Cudi me sa nijedan medij nije objavio interviju sa njim dok je tu..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

pa vjerovatno ima nesto sto im smeta pa ne zele da dolaze a i btw voditelj je dokazani strumf tako damidzuka je napisao/la:Sad ovaj voditelj sportske emisije na TVSA kaže kako ove tri zadnje emisije pokusavaju dovesti u goste nekog iz Kluba ali ih do sada odbijaju i ignorišu.
Zna li neko razlog pa se izbjegava TVSA?
Po mom nekom misljenju 4-5 igraca max dovesti ako se zadrzi kostur. Stoper jedan kvalitetan, ne znam koliko se moze racunati na Sofranca, a budimo realni Dupovac mi se ne uklapa u ekipu koja je spremna za iskorak u Evropi. Pojacati malo bekovske pozicije da i mladji imaju nekog iskusnog, da nesto i nauce od njega. Malo zaostriti konkurenciju na krilima i napadaca dovesti. Napadac iz razloga sto je Ahmet, koliko god mi drag igrac bio, ima 30+. Treba razmisljati u tom smjeru da ne moze ni Ahmet vjecno igrati, al ko ce ga znati. Mozda bude ko i WagnerMortemHz je napisao/la:Pa tu se krije uspjeh, što manje mijenjati ako te idu rezultati. Doduše, ovaj kadar za europska takmičenja ni blizu nije dovoljan.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja bih volio jednog mlađeg napadača da imamo, ako ništa ovog Bayernovca. Zna igrat' lopte, dao je neki dan gol Olimpicu.amypitar je napisao/la:Po meni je sad najbitnije da ovaj kadar ostane i za narednu sezonu,naravno samo Mujakic ide.Mislim da sa ovom ekipom i par pojačanja, mi smo glavni favoriti i za iduću sezonu,ma koliko se pojačali konkurenti.
Da za Evropu smo loši, vidje ćemo,da li će Vijetnamac raditi nešto na pojačanjima.Ja sam siguran da tek od iduće sezone ove ekipa uz par pojačanja,može nešto pokušati u Evropi.Ono što je najbitnije, jeste da moramo imati taj kontinuitet osvajanja titula iz sezone u sezonu.MortemHz je napisao/la:Pa tu se krije uspjeh, što manje mijenjati ako te idu rezultati. Doduše, ovaj kadar za europska takmičenja ni blizu nije dovoljan.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja bih volio jednog mlađeg napadača da imamo, ako ništa ovog Bayernovca. Zna igrat' lopte, dao je neki dan gol Olimpicu.amypitar je napisao/la:Po meni je sad najbitnije da ovaj kadar ostane i za narednu sezonu,naravno samo Mujakic ide.Mislim da sa ovom ekipom i par pojačanja, mi smo glavni favoriti i za iduću sezonu,ma koliko se pojačali konkurenti.
Je li Kolar taj voditelj? Ako jeste, onda i ne čudi. Lik je obični mentol i ona novinarska hinja koja podbada.midzuka je napisao/la:Sad ovaj voditelj sportske emisije na TVSA kaže kako ove tri zadnje emisije pokusavaju dovesti u goste nekog iz Kluba ali ih do sada odbijaju i ignorišu.
nije Kolar, on je presao na obn u pitanju je Nedim SelimbegovicAlfredNobel je napisao/la:Je li Kolar taj voditelj? Ako jeste, onda i ne čudi. Lik je obični mentol i ona novinarska hinja koja podbada.midzuka je napisao/la:Sad ovaj voditelj sportske emisije na TVSA kaže kako ove tri zadnje emisije pokusavaju dovesti u goste nekog iz Kluba ali ih do sada odbijaju i ignorišu.
Aha okej. Reko ako je onaj Kolar, onda me ni ne čudi.benko21 je napisao/la:nije Kolar, on je presao na obn u pitanju je Nedim SelimbegovicAlfredNobel je napisao/la:Je li Kolar taj voditelj? Ako jeste, onda i ne čudi. Lik je obični mentol i ona novinarska hinja koja podbada.midzuka je napisao/la:Sad ovaj voditelj sportske emisije na TVSA kaže kako ove tri zadnje emisije pokusavaju dovesti u goste nekog iz Kluba ali ih do sada odbijaju i ignorišu.
Trebinje ? Znam ja to i znam da mozda 1000 momaka hoda ovim gradom i drzavom sa takvim misljenjem(citaj ljubavlju). Znam ja dobro da sam se ogrijesio od tebe , ali yebiga desava se iz brzopletosti. E sad o ovoj 1000 momaka. "Normalni" ljudi takve smatraju budalama. Ja strasno gotivim ljude koji su toliko predani klubu. Akademci mozda imaju to,ostali fudbaleri rijetko . Zato su meni navijaci puno vazniji od igraca. Gubis zivce,rizikujes zdravlje pa i zivot, dajes lovu i vrijeme i nazalost godinama trpis bezmudost i nekvalitet .Pantelija je napisao/la:
Samozdravlje, davno sam ja otisao na zivcima jos iz vakta kad se u trebi je islo na gostovanja po 6h na 50 stepeni a da ne osutamo po golu
Mogu zamisliti ovog covjeka na Kosevu, pred 25000 ljudi i proslava titule
Sumnjam?amypitar je napisao/la:Ok hvalamidzuka je napisao/la:Ide četvrti iz ligeamypitar je napisao/la:Ako osvojimo titulu i kup jel u Evropu ide finalista kupa.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 14 gostiju.