https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... cJdkZxPl7MVanja8 je napisao/la:Da, Nihad ide,cim se prvenstvo okonca...Mokes je napisao/la:@Morteme, gdje ti ono pratiš trenutno stanje kad je u pitanju 1. pretkolo CL
Ovu ekipu obavezno zadržati i u Europi. Ne znam kakva je situacija s Nihadom, hoće li odmah nakon kraja sezone ići.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da mi je samo znati ko je Zrinjski unaprijed otpisao 
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Blaz Sliskoviccollector je napisao/la:Da mi je samo znati ko je Zrinjski unaprijed otpisao
Ma ko će otpisati, biće zeznuta tekma dole, mada smo i mi znali odigrati dobro protiv njih u gostima. Šteta je što nismo u prvoj utakmici dali još barem jedan pogodak više te koliko toliko smirenije otišli u Mostar.collector je napisao/la:Da mi je samo znati ko je Zrinjski unaprijed otpisao
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Novi vlasnik FK Sarajevo Nguyễn Hoài Nam se oglasio putem svog Facebook profila gdje je istakao da je veoma zadovoljan sa ovim rezultatom.
- Ekipa se jučer vozila tri sata do Širokog Brijega gdje smo zabilježili prvu pobjedu u historiji Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Pecara, napisao je Nam na društvenim mrežama i dodao:
Stali smo u Mostaru gdje smo popili kafu i imali divno druženje. Ne može biti bolje od ovoga, srušili smo 17-godišnju seriju Širokog Brijega sa pobjedom rezultatom 3:0. Veoma zauzet i značajan dan za mene.
- Ekipa se jučer vozila tri sata do Širokog Brijega gdje smo zabilježili prvu pobjedu u historiji Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Pecara, napisao je Nam na društvenim mrežama i dodao:
Stali smo u Mostaru gdje smo popili kafu i imali divno druženje. Ne može biti bolje od ovoga, srušili smo 17-godišnju seriju Širokog Brijega sa pobjedom rezultatom 3:0. Veoma zauzet i značajan dan za mene.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ElCartel11
- Kontakt:
Baka fura klasicni balkanski mentalitet, kao prica da je izgubio i ligu i kup, a u sebi mu jos tinja nada kako za ligu a pogotovo za kup da nas mlatnu. Ako kojim slucajem nedaj Boze prodju nas u kupu, bice prica vjerovao sam u svoje momke, nisu zaboravili igrati preko noci i slicne gluposti.HeraklitMracni je napisao/la:Blaz Sliskoviccollector je napisao/la:Da mi je samo znati ko je Zrinjski unaprijed otpisao
Kad jih aBd mlatnemo mi dole, onda ce biti prica rekao sam vam, da su oni najbolji trenutno u drzavi, nama ostaje da stanemo svi zajedno i iducu sezonu budemo bolji itd.
Klasicno njegovo prosipanje suplje
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
benko21 je napisao/la:Novi vlasnik FK Sarajevo Nguyễn Hoài Nam se oglasio putem svog Facebook profila gdje je istakao da je veoma zadovoljan sa ovim rezultatom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Ja da se pitam ja bi opet izveo najjacu postavu u Mostaru i napao bi ih od pocetka, jer to je ono sto oni najmanje ocekuju. Zavalimo im jedan i onda lagano privoditi utakmicu kraju i cekati kontre. Njima je znatno veci pritisak vec nama, treba to iskoristiti.
Ovo je obecavajuce, lik se fkt interesuje za ekipu, rezultat... Znaci stalo mu je.benko21 je napisao/la:Novi vlasnik FK Sarajevo Nguyễn Hoài Nam se oglasio putem svog Facebook profila gdje je istakao da je veoma zadovoljan sa ovim rezultatom.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Daj link profilaMortemHz je napisao/la:benko21 je napisao/la:Novi vlasnik FK Sarajevo Nguyễn Hoài Nam se oglasio putem svog Facebook profila gdje je istakao da je veoma zadovoljan sa ovim rezultatom.
Stali smo u Mostaru gdje smo popili kafu i imali divno druženje. Ne može biti bolje od ovoga, srušili smo 17-godišnju seriju Širokog Brijega sa pobjedom rezultatom 3:0. Veoma zauzet i značajan dan za mene.![]()
https://www.facebook.com/namhoaisgHeraklitMracni je napisao/la:Daj link profilaMortemHz je napisao/la:benko21 je napisao/la:Novi vlasnik FK Sarajevo Nguyễn Hoài Nam se oglasio putem svog Facebook profila gdje je istakao da je veoma zadovoljan sa ovim rezultatom.
Stali smo u Mostaru gdje smo popili kafu i imali divno druženje. Ne može biti bolje od ovoga, srušili smo 17-godišnju seriju Širokog Brijega sa pobjedom rezultatom 3:0. Veoma zauzet i značajan dan za mene.![]()
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
ipak cemo na Tusnju sa slobodankom da igramo
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Dobar je , evo ima slika i iz Sarajeva , znaci da je stigao dan prije utakmice ?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
zajebi to ba, tako sam i rekao imamo Pidru i Šabanovića i po(Bekića kad hoće a to je rijetko) anel bek nije džabe što ga stavljaju tu....Pantelija je napisao/la:Ja garantujem da su pidro i sabanovic najbolji bekovi lige. Nisu iskusni ali po znanju su najbolji, a tu je i bekic kada se uozbilji i shvati da nije jedini. Hebibocic je krilo koje igfa na beku i to je druga prica njemu se defanziva ne moze ni zamjeriti jer nije bek....
A ovi bekovi koje nabrajate, toliko su dobri da sa 25+ gosina igraju u pl BIH i zaostaju 10 ili 20 bodova za djecomm na beku. Danasnji fudbal trazi bekove kao pidro i saban, dosta dobri u defanzivni, afresivni, a naprijed kao krila da budu. Lahko je biti jednodimenzionalan bek, stati nazad i udarati i izbijati.
da imamo na Šabana i Pidru još Galića i Markovića pa **** Barcu šta bi radili po ligi.....ili naprijed uz Tatara, Fanima i Eliomara, i Resića to su paklena krila...zaostaju te ekipe za nama jer nemaju golgetera, sve ostalo je dobro posloženo, zrinjskom fali i sredina još....mi imamo 2 golgetera i par tehničara koji isto znaju zabit...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
do maloprije stajalo na tabeli na ovom portalu da je mladost ispred slobode a sada obratnomoj uzor-S.G je napisao/la:Kako to sad?benko21 je napisao/la:ipak cemo na Tusnju sa slobodankom da igramo
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jučer je cijeli tim vozio 3 sati do publike sarajevo fk upoznajte saroki brijeg.
Prošlo je 17 godina, sarajevo nije našao ni 1 pobjeda na nacionalnom prvenstvu na ovom polju
Kada stanemo u tp mostar predivna neverovatno kafa, rekao sam, "mi ćemo pobijediti, prvi mora zaboraviti priču 17 godina".
I... ne može biti više od zaljubljena 17-godišnje kletve sa rezultatom pobjede 3-0 nakon 1 runde. Primoran polje bez ciljeva.
Zauzet i značajan dan.

Prošlo je 17 godina, sarajevo nije našao ni 1 pobjeda na nacionalnom prvenstvu na ovom polju
Kada stanemo u tp mostar predivna neverovatno kafa, rekao sam, "mi ćemo pobijediti, prvi mora zaboraviti priču 17 godina".
I... ne može biti više od zaljubljena 17-godišnje kletve sa rezultatom pobjede 3-0 nakon 1 runde. Primoran polje bez ciljeva.
Zauzet i značajan dan.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Evander i 43 gosta.