno kojom nogom udara (to sam cuo dok je jos igrao u Arsenalu). Sad ti kazem, jedino sto je na strani Mate jesu godine. A taj potez nad Albiolom ne govori nista, to radim i ja na terminima.

EDIT: I Reyes ima 27. godina.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 avg 2011, 16:52

Kako je samo lik podcjenjen igrac :cry: ko je gledao tekme Atletica prosle sezone zna o kakvom je igracu rijec,pa i protiv Reala je to pokazao na Bernabeu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2011, 16:57

juznjak> je napisao/la:Kako je samo lik podcjenjen igrac :cry: ko je gledao tekme Atletica prosle sezone zna o kakvom je igracu rijec,pa i protiv Reala je to pokazao na Bernabeu .
Nitko nije rekao da nije dobar on igrac,ali ne treba ni pretjerivati :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 05 avg 2011, 16:59

juznjak> je napisao/la:Kako je samo lik podcjenjen igrac :cry: ko je gledao tekme Atletica prosle sezone zna o kakvom je igracu rijec,pa i protiv Reala je bio najbolji .
Po cemu si zakljucio da je podcjenjen?

Ispada da svaki iole kvalitet igrac koji kojeg mediji retko spominju podcenjen igrac.

On je svoje ime stekao u jos Sevilli dok je u Arsenalu potvrdio da je igrac za velika dela.

Imao je srece da je igrao u timu koji je tada mozda bio i najatraktivniji u evropskom fudbalu,tako da veliki broj ljubitelja fudbala bilo upoznato sa njegovim igrama.

Sada igra u klubu koji nije izbliza toliko atraktivan i zato se ne pise toliko o njemu kao ranije i ljudi su pomalo i zaboravili na njega ali to ne znaci da je podcenjen.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 avg 2011, 17:01

juznjak> je napisao/la:Kako je samo lik podcjenjen igrac :cry: ko je gledao tekme Atletica prosle sezone zna o kakvom je igracu rijec,pa i protiv Reala je to pokazao na Bernabeu .
Sta ces,sjecam se pred utakmicu BiH-Spanija u Zenici,ono kada je bilo 1:1,bila je prica "dolazi onaj Reyes sa Spanijom",imao je tada status u medijima kao danas Neymar,i on jeste odlican igrac,sa respektabilnom karijerom,ali da je postao svjetska zvijezda kao sto se ocekivalo,pa bas i nije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 avg 2011, 17:02

Adi_Zepce je napisao/la:
Pa da ne treba pretjerivati i porediti ga sa Matom ,djes to :mrgreen: :P

Frantisek Planicka@ dobro si sve to napisao.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2011, 17:54

juznjak> je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Pa da ne treba pretjerivati i porediti ga sa Matom ,djes to :mrgreen: :P

Frantisek Planicka@ dobro si sve to napisao.
Naravno,to ti je grijeh pomisliti a kamo porediti :lol:

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 avg 2011, 18:57

Reyes je stariji 5 godina od Mate, a vec je na vecem nivou od njega u najgorem slucaju.. Realno puno vise se ocekivalo od Jose Antonia.. Kada je bio mladji slovio je za jednu od najvecih nada, ali opet drago mi je da nije dozivio krah kao Capel,Vicente i Joaquin..

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 avg 2011, 20:23

Mazinho: "Mislim da je za moje djete najbolje da igra za Brazil"

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 avg 2011, 21:52

Portillo je napisao/la:Mazinho: "Mislim da je za moje djete najbolje da igra za Brazil"
A u vraziju mater :( ima na toj poziciji dosta velikih nada ali steta ako Thiago ne obuce dres Furije u nekoj zvanicnoj tekmi ,smatram da mu nece biti ravnog .

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 avg 2011, 21:56

juznjak> je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Mazinho: "Mislim da je za moje djete najbolje da igra za Brazil"
A u vraziju mater :( ima na toj poziciji dosta velikih nada ali steta ako Thiago ne obuce dres Furije u nekoj zvanicnoj tekmi ,smatram da mu nece biti ravnog .
Ma moze Mazinho mazati tu pricu kome hoce, ali ako sam Thiago odluci da igra sa Španiju to je gotova stvar.
Uostalom, maloprije sam napisao ovaj post na temi Barce, pa da kopiram samo:

Za prijateljsku protiv Italije pozvano 8 igraca Blaugrane: Valdes,Pique,Buquets,Iniesta,Xavi,Thiago,Pedro i Villa...nema Puyola zbog povrede, ali je zato Thiago pozvan.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 avg 2011, 15:27

Del Bosque: "Ahora soy del Real Madrid y del Barça a muerte"

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 avg 2011, 15:30

Brko pozvao Monreala umjesto Ramosa koji se ozljedio (ako se ne varam) cini mi se i Xavia nece biti protiv Italije .

Reina, Valdés, Casillas, Iraola, Monreal, Arbeloa, Piqué, Albiol, Busquets, Xabi Alonso, Javi Martínez, Cazorla, Silva, Iniesta, Xavi, Thiago, Negredo, Mata, Llorente, Villa, Torres y Pedro.

Nema Reyesa :evil: mogao ga je vala pozvati lik je u boljoj formi od polovice .

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 avg 2011, 15:34

Nema ni Xavija ni Ramosa ni Negreda :D

---------------------Iker--------------------

Arbeloa------Albiol-----Pique-----Monreal

--------------Xabi-------Javi---------------

---------Iniesta----------Cazorla----------

-------------Torres-----Villa---------------

Dosta za sigurnu pobjedu nad zabarima :D

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 avg 2011, 18:42

Portillo je napisao/la:Nema ni Xavija ni Ramosa ni Negreda :D

---------------------Iker--------------------

Arbeloa------Albiol-----Pique-----Monreal

--------------Xabi-------Javi---------------

---------Iniesta----------Cazorla----------

-------------Torres-----Villa---------------

Dosta za sigurnu pobjedu nad zabarima :D
Vala si upravu , trebalo bi biti sasvim dovoljno :)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 08 avg 2011, 22:49

Hemuli namjerno zvao sto vise igraca Barce pred susret sa Mandrilom, trebali su se i Iniesta, Pique,Bus i Pedro "povrijediti"
Don't hate what you don't understand.

rajvoSa1945
Kontakt:

Post Postao/la rajvoSa1945 » 08 avg 2011, 23:35

xaviesta je napisao/la:Hemuli namjerno zvao sto vise igraca Barce pred susret sa Mandrilom, trebali su se i Iniesta, Pique,Bus i Pedro "povrijediti"
I onda portillo navodi da je odsustvo Xavija cigančenje :lol:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.