Navodno još traže ZGLOB lika iz videa ispod!!!
[youtube][/youtube]
Slusam neku vece nacelnika Smajlovica koji rece nesto kao ove godine ce sajini zmajevi igrati pred 15 hiljada navijaca a ubrzo pred 30 hiljada".endem_ je napisao/la:Kako ce ovo tek biti mocan stadion kada se jug u sjever nadograde i natkriju kao zapad. Nadam se da ce se i to nekada desiti
On je potpis'o i "utalio" se u svaki dio stadiona sto je pravio mojim parama i parama svih ostalih zenicana . Ne do Bog da on opet bude nacelnik, samo to mogu reci..a stadion ce se gradit', vjerovatno po turkicevom planu po fazama ko god da dodje..kinder_jaje je napisao/la:Slusam neku vece nacelnika Smajlovica koji rece nesto kao ove godine ce sajini zmajevi igrati pred 15 hiljada navijaca a ubrzo pred 30 hiljada".endem_ je napisao/la:Kako ce ovo tek biti mocan stadion kada se jug u sjever nadograde i natkriju kao zapad. Nadam se da ce se i to nekada desiti
Znam izbori su al taj covjek je ovo sve uradio i do sad bez icije pomoci(mislim na NS,uefu,drzavu) tako da mislim da bi nesto moglo biti od toga.
One pare što od svake plate odu u milion nakih poreza ali šta to zna neko ko u životu nema 3 dana staža.romeo je napisao/la:Huso ce biti nacelnik a ti ga mozes samo lagano![]()
Sta ste vec poceli tu predizbornu kampanju...tvojim parama, ma jel...kako ?
Ajde mi objasni, gdje su tu tvoje pare ?
Sta ce mi staz, u mene babo drzi privatnu firmu, imamo kesa kao blataMarsal je napisao/la:One pare što od svake plate odu u milion nakih poreza ali šta to zna neko ko u životu nema 3 dana staža.romeo je napisao/la:Huso ce biti nacelnik a ti ga mozes samo lagano![]()
Sta ste vec poceli tu predizbornu kampanju...tvojim parama, ma jel...kako ?
Ajde mi objasni, gdje su tu tvoje pare ?
Kakva crna olimpijada, ulje nam bolan 3 marke, za 'ljeba mi necemo imat do 2022.iskratel je napisao/la:Nešto čitam, da želi Sarajevo opet zimske OI. Kandidatura može več za 2022. Htijeli su več za 2014, ali treba se puno uraditi. Ali i več se radi, žele uložiti 150milio€ u sporstki centar. Onda se može i očekivati, da se stadion Koševo znatno renovira. Vi ste sa time više poznati, pa ako ima ko više informacija o tome. Po najviše nove skakaonice i dvorane.
http://www.rtvslo.si/sport/zimski-sport ... -oi/291422" onclick="window.open(this.href);return false;bagrcavi je napisao/la:gdje si to čito ?
classic je napisao/la:Kakva crna olimpijada, ulje nam bolan 3 marke, za 'ljeba mi necemo imat do 2022.iskratel je napisao/la:Nešto čitam, da želi Sarajevo opet zimske OI. Kandidatura može več za 2022. Htijeli su več za 2014, ali treba se puno uraditi. Ali i več se radi, žele uložiti 150milio€ u sporstki centar. Onda se može i očekivati, da se stadion Koševo znatno renovira. Vi ste sa time više poznati, pa ako ima ko više informacija o tome. Po najviše nove skakaonice i dvorane.
Radit ce se malo ubrazno i vec 2014 postoji velika mogucnost da gledamo neki od FIS takmicenja. Velica uslova je vec stecena, ostaje jos samo koliko sam ja svatio covjeka da se rasvjeta uraditi na svim bitnim stazama, promjenje trosjedi, dvosjedi, i staze srede...iskratel je napisao/la:http://www.rtvslo.si/sport/zimski-sport ... -oi/291422" onclick="window.open(this.href);return false;bagrcavi je napisao/la:gdje si to čito ?
Imaš i video u ovom prilogu, gdje govori vođa obnove olimpijskih objekata Slavko Maleć gdje se i vidi shema odnosno projekat skakaonica.
A več 2016 žele imati neku FIS takmičenje.
Več 2014 kažeš? Treba če onda to iči gledat. Tada če biti točno 10 godina, odkada sam bio poslednji put na Jahorini.DzoleZeljo je napisao/la:Radit ce se malo ubrazno i vec 2014 postoji velika mogucnost da gledamo neki od FIS takmicenja. Velica uslova je vec stecena, ostaje jos samo koliko sam ja svatio covjeka da se rasvjeta uraditi na svim bitnim stazama, promjenje trosjedi, dvosjedi, i staze srede...iskratel je napisao/la:http://www.rtvslo.si/sport/zimski-sport ... -oi/291422" onclick="window.open(this.href);return false;bagrcavi je napisao/la:gdje si to čito ?
Imaš i video u ovom prilogu, gdje govori vođa obnove olimpijskih objekata Slavko Maleć gdje se i vidi shema odnosno projekat skakaonica.
A več 2016 žele imati neku FIS takmičenje.![]()
Vidjet cemo, Bjelasnica ima veliki kapacitet a moze biti velika prekretnica po pitanju svega, jer ja mislim da ako se ovo uspije do 2014, vjerovatno bi se i na Igrmanu pocelo nesto konkretno raditi... Jahorina je do bola sredena, Bjelasnica je jos u rekonstrukciji, jedino Igman crna rupa..
"@classic" - Sa takvim razmisljanjem necemo se nikada ni pomaknuti sa mjesta....Zapamti, nisu politicaki krivi, vec ljudi koji ih biraju, podrzavaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.