A ovako, ako bi doveli recimo Moutinha, ili Pjanića
Što kažu na Football Manageru: Mind Games-Levy: 20
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Real ga zeli ocigledno ali nije nuzno potreban..Saurman je napisao/la:Koliko se samo Real nateže oko prevare od igrača, Levy ih čitavo ljeto vuče za nos.
Koliko si ti samo malouman dečko, prvo kakve veze mi imamo sa igračem koji nam uopšte nije potreban. Modrić ionako ima ugovor sa Tottenhamom, a ovako ako bude trenirao sam od njega neće imati ništa, a moraće ga plačati. Prvo Levy će 30. augusta da smanji cenu 100%, jer Pereza boli briga, Luka nam ne treba trenutno, imamo odličan kadar, kad god dođe dođe, nije hića. Tako da će don Perez izaći na kraju kao gospodin. A Tottenham i Levy flopovi.Saurman je napisao/la:Koliko se samo Real nateže oko prevare od igrača, Levy ih čitavo ljeto vuče za nos.
Raul_64 je napisao/la:Real ga zeli ocigledno ali nije nuzno potreban..Saurman je napisao/la:Koliko se samo Real nateže oko prevare od igrača, Levy ih čitavo ljeto vuče za nos.
100 bodova je osvojeno i bez njega i Real moze cekati i ceka..
dok je Totenham vec poceo rasipat bodove,a nisu razrijesili pitanje svog stozernog igraca i njegove eventualne zamjene(za koju ce ako se ovo dodatno oduzi biti vrlo malo vremena)
Luka gubi u ovoj situaciju..
Jevreji gube u ovoj situaciju..
i Real jer ga zeli sto prije,al od svih spomenutih namanje definitivno.
Sto volim kad je covjek u pravu da normalno da to nece biti slucaj,kad cemo osvojiti la DecimuSaurman je napisao/la:
Real i bez Modrića može uzeti 100 bodova i zabiti 120 golova ipak u CL su pokazali pravi kvalitet ,prošle sezone uz ogromnu sreću u žrijebu su uspjeli doći do 1/2 CL mislim da ove godine to neće biti slučaj.
anonymousHD je napisao/la:Koliko si ti samo malouman dečko, prvo kakve veze mi imamo sa igračem koji nam uopšte nije potreban. Modrić ionako ima ugovor sa Tottenhamom, a ovako ako bude trenirao sam od njega neće imati ništa, a moraće ga plačati. Prvo Levy će 30. augusta da smanji cenu 100%, jer Pereza boli briga, Luka nam ne treba trenutno, imamo odličan kadar, kad god dođe dođe, nije hića. Tako da će don Perez izaći na kraju kao gospodin. A Tottenham i Levy flopovi.Saurman je napisao/la:Koliko se samo Real nateže oko prevare od igrača, Levy ih čitavo ljeto vuče za nos.
sta medju 4 najbolje ekipe da bi ispali od Švaba na penala ? o cemu mi pricamo..ipak u CL su pokazali pravi kvalitet ,prošle sezone uz ogromnu sreću u žrijebu su uspjeli doći do 1/2 CL mislim da ove godine to neće biti slučaj
Sve to stoji al problem je upravo ono sto Zizu navodi,njegova forma,netrenira vec dugo,njegova psiha ( on je u glavi na jednom mjestu ) fizicki je jos uvjek na drugom.xaviesta je napisao/la:Na stranu sto ga mnogi ne simpatisu, Modric je igrac koji bi dobro dosao svakoj ekipi. Pa nije bezveze Mou toliko zagrizao za njega.
Protiv Bayerna se pokazalo da je Realu potreban jos jedan igrac poput Alonsa, neko ko ce stati na loptu
3:3 protiv Bayerna u sedmici kad smo igrali "finale"primere i nije toliko loše.Pokazalo se samo da Jozo treba hrabrije pristupiti jačim tekmama.xaviesta je napisao/la:Na stranu sto ga mnogi ne simpatisu, Modric je igrac koji bi dobro dosao svakoj ekipi. Pa nije bezveze Mou toliko zagrizao za njega.
Protiv Bayerna se pokazalo da je Realu potreban jos jedan igrac poput Alonsa, neko ko ce stati na loptu
i ko ce istu prenijeti u fazu napadu.Protiv Bayerna se pokazalo da je Realu potreban jos jedan igrac poput Alonsa, neko ko ce stati na loptu
trenira on individualno,a glavom je u Madridu jel..njegova forma,netrenira vec dugo,njegova psiha ( on je u glavi na jednom mjestu ) fizicki je jos uvjek na drugom.
Nepotreban upis broj 4930.Saurman je napisao/la:Real sa Modrićem ili bez, nema šta tražiti u CL max domet je 1/4 uz naravno povoljan žrijeb.
Kaze covjek ciji tim nije par godina vidio veceg trofeja.Saurman je napisao/la:Real sa Modrićem ili bez, nema šta tražiti u CL max domet je 1/4 uz naravno povoljan žrijeb.
emir18 je napisao/la:Kaze covjek ciji tim nije par godina vidio veceg trofeja.Saurman je napisao/la:Real sa Modrićem ili bez, nema šta tražiti u CL max domet je 1/4 uz naravno povoljan žrijeb.![]()
U prvoj da u drugoj vas je penal spasio al haj sad bilo proslo...Saurman je napisao/la:emir18 je napisao/la:Kaze covjek ciji tim nije par godina vidio veceg trofeja.Saurman je napisao/la:Real sa Modrićem ili bez, nema šta tražiti u CL max domet je 1/4 uz naravno povoljan žrijeb.![]()
Upravu si ali taj isti tim je izdominirao prvaka Španije, koji je btw harao ligom sa osvojenih 100 bodova i i 120 postignutih golova.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.