Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

GazijaKalesija
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la GazijaKalesija » 23 avg 2014, 23:49

Consigliere je napisao/la:hvala, momci :thumbup: Raspitacu se kod nekog medicinara
Ako si kad čuo za 'konjsku mast' pokušaj s tim :D Al' nije zahebancija.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 avg 2014, 00:40

Consigliere triceps ti je prerastao snagu ramena, a rame nisi istovremeno trenirao da ojaca u skladu sa tricepsom. Bolovi dolaze iz ramena u podlakticu. Treniraj redovno rotator cuff, da ti ojaca rame i bolovi ce proci. Ako Zelis vijezbe za rotator cuff mogu naci linkove.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 avg 2014, 00:50

GazijaKalesija Animal Cuts je opasan supliment za jetru. Ako Zelis smanjiti masnocu vjezbaj redovno i jedi zdravije i umijereno.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 avg 2014, 01:05

Koristil neko C4 extreme? :D

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 avg 2014, 01:08

anonymousHD je napisao/la:Koristil neko C4 extreme? :D
DOBAR :!: :!: :!:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 avg 2014, 01:12

Ništa u životu bolje nisam popio.
Ko ima para sa strane, neka uzme sebi ovo, jer je ovo najbolji booster koji sam ja pio. Pored toga što je fantastičan, okus i miris su mu odlični. Ja sam uzeo rozu limunadu i okus je mmmm. Kao da piješ cedevitu od limuna.
:salut:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 24 avg 2014, 01:23

samoposmatram je napisao/la:Consigliere triceps ti je prerastao snagu ramena, a rame nisi istovremeno trenirao da ojaca u skladu sa tricepsom. Bolovi dolaze iz ramena u podlakticu. Treniraj redovno rotator cuff, da ti ojaca rame i bolovi ce proci. Ako Zelis vijezbe za rotator cuff mogu naci linkove.
Ok, hvala. Nasao sam nesto na yt, pa cu probati :thumbup:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ZuZa3
Kontakt:

Post Postao/la ZuZa3 » 24 avg 2014, 05:31

Consigliere je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Consigliere triceps ti je prerastao snagu ramena, a rame nisi istovremeno trenirao da ojaca u skladu sa tricepsom. Bolovi dolaze iz ramena u podlakticu. Treniraj redovno rotator cuff, da ti ojaca rame i bolovi ce proci. Ako Zelis vijezbe za rotator cuff mogu naci linkove.
Ok, hvala. Nasao sam nesto na yt, pa cu probati :thumbup:
Da li imas bol u laktovima, posebno u laktu te desne ruke?

To sto se tebi desava, meni se zna desavat dok lezim, spavam ili sjedim a da ne pricam kada radim neke vjezbe. Moze biti rotator cuff sto kolega kaze, posebno ako ti ramena nisu dovoljno razvijena, ali moze biti i do lakta, kao sto je kod mene. Ako imas isti problem kao ja ( tetiva-vena-lakat, veliki problemi ) nikad neces moci razviti fino triceps. Ako je rotator cuff onda moras prije svake vjezbe, koja ukljucuje ramena, zagrijavat ga sa nekolko serija osnovnih pokreta za rotator cuff. Ojacat ramena!

Veoma cesta pojava je da kod nasih ljudi dolazi do gubitka balansa izmedju dvije misicne grupe koje treba da se supportaju, pa onda citavo tijelo osjeca posljedice. Npr ljudi koji samo rade trbusne a izostavljaju ledja, posebno donja ledja, mogu imati veliki problema. Isto tako noge ko zapostavlja, nikad nece moci maximizirat tezine na drugim vjezbama. Ramena su veoma bitna za skoro svaki misic, jer ramena povezuju sve misice torsa. Sise, ruke, ledja, sta god zelis radit moras imat jaka ramena da stabiliziraju sve.

Pozdrav.
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a Blue Day

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 avg 2014, 10:09

Za korisnike C4 Extreme, Jack3d, noexplode i ostalih slicni preworkout prahova. Obratite paznju na sastojcima i kolicinu. Ovi prahovi imaju kreatin i koffein u sebi. Zato je vazno je uracunati ovo unosenje ako se vec konzumira kreatin, kafa i kola. Simptomi previse unosenja kofeina se mogu izraziti u trenutnoj mucnini, trenutnom smanjenu vida i trenutnoj osjetljivost koze. Previse unosenja kreatina se moze odraziti na bubrege. Simptomi mogu biti nemir u nogama pred spavanje i jak umor.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 avg 2014, 12:26

Ja sam koristio za preworkout Hemo-Rage i to je najbolja stvar koju sam probao. Isto da se nadrogiraš i ideš na trening, znači nije mi ni do priče niti bilo šta samo sam fokusiran na dizanje i istresanje energije. Preporučujem svima :!:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 avg 2014, 13:47

Koliko sam ja cuo da su Hemo-Rage povukli iz prodaje. Tako kruze price a ja nisam trazio da kupim pa ne mogu potrvditi. I ja sam koristio kraci period, samo sam imao problem sa nesanicom dok sam to uzimao, ne znam da li je na psihickoj bazi ili nesto drugo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 avg 2014, 13:51

samoposmatram je napisao/la:Za korisnike C4 Extreme, Jack3d, noexplode i ostalih slicni preworkout prahova. Obratite paznju na sastojcima i kolicinu. Ovi prahovi imaju kreatin i koffein u sebi. Zato je vazno je uracunati ovo unosenje ako se vec konzumira kreatin, kafa i kola. Simptomi previse unosenja kofeina se mogu izraziti u trenutnoj mucnini, trenutnom smanjenu vida i trenutnoj osjetljivost koze. Previse unosenja kreatina se moze odraziti na bubrege. Simptomi mogu biti nemir u nogama pred spavanje i jak umor.
ovaj jack3d je zabranjen kod nas u danskoj. momak umro
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 avg 2014, 13:55

Ado nesanica ti je bila od kolicine kofeina u tijelu.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 avg 2014, 14:02

Stimulanti su opasni kao i kokain i amfetamin. Jer covijek nemoze slusati tijelo. Problem je kad covijek je slabe psihe i nemoze se Sam natjerati ili naviti da trenira, jer je mozda umoran ili bezvoljan i onda uzima stimuli za trening. Sa tim oduzima tijelu kontrolu da stane kad je optereceno i zato neki nagrajisu. Ja treniram pet puta sedmicno ne po volji, vec po obavezi, tijelo samo stane u vijezbi, jer nemoze vise. Stim izbjegavam ozljede i opasna stanja za organizam.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 avg 2014, 15:22

99% sam znao da je radi kofeina, ali mi je interesantno to sto sam uzimao i neke druge suplemente te vrste pa nisam imao problema. Dobar suplement svakako.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 24 avg 2014, 16:38

IlPrincipe je napisao/la:Ja sam koristio za preworkout Hemo-Rage i to je najbolja stvar koju sam probao. Isto da se nadrogiraš i ideš na trening, znači nije mi ni do priče niti bilo šta samo sam fokusiran na dizanje i istresanje energije. Preporučujem svima :!:
Pun spida ba :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 avg 2014, 16:46

Kofein je sasvim dovoljan. Ko voli malo jače stvari onda:
slika

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Teretana

Post Postao/la JoseMourinho » 24 avg 2014, 16:54

Neutral je napisao/la:Kofein je sasvim dovoljan. Ko voli malo jače stvari onda:
slika
Nema ga vise ukinuli koliko ja znam, al da je zvijer preparat jeste ;)

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 24 avg 2014, 17:52

Kako ovo "ljeto" prolazi planiram opet krenuti u teretanu. Posto radim pa nemam vremena da stignem po 6-7 proteinskih obroka moram fino proteina se nagutat. Planiram uzeti opet ovaj impact whey 2,5 kg preko pika. Ispadne me sa postarinom nekih 90 KM (koja marka manje).

Uz to kontao sam neki pre workout uzeti al gledam ebene su im cijene u pm. :D

Pored proteina na sta mi je najbolje dati pare? Preworkout ili nesto drugo??

Jel kupovao ko u Zenici u protein shopu ikakve stvari? Jesul napumpali cijenu?

i btw jel ima neki drugi protein da preporucite za pribliznu cijenu. (cijena-kolicina)

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Teretana

Post Postao/la JoseMourinho » 24 avg 2014, 17:53

Ma uzmi kreatin najjeftinija ti je opcija ;)

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.