Ako si kad čuo za 'konjsku mast' pokušaj s timConsigliere je napisao/la:hvala, momciRaspitacu se kod nekog medicinara

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Ako si kad čuo za 'konjsku mast' pokušaj s timConsigliere je napisao/la:hvala, momciRaspitacu se kod nekog medicinara
DOBARanonymousHD je napisao/la:Koristil neko C4 extreme?
Ok, hvala. Nasao sam nesto na yt, pa cu probatisamoposmatram je napisao/la:Consigliere triceps ti je prerastao snagu ramena, a rame nisi istovremeno trenirao da ojaca u skladu sa tricepsom. Bolovi dolaze iz ramena u podlakticu. Treniraj redovno rotator cuff, da ti ojaca rame i bolovi ce proci. Ako Zelis vijezbe za rotator cuff mogu naci linkove.
Da li imas bol u laktovima, posebno u laktu te desne ruke?Consigliere je napisao/la:Ok, hvala. Nasao sam nesto na yt, pa cu probatisamoposmatram je napisao/la:Consigliere triceps ti je prerastao snagu ramena, a rame nisi istovremeno trenirao da ojaca u skladu sa tricepsom. Bolovi dolaze iz ramena u podlakticu. Treniraj redovno rotator cuff, da ti ojaca rame i bolovi ce proci. Ako Zelis vijezbe za rotator cuff mogu naci linkove.
ovaj jack3d je zabranjen kod nas u danskoj. momak umrosamoposmatram je napisao/la:Za korisnike C4 Extreme, Jack3d, noexplode i ostalih slicni preworkout prahova. Obratite paznju na sastojcima i kolicinu. Ovi prahovi imaju kreatin i koffein u sebi. Zato je vazno je uracunati ovo unosenje ako se vec konzumira kreatin, kafa i kola. Simptomi previse unosenja kofeina se mogu izraziti u trenutnoj mucnini, trenutnom smanjenu vida i trenutnoj osjetljivost koze. Previse unosenja kreatina se moze odraziti na bubrege. Simptomi mogu biti nemir u nogama pred spavanje i jak umor.
Pun spida baIlPrincipe je napisao/la:Ja sam koristio za preworkout Hemo-Rage i to je najbolja stvar koju sam probao. Isto da se nadrogiraš i ideš na trening, znači nije mi ni do priče niti bilo šta samo sam fokusiran na dizanje i istresanje energije. Preporučujem svima
Nema ga vise ukinuli koliko ja znam, al da je zvijer preparat jesteNeutral je napisao/la:Kofein je sasvim dovoljan. Ko voli malo jače stvari onda:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.