Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Precijenjeni igraci
facepalm
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Sergio sve manje igra kako je došao SongDesimaL je napisao/la:Ako kojim slucajem pogledas utakmicu Barcelone ili Spanije mozes doci da raspravljamo.Posto je ocigledo da nepratis utakmice BarceVidal je napisao/la:Znači to što si ti rekao da je on među top tri odmah je to činjenica?

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
24 godineVidal je napisao/la:facepalm
Osvojio sve moguce trofeje.
I nemoj samo molim te napisati kako je njemu lahko je ima igrace tipa Xavia,Iniesta,Messia...
Visca el Barça ! Mes que un club !
Vitor Valdes, 30 godina. Osvojio sve moguće. Najbolji golman na svijetu.DesimaL je napisao/la:24 godineVidal je napisao/la:facepalm
Osvojio sve moguce trofeje.
I nemoj samo molim te napisati kako je njemu lahko je ima igrace tipa Xavia,Iniesta,Messia...

Haj ć sada.

Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 08 sep 2012, 18:32, ukupno mijenjano 2 puta.
- tyler durden
- Kontakt:
Nisam ja rekao, rekli su treneri,strucnjaci,kriticari.Vidal je napisao/la:Znači to što si ti rekao da je on među top tri odmah je to činjenica?
Demant?

Pljas pljas
Opet kažem SongDok je Sergio nezamjenljiv u barceloni

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Song je protiv valencie samo bio starter.I bio je fantastican,ali predhodne utakmice Sergio je pocinjao,tako je je i on morao negdje odmoritiLBJ MVP je napisao/la:Opet kažem SongDok je Sergio nezamjenljiv u barceloni

Pa zar ti misliš da ja ne mogu naći nekog drugog za primjer?

Najbolji svih vremena.

Gdje si stručnjak nisam te prIpozno.
To što igraju u Barceloni i za repreznetaciju Španije ne mora da znači da su najbolji na svijetu.

Najbolji svih vremena.

tyler durden je napisao/la:Nisam ja rekao, rekli su treneri,strucnjaci,kriticari.Vidal je napisao/la:Znači to što si ti rekao da je on među top tri odmah je to činjenica?
Demant?![]()
Pljas pljas

Gdje si stručnjak nisam te prIpozno.

To što igraju u Barceloni i za repreznetaciju Španije ne mora da znači da su najbolji na svijetu.

- tyler durden
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pele-sp ... raca/83529" onclick="window.open(this.href);return false;
pljas pljas
(ovo ne znači da se slažem sa Peleom)
pljas pljas

(ovo ne znači da se slažem sa Peleom)
Izjava Del Bosque i Guardiole
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Ovaj momak ih sve u džep strpa. Doduše Daniele je ipak veliko ime, a sem njega, niko ni do koljena.

Precijenjen je Tello, A. Sanchez, Granero, Arbeloa, što se tiče Reala i Barcelone, a još pored njih Walcott, Nani, Young, Milner i ima ih malo more, Dembele od sitnijih riba.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mourinh ... vaka/77970" onclick="window.open(this.href);return false;DesimaL je napisao/la:Izjava Del Bosque i Guardiole
" onclick="window.open(this.href);return false;
i šta sada ovo treba da znači? izjave i samo izjave. Dva 'stručnjaka' rekla ovako dva onako i šta sada. To ja slijep. Jesi ti slijep? AKo Guardiola kaže da je Valdez najbolji golman na svijetu onda to on po tebi jest.
Koliko je samo 'stručnjaka' reklo da je Victor među najboljim golmanima na svijetu? Ono moš mislit. Da se kilneš kada čuješ.
Busqets dobar igrač ali nije u top tri. Priča gotova za mene. Ako onaj bude ponovo tražio demat nek on meni prvo da nekakve čvrste argumente a ne neke smiješne izjave!
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa jes', ipak si ti autoritet, sta bi mi slusali smijesne izjave smijesnih poznavalaca fudbala koji smijesno gledaju na fudbal. Nemamo svi tvoje rasudjivanje, zato se i pozivamo na ove kvazitrenere.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Eto nek on govori smisleno
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pele-sp ... raca/83529" onclick="window.open(this.href);return false;

- Nail for Real
- Kontakt:
Jeste, sa dva ili tri odlicna igraca je osvojila 3x zaredom veliko takmicenje sa dva razlicita trenera.
O cemu vi?
PS: Ne mogu da vjerujem da sam stao u odbranu Barcinog igraca
.
O cemu vi?
PS: Ne mogu da vjerujem da sam stao u odbranu Barcinog igraca

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jesam li ja to rekao?
Ne čitate već samo lupate bez reda.

Ne čitate već samo lupate bez reda.

- tyler durden
- Kontakt:
Pele nikad nije bio trenerVidal je napisao/la:Eto nek on govori smisleno

To isto da zovnes Hrgovica da ti kaze ko ima bolji kvalitet. To sto pola trenera i strucnjaka govori ,nije bitno.
Bitno je da ti lik sa nickom nekog Vidala, komentarises ko je bolji ko nije, a ne znas napravit jedan obicni demant.
zato dziberu žibe bgti

Ima i razlicitih vrsta zadnjih vezni..
Sergio je holder-midfilder(Xabi,DDR) nikako ovi pitbulovi sto samo znaju ganjati lopte.
kao takav je sigurno medju 3 do 5 najboljih na toj poziciji.
a takav jedan moderan , koji moze igrati u oba pravca je sigurno pozeljniji od nekog klasicnog zadnjeg veznog koji ti moze ponuditi samo 12 km trke.
i u zadnje vrijeme Sergio sve vise preuzima konce igre od Xavia,to je ocito..
naravno , po meni barem sami sistem barcelone svakog igraca cini za odredjen postotak boljim.
njegovi kratki pasovi i igra na malom prostoru je savrsena za barcelonu i Španiju.
al bez dugih lopti i potrebne agresivnosti u defanzivnom dijelu pitanje je bil bio bolji od Joe Allena npr. u Angliji.
Pike mi je definitvno precjenjen kad ga guraju medju najbolje stopere.
dobar jest , sama krema nije.
Sergio je holder-midfilder(Xabi,DDR) nikako ovi pitbulovi sto samo znaju ganjati lopte.
kao takav je sigurno medju 3 do 5 najboljih na toj poziciji.
a takav jedan moderan , koji moze igrati u oba pravca je sigurno pozeljniji od nekog klasicnog zadnjeg veznog koji ti moze ponuditi samo 12 km trke.
i u zadnje vrijeme Sergio sve vise preuzima konce igre od Xavia,to je ocito..
naravno , po meni barem sami sistem barcelone svakog igraca cini za odredjen postotak boljim.
njegovi kratki pasovi i igra na malom prostoru je savrsena za barcelonu i Španiju.
al bez dugih lopti i potrebne agresivnosti u defanzivnom dijelu pitanje je bil bio bolji od Joe Allena npr. u Angliji.
Pike mi je definitvno precjenjen kad ga guraju medju najbolje stopere.
dobar jest , sama krema nije.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.