FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne čujem te nešto

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
mene našo gifovima gađat jel?MortemHz je napisao/la:Ne čujem te nešto
pa bar uzmi neki koji mi nije na hajvataru
evo ovaj npr.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ni skontao, kad si ba to promijenioDenchi je napisao/la:mene našo gifovima gađat jel?MortemHz je napisao/la:Ne čujem te nešto
pa bar uzmi neki koji mi nije na hajvataru![]()
evo ovaj npr.
![]()
![]()
kad je došo Namko 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma idemo na pobjedu nema kalkulacija !!!
Pobjedom idemo na +11 prva dva kola nastavka igramo s krupom i zrinjskim kuci s dvije pobjede +14 devet kola do kraja to je skoro pa gotovo. Tako da je bolje +11 nego +8 a raspored je onda manje bitan. Novi prvak je s koseva
Pobjedom idemo na +11 prva dva kola nastavka igramo s krupom i zrinjskim kuci s dvije pobjede +14 devet kola do kraja to je skoro pa gotovo. Tako da je bolje +11 nego +8 a raspored je onda manje bitan. Novi prvak je s koseva
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na pobjedu idemo svakako.
jedinstvena situacija svaki rezultat nam je prednostMortemHz je napisao/la:Na pobjedu idemo svakako.
ipak ja bi danas B ekipu izveo a u srijedu A-tim
Idemo danas po pobjedu akoBogda, Krste kapitenski rijesava tekmu, a i Rahman nas odavno nije obradovo kako zna 
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šampioni Bosne i Hercegovine

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Najteža tekma je bila protiv Krupe u ovom drugom dijelu. U nastavku najvažnija i možda opet najteža će biti protiv njih na AFH.
Danas sve zavisi od naše postavke igre.
Mislim da bi sa pametnom igrom mogli puno lakše slaviti nego u prošlom kolu.
Ponavljam se ali pred prvenstvenu pauzu pobjeda protiv Krupe je ključna iz više razloga.
Takve utakmice najteže dobijamo, u prošlom kolu smo još na vrijeme dali gol, pa opet se k'o patke napatismo.
Teško igramo kad se ekipe protiv nas organizovano brane i čekaju neku kontru.
To su utakmice koje se "moraju" dobiti i svi očekuju laganu pobjedu što stvara dodatni pritisak.
Nakon pobjede u tim utakmicama samopouzdanje je na nivou a da ne govorim koliko bi ta pobjeda rasteretila cijelu ekipu pred derbije koji dolaze.
KRUPA = TITULA
Danas sve zavisi od naše postavke igre.
Mislim da bi sa pametnom igrom mogli puno lakše slaviti nego u prošlom kolu.
Ponavljam se ali pred prvenstvenu pauzu pobjeda protiv Krupe je ključna iz više razloga.
Takve utakmice najteže dobijamo, u prošlom kolu smo još na vrijeme dali gol, pa opet se k'o patke napatismo.
Teško igramo kad se ekipe protiv nas organizovano brane i čekaju neku kontru.
To su utakmice koje se "moraju" dobiti i svi očekuju laganu pobjedu što stvara dodatni pritisak.
Nakon pobjede u tim utakmicama samopouzdanje je na nivou a da ne govorim koliko bi ta pobjeda rasteretila cijelu ekipu pred derbije koji dolaze.
KRUPA = TITULA
Isto razmišljamo, upravo to.hurem je napisao/la:Idealno bi bilo da dobijemo danas, ne zbog samih bodova koliko zbog rasporeda.
Protiv Zelje na strani ili kod kuce nikad ne mozes racunati pobjedu, pa onda bolje na strani, a Siroki kod kuce.
U slucaju Zeljo kod kuce i Siroki na strani, neka realna ocekivanja mogu biti 1,2 ili 3 boda, tesko vise...dok Siroki kod kuce i Zeljo na strani znace sigurna 3 boda (protiv Sirokog), a sta uradis na Grbavici dobro i bi. Ako danas kiksamo u Sirokom, kiksat cemo zasigurno opet za 3 kola protiv njih.
A bolje i da Zrinjski ide Sirokom a docekuje Zelju jer ce sigurno, prema tradiciji upisati manje bodova nego da igraju sa Sirokim kod kuce a sa Zeljom na stranu.
Danasnja pobjeda bi znacila titulu 99% i zbog bodova ali i rasporeda, dok bi danasnji poraz mogao dosta poremetiti jer bi raspored po meni bio tezi.
Prednosti pobjede: veća razlika u odnosu na Zrinjski, dolazi Lištica koja je redovna mušterija na Koševu, idemo Želji gdje ipak bude 2000 naših navijača i igra se na odličnom terenu gdje možemo odigrat fino. Prenosti kiksa danas: derbi na Koševu, ništa više. Kako Mou jednom reče, od dvije tekme prije biram pobjedu i poraz nego dva remija, a u raspletu situacije Široki kući - Željo na strani, imamo 90% tri boda u džepu. U drugoj situaciji su dva remija il remi i poraz realniji ishod, nikad na Koševu nije bio neki gledljiv derbi osim ove sezone.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ništa sad ne kontam, ako mi uzmemo široki, jel oni nama dolaze na Koševo?
jbm ti i Bergera i tablice
Da 4-rti nama dolazi.Ali u globalu cetvrti ima puno tezi raspored od treceg,mogli bi nas ovi sa Grbavice i premirat danasDenchi je napisao/la:ništa sad ne kontam, ako mi uzmemo široki, jel oni nama dolaze na Koševo?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nikako mi nije jasno kako je onda Sloboda ispred Mladosti ?
Imaju medjusobni bolji skor od Slobode , isto kao Zeljo od Sirokog , Zeljo bi bio ispred a Mladost ne ... ili sam nesto ofulao
Imaju medjusobni bolji skor od Slobode , isto kao Zeljo od Sirokog , Zeljo bi bio ispred a Mladost ne ... ili sam nesto ofulao
joj jbm ti totalno sam raskidanmiky_hz je napisao/la:Da 4-rti nama dolazi.Ali u globalu cetvrti ima puno tezi raspored od treceg,mogli bi nas ovi sa Grbavice i premirat danasDenchi je napisao/la:ništa sad ne kontam, ako mi uzmemo široki, jel oni nama dolaze na Koševo?
11 bodova prednosti pred 11 odlučujućih mečeva

I mi i Lištica imamo u srijedu tešku utakmicu.Sumnjam danas da ce i jedna ekipa nešto više rizikovati.I pored toga sto trener Listice najavljuje ofanzivu,siguran sam da objeručke prihvatio neriješeno.Mislim ni da Husref se neće zalijetati,nesto sam siguran da će danas da završi bez golova.
Osam bodova prednosti bi bilo veliko,a pobjedom protiv Krupe koja je već sad jednom nogom u drugoj ligi,mi sa laznim imamo mec loptu.Tako da bi nam bilo svejedno bil gostovali Listici ili konama.
Osam bodova prednosti bi bilo veliko,a pobjedom protiv Krupe koja je već sad jednom nogom u drugoj ligi,mi sa laznim imamo mec loptu.Tako da bi nam bilo svejedno bil gostovali Listici ili konama.
Ma samo pobjedjivati, sve redom. Nema kalkulisanja, dok ide, ide.
Vidis, mnogibsu zanemarili da Siroki igra ssd protiv Borca...amypitar je napisao/la:I mi i Lištica imamo u srijedu tešku utakmicu.Sumnjam danas da ce i jedna ekipa nešto više rizikovati.I pored toga sto trener Listice najavljuje ofanzivu,siguran sam da objeručke prihvatio neriješeno.Mislim ni da Husref se neće zalijetati,nesto sam siguran da će danas da završi bez golova.
Mozds ce oni imsti vise problema nego mi... A jedina sansa za trofej ove sezone...
ABd idemo na pobjedu...
Dvoumim seDenchi je napisao/la:joj jbm ti totalno sam raskidanmiky_hz je napisao/la:Da 4-rti nama dolazi.Ali u globalu cetvrti ima puno tezi raspored od treceg,mogli bi nas ovi sa Grbavice i premirat danasDenchi je napisao/la:ništa sad ne kontam, ako mi uzmemo široki, jel oni nama dolaze na Koševo?
jbm ti i Bergera i tablicedobar raspored na jednu stranu ili zatvorit nejači pristup u europu
![]()
Nek komsiji crkne krava
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 mar 2019, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, kupus army, MSOZ101, pitar9876, Vanja8 i 65 gostiju.