FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

xinxee
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la xinxee » 21 feb 2013, 10:22

Mi vec sada imamo ubitačnu ekipu...netreba nam mnogo pojačanja,pa da sad izgubimo onu nasu praksu,da se mladi talenti iz omladinskog pogona ubacuju u prvu postavu :mrgreen: ...

2-3 eventualno 4 igraca..dosta :D

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 feb 2013, 10:23

treba bit reala i rec da je bayo prvi favorit za uzimanje ovogodisnje lp.
sve drugo je ravno cudu 8-)

ps.
sas.ro se pjervi medj domuzarima. :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 21 feb 2013, 11:47

secer je napisao/la:treba bit reala i rec da je bayo prvi favorit za uzimanje ovogodisnje lp.

ps.
U pravu si, jos pogotovu ako Barca ispadne, mada i nije neka velika prednostd biti favorit. Meni je Mančo nekak opasan pravo, iskreno ne bih mogao Bayi protiv Manče dati ista vise od 50 %, jer bas su nekako ubitacni. Gol mogu dati dok kazes SEX :lol: , a imaju kao i Bayo, jako dobru klupu. Nekako mi taj Mačester ne lezi nikako. I prosle god su nam u 20-ak min uvalili 3 gola mada smo ih na kraju dotukli. Sad je Mančo jos jaci nego prosle sezone, i nikako ga nebi volio vidjeti protiv Baye :P mada naravno da bi nam tu bile izjednacene sanse za prolaz ;)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 feb 2013, 11:49

secer je napisao/la:treba bit reala i rec da je bayo prvi favorit za uzimanje ovogodisnje lp.

ps.
Po tebi ravno čudu da Real, Mančester, Juventus, BvB izbace bavarce ? Eto kad je ravno čudu kvota na osvajanje baye se kreće oko 5-6, pa bujrum.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 feb 2013, 11:54

Genghis je napisao/la:

ps.
Po tebi ravno čudu da Real, Mančester, Juventus, BvB izbace bavarce ? Eto kad je ravno čudu kvota na osvajanje baye se kreće oko 5-6, pa bujrum.
Vidim pratiš kladionice jesu li to one iste kladionice koje su Man City stavili među favorite CL. :lol:

Bayern.Man Utd i Real su najveći favoriti ostalo je sitna boranija.Možda Barca napravi čudo pa se uključe u bitku al' teško.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 feb 2013, 12:01

Zna se da Bayern ispada od Dortmunda. Zadnje dvije godine su pokazale koja ekipa je bolja.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 feb 2013, 12:04

Nije još prebolio debakl.:mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

efedroni
Kontakt:

Post Postao/la efedroni » 21 feb 2013, 12:09

Greivis je napisao/la:Zna se da Bayern ispada od Dortmunda. Zadnje dvije godine su pokazale koja ekipa je bolja.
Pa da, i -15 na tebeli pokazuje da je Dortmund bolji :lol:
Metropole

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 feb 2013, 12:20

efedroni je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Zna se da Bayern ispada od Dortmunda. Zadnje dvije godine su pokazale koja ekipa je bolja.
Pa da, i -15 na tebeli pokazuje da je Dortmund bolji :lol:
[youtube][/youtube]
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 feb 2013, 12:30

Bayern je na svim kladam prvi favorit za osvajanje Lp-a. Kvote se kreću oko 3. :D

http://www.oddschecker.com/football/cha ... gue/winner" onclick="window.open(this.href);return false;
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 feb 2013, 12:34

FRANK RIBERY je napisao/la:Bayern je na svim kladam prvi favorit za osvajanje Lp-a. Kvote se kreću oko 3. :D

http://www.oddschecker.com/football/cha ... gue/winner" onclick="window.open(this.href);return false;
Kreće se oko 4 (3+1 - engleski sistem obračunavanja kvote), što znači oko 25% šanse (bez provizije) za Bayern. Dakle, u najboljem slučaju po Bayern trenutni procenat da Bayern neće osvojiti je 75 %, a meni nije jasno kako se to može nazvati čudom.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 21 feb 2013, 12:40

ČUDO jr ipak malo preteska rijec :) . Mada stoji to da je Bayo favorit borj 1 :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 feb 2013, 12:41

effe_sa je napisao/la:Uli Hoeness je jučer izjavio, kako kod pregovora oko ugovora s Pepom (završnih), Pep nije imao niti jednu želju što se tiče novih igrača i da su bili saglasni da Bayernovu ekipu opšte ne treba puno mijenjat, pa skoro nikako (gle čuda :D ). Tako da ne treba očekivat nekakve ogromne transfere , promjene, revolucije i slično. A ko bi to još mogao očekivat nakon što vidi kako ova ekipa funkcioniše.....
Neće biti velikih transfera, ali će nas daviti do početka nove sezone (ili barem ljetnih priprema :mrgreen: ) sa tim novim igračima i raznim ciframa koji pojedini uzimaju za ozbiljno i onda se upecaju na razne sastave koji je neko od maštovitih novinara (inače strastveni igrač menagera) postavio.

Mene više interesuje ko će sve otići na kraju sezone. Hoće li dati još jednu godinu vBuytenu, Pizzi, Tymi...
Evt. dolaskom Poljaka Gomez bi trebao biti na odstrijelnoj listi. Hoće li se uzeti za njega fina svota?
I ako bi došlo do toga da se malo 'raščisti' onda će se vidjeti na kojoj poziciji nismo dobro/duplo popunjeni.
Vom Jäger zum Gejagten

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 21 feb 2013, 12:44

geronimo je napisao/la:Evt. dolaskom Poljaka Gomez bi trebao biti na odstrijelnoj listi. Hoće li se uzeti za njega fina svota?
Sa svakom minutom cekanja Gomesova cijena se smanjuje. Treba prihvatiti 25 mil za njega, ili nagovorit City da ga uzme za 30 - 35 mil. :lol: :lol: Uvijek sam volio Gomu(vidi se i po nicku) al njegovo je otkucalo u Bayernu pogotovu sa dolaskom Pepa ;)

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 21 feb 2013, 12:47

geronimo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Uli Hoeness je jučer izjavio, kako kod pregovora oko ugovora s Pepom (završnih), Pep nije imao niti jednu želju što se tiče novih igrača i da su bili saglasni da Bayernovu ekipu opšte ne treba puno mijenjat, pa skoro nikako (gle čuda :D ). Tako da ne treba očekivat nekakve ogromne transfere , promjene, revolucije i slično. A ko bi to još mogao očekivat nakon što vidi kako ova ekipa funkcioniše.....
Neće biti velikih transfera, ali će nas daviti do početka nove sezone (ili barem ljetnih priprema :mrgreen: ) sa tim novim igračima i raznim ciframa koji pojedini uzimaju za ozbiljno i onda se upecaju na razne sastave koji je neko od maštovitih novinara (inače strastveni igrač menagera) postavio.

Mene više interesuje ko će sve otići na kraju sezone. Hoće li dati još jednu godinu vBuytenu, Pizzi, Tymi...
Evt. dolaskom Poljaka Gomez bi trebao biti na odstrijelnoj listi. Hoće li se uzeti za njega fina svota?
I ako bi došlo do toga da se malo 'raščisti' onda će se vidjeti na kojoj poziciji nismo dobro/duplo popunjeni.
Mislim da nam treba jedan dobar da može mjenati Tonija, jer vidimo da Thomas više teško da će igrati iza napadača bolje se znalaži uz desnu stranu sa Philipom. Moja želja naš Mali princ Miralem

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 21 feb 2013, 15:07

nama treba dobar stoper,spminje se i.martinez, a treba nam na sredini terena neko poput bela iz totenhema samo da bi kros imao konkurenciju,.a za napadaca pa pep ce dovesti sebi niskog napadaca kakvog on prakticira,.i ja bih voljeo vidjeti pjanu u bayernu il bilo kojeg bosanca ali sumnjam bar za sada,.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 21 feb 2013, 19:45

" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 21 feb 2013, 20:06

Ribery :"Mislim da sada imamo na sceni najbolji Bajern od kako sam došao u ovaj tim. Barselona je drugačiji tim, sa drugačijom postavom i filozofijom igre."

"Ipak, mi nismo ni slabiji ni manji tim od njih i iskreno nije me briga ako se sastanemo već u četvrtfinalu sa njima".

U pravu je coek 100 %, apsolutno nije frka da nam dodje Barca u 1/4finala;) mada tesko da oni mogu dogurati toliko :lol: :lol: :lol: a i ako kojim dodju 1/4 finala, ne vele im dalje ici ako im zrijeb ne bude isao na ruku pa dobiju Bayu ili Manču(Real) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 21 feb 2013, 20:08

Je li to navijaci drugih klubova se petljaju u odnos izmedju Bayerna i BvB-a???
Savjet, bolje razmisljajte o svojim klubovima i kako istima pomoci,nas ostavite na miru...

PS: covece jel moguce da ima ovoliko neaktivnih forumasa koji navijaju za Bayern? Daj ljudi ukljucite se sto vise u temu,nemojte samo kada nekoga naigramo,budite tu vise aktivni ;)

Zipa ovo...
Franck Ribéry: "Mi se ne moramo više skrivati od Barcelone. Za mene je Bayern najbolji klub na svijetu, čak bolji i od Barcelone. Ja ne bi imao ništa protiv da već u sljedećoj rundi igramo s njima."

Opa bato,opa Ribery,samo mal spusti loptu, mozda je Barcina avantura u LP vec zavrsena :D
Stern des Südens

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 feb 2013, 20:12

ZukaSuarez je napisao/la:
Bayern@heart je napisao/la:slika

Predviđanja Sky Italia oko sastava naše ekipe za sljedeću sezonu. Pa smješno nema Thomasa, Tonija, Holgera i Bilala netrebaju nam ovi šminkeri iz napada neymar, suarez,
Sve mozes reci ali ne samo za Suareza da je sminker, on je sve i prgav i svasta nesto ali nije sminker, pratim ga jos dok je u Ajaxu igrao, odnosno od prve sezone u Ajaxu, i uvijek bio borben i sve to, lose je naravi, ali i ti se moze popraviti, dobar trener moze napraviti igraca... O ovoj 2. necu n ida govorim, jer ih ne znam dobro... Ali mislim da bi Suarez dobro dosao, tu je uvijek odbrana napad, igra bori se do posljednje kapi krvi sto se kaze, a on bi se mogao srediti, smiriti. ;)
Suarez je klasa i za gomeza i za mandzukica. naravno drugi tip igrača, al svakako bolji.
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.