Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Ko bude zvizdao igracu Bosne i Hercegovine i ometao ga u njegovoj igri u svetom dresu, ne zeli dobro reprezentaciji. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
glas razuma iz skandinavije 

Ognjen je napravio sasvim regularnu tetovazu, znaci granice RS-a koja je po Dejtonu i priznata. Po meni isto kao da je stavio granicu Kambodže. Sada kada je prepravio tatoo po meni je ispao samo takav glupko. Ako si nesto uradio drzi to do kraja. Znaci, Ognjene 

Jel napustio reprezentaciju ovaj "fudbaler" ?? Najjaci su mi ovi sto podrzavaju tetovazu,granice RS koje su nastale na ubistvima,silovanjima,progonima itd.. glupi bosnjo nema dalje..aa nek pogrijesi protiv Belgije,hebat ce mu od-do ti isti koji ga sad podrzavaju hahahaha...
OGNJENE C.....E ODLAZI IZ SVETINJE !!!
OGNJENE C.....E ODLAZI IZ SVETINJE !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mislim da se Meša, a i savez neçe upuštati u rat s Fanaticosima tako da je Ognjen vjerovatno završio reprezentativnu karijeru, jer znaju i oni dokle BHF zna ići ako sve nije kako treba. Prekidi, a prekidi donose novčane kazne, a možda i oduzimanje bodova, a oduzimanje bodova znači
Francuska i 8,9 miliona eura.

Treba im dati punu podršku.Sheyi je napisao/la:Mislim da se Meša, a i savez neçe upuštati u rat s Fanaticosima tako da je Ognjen vjerovatno završio reprezentativnu karijeru, jer znaju i oni dokle BHF zna ići ako sve nije kako treba. Prekidi, a prekidi donose novčane kazne, a možda i oduzimanje bodova, a oduzimanje bodova značiFrancuska i 8,9 miliona eura.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sheyi je napisao/la:Mislim da se Meša, a i savez neçe upuštati u rat s Fanaticosima tako da je Ognjen vjerovatno završio reprezentativnu karijeru, jer znaju i oni dokle BHF zna ići ako sve nije kako treba. Prekidi, a prekidi donose novčane kazne, a možda i oduzimanje bodova, a oduzimanje bodova značiFrancuska i 8,9 miliona eura.
ma da, dozvolit će im da upravljaju i savezom i reprezentacijom! ne nasmijavajte me, molim vas!
#Salihović
Najdraže mi je što su se ovi latentni ipak na kraju otkrili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Otjerati Begica postaviti nekog iz bhf-a takodjer ih postaviti u izvrsni odbor kao vecinu.. I dopustiti im da imaju pravo pozivati 23 igraca
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vi znate da sam bio za to da se Vranjes vise ne poziva dok je imao tetovazu. Posto je prepravio tetovazu mislim da bi trebali zaboraviti ovu pricu. Osjetljiva je to tema i nista dobro necemo postici daljnim forsiranjem. Da je tetovaza ostala, bila bi druga prica. Bio bih i dalje protiv njega.
Imaš i muzičku želju? Hoćeš da ti Džeko nešto otpjeva?Interista je napisao/la:Otjerati Begica postaviti nekog iz bhf-a takodjer ih postaviti u izvrsni odbor kao vecinu.. I dopustiti im da imaju pravo pozivati 23 igraca
#Salihović
Joj ovog Petra jest se upalio.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
imam zelju da ljudi razumiju ironijuBozePetra je napisao/la:Imaš i muzičku želju? Hoćeš da ti Džeko nešto otpjeva?Interista je napisao/la:Otjerati Begica postaviti nekog iz bhf-a takodjer ih postaviti u izvrsni odbor kao vecinu.. I dopustiti im da imaju pravo pozivati 23 igraca
Nerminovic je napisao/la:![]()
[img]http://www.sherv.net/cm/emoticons/fighting/ass-kicking.gif[/img]
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Covjece, sta je s tobom?!Virtu4l je napisao/la:Treba im dati punu podršku.Sheyi je napisao/la:Mislim da se Meša, a i savez neçe upuštati u rat s Fanaticosima tako da je Ognjen vjerovatno završio reprezentativnu karijeru, jer znaju i oni dokle BHF zna ići ako sve nije kako treba. Prekidi, a prekidi donose novčane kazne, a možda i oduzimanje bodova, a oduzimanje bodova značiFrancuska i 8,9 miliona eura.

Uostalom, selektor i igraci su rekli svoje. Ognjen, koji je u ovom trenutku drugi stoper ekipe, i koji je jedan od njenih temeljaca- ostaje!

Da se Virtuala pita, ne bi ni Spaha bio u reprezentaciji, a Teletina bi još uvijek bio selektor.
#Salihović
- Juventinisimo
- Kontakt:
Cuj, "ispravio" tetovazu...sve se moze kad se hoce...ali cud se ispraviti ne moze..
I pobjede su porazi, kad se ponos pogazi..
SMECARU NAPOLJE IZ SVETINJE.....

I pobjede su porazi, kad se ponos pogazi..
SMECARU NAPOLJE IZ SVETINJE.....

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Koliko ste ograničeni i koliko ne shvatate da idete na ruku rasturačima reprezentacije, to je za Ginisa!
#Salihović
Jedino ovdje ogranicene su osobe koje podrzavaju ovog smecara koji tetovira jedan entitet koji je nastao na ubistvima,silovanjima,progonima itd.. to druskane moje ovdje nece proci,cuj bgti bori se za repku,nek tetovira sta hoce,sta sutra nek istetovira lik Mladica ili Karadzica na ledjima,bice opet bori se za repku,a tetovka se nece vidjet jer ima dres..dajte ba uozbiljite se malo..BozePetra je napisao/la:Koliko ste ograničeni i koliko ne shvatate da idete na ruku rasturačima reprezentacije, to je za Ginisa!
Bas me zanima koji je sljedeci korak vas,koji podrzavte ovog smecara sa njegovom tetovazom,sta bi dali za penal ili pobjedu nad Belgijom ?
Ograniceni bosnjo..i neka nas hebu u mozak kad nismo nista drugo ni zasluzili..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.