FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Prvi glas.Nije valjda ozbiljno da je dosao?Pisao sam nedavno na Milanovoj temi da im Pjaca ne moze pojacanje bit.Moguce da ce i bit strasan igrač,ali trenutno je daleko od spremnog za Inter koji bi trebao loviti LP.Mislim,moze kao opcija s klupe,ali prvotimac nikako.I nadam se stvarno da nije dosao jer bi to bio treci hrvatski igrac u klubu kojeg ne podnosim.Malo ****.
mislim da ga ne bi ni dovodili da bude prvotimac, al svejedno izgleda da nema nista od toga. Igrac je potvrdio da su mediji sve izmislili
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Novi domaci dres.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
http://www.inter.it/en/news/53403/photo ... w-home-kit
Hajd ovu zutu na dresu mogu nekako progutat, al ove stucne su mi
I nije mi jasno zasto ova zuta kad smo je izbacili iz loga
EDIT:
Evo jel bilo tesko ovako napravit

Hajd ovu zutu na dresu mogu nekako progutat, al ove stucne su mi
I nije mi jasno zasto ova zuta kad smo je izbacili iz loga
EDIT:
Evo jel bilo tesko ovako napravit

Pored Intera imat ćemo još jedan klub za navijat ove sezone. Napadački trio Pescare:

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Zuta
I opet nece ni nasta licit kad budu kombinovali domacu i gostujucu opremu
Meni odlično dresovi izgledaju kao i uvijek.
Da nije ove zute dres bi bio odlican, ovako mi je bas bljak

Jos i driver

Jos i driver

Istina ovako s leđa na slici su mi ipak nesto losiji.Gore mi se čini kao da je tamnija,a ovdje kričava žuta.
Moram reć da su mi i na ovoj prvoj pripremnoj kad sam bacio oko loše dresovi izgledali.Tj.ove štucne užasno kvare dojam.
Danas pak nova utakmica.Od 18 protiv CSKA S.Još jedan nebitan sastav se najavljuje i rana je faza priprema tako da se opet preskače,al eto ako netko nije znao,a gledao bi...
Evo malo Oca:

Iz sezone u sezonu sve bolji.Očekujem da u narednoj digne igru za još jednu razinu više što je već najavio nastupima krajem prošle.
Little Wanda why Icardi speculation has resurfaced
Lijepo objasnjeno.Wanda se malo zaigrala.Ne sumnjam da su joj brzo objasnili kako stvari stoje kako od strane kluba tako i Mauro sam.Digla se frka oko gluposti.Hejteri na aparatima vec danima.Ala gušta kad ih Icardi još jednom utiša čim krene sezona...
Danas pak nova utakmica.Od 18 protiv CSKA S.Još jedan nebitan sastav se najavljuje i rana je faza priprema tako da se opet preskače,al eto ako netko nije znao,a gledao bi...
Evo malo Oca:

Iz sezone u sezonu sve bolji.Očekujem da u narednoj digne igru za još jednu razinu više što je već najavio nastupima krajem prošle.
Little Wanda why Icardi speculation has resurfaced
Di Marzio i Sky počeli prenositi vijesti o sukobu uprave i Mancinija i kako bi ovaj lako moguće mogao biti bivši.Prandelli i Leonardo imena koja se spominju.Place mi se.
Ma kakav Icardi, koga ce on usutkat. Nikako ne mogu prihvatit da je ovo ona na svoju ruku uradila i da on nije znao nista o tome. Kako god totalno neprofesionalno i ja bi mu oduzeo traku, kapiten se ne ponasa ovako.
A to za Marija, mislim da sam negdje procito da je primarno centralni vezni al sticajem okolnosti prosle godone najvise igro na krilu
A to za Marija, mislim da sam negdje procito da je primarno centralni vezni al sticajem okolnosti prosle godone najvise igro na krilu
[youtube][/youtube]
Mislim da vecina nije ni svjesna koliko ova ekipa ima potencijala,a vodi ih jedan imbecil kao što je Mancini.Strašno.A izgleda je on i bio glavni iza onih priča oko zamjene Murilla za Garaya.Čovjek želi "iskusne" pod svaku cijenu.Što se Murilla tiče izgleda da bi mogao i na OI nakon što je i Copu igrao.Ne može gore,čovjek nema poštenog odmora već drugo ljeto u nizu.
"Mancini je kukavica i nekarakter. Nema hrabrosti preuzeti odgovornost, krivicu svaljuje na igrače. Voli dobro da jede i da nosi skupa odijela, ne zna da povlači taktičke poteze, pravi očigledne greške u svojim odlukama, koje bi i malo dijete primijetilo. Jako mi je nesimpatičan, čak više i od Guardiole." - Zlatan Ibrahimović. 
#SuningOUT
Gregucci signed with Inter: He is the new assistant manager of Mancini! With Alesendria he reached the semi-final in Coppa!
Haj valjda taj bude znao urazumit Mancinija
Jutros smo igrali neku utakmicu, dobili 2:1.
Evo gola DAmbrosija
I Jovetica
Evo gola DAmbrosija
I Jovetica
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Po vidjenom ocekuje nas ista sezona. Prema naprijed ista mancinieva bezidejnost. Lose pozicioniranje nazad i lose kretanje naprijed bekova. Erkin po meno za sada ogroman fail. Istina da ima dobar pas i pregled igre za beka ali sinoc je ispao u odbrani barem 10 puta. Jovetic odigrao dobro, kondogbia otprilike isto kao i proslearminz je napisao/la:Haj valjda taj bude znao urazumit Mancinija
Evo gola DAmbrosija
I Jovetica
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.