FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
i naravno kao sto smo i pretpostavljali, bayern je rastelovao vengerovu nejach, bayern daleko jaca ekipa i to se pokazalo i na terenu, arsenal kao sto smo i pretpostavljali naivna ekipa koja pokusava igrati fudbal kojem nije dorasla itd, bilo je velikog opustanja bayerna nakon prednosti od dva nula, ali to se moze razumjeti
naravno kad je romariooo predvidio upravo ovakav razvoj situacije i da ce bayern razbucati vengerovu nejac, strucnjaci su isijavali te postove, neki su cak izazivali i na opklade u trajni odlazak sa foruma, romariooo je naravno prihvatao te odluke, ne znam sad gdje je onaj specijalac sto se kladio, da li je trajno otisao, sto se mene tice i ne mora, bilo je tu i navijaca bayerna koji su ismijavali te postove, koji su se pribojavali arsenala i pisali kako pretjerujem u svojim analizama, ali romarijeve analize naravno kao i obicno pokazu se ka veoma tacne
bayernov prolaz nije bio upitan ni sekunde koliko god da su neki htjeli biti ko fol nesto realni, a u stvari vidimo da je romariooo bio najrealniji, moja predvidjanj o poderocini dakle realna, moglo je to biti i izrazenije, al smilovao se bayern i nakon one prednosti od dva nula stali su kad je arsenal bio najpogubljeniji, da je nastavio bayern igrati na gol bila bi to kanonada golova
naravno kad je romariooo predvidio upravo ovakav razvoj situacije i da ce bayern razbucati vengerovu nejac, strucnjaci su isijavali te postove, neki su cak izazivali i na opklade u trajni odlazak sa foruma, romariooo je naravno prihvatao te odluke, ne znam sad gdje je onaj specijalac sto se kladio, da li je trajno otisao, sto se mene tice i ne mora, bilo je tu i navijaca bayerna koji su ismijavali te postove, koji su se pribojavali arsenala i pisali kako pretjerujem u svojim analizama, ali romarijeve analize naravno kao i obicno pokazu se ka veoma tacne
bayernov prolaz nije bio upitan ni sekunde koliko god da su neki htjeli biti ko fol nesto realni, a u stvari vidimo da je romariooo bio najrealniji, moja predvidjanj o poderocini dakle realna, moglo je to biti i izrazenije, al smilovao se bayern i nakon one prednosti od dva nula stali su kad je arsenal bio najpogubljeniji, da je nastavio bayern igrati na gol bila bi to kanonada golova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nemam snage da puno sta pisem,sutra ce biti jako detaljna analiza gdje cu se osvrnuti na sve nase igrace koji su igrali. Za veceras mogu samo reci, dzaba primljeni go,ono se Neueru ne smije desavati ni pod razno. Mandzo procepio u lp svaka cast. Sve u svemu prosli dalje odlicno odigrali.
Pozz svima Bavarcima.
PS: Naucili smo ih sta je MIA SAN MIA!!!
Pozz svima Bavarcima.
PS: Naucili smo ih sta je MIA SAN MIA!!!
Stern des Südens
Prof. Dr. Jupponja izdominirao i to protiv ekipe kojoj ni Barca nije uspjevala odbiti pera u Londonu.
Ne smijem ni zamisliti kako bi Bayo prosao s 'olandskom glavurdom na klupi.
Jako, cvrsto i takticki perfektno je to izgledalo veceras. Bayern polako vraca onaj svapski smek u svoju igru.
Bez obzira na opkladicu, jedva se ceka naredna srijeda. Nadam se da ce obje ekipe biti maksimalno spremne i zdrave za razliku od proslog puta.

Jako, cvrsto i takticki perfektno je to izgledalo veceras. Bayern polako vraca onaj svapski smek u svoju igru.
Bez obzira na opkladicu, jedva se ceka naredna srijeda. Nadam se da ce obje ekipe biti maksimalno spremne i zdrave za razliku od proslog puta.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Negdje na polusezoni ili malo iza zimske pauze kad Guardiola nakon brojnih eksperimenata dobije otkaz....Klare je napisao/la: Zna se da sam protiv ovog što uradiše,
no da li će biti greška ostaje da se vidi,
možda ga brzo zaboravimo, a ne daj Bože možda ga opet budemo prizivali.

I ev još nešto onako zanimljivo.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Neutralan88
- Kontakt:
Baš ruku na srce al ŠVABO je to.. da je obrnuto pa rekao bi žele svog Njemca na klupi Bayerna.geronimo je napisao/la:Već neko vrijeme mi se motaju ove misli po glavi.Neutralan88 je napisao/la:Samo mi je žao jednog čovjeka a to je Jupp Henkesa![]()
![]()
Konkretno oveNeutralan88 je napisao/la: Još ako bih osvojio ligu, kup i LP sa Bayernom![]()
Večeras i Kajzer veli da ima osjećaj da se Jupu još ostajalo na klupi (on, onako iskren, pošten, bez krivudanja) ali isto tako kaže da shvata da je Bayern morao reagirati kada mu se ukazala mogućnost da dovede Pepa.
Ide Juppu dobro, pa i prošle sezone ipak finale lige prvaka nije mala stvar..
Ova sezona je idealna za sad, i odjednom u po trke frke uzeti novog po meni amaterskog trenera PEP-a

Jer Gvardiola je po meni slavu steko preko super jake Barce.. koju evo i onaj amaterski trener super dobro vodi..
Ja licno sumnjam u kvalitete Pep Gvardiole
Da, koje poštenje i dobrota kod Hej(n)ke.
Kako on fino na početku tekme prilazi Arsenu da se upita, koje poštovanje, koji gospodin...,
dok Arsen na kraju direktno put tunela.
Mogu neki pričati šta hoće, ali stvar je da bolje od ovog i ne može,
e sad kad bude raspodjela trofeja nadati se da Jupko jamije,
u Lp naravno treba i sreće,
ove godine je tu konkerencija i pojačana...,
dok je ova faza kupa pomalo i kritična,
nadati se najboljem.

Kako on fino na početku tekme prilazi Arsenu da se upita, koje poštovanje, koji gospodin...,
dok Arsen na kraju direktno put tunela.

Mogu neki pričati šta hoće, ali stvar je da bolje od ovog i ne može,
e sad kad bude raspodjela trofeja nadati se da Jupko jamije,
u Lp naravno treba i sreće,
ove godine je tu konkerencija i pojačana...,
dok je ova faza kupa pomalo i kritična,
nadati se najboljem.
koja naivnost i nepoznavanj fudbala u nekoliko postova iznad, cuj guardiola nece se snaci, guardiola amater, jako naivno, pobijeti arsenala i sad jupp doktor, naravno da jeste, ja sam ga hvalio i kad ste ga vidi kudili, al ovo oderavanje arsenala nije ono cime bi se uprava bayerna zadovoljila, arsenal je nejak i pitanje je je li sad jaci i od jednog porta, malage, o dortmundu da i ne govorimo
uprava bayerna sa pepom zeli jos jaci bayern od ovoga, zeli nesto sto jupp ne moze napraviti koliki god da je majstor, pep je pokazao kako zna napraviti mocnu ekipu, to zeli uprava da napravi i u bayernu, manite vi te price i dizanje u nebo sad juppa, a nesto kasnije u nekoj fazi cete cmizdriti ponovo, gubitnicki mentalitet kmee i slicne price, jako naivna prica, ima per bayernom jos teskih ispita do kraja, da bi se osvojila titula prvaka lige prvaka moraju se pobijediti i ekipe koje su triput bolje od arsenala, ima i ekipa nad ekipama, ima tu puno posla i dokazivanja
uprava bayerna sa pepom zeli jos jaci bayern od ovoga, zeli nesto sto jupp ne moze napraviti koliki god da je majstor, pep je pokazao kako zna napraviti mocnu ekipu, to zeli uprava da napravi i u bayernu, manite vi te price i dizanje u nebo sad juppa, a nesto kasnije u nekoj fazi cete cmizdriti ponovo, gubitnicki mentalitet kmee i slicne price, jako naivna prica, ima per bayernom jos teskih ispita do kraja, da bi se osvojila titula prvaka lige prvaka moraju se pobijediti i ekipe koje su triput bolje od arsenala, ima i ekipa nad ekipama, ima tu puno posla i dokazivanja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Čestitam na pobjedi. Prvo poluvrijeme briljantno, drugo slabo. Robben najugodnije iznenađenje zbog pristupa. Trebat će ga Jupp dići za nastavak sezone, jer se radi o klasi koja može biti presudna u sljedećim rundama.
@Romarioo o sebi priča u prvom licu množine.
@Romarioo o sebi priča u prvom licu množine.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- Marsal
- Kontakt:
Kad sam već "upisan" na ovoj temi da čestitam. Zasluženo, rutinski, nadigrali ste protivnika na njegovom stadionu. Mislim da pobjeda Bayerna ne može biti bolja i slađa. Za vas navijam u nastavku sezone prije svega zbog par najblizih prijatelja koji su navijači Bayerna...
ako Wenger kad ode, što se mene tiče Jupp je dobrodošao u London. Po meni bolji trener od Guardiole ali šta je tu je. Još jednem iskrene čestitke. Pozz
ako Wenger kad ode, što se mene tiče Jupp je dobrodošao u London. Po meni bolji trener od Guardiole ali šta je tu je. Još jednem iskrene čestitke. Pozz

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- anelbavarac
- Kontakt:
Najbolje ocjene od strane BILD-a dobili Martinez i Muller , po 1. 2 su dobili npr. Alaba, Mandžo, Robben, Kroos, Schweini , Dante, Van Buyten....Ribery je dobio tricu, a najgoru ocjenu dobio Neuer (zbog one greške) četvorku.
Man of the match po UEFA-i je bio Muller...
Man of the match po UEFA-i je bio Muller...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Naja, gleda se to...što se gleda.
Jupp u subotu bilježi tauzenku (hiljaditi meč u BuLiju što kao igrač, što kao trener. samo je otto veći po tom pitanju).
Inače, nijedna njemačka ekipa do sada nije uspjela zabiti u Engleskoj tri gola.

Jupp u subotu bilježi tauzenku (hiljaditi meč u BuLiju što kao igrač, što kao trener. samo je otto veći po tom pitanju).
Inače, nijedna njemačka ekipa do sada nije uspjela zabiti u Engleskoj tri gola.

Vom Jäger zum Gejagten
- schweinsteiger
- Kontakt:
ne sjecam se ni da si ti bio nesto posebno odusevljeneffe_sa je napisao/la: A tek ovi za Martineza pojedinci....

mene je kupio jos onom asistencijom protiv Mainza,iako je igrao samo 15 minuta

2 utakmice suspenzije je dobio,jer je bio direktni crveni.supermario je napisao/la:Vec u uzvratu u MInhenu..BavaracZenica je napisao/la:Nego kad Boa smije igrat?
sve price su ispricane,imamo se cemu radovati,imamo sta slaviti

zadnji put sam ovako istinski uzivao u Bayernovim igrama onda kada su s Gaalom uvezali 11 ili 12 pobjeda

iako su mnogi govorili kako Jupp mora otici,sad svi preispituju svoje izjave...
Covjek je u prvoj sezoni bio trostruki viceprvak,ove se nadam i trostruki prvak,a ucinjena mu je takva nepravda.
Bas kao sto neko napisa kako imamo opet onaj Njemacki smek u igri i nadam se da to dolaskom Guardiole nece isceznut'

#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rekord za rekordom, idilicna godina najbolje Bayernove generacije u historiji. (moje misljenjegeronimo je napisao/la: Inače, nijedna njemačka ekipa do sada nije uspjela zabiti u Engleskoj tri gola.

Svijet se treba pokloniti ovim momcima, iz dana u dan dokazuju svoje umijece.
Javi je veceras otplatio svojih prvih 5 miliona, ostaje jos mnogo posla da napravi kako bi u potpunosti opravdao ulozeni novac.effe_sa je napisao/la:Najbolje ocjene od strane BILD-a dobili Martinez i Muller , po 1. 2 su dobili npr. Alaba, Mandžo, Robben, Kroos, Schweini , Dante, Van Buyten....Ribery je dobio tricu, a najgoru ocjenu dobio Neuer (zbog one greške) četvorku.

Sjajan je bio, kao i mnogo utakmica prije ove, tacnije od onog gola skaricama kada je poceo pokazivati vise hrabrosti i arogantnosti.
Svi su cekali njegove odlicne partije i vjerujem da su ih docekali.
Muller je prica za sebe. Taj momak je toliko traljav a toliko koristan za ekipu da ga jednostavno ne mozes ostaviti neupotrijebljenog. Uvijek je tu kada je to najpotrebnije.
Na kraju zelim da se osvrnem na Robbena. Covjek je pun zelje za igrom, za golovima za onim svojim driblinzima a za onih pola sata je mnogo toga pokazao i svi smo vidjeli da u njemu ima jos mnogo potencijala. Zelim ga uskoro vidjeti kao standardnog prvotimca.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- brzitesanj
- Kontakt:
"Nije Arsenal loš, koliko je Bayern dobar."- Đorđe Balašević
Hajd Laku noć

Hajd Laku noć

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Dominacija Bayerna je neminovnost.
Sinoc demonstracija sila na ogromnoj pozornici i rutinska pobjeda za ovjeru 1/4 finala LP-a. Jedino sto se moze zamjeriti ekipi je opustanje i nostalantnost u nastavku susreta, jer da su bili konkretniji i odlucniji u fazi napada mogli su ostvariti jos ubjedljiviju pobjedu.

Sinoc demonstracija sila na ogromnoj pozornici i rutinska pobjeda za ovjeru 1/4 finala LP-a. Jedino sto se moze zamjeriti ekipi je opustanje i nostalantnost u nastavku susreta, jer da su bili konkretniji i odlucniji u fazi napada mogli su ostvariti jos ubjedljiviju pobjedu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- schweinsteiger
- Kontakt:
Muller je toliko neshvacen igrac da to nije normalnoOmerbavarac je napisao/la: Muller je prica za sebe. Taj momak je toliko traljav a toliko koristan za ekipu da ga jednostavno ne mozes ostaviti neupotrijebljenog. Uvijek je tu kada je to najpotrebnije.
Na kraju zelim da se osvrnem na Robbena. Covjek je pun zelje za igrom, za golovima za onim svojim driblinzima a za onih pola sata je mnogo toga pokazao i svi smo vidjeli da u njemu ima jos mnogo potencijala. Zelim ga uskoro vidjeti kao standardnog prvotimca.

Njuskalo pravo

Uvijek se nadje na pravom mjestu u pravo vrijeme

Za Robbena se slazem,ali obojica nahvalismo Mullera,pa gdje Robbena staviti?

Ooo slatki jadi

Ja cekam kad ce vise Gomez pocinjat' od prve minute...
#miasanmia
Nema sta bolji je pobjedio! Sada se nadam da cete osvojiti jer ova generacija to zasluzuje! 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sjajna tekma i ocekivana pobjeda. Posebno moram pohvaliti Alabu koji je Walcota iskljucio iz igre,.
Svaka cast bas ste u pravom smislu te rijeci pomeli Arsenal , nisam mogao da vjerujem da je jedna engleska ekipa onako inferiorna trkacki u odnosu na Bayern... znaci brutalno !
a vi se okurazili ufatili "lijehu"
udarate presing na golmana
....abd 27-og se zaletite na nas do zadnje linije....2 komada do 10 minuta bi dobili 
a vi se okurazili ufatili "lijehu"

Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 20 feb 2013, 10:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.