Uletice sigurno al otom potom. Ove godine nas nastup u evropi ce donijet odlicne pare i minimum 4 evropske tekme,imacemo min 2 pokusaja sto je dobro. Naravno ne treba letiti jer tesko kad ti dodje neki protivnik oz liga petice da nesto uradis primjer je nas prosli protivnik u evropi sila od ekipe,da smo 20 igraca imali nista imm nebi mogliElCartel11 je napisao/la:Trebamo malo spustiti loptu, titulom bi trebao biti svako od nas zadovoljan, duplom krunom prezadovljni, a Evropu uopste ne bi smjeli razmatrati za neka rezultatska ocekivanja, jer bi trebali imati stvarno ludu, najludju srecu, da uletimo u grupe.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Istina. Bez pojačanja piši propalo. Ja se neću zadovoljiti sa titulom, ako ista ne dovede do još većeg napretka u budućnosti.Konzerva je napisao/la:Ljeto ce pokazati koliko je Vijetnamac zaista spreman uloziti za dalji napredak tima, tu ce se sve reci....jer tim mu igra kvalifikacijama za Sampion ligu i da se ne pojaca, ako se tad nece pojacati kad ce onda...to ce biti njabolji pokazatelj u kojem smjeru ide Sarajevo.
Cak i da ovaj novi vlasnik uleti sa nekom finansijskom injekcijom (u sta sumnjam sto se tice igrackog kadra) nama opet u Evropi niko nista ne moze garantovati. Jednostavno to je tamo veci nivo i svaka neuigranost ekipe i greske se skupo placaju.
Tako, da trebamo se malo spustiti, da ne bi opet bilo gnusnih psovki kad nam ekipa malo slabije odigra ovo do kraja koju tekmu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da pozdravimmog druga samozdravlje na ljeto abd castim tebe sa zapadom na euro takmicenju posle na kahvu i tako, igraci ako osvoje duplu kopletan tim ima veceru u restoranu Bosna.
Znam da se ovde niko nece slozit al moj videnje u ove 3 utakmice odnosno 4 sa kup utakmicom
Kilavo, sreca je pa ostatak lige je propali zeton kurcina
Ova ekipa hljeba nece moci u evropi, maribor olimpija rijeka hajduk partizan i takve budalastinje od ekipa ce ovu ekipu ubije ko kuduz bademu, a da nekazem crvena zvizda hsk crotia zagreb roma itd itb
Meni prvo poluvrijeme igra mlitava, druga malo bolja al igra losa
Uglavno uvjek cu uzet mlitavu igru sa titulama, nego tikataku leprsavost a na kraju suha kurca sagnute glave hodaj kroz mahalu.
Moramo dovest bar jos dva brza igraca nesto kosto je matko i haris duljevic, neznam ovaj iz bajerna kakav je tip mozel to sta ubrzat al ovo je tanko.
Ovi sa sergije sto nam cestitaju titulu to je lopvluk zvani Osim samo zele da se mi opustimo pa da nam zrinjski nedaj boze od gotovine napravi veresiju (nesto slicno sto smo mi njima uradili kad ga je bekic 1 zabijo) a abd kad pokupimo duplu i matematicki nijedan cigoje nece doc da cestita.
Parola fukara, dokazuje koliki prevaranti antisportisti su on i cacamu
Sve u svemu igrom nisam zadovoljan bodovima jesam taktikom ako je ono planski igraj u prvoj brzini prvih 45 minuta a onda u 50-60 minutu uturu u6 pun gas i zgazi krepane macke onda jesam ako je ono igraj najbolje sto znas od prve minute onda ni taktikom nisam zadovoljan
Nadam se da ovaj iz bajerna bude imo taj x faktor i da ce bit nivo leona mesija benke
Znam da se ovde niko nece slozit al moj videnje u ove 3 utakmice odnosno 4 sa kup utakmicom
Kilavo, sreca je pa ostatak lige je propali zeton kurcina
Ova ekipa hljeba nece moci u evropi, maribor olimpija rijeka hajduk partizan i takve budalastinje od ekipa ce ovu ekipu ubije ko kuduz bademu, a da nekazem crvena zvizda hsk crotia zagreb roma itd itb
Meni prvo poluvrijeme igra mlitava, druga malo bolja al igra losa
Uglavno uvjek cu uzet mlitavu igru sa titulama, nego tikataku leprsavost a na kraju suha kurca sagnute glave hodaj kroz mahalu.
Moramo dovest bar jos dva brza igraca nesto kosto je matko i haris duljevic, neznam ovaj iz bajerna kakav je tip mozel to sta ubrzat al ovo je tanko.
Ovi sa sergije sto nam cestitaju titulu to je lopvluk zvani Osim samo zele da se mi opustimo pa da nam zrinjski nedaj boze od gotovine napravi veresiju (nesto slicno sto smo mi njima uradili kad ga je bekic 1 zabijo) a abd kad pokupimo duplu i matematicki nijedan cigoje nece doc da cestita.
Parola fukara, dokazuje koliki prevaranti antisportisti su on i cacamu
Sve u svemu igrom nisam zadovoljan bodovima jesam taktikom ako je ono planski igraj u prvoj brzini prvih 45 minuta a onda u 50-60 minutu uturu u6 pun gas i zgazi krepane macke onda jesam ako je ono igraj najbolje sto znas od prve minute onda ni taktikom nisam zadovoljan
Nadam se da ovaj iz bajerna bude imo taj x faktor i da ce bit nivo leona mesija benke
I jos nesto kao sto Evandor napiso, dobra je stvar sto je kinez bio na trbini samim tim dokazo da je koliko toliko visi fanatik ljubitelj fudbala od one brkate ublehe.
Prem da nebime cudilo da i on bude glumio milijardera sirotinju kao i babo mu tan.
Tan ima kesa nema ljubavi ovaj ina ljubavi ne kesa neznas sta je bolje
Prem da nebime cudilo da i on bude glumio milijardera sirotinju kao i babo mu tan.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Znaci bratu ako nemas milijardu na racunu nemas repa pa ti pricaj sta 'osPitar6785 je napisao/la:I jos nesto kao sto Evandor napiso, dobra je stvar sto je kinez bio na trbini samim tim dokazo da je koliko toliko visi fanatik ljubitelj fudbala od one brkate ublehe.
jedan od kultnih forumasa ove teme svega mi!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ElCartel11
- Kontakt:
Bolje ovaj sto "nema kesa", a zeli velike stvari.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mi cemo stici Saraj'vA

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne treba gubiti naduLaznjak je napisao/la:Mi cemo stici Saraj'vA
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jebbu ga raja na fb, viberu... Ubise ga porukama. Smijem se citav dan.MortemHz je napisao/la:Ne treba gubiti naduLaznjak je napisao/la:Mi cemo stici Saraj'vA
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ja lijepa jutra jest lijepo biti navijač Sarajeva.
Nesto čitam ove godine još veća lova od LS.Moramo se pojačati,uz malo sreće da prođemo to famozno prvo kolo,ljudi velike su pare od Evrope u pitanju.Jos od Mujakica 2 milona, mi bi moglli imati budžet za narednu sezonu o kojem drugi klubovi mogu samo sanjati.
Ja bi volio da nesto pare se ulozi u kamp,da se počne graditi.Valjda bi to moglo malo dići i državu,NSBIH,pa i nas navijače da to malo proguramo.
Nesto čitam ove godine još veća lova od LS.Moramo se pojačati,uz malo sreće da prođemo to famozno prvo kolo,ljudi velike su pare od Evrope u pitanju.Jos od Mujakica 2 milona, mi bi moglli imati budžet za narednu sezonu o kojem drugi klubovi mogu samo sanjati.
Ja bi volio da nesto pare se ulozi u kamp,da se počne graditi.Valjda bi to moglo malo dići i državu,NSBIH,pa i nas navijače da to malo proguramo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nemam mogucnost kao vi da dodjem na svaku utakmicu, ali ove okolne ne propustam, tim je jako dobar i sve to stoji, ali kojim cudom je onaj Ahmetovic zalutao ovdje nije mi jasno pa ono je zvijer od igraca, neko poredi Handzica sa njim ali je to neuporedivo, Ahmet je nivo bundes lige sigurno
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Uh, valjalo bi, ako prođemo, dobiti laganog protivnika u kupu jer 1/2 finala pada baš u nezgodno vrijeme.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Evo pogledao sam ponovo u cjelini tekmu, bez kocenja I trzavica streama I loadinga...dosta dobro smo stajali pa I to prvo je bilo ok, Tatar ubjedljivo najlosiji I pored gola, on kao da nema snage spreme, ja ne kontam momak je stvarno nekako nemocan, pizdio je I husref najvise na njega, hebib imao par propusta, ali to nije nista novo, a ni ozbiljno srecom, ispao jeste, ispao I stanoje I lazic onim ludim trkom eliomara....koji je isto ispuhao u drugom dramaticno...halilovic neuigran sa ekipom to, cesto je pogresnog cuvao/markirao...mada generalno korektno odradio, Stanoje I Crepulja drzali seminar: MasterClass defanzivni rad veznih igraca, skoro bez faula 2 covjeka drzali vezu u oba smjera...Ahmet standardno zvjer, Krste onako, imao finih trkova, radio, standardno vrebao greske...Bekic neobicno solidan, stoperi bez premca, Vlado solidan izuzev onog pustanja lopte iz ruku kod onog ofsajda...bolje smo cjelokupno izgledali nego kad sam pokusavao gledati uzivo, mozda I zbog nervoze I napona jbg...pa smo iz straha kritikovali previse...ipak Tatar opet slabo izdanje sasvim opravdane kritike, Rahmanovic isto dosta tanak I ono malo sto je igrao nije napravio neku prevagu...njih dvojica da udju u formu opet prepisali bi ovo do kraja...ne da necemo ali eto bilo bi lakse...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Total o lose rezonujete igru tatara ali eto svako ima svoje. Tatar jako puno radi na defanzivi i na uvlacenju beka medju stopere. U defanzivi je bar 4-5 puta stajao na mjestu beka, krenula akcija za prvi gol od njega, pa ga na kraju zabio... jednostavno se isticu neki drugi igraci a on odradjuje posao...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Tatar je spreman, samo što lik trči gore dole i slomi se defanzivno zbog onog hajvana Hebiba i ofanzivno. Valja stići sve. Zato djeluje umorno. Juče je pokrivo svoju i njegovu poziciju.
Je l' po ovom kači derbi 6. ili 7. aprila? Kakav bi se ambijent mogao napravit za praznik grada...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Neko reče da nam treba bočni i u pravu je, ako nešto kontamo u Evropi.Imamo tu Sabanovica još,al tu smo najtanji.Ovamo Pidro i Bekic moze proći.
Vratio se on par puta nazad I zaustavio loptu...nije mi to promaklo ali u napadu ga nije bilo...u zadnjoj trecini terena je bio vrlo statican, Hebib opasniji, ako je to zbog Hebiba onda nek izabere jednog od njih da igraju posto sad ne ide, ali mislim da nije do toga nego iskljucivo do spreme Tatara, isto ovako su igrali u jesenjoj polusezoni I Tatar je bio nas najopasniji igrac...Pantelija je napisao/la:Total o lose rezonujete igru tatara ali eto svako ima svoje. Tatar jako puno radi na defanzivi i na uvlacenju beka medju stopere. U defanzivi je bar 4-5 puta stajao na mjestu beka, krenula akcija za prvi gol od njega, pa ga na kraju zabio... jednostavno se isticu neki drugi igraci a on odradjuje posao...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nisam ja rekao da aon igra kao proslu polusezonu, jasno je da je van forme ali i dalje radi ekstra posao. A formu nece podici na klupi sigurno a treba nam u formi ,a nastavak sezone...Denchi je napisao/la:Vratio se on par puta nazad I zaustavio loptu...nije mi to promaklo ali u napadu ga nije bilo...u zadnjoj trecini terena je bio vrlo statican, Hebib opasniji, ako je to zbog Hebiba onda nek izabere jednog od njih da igraju posto sad ne ide, ali mislim da nije do toga nego iskljucivo do spreme Tatara, isto ovako su igrali u jesenjoj polusezoni I Tatar je bio nas najopasniji igrac...Pantelija je napisao/la:Total o lose rezonujete igru tatara ali eto svako ima svoje. Tatar jako puno radi na defanzivi i na uvlacenju beka medju stopere. U defanzivi je bar 4-5 puta stajao na mjestu beka, krenula akcija za prvi gol od njega, pa ga na kraju zabio... jednostavno se isticu neki drugi igraci a on odradjuje posao...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ne znam ne bih rekao da radi extra posao bar sudeci po Husrefu, radi neke stvari kako treba I to je neki minimum zbog kojeg igra + se nadaju svaku tekmu da ce ga krenut I da moze ga dat iznicega..jer su to vidjeli od njega...mada bi mu ja ovako laicki dao 3 dana odmora najprije...
Treba nam svakako I on I rahman ali njima izgleda nije leglo ovo tempiranje forme uopste...
Treba nam svakako I on I rahman ali njima izgleda nije leglo ovo tempiranje forme uopste...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.