Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 jan 2010, 18:51

sto vas, kako se kaze na bosanskom jeziku, zajebase. a sala vam je pravaa, ljude ste, kako se ono kaze na bosanskom zajebali

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 10 jan 2010, 18:51

:)
Zadnja izmjena: lejla, dana/u 11 jan 2010, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 10 jan 2010, 18:52

Sramotno, obrukali ste se doslovno, nije vam to trebalo.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 jan 2010, 18:52

QUARESMA 18<<< je napisao/la:sto vas, kako se kaze na bosanskom jeziku, zajebase. a sala vam je pravaa, ljude ste, kako se ono kaze na bosanskom zajebali
Da,a ti si znao sve od pocetka.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 10 jan 2010, 18:53

Al onaj Emir nije normalan,kako ga nije stid tolka cipka ispast,,,ja Bgm. nikog ne bi izdo,,fujjj
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 10 jan 2010, 18:54

Pitam ja prijatelja dole maloprije novinar na radiu kaže nemam pojma.Za mene imate mahanje da je prvo-aprilska šala možda bi halalila ,a ovako debilno.Koliko imate godina momci????? :twisted: :roll: :mrgreen:
Pozdrav !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 jan 2010, 18:55

Niste fer majke mi. :roll: Phill je za mene pod infuzijom ! ;)
Pa brate nije prvi aprilili...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 10 jan 2010, 18:56

Phill Jackson je napisao/la:Al onaj Emir nije normalan,kako ga nije stid tolka cipka ispast,,,ja Bgm. nikog ne bi izdo,,fujjj
cipka, :lol: :lol: :lol:

Nije vas ni trebao izdati, sami ste se izdali, kao sto sam prije par sati napisao, nigdje u novinama nije bilo nista o ovome, tako da za pametne osobe nije tesko skontati da je bila obicna glupost.

Odrastite!
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 10 jan 2010, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 10 jan 2010, 18:56

Phill Jackson je napisao/la:Al onaj Emir nije normalan,kako ga nije stid tolka cipka ispast,,,ja Bgm. nikog ne bi izdo,,fujjj
Melly, nije on nista kriv,, ja sam vas prokontala i skontala da Emir nesto zna o tome,, I dodala ga na msn-u,,, I bilo ga je stid lagati (za razliku od nekih) , jer je vidio koliko sam uznemirena ;)

Melis ima 20 godina, al se ponasa ko najvece dijete na svijetu ;)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 jan 2010, 18:57

Ovom prilikom bi se htio svim forumasim izvinut za laganje, jesam pogrijesio, jesam lagao jer me je Phil nagovorio, mogao sam ne pristat al eto sejtan me je nagovorio da pristanem.Glupo je bilo od mene i od njega...tako da se ovim putem svima izvinjavam, i eto sad me mozete mrzit ako hocete .
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 10 jan 2010, 18:58

Ja danas Roba pitam de mi rec ikad si bio u posjeti gdje Ti lezis,i tako se on vadi i kaze da moram sad sa vama lagat..reko necu,glupa je sala,onda si mi Ti poceo slati nekakve poruke da budem sa vama da navijamo za isti klub,a vamo mi Lejla salje poruku,kako se ona brine o tebi,nemoze jadna spavat kako treba ....ej ajd da je to normalna sala ....ali IZBODEN ! .....Ne bi ni ja izdao,ali brate ovakve "SALE" ....ma nemam ja tu sta pricat

ODO ROB ME ZOVE ! :mrgreen:
A C A B !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 jan 2010, 19:00

rob do bagro je napisao/la:Ovom prilikom bi se htio svim forumasim izvinut za laganje, jesam pogrijesio, jesam lagao jer me je Phil nagovorio, mogao sam ne pristat al eto sejtan me je nagovorio da pristanem.Glupo je bilo od mene i od njega...tako da se ovim putem svima izvinjavam, i eto sad me mozete mrzit ako hocete .
Ma ja ba,najbolje je tako,prvo sve zajebes, ismijes se,onda izvinte ne znam sta mi je bilo,sejtan me nagovorio,glup sam izvinite.....Sta te imam mrzit' k'o ti si mi neki faktor u zivotu :roll:
Da je sala bila bezazlenija,da nije bila o necijem zivotu,vjerovatno bi vecini nas bilo smijesno,ali stvarno ste izabrali glupu stvar za zafrkavanje.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 10 jan 2010, 19:04

Ivo vodi 65 posto ,Bandić 35 ali bez dijsapore ;) da skrenem s teme malo :P

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 10 jan 2010, 19:04

Ajd ne dramite tolko,bilo pa proslo,,nije smak svijeta
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 jan 2010, 19:04

the scouser je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Ovom prilikom bi se htio svim forumasim izvinut za laganje, jesam pogrijesio, jesam lagao jer me je Phil nagovorio, mogao sam ne pristat al eto sejtan me je nagovorio da pristanem.Glupo je bilo od mene i od njega...tako da se ovim putem svima izvinjavam, i eto sad me mozete mrzit ako hocete .
Ma ja ba,najbolje je tako,prvo sve zajebes, ismijes se,onda izvinte ne znam sta mi je bilo,sejtan me nagovorio,glup sam izvinite.....Sta te imam mrzit' k'o ti si mi neki faktor u zivotu :roll:
Da je sala bila bezazlenija,da nije bila o necijem zivotu,vjerovatno bi vecini nas bilo smijesno,ali stvarno ste izabrali glupu stvar za zafrkavanje.
Vjeruj da mi je bilo tesko dok sam to radio, prvenstveno radi lejle, njoj bih se izvinio najvise, jer cura je se stvarno brinula, ne znam koji sam vrag to uopste radio i svjestan sam svoje greske i izvinjavam se
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 jan 2010, 19:05

bambina je napisao/la:Ivo vodi 65 posto ,Bandić 35 ali bez dijsapore ;) da skrenem s teme malo :P
milan tarot je rekao da ce muskarac pobjedit
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 jan 2010, 19:08

Cescinho4 je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
bambina je napisao/la:Ivo vodi 65 posto ,Bandić 35 ali bez dijsapore ;) da skrenem s teme malo :P
milan tarot je rekao da ce muskarac pobjedit
Jel 100% siguran :shock: :shock: :shock:
tako mi je izgledao :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jan 2010, 19:08

Iako sam dao account, iako sam rekao da neću više pisati sa ovoga accounta, ipak nakon ovakve "gluposti" sam morao.

Kako vas nije stid. Da li vi uopće imate ikakvog karaktera. Čitao sam slučajno malo vamo chat, i vidim Phill izboden. Prepao sam se, i odmah sam pomislio zašto baš on. I danas sam baš priačo prijatelju jednome da je jedan moj "frend sa foruma" izboden. I šta se desi, upadnem da vidim dalja obavještenja o njegovom stanju, kad vidim da je to bila samo obična šala. Ljudi, i da je 1 April, sa tim stvarima nema šale. I u šali reći da je neko ozljeđen, povrijeđen, da pljuje krv je pretjerano. Neki ljudi su brinuli radi njega.

Ono što je još gadna stvar je ovo prepucavanje od ovih prijetnjih da se hoće biti sada. Daj ljudi, ovo je po.... forum, ne ponašajte se kao djeca.

@Phille i Robe

Naravno da je ovo bila glupa šala, ali mislim da ste sa izvinjenjem dosta dobroga postigli. Ja prihvatam to izvinjenje, ali nemoje molim vas pisati više gluposti toga tipa.

@Lejla i Jasmin

Zašto je još isti pass :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jan 2010, 19:10

Pazite da vam se ovo ne obije o nosu. Moze vas ko bas srokat. Od sad nosite oruzje sa sobom. :mrgreen: :mrgreen:

Sala vam je drama, treba bit sifra za ovo. :D :D :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 10 jan 2010, 19:11

Neutral je napisao/la: @Lejla i Jasmin

Zašto je još isti pass :roll:
Zato sto je to tvoj profil i ti imas pravo da se vratis kad god hoces ;) Nisam ga mogla promijenit, bgm :!:
Didier Drogba

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.